موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم
عکسی که در فرودگاه امریکا ازمون می خواند اشکال نداره همان عکس 5 5 باشه که در سفارت تحویل دادیم
1 سوال دیگه نمک وشکر وسبزی خشک بردنش اشکالی داره یا خیر؟
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جان، با اجازه تون من و همسرم دو روز پيش وارد نيويورك شديم٠جونم براتون بگه كه تو فرودگاه تهران كه هيشكي اصن بهمون كاري نداشت و ما نفري ده هزارتا آورديم، ١٥٠ گرم طلاهاي من و چند تكه ظرف نقره و آينه شمعدونمونو كه از نفري سه كيلوي مجاز بيشتر بود اما اگه هم بيشتر مياورديم هيشكي نبود بهمون بگه آقا خرت به چند منه٠ دو تا فرش و يك قاليچه كوچولو هم آورديم٠ فقط يادتون باشه اگه اومدين نيويورك برين تو صف ويزيتورز٠ چون ما يكم واسه همين موضوع گيج زديم٠اينجا فرودگاه نيويورك خيلييييي شلوغ بود و ماموراي پشت كانتر كم و بيحوصله ٠ حالا من نميدونم واسه اينكه روز تعطيل رسيديم انقده علاف شديم يا نه،بهر حال معطليش بعد اون پرواز طولاني افتضضضضاح بود٠بعدشم كه كاراي پاكت گرفتن و اينارو انجام داديم و اومديم چمدونامونو گرفتيم، اما اون مامور آخريه كه برگه آبي تو هواپيمارو ازمون گرفت هم اصن بهمون كاري نداشت، يك نيگاه سرسري انداخت به فرم و بس٠
نه ايكس ريي و نه هيچي،اينه كه من اگه عمه خانومم رو هم ميچپوندم تو چمدون، بازم هيشكي نميفهميد٠عرضم به حضورتون كه امروز صبح زود رفتيم نزديكترين اداره سوشال به خونه خاله من، و اونجا يه خانوم سياهه بي اعصاب بهمون گفت باهاس ده روز بگذره از ورودتون بعد اگه نيومد بياين اين فرمهاي مال درخواست سوشال نامبرو پر كنين٠ البته ما فردا باز ميريم يه جاي ديگه ببينيم اونام همينو ميگن يا نه چون اين يارو بنظر من خيلي شست و شلنگ ميزد٠ حالا باز اتفاق جديدي بيوفته ميام واستون ميتعريفم٠
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 00:35)نیلوفر64 نوشته: سلام دوستای خوبم
عکسی که در فرودگاه آمریکا ازمون می خواند اشکال نداره همان عکس 5 5 باشه که در سفارت تحویل دادیم
سلام از ما که عکس نخواستن!!!!!!!!!!! فقط از چشمهامون اسکن گرفتن (مثل اثر انگشت) و پرسیدن که مواد غذایی توی ساکتون هست یا نه و توی فرمی که تو هواپیما پر کردبم و بدو ورود تحویل دادیم هم باید انتخاب می کردیم که دانه های خوردنی مثل گردو و ... همراهمون نیست.
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 02:19)shivarahbari نوشته: (2013-04-16 ساعت 00:35)نیلوفر64 نوشته: سلام دوستای خوبم
عکسی که در فرودگاه آمریکا ازمون می خواند اشکال نداره همان عکس 5 5 باشه که در سفارت تحویل دادیم
سلام از ما که عکس نخواستن!!!!!!!!!!! فقط از چشمهامون اسکن گرفتن (مثل اثر انگشت) و پرسیدن که مواد غذایی توی ساکتون هست یا نه و توی فرمی که تو هواپیما پر کردبم و بدو ورود تحویل دادیم هم باید انتخاب می کردیم که دانه های خوردنی مثل گردو و ... همراهمون نیست.
از ما هم عکس نخواستند
عکس روی گرین کارتمون هم همون عکسیه که روی ویزامون هست
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-16 ساعت 06:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-16 ساعت 06:53 توسط mohajer13.)
امروز به اداره سوشیال رفتم و فرم پر کرده و درخواست دادم. بهم گفتند نهایتا تا 2 هفته دیگه میاد. یه چند روزی صبر می کنم اگه نیومد یکسر دیگه میرم ببینم شماره ام رو میدن یا نه.
تو یکی از شعبه های بانک ولز فارگو که حساب باز کردم. یک حساب سیوینگ و یک حساب چکینگ که یک دبیت کارت دادند. معاون این شعبه بانک یک خانم ایرانی به نام سانازه. جالب بود که به کارمندش هم یک تعدادی کلمات فارسی یاد داده.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اینجا شهر بوستون ایالت ماساچوست .من دیروز رسیدم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام! دوستان آیا کسی از سرویس شرکت ایممیگرنگل استفاده کرده؟ چه جور آدمایی هستن؟ قابل اعتمادن؟ فوری لطفا