موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-10 ساعت 17:27)parsush نوشته: دوستای گلی که رفتین اگه بشه که یک لیستی از وسایلی که بردین بزارین اینجا و اینکه چه چیزایی لازمه بیاریم و چه چیزایی اضافست !
آهان خودم یادم اومد : یکی از فامیهای ما تو تورنتو میگفت اونجا دمپایی به این سبکی که ما داریم کم گیر میاد و قیمتاش بالاست.
ظروف استیل هم قیمتش تو ایران مناسب تره ( قابلمه و این چیزا) . من بیشتر سوالم در مورد وسایل برقیه کوچکه که بشه با مبدل استفاده کرد.
در مورد وسايل برقي حتما توجه كنيد كه فقط بحث دو شاخه نيست خود دستگاه بايد با برق ١١٠ كاركنه كه روي دستگاه نوشته. وگرنه برميداريد با خودتون مثلا سشوار مياريد و با تبديل مي زنيد به برق ولي مثل بادبزن كار مي كنه
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-11 ساعت 20:20)Hamilton نوشته: (2013-04-10 ساعت 17:27)parsush نوشته: دوستای گلی که رفتین اگه بشه که یک لیستی از وسایلی که بردین بزارین اینجا و اینکه چه چیزایی لازمه بیاریم و چه چیزایی اضافست !
آهان خودم یادم اومد : یکی از فامیهای ما تو تورنتو میگفت اونجا دمپایی به این سبکی که ما داریم کم گیر میاد و قیمتاش بالاست.
ظروف استیل هم قیمتش تو ایران مناسب تره ( قابلمه و این چیزا) . من بیشتر سوالم در مورد وسایل برقیه کوچکه که بشه با مبدل استفاده کرد.
در مورد وسايل برقي حتما توجه كنيد كه فقط بحث دو شاخه نيست خود دستگاه بايد با برق ١١٠ كاركنه كه روي دستگاه نوشته. وگرنه برميداريد با خودتون مثلا سشوار مياريد و با تبديل مي زنيد به برق ولي مثل بادبزن كار مي كنه
دوست عزیز طبق تجربیات من قاشق و چنگال و چاقو میوه خوری و قاشق چای خوری و آبکش و دمپایی پلاستیکی و خوراکی از جمله زعفران و زرشک و خوراکیهای محلی خودتون اگه دارید بیارید اگه اهل کباب هم هستید سیخ و منقل هم بیارید اینجا که اکثر ایرانیها از ایران منقل میارن البته ما فعلا در رفت و آمدیم ولی به امیدخدا چند ماه دیگه کامل مستقر میشیم من خودم که غیر وسایل برقی بقیه ظرف و ظروف و خوراکی رو با خودم میارم ولی وسایلی که بالا گفتم چیزهاییکه دوستانمون گفتن و تجربه خودم تو این دو بار سفرم به آمریکا بود درسته که اینجا هست ولی شما اولش دلارهای نازنین 3500 تومنی از ایران میارید و خرج کردنشون واقعا زور داره تا وقتی که به امید خدا برید سرکار ولی وسایل برقی اصلا ارزش آوردن نداره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که میایید دالاس. فرودگاه دالاس خیلی شلوغه , برای کارهای مهاجرتی خیلی معطل میشید و اگر مثل من کسی قراره بیاد دنبالتون زمانش رو طوری هماهنگ کنید که خیلی معطل نشه. من 4/5 _ 5ساعت تو فرودگاه معطل شدم تا نوبت به من رسید و کارهام انجام شد.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-12 ساعت 21:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-12 ساعت 22:04 توسط SOROUSHSOFT.)
(2013-04-12 ساعت 20:14)mohajer13 نوشته: دوستانی که میایید دالاس. فرودگاه دالاس خیلی شلوغه , برای کارهای مهاجرتی خیلی معطل میشید و اگر مثل من کسی قراره بیاد دنبالتون زمانش رو طوری هماهنگ کنید که خیلی معطل نشه. من 4/5 _ 5ساعت تو فرودگاه معطل شدم تا نوبت به من رسید و کارهام انجام شد.
به سلامتی مهاجر جان
ورودتون رو به خاک آمریکا خیر مقدم میگم.
به امید روزهای شادی و پیروزی براتون
بچه ها من ورودم از فرودگاه ORD شیکاگو بود شاید باورتون نشه مامور گمرک وقتی فهمید من ایرانی هستم شروع کرد به فارسی باهام صحبت کردن ولی ایرانی نبود چون مثل آفیسر های سفارت فارسی صحبت میکرد کارای مهاجرتیمون هم 20 دقیقه ای انجام شد و گمرک هم اصلا منو نگشت. مامور گمرک ازم پرسید چی همرات داری؟من گفتم میوه سبزی آجیل و یه قالیچه دست بافت کوچک یه نگاه تو چشمام کرد گفت شوخی بامزه ای بود برو!!! اصلا در چمدونامم باز نکردن!!! ولی من خیلی جدی اینارو گفته بودم و واقعا هم همراهم بود. بعدا فهمیدم شیکاگو تنها شهری تو آمریکا هست که رفتار فوق العاده ای با ایرانی ها داره چه تو فرودگاه و چه تو خود شهر رفتار مردم با ایرانی ها خوبه و وقتی میفهمن ایرانی هستین خوش رفتار تر هم میشن بر عکس کالیفرنیا که دقیقا عکس شیکاگو هست. انو پسر داییم که دقیقا 6 ماه قبل از من وارد لوس آنجلس شده بود برام تعریف کرد که مامور گمرک حتی بازرسی بدنیش کرده بود و پول خورد های توی جیبشم درآورده بود و به اظهارنامه گمرکی با خورکار قرمز اضافه کرده بود!!!! میگفت میگشتن فقط سوتی از ایرانی ها بگیرن!!
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما هم از لس انجلس LAX وارد شدیم برخوردها عالی و حتی بهتر از عالی بود.
دوستان برای SSN اگه از lax وارد میشید چون توی فرودگاه براتون (برای صدور سوشال ) درخواست نمیدن حتما حتما حتما ( تاکید می کنم) بلافاصله بعد از ورود به دفتر سوشال محلیتون مراجعه کنید و فرمهای درخواست رو پر کنید و تحویل کارمند اداره سوشال بدید. ما رفتیم کارمندش سیستم رو چک کرد گفت خوب شد اومدید چون براتون قبلا درخواست نداده بودن. راه تشخیصش اینه که گفت اگه قبلا براتون درخواست داده بودن توی فرودگاه lax علاوه بر اون نامه که دادن ( که توش نوشته گرین کارتتون ظرف فلان مدت میرسه به ادرستون) یک نامه هم برای سوشال باید بدن اگه ندادن یعنی درخواستی برای شما ثبت نشده. خلاصه درخواست ما ثبت شد و دوروز بعد هم گفت بیاید شماره اش رو بگیرید بهتون میدیم کارهاتون راه میوفته و نمیخواد صبر کنید تا پست بیاره به آدرستون.
فرودگاه امام خمینی هم که نگران دلارها بودیم بیچاره ها اصلا سوال هم نکردند. کلا همه برخوردها خیلی خوب بود و خداروهزاران بار شکر!
حتی برخورد ایرانیهای لس انجلس که خیلی بد شنیده بودیم خوبه ! همه مهربون هستند. کوچکترین بدی ندیدیم البته تا این لحظه. منطقه ما ایرانی نشینه و همه وقتی می شنون که فارسی صحبت می کنی سریع سلام علیک می کنند. خداییش تمام چیزهایی که توی ایران شنیدیم و خوندیم عکسش رو می بینیم. یا شاید ما خیلی خوش شانیسم . اینجا هم که خودتون حتما میاید می بینید چقدر بهتون احترام می گذراند توی خیابان و مغازه و... یعنی فقط روزهای اول شما متعجب میشید از لطف و مهربونی و وقتی که مثلا کاستومر سرویس فروشگاهها براتون میزاره.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-13 ساعت 03:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-13 ساعت 03:44 توسط ali234.)
ما که هنوز هتل هستیم . توی منطقه valley.
شهر که خب زیبا و با اب و هوای خیلی خوب هستش.
خونه : یکخوابه از 1300 تا 1500 به بالا بستگی به محله اش داره.
ماشین حتما باید داشته باشید بدون ماشین نفس هم نمیشه کشید. ولی خب خطوط اتوبوسرانی داره برعکس چیزی که شنیده بودیم . ساعت حرکت اتوبوسها و مسیرش رو از توی گوگل میتونید پیدا کنید. معمولا هر یک ربع یکبارمیان به ایستگاه. هزینه هم نفری 1.5 دلاره.
کار: زبان بلد باشید هست. فقط و فقط باید انگلیسی خیلی خوب صحبت کنید و پشتکار داشته باشید. زبانتون اگه خوب نیست بدونید که خیلی کار سخت میشه.
رستوران و فروشگاه ایرانی هم توی دو تامنطقه وودلند هیلز و وست وود فراوونه.
قیمت مواد غذایی: در یک کلام بگم مفت! فست فود نسبتا گرونه ولی خب مثلا گوشت و مرغ از ایران ارزونتره . فروشگاهها پر از مواد غذایی متنوع هست اگر درآمد از اینجا داشته باشید فکر کنم واقعا واقعا مفت هست. میوه هایی مثل موز و توت فرنگی واقعا ارزونه . ما حتی با دلار 4000 تومن حساب می کنیم از ایران ارزونتره! ولی خب بستگی داره از کجا بخرید باید از فروشگاههایی که قیمت هاشون منصفانه است بخرید.
مردم بخصوص سفیدها خیلی زیاد مهربان هستند و سرشون درد می کنه که بهتون کمک کنند. همش لطف و مهربونی. که خیلی زیاد به چشم ما ایرانیها میاد. حالا خودتون میاید می بینید.
مناطق خطرناک هم همونطور که بچه ها قبلا گفتند یکسری مناطق vannuys خیلی خفنه! مواظب باید باشید اصلا خودتون متوجه میشید پر از پلیسه! ازبس جرم و جنایت داره. و بدترین نکته این منطقه اینه که انگار اومدی مکزیک. ما برای یک کاری از این منطقه رد شدیم احساس کردیم مکزیکه!! من موندم بچه هایی که دالاس می رن چی کار می کنن چون خودشون میگن اینجا ( این منطقه از ون نایس ) شبیه تگزاسه . مکزیکی آدمهای بدی نیستند ولی این قسمت ون نایس خیلی نا امنه و قشنگ وقتی عبور می کنید متوجه میشید. اگه بچه کوچک دارید مناطق وودلند هلیز و سانتا مونیکا بهتره البته اجاره خونه اش هم بالاتره ولی در هر صورت امنیت از هرچیزی مهمتره. باز هم سوالی بود درخدمتم.
بچه هایی که لس انجلس میاید حتما سوشال برید و فرم رو پر کنید چون اگه اینکار رو نکنید یهو می بینید یک ماه هم نشستید و سوشال نیومد و بدون سوشال هم کار و حساب بانکی و گواهینامه گرفتن و.. سخت میشه باید زودتر خودتون اقدام کنید که بیاد. 48 ساعت بعد از پر کردن فرم کارمند سوشال شماره اتون رو بهتون میده.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 03:28)ali234 نوشته: ما که هنوز هتل هستیم . توی منطقه valley.
شهر که خب زیبا و با اب و هوای خیلی خوب هستش.
خونه : یکخوابه از 1300 تا 1500 به بالا بستگی به محله اش داره.
ماشین حتما باید داشته باشید بدون ماشین نفس هم نمیشه کشید. ولی خب خطوط اتوبوسرانی داره برعکس چیزی که شنیده بودیم . ساعت حرکت اتوبوسها و مسیرش رو از توی گوگل میتونید پیدا کنید. معمولا هر یک ربع یکبارمیان به ایستگاه. هزینه هم نفری 1.5 دلاره.
کار: زبان بلد باشید هست. فقط و فقط باید انگلیسی خیلی خوب صحبت کنید و پشتکار داشته باشید. زبانتون اگه خوب نیست بدونید که خیلی کار سخت میشه.
رستوران و فروشگاه ایرانی هم توی دو تامنطقه وودلند هیلز و وست وود فراوونه.
قیمت مواد غذایی: در یک کلام بگم مفت! فست فود نسبتا گرونه ولی خب مثلا گوشت و مرغ از ایران ارزونتره . فروشگاهها پر از مواد غذایی متنوع هست اگر درآمد از اینجا داشته باشید فکر کنم واقعا واقعا مفت هست. میوه هایی مثل موز و توت فرنگی واقعا ارزونه . ما حتی با دلار 4000 تومن حساب می کنیم از ایران ارزونتره! ولی خب بستگی داره از کجا بخرید باید از فروشگاههایی که قیمت هاشون منصفانه است بخرید.
مردم بخصوص سفیدها خیلی زیاد مهربان هستند و سرشون درد می کنه که بهتون کمک کنند. همش لطف و مهربونی. که خیلی زیاد به چشم ما ایرانیها میاد. حالا خودتون میاید می بینید.
مناطق خطرناک هم همونطور که بچه ها قبلا گفتند یکسری مناطق vannuys خیلی خفنه! مواظب باید باشید اصلا خودتون متوجه میشید پر از پلیسه! ازبس جرم و جنایت داره. و بدترین نکته این منطقه اینه که انگار اومدی مکزیک. ما برای یک کاری از این منطقه رد شدیم احساس کردیم مکزیکه!! من موندم بچه هایی که دالاس می رن چی کار می کنن چون خودشون میگن اینجا ( این منطقه از ون نایس ) شبیه تگزاسه . مکزیکی آدمهای بدی نیستند ولی این قسمت ون نایس خیلی نا امنه و قشنگ وقتی عبور می کنید متوجه میشید. اگه بچه کوچک دارید مناطق وودلند هلیز و سانتا مونیکا بهتره البته اجاره خونه اش هم بالاتره ولی در هر صورت امنیت از هرچیزی مهمتره. باز هم سوالی بود درخدمتم.
بچه هایی که لس انجلس میاید حتما سوشال برید و فرم رو پر کنید چون اگه اینکار رو نکنید یهو می بینید یک ماه هم نشستید و سوشال نیومد و بدون سوشال هم کار و حساب بانکی و گواهینامه گرفتن و.. سخت میشه باید زودتر خودتون اقدام کنید که بیاد. 48 ساعت بعد از پر کردن فرم کارمند سوشال شماره اتون رو بهتون میده.
از اطلاعات مفیدت ممنون علی جان
مواد غذایی کلا تو آمریکا واقعا" مفته و این مخصوص ایالت خاصی نمیشه ولی من اینجا شنیدم که میوه و سبزی تو ایالت کالیفرنیا تازه تر و ارزون تره چون میوه و سبزی کل آمریکا در همون ایالت کالیفرنیا تولید میشه ولی اینجا تو شیکاگو من چند تا از بازارهای تره بارشون رو که رفتم کیفیت واقعا 20 بود و چیزی هم به اسم درهم نداریم و شما میتونید به راحتی میوتونو جدا کنید.
در مورد سیستم حمل و نقل هم میگن که شیکاگو یکی از بهترین سیستم های حمل و نقل عمومی آمریکا رو داره ولی بنا به گفته دوستمون علی جان به این مورد نباید اکتفا کنید و تو آمریکا حتما باید به فکر تهیه خودرو شخصی باشید چون بدون خودروی شخصی زندگی تو آمریکا سخته
در مورد امنیت هم کلا همه شهر های آمریکا مناطق امن و نا امن رو تو خودشون جای دادن و شیکاگو هم از این امر جدا نیست. حالا تو کالیفرنیا محله های مکزیکی نشین یا به قول آمریکایی ها اسپانیش ها نا امنه و تو شیکاگو محله های سیاه پوست ها که عمدتا در جنوب شیکاگو قرار دارن نا امن هستند. ضمنا اینجور که من شنیدم در قدیم شیکاگو محل پرورش افراد شرور بین المللی از جمله آل کاپون بوده و هنوز محله هایی داره که به گفته فامیلمون پلیس ها در آن محله ها غریبه ها رو زیر نظر میگیرن واگر ببینن شما اونجا داری زیاد میچرخی میان و بهت هشدار میدن که هر چه سریعتر این محله رو ترک کن چون امنیت نداره!!
در مورد سوشیال سکیوریتی هم دقیقا حق با علی جان هست و به نظر من هم باید پیگیر بشید. سوشیال من بعد از یکماه از اومدنم به آمریکا نیومد تا اینکه رفتم یکی از همین دفاتر سوشیال و فرم پر کردم و بعد از 2 روز اومد.
یک چیزی هم که من اینجا شنیدم اینه که میگن کالیفرنیا چون نزدیک مکزیکه به همین دلیل پر است از مهاجر های غیر قانونی مکزیکی یا به قول آمریکایی ها اسپانیش و متاسفانه این مهاجران غیر قانونی حاضرن کاری رو که مثلا براش یه آمریکایی یا مهاجر قانونی ساعتی 12 دلار میگره رو با ساعتی 4 دلار انجام بدن و یکمی بازار کار رو خراب کردن. البته مناین مورد رو شنیدم و خودم هنوز تجربه نکردم. دوستانی که گالیفرنیا هستن لطفا در این مورد تحقیق کنن ببینن صحت داره یا نه؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز .تو فرودگاه امریکا چه مدارکی را باید به افسر اداره مهاجرت تحویل بدیم ؟
منظورم بغیر از پاکت زرد ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 09:00)کاوه شیز نوشته: دوست عزیز تبریک میگم
بهتون پیشنهاد میکنم درمورد جدا رفتن کمی تحقیق کنید و مارو هم در جریان بزارید، فکر کنم اولین سفر، برنده اصلی و کیس های مرتبط باید با هم ورود بزنند.
موفق باشید
(2013-04-13 ساعت 01:18)circle نوشته: ۲ هفته فرصت داریم که اساسای خونه رو بفروشیم و خونه رو تحویل صاحبخونه بدیم... من احتمال ۹۹ درصد تا ۲ ماه دیگه عازم میشم و خانمم و دخترم ۲ ماه بعد من میان پیشم... مقصد... سیاتل... وااااااای که چقدر کار دارییییییییم!!!
مرسی دوست عزیز. من ۴شنبه که برای گرفتن پاسپورتا رفتم سفارت (ایروان) از خانمی که در باجه ۸ پاکت زرد و پاسپورتهارو تحویلم داد پرسیدم و گفت که اگر شما برنده اصلی هستید میتونید زودتر برید و بقیه اعضا بعد از شما و قبل از تاریخ انقضای ویزا بیان...
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams