کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام به همه دوستان گرامی، چه اونهایی که موفق شدن به آمریکا قدم بزارن و چه اونهایی که مثل خودم منتظرن به این فیض برسن.Smile

من سوالی داشتم که نتونستم محل مناسبی براش پیدا کنم، فکر کردم شاید دوستانی که به اینجا سر می زنند بتونن کمک کنن.
اگر کسی بخواد بعد از ورود به آمریکا تحصیلشو در دوره های فوق لیسانس یا دکترا ادامه بده قاعدتا نیاز داره که رفرنس یا Letter of Recommendation از اساتیدش در ایران بگیره و با خودش ببره. با توجه به اینکه در حال حاضر مشخص نیست بعد از ورود در کدام دانشگاه یا رشته تحصیلی امکان ادامه تحصیل پیدا می کنه این نامه باید چه فرمتی داشته باشه، آیا دوستان نمونه ای ازش دارن یا قبلا چنین چیزی رو گرفتن؟
ممنون می شم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین به اشتراک بزارین.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام به همه دوستان مهاجر
چند وقتی نبودم مشغله کاری و درسی زیاد بود ، از این به بعد بیشتر میام اینجا ، امیدوارم بتونیم با دوستای خوبمون که نصفشون رفتن و نصفشون هنوز اینجا هستند کمک کنیم که بتونیم با دید و اطلاعات بهتری مهاجرتمون رو شروع کنیم

این سایت تعداد و وزن چمدونها برای تمام ایرلاین ها رو اعلام کرده و جریمه هر کدوم هم نوشته ، برای پروازهای داخل آمریکا هم خوبه
http://www.cheapoair.com/Portals/92/baggage_fees.html
کیس:**2013AS17 ، ابوظبی، مصاحبه: هفته اول نوامبر ، کلیر: 17دسامبر 39 روزه
مقصد: TX or NY یک نفر ، هزینه ها:پروفایل سفرنامه
با سلام خدمت تمامي دوستان فكر ميكنم در روزهاي اول ورود كه ماشين نداريم و آدرس ها رانميدانيم بهتر است به دنبال مكاني نزديك به مراكز شهري خصوصا ادارات دولتي باشيم كه فكر ميكنم براي دو سه هفته اول متل بهترين وارزانترين مكان باشد كه با هفته ائي375 دلار ياكمي بيشتر اجاره ميكنيد اين متل ها داراي شعبات زيادي در LAميباشند كه با يك سرچ در گوگل تمامي آدرسها هم مشخص ميشود كه در بدو ورود به تاكسي بدهيد
تشکر کنندگان: amir82 ، خانه ، fereydoooon ، nika ، mhb161 ، Tomas ، hamedhamed ، jazirehh ، لاتاری ، amairmonre ، AOC Kermani ، shatsi ، powerb ، mahssa
اگه پاکت زرد باز بشه چه کار باید کرد؟

لطفا راهنمایی کنید.

ممنون
تشکر کنندگان: mhb161 ، Tomas
اینجا با یک زن و شوهر ایرانی آشنا شدیم که دو ماهه اومدن دالاس. دیروز بهمراه اون خانم رفتیم بیرون برای گردش. که به حراجی برخوردیم . اینجا وقتی می خوان اسباب و لوازم منزلشون رو حراج کنند با یک قیمت بسیار نازلی اونهارو به فروش میذارن که garage sale گفته میشه. این دوست ما یک جارو برقی کاملا نو که هنوز باز نشده بود رو به قیمت 30 دلار و یک مبل 2نفره بادی نو و استفاده نشده رو به قیمت 5دلار خرید. منم یک اتو مسافرتی کاملا نو خریدم که با برق 110 و 220 کار میکنه به قیمت 1دلارBig Grin
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

دوست عزیزی که درب پاکت رو باز کردی یا حتی باز بوده
این پاکت باید دربش بسته باشه تاکید شده در جاهای مختلف
حتما تماس بگیر با خودسفارت مربوطه سئوال کن شاید هیچ کاری لازم نباشه شاید هم لازم باشه ببری درب ببندن مجدد
والا دربش به این سادگی باز نمی شه اما دیده شده کنار هاش گاهی پاره بوده باشه که داخلش کمی پیداس اما بازم می گم دربش عموما بسته و محکم هست.
ممکنه برای شما هنگام ورود یا بعد از ورود به امریکا مشکل به وجود بیاد یا اصلا مهم نباشه پس ریسک نکن و از سفارت مربوطه بپرس
بعید می دونم ماها بتونیم جواب دقیقی بهت بدیم شاید جواب یکی از ماها شانسی درست از اب در بیاد ولی شانس است مگراینکه کسی تجربه ای شبیه تجربه شما داشته باشه
موفق باشی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-04-15 ساعت 03:20)ikamaly نوشته:  دوستان عزیزی که ساکن مریلند هستید، آیا کسی پاسخ این پرسشها رو میدونه؟
برای من که دوتا بچه محصل دارم چه موقع بهترین زمان برای او مدن هست؟ بچه ها اونجا باید از اول سال تحصیلی برن مدرسه؟ اگه بعد ازشروع مدارس برسیم تکلیفمون چیه؟ بچه هام سوم دبستان و دوم راهنمایی رو امسال تموم میکنن، اونجا باید مدرسه عادی برن؟یا اول باید دوره خاصی ببینند؟
دخترم چندین حکم قهرمانی در استان تهران و باشگاههای کشور و آموزش و پرورش کشور در رشته بسکتبال داره که چندتاشو ترجمه کردم و توی مدارکش توی سفارت هست، آیا برای ثبت نام مدرسه این حکم ها به درد میخوره؟ آخه توی تهران که به خاطر حکمهای قهرمانیش،هر مدرسه ای که میخواستیم حتی خارج ازمحدود اسمشروراحت مینوشتن!!تازه شنیدم اونجا خیلی بیشتر بلگه ورزش بها میدن مخصوصا که بسکتبالیه!!Big Grin
آیا لازمه حکم های دیگرش هم ترجمه کنم یا به حکمهای ایران توجه نمیکنن؟
خیلی برای تطابق تحصیلی بچه هام نگرانم.برای زبانشون، برای همه چی!!!!Sad
آیا کسی هست که جواب منو بده که خیالم کمی راحت بشه؟!Sad
خوش به حال مجردها که این دغدغه ها رو ندارن!!SadWink

سلام من راجع به مریلند اطلاعی ندارم ولی قانون اینجا ( کالیفرنیا) این طوریه که مدرسه پابلیک ( عمومی ) اگر شما در زیپ کد مدرسه یعنی محدوده مدرسه خونه اجاره کنید به راحتی و بدون قید و شرط موظف هستند بچه رو ثبت نام کنند و می کنند. یکسری مدارس هم پابلیک چارتر هست که این مدارس از خارج از زیپ کد ثبت نام می کنند منتها اسم بچه رو زودتر باید توی waiting list بنویسید. در رابطه با زبان برای بچه ها نگران نباشید باهاشون کار می کنند و قبلش هم ازشون تست زبان می گیرن اگه اصلا بلد نیستند باز هم نگران نباشید باهاشون کار می کنند بچه ها سریع راه میوفتند. در مورد بسکتبال هم حتما می تونه توی تیم مدرسه ثبت نام کنه و خودش رو نشون بده و موفق باشه انشالله.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-04-15 ساعت 09:51)StarIR نوشته:  اگه اولین سفر با خانواده نریم و نفر برنده بره که مشکلی نیست؟ و اگه بریم حتما باید اینقدر بمونیم تا گرین کارت بیاد؟ این رو ازین جهت عرض می کنم که می خوام جلوتر برم و یه خونه اجاره کنم ولی باید سریع برگردم و نمی تونم یه ماه منتظر بمونم تا گرین کارت بیاد. کسی می تونه راهنمایی کنه؟

میتونین برگردین و گرین کارد و سوشال نامبرتون رو کسی اگه میاد ایران براتون بیاره.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: bayat_r ، nika ، mhb161 ، Tomas ، hamedhamed ، لاتاری ، AOC Kermani ، shatsi ، powerb
دوستان این Alien Registration Number یا A number دیگه چیه؟
تشکر کنندگان: fereydoooon ، nika ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، Tomas ، AOC Kermani ، shatsi
(2013-04-15 ساعت 11:56)StarIR نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 11:28)2013selectee نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 11:14)StarIR نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 10:02)hassan1358arab نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 09:51)StarIR نوشته:  اگه اولین سفر با خانواده نریم و نفر برنده بره که مشکلی نیست؟ و اگه بریم حتما باید اینقدر بمونیم تا گرین کارت بیاد؟ این رو ازین جهت عرض می کنم که می خوام جلوتر برم و یه خونه اجاره کنم ولی باید سریع برگردم و نمی تونم یه ماه منتظر بمونم تا گرین کارت بیاد. کسی می تونه راهنمایی کنه؟

میتونین برگردین و گرین کارد و سوشال نامبرتون رو کسی اگه میاد ایران براتون بیاره.
این طوری باشه که عالیه. من زودتر میرم و خونه اجاره می کنم و سریع بر می گردم ایران. بعد خرداد با بچه ها میرم دوباره. گرین کارتم رو همون دوستم که در فرم معرفی کردم می تونه تحویل بگیره . فقط نمی دونم چه طوری بفرسته ایران. با پست نمیشه؟

اگر تصمیم دارید خرداد برید، نیازی نیست دوستتون کارتها رو ارسال کنن به ایران. ویزایی که داخل پاستون میخوره، بعد از اولین ورود به آمریکا، تا یکسال حکم گرین کارت رو داره (حتی اگر از تاریخ انقضای ویزا گذشته باشه).
وقتی که خرداد تشریف بردید، خودتون کارتها رو از دوستتون بگیرید.

الان ویزا تو پاسم هست و تا یکسال اعتبار داره. یعنی با همون می تونم برم و برگردم ولی گرین کارتو نگیرم؟ واسه باز کردن حساب بانکی چی ؟ به گرین کارت نیاز ندارم؟ وای چه قدر همه چی داره خوب پیش میرهSmile

عرضم کنم خدمتتون که، ویزای شما حداکثر 6 ماه بیشتر اعتبار نداره. یعنی باید قبل از انقضای اون وارد آمریکا بشید. وقتی به سلامتی تشریف اون طرف، اون ویزا حکم گرین کارت شما رو پیدا میکنه با اعتبار یکسال از تاریخ ورود. پس به محض اینکه وارد شدید، میتونید برگریدید ایران و منتظر گرفتن گرین کارت نشید.
اینطور که من خوندم برای حساب بانکی دو تا کارت شناسایی عکسدار از شما میخوان، یکیش پاسپورت شماست، یکی گواهینامه بین المللی (حتما بگیرید - اینترنتی هم امکانپذیره از سایت govahiname.ir). اگر توی بانک شماره سوشال خواستن میتونید بگید تازه اومدید و شماره رو بعدا میدید بهشون.

دوستان مطلع،
اگر با کردیت کارد یکی از دوستان، هتل رزرو کنیم، موقع چک این، اصل کارت رو نمیخوان؟
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2013-04-15 ساعت 14:36)StarIR نوشته:  [quote='2013selectee' pid='308190' dateline='1366009086']
[quote='StarIR' pid='308178' dateline='1366008298']
[quote='hassan1358arab' pid='308128' dateline='1366003940']
[quote='StarIR' pid='308120' dateline='1366003302']

میگم سوشال سکیوریتی رو کی بگیرم؟ می دونید چند روز بعد ورود صادر میشه؟ و اگه بار اول که وارد میشم آیا باید درخواست بدم یا می تونم بعدا درخواست بدم؟
روند دریافت سوشیال انگاردر ایالتهای مختلف متفاوته برا بهضیا یک هفته ای اومده بعضیا بعد دو روز رفتند درخواست دادن هفته بعد اومده در مورد ما گفتند اگه تا 2 هفته نیومد بیا درخواست بده که ما هم بعد 2 هفته رفتیم و در خواست دادیم هفته بعدش اومد.بهترین کار اینه که بعد 2-3 روز از ورودت یک سری بزنی و اگه قبول کردند درخواست بدی ولی هر چه زودتر بگیرش چون بدون سوشیال هویت نداریBig Grin
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
(2013-04-15 ساعت 14:26)abbas41 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 13:55)سمانه777 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 22:46)nima-ts2000 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 21:09)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 18:44)nima-ts2000 نوشته:  اگه پاکت زرد باز بشه چه کار باید کرد؟

لطفا راهنمایی کنید.

ممنون
زنگ بزن سفارت بپرس
احتمالا بگیرن دوباره پلمپ بکنن خودشون Wink

یعنی باید مدارک بفرستم سفارت دوباره پلمب کنه؟

یکی دیگه از دوستان هم این این کارو کردن اما نمیدونم که چیکار کردن ایدیشون شهلا 1346 بهشون پیغام بدید ببینید چیکار کردن و خبرشو هم اینجا بگید تا اگر کس دیگه ای بود بتونه از تجربتون استفاده کنه

سلام.
[/size]دوستمون شهلا1346 رفتن آمریکا پیام بزارید آنلاین شدن جواب دوستان بدن.
ببینید دوستان اونطرف از محتویات داخل پاکت باخبرن .ومیدونن شما میاین پس پرانرژی برید جلو انشاا... اتفاقی نمیفته.....Shy

روزی که برای گرفتن ویزا به ابوظبی رفته بودم ، یکنفر پاکتش باز شده بود و دوستشون اورده بود که پاکت رو عوض کنند و دوباره پلمب کنند
اما توی سفرنامه قسمت اولین سفر به امریکا2012 ، roozbeh33 با دوستشون رفته بود (آقای ح ) که پاکت دوستشون باز شده بود ولی کسی گیر نداد
http://mohajersara.com/thread-4883-post-...#pid282108
اما بهترین کار اینه که با سفارت تماس بگیرید و بگید که پاکت باز شده اونها هم احتمال زیاد میگن بیار سفارت
کیس:**2013AS17 ، ابوظبی، مصاحبه: هفته اول نوامبر ، کلیر: 17دسامبر 39 روزه
مقصد: TX or NY یک نفر ، هزینه ها:پروفایل سفرنامه
(2013-04-15 ساعت 16:37)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 16:10)ASALI نوشته:  ما که رفت و برگشت ترکیش گرفتیم اونم economy ، پس خدا به دادمون برسه !!!
نگران نباش . من خيلي تحقيق كردم . تو كلاس اكونومي ، تركيش و امارات هيچ فرقي ندارن ، تازه به خاطر همون پاكستاني ها ، همه اژانس ها تركيش رو پيشنهاد دادن و البته ٣ ساعت هم طول پروازش كمتره . قيمتش هم با امارات يكي بود البته امروز يكي از دوستام ميگفت امارات افر خورده ، براي اول خرداد گرفته بود ، حدود يك ميليون از تركيش ارزونتر البته براي LA .

سایه جان همونطور که میدونی من خودم کارمند هواپیمایی بودم تو فرودگاه امام تو قسمت چکین(صدور کارت پرواز) کار میکردم بعد که لاتاری برنده شدم استعفا دادم Big Grin
من خودم ترکیش رو انتخاب کردم کلاس اکونومی و واقعا راحت بود البته اینو بگم که من قدم 170 هست و ریزه میزه هستم و کلاس اکونومی برام مثل بیزینس کلاس بود به خاطر قدم Big Grin وقتی اومدم فرودگاه کارت پرواز رو بگیرم بخاطر اینکه بچه های اونجا همکارای سابقم بودن به من صندلی EXIT رو دادن که همین باعث شد تا راحتیم 2 برابر بشه Big Grin در ضمن من چون خودم کارم صدور کارت پرواز بود به بچه هایی که قصد دارن پاشونو گچ بگیرن یا بگن ما مجروح هستیم و لطفا به ما صندلی EXIT رو بدین بگم که بر طبق قوانین بین المللی صندلی EXIT رو باید به کسانی بدن که از نظر جسمانی سالم باشن و مشکلی نداشته باشن چون اگر خدایی ناکرده برای هواپیما اتفاقی بیوفته مهمانداران از طریق درهای EXIT مسافران رو به خارج از هواپیما منتقل میکنن و اگر یه پا گچ گرفته ای یا مجروحی اونجا نشسته باشه واویلاست Big Grin پس تا جایی که میتونید خودتونو فرز و چابک نشون بدین که متصدی با خیال راحت EXIT SEAT رو بهتون بده. در مورد هندی و پاکستانی هم بهتون بگم که ترکیش هم متاسفانه جدیدا پر شده از این رقم مسافرا! تو خود پرواز ما به شیکاگو ایرانی فقط ما بودیم با یه دختر خانوم دیگه که چند تا صندلی جلوتر از ما نشسته بود و هواپیما پر بود از برادران پاکستانی و هندی و عراقی!!!! من خودم قبل از اینکه برم دستشویی مهماندار رو صدا میکردم بهش میگفتم قربون دستت من میخام برم گلاب به روتون Big Grin الان یه هندیه اون تو بود تا نری بررسی نکنی من اون تو نمیرم Big Grin بیچاره مهمانداره دیگه شرطی شده بود تا من از رو صندلیم بلند میشدم خودش میپرید قبل از من میرفت تو دستشویی یه سر و سامانی میداد بعد میومد بیرون میگفت OK Big Grin
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
ما کلاس کامفورت ترکیش بودیم برای لس انجلس، صندلی ها نسبتا راحت بود. مسافران مثلا 60 درصد ترک بود 40 درصد ایرانی و تک و توک هم ملیت های دیگه دیدیم. توی کلاس کامفورت کل ردیفها ایرانی بود. همه درحال فارسی حرف زدن. برای بچه ها هم گیم داره که می تونن بازی کنن یا فیلم ببینن حوصله اشون سر نره. کامفورت وسط سه تا صندلی داره و کنار پنجره 2 تا صندلی. که خب ما وسط بودیم و برامون راحت بود خیلی .
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-04-15 ساعت 23:48)adidas_ نوشته:  کمکککککککک...این 165 دلاره قضیش چیه؟چه جوری باید بپردازم؟لطفا راهنمایی کنید

توضیحات رو از این پست بخونین:
http://mohajersara.com/post-258955.html#pid258955

این لینکها رو هم ببینین برای توضیحات بیشتر:
لینک اول
لینک دوم

برای پرداخت از این لینک اقدام کنین: (البته نیاز به کردیت کارت داره):
https://www.pay.gov/paygov/forms/formIns...d=40850201

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان