کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-04-16 ساعت 11:21)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 06:52)mohajer13 نوشته:  امروز به اداره سوشیال رفتم و فرم پر کرده و درخواست دادم. بهم گفتند نهایتا تا 2 هفته دیگه میاد. یه چند روزی صبر می کنم اگه نیومد یکسر دیگه میرم ببینم شماره ام رو میدن یا نه.

تو یکی از شعبه های بانک ولز فارگو که حساب باز کردم. یک حساب سیوینگ و یک حساب چکینگ که یک دبیت کارت دادند. معاون این شعبه بانک یک خانم ایرانی به نام سانازه. جالب بود که به کارمندش هم یک تعدادی کلمات فارسی یاد داده.
بانك به شما كريديت كارت نداد؟؟
به ما روزي كه حسابو باز ميكرديم گفت كريديت كارتم ميديم ولي حالا ميگه نه چون بيكارين نميشه؟؟!!

نه مهتاب جون. گفتند بعد از اینکه ssn اومد شماره اش رو بیار . شاید اون موقع بشه گرفت. فعلا که با دبیت کارت کارمون رو راه می اندازیم.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-04-16 ساعت 23:07)afs نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 22:37)2013selectee نوشته:  افشین جان شرمنده فضولی میکنم ولی این قسمتش رو متوجه نشدم! بیخبر جاب دار شدی یا من لابلای تاپیکا نتونستم خبرش رو بخونم!؟؟! تبریییک. رکورد زدیا؟!

حالا نه اونجوریا، بگذارید وضعیتش روشن بشه، چشم، جزییاتشو می گم.

تبریک می گم افشین جان

سرعت عمل بالایی دارید
تشکر کنندگان: payam62 ، sadeghi897 ، afs ، fereydoooon ، lot2013 ، ASALI ، mhb161 ، Tomas ، sce ، soruosh ، ساقر ، saeed5564 ، amairmonre ، Niushagh ، AOC Kermani ، powerb
افشین تخصص بالا و به روزی داره به نظرم هر جای دنیا بره سریع می تونه شغل پیدا کنه
موفق باشی افشین جان
البته به نظر من توانایی بالقوه خیلی بیشتری داره و در کشورهای پیشرفته حسابی پیشرفت می کنه اگر دو سه سال تجربه کسب کنه
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
دوستان یه سوالی دارم. بچه های من به دلیل مدرسه نمی تونن تا خرداد همراه من به یو اس بیان. و خودم می خوام سفر اول تنهایی و یکی دو هفته ای برمو برگردم تا تا کارای مقدماتی مثل اجاره خونه رو انجام بدم. شنیدم که گرین کارت اتوماتیک بعد ورود و حدودا یه ماه بعدش صادر میشه. چون بچه هام همراه من نیستند مال اونا کی صادر میشه؟ و این مشکلی در صدور گرین کارت برای بچه هام پیش نمیاره؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mhb161 ، Tomas ، sce ، fereydoooon ، AOC Kermani ، powerb
(2013-04-16 ساعت 22:34)mazy نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 22:10)tabim4 نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 18:59)sepehr_si نوشته:  سلام دوستان

کسی‌ از شما دوستان عزیز اطلاعاتی‌ راجع به شهر دنور در ایالت کلورادو نداره؟ من یکی‌ از دوستام اونجاست ،می‌خوام واسه استارت برم اونجا...
جناب چه کسی بهتر از دوستتان که مقیم اونجاست میتونه راهنماییتون کنه؟ ماها جسته گریخته از اینترنت و نقل و قول ها یه چیزهایی دستگیرمون میشه که شاید چاهنما باشه نه راهنما! باری به هر جهت ؛ شهر دنوور در ایالت کلرادو در ظاهر جالب به نظر میرسه اما متاسفانه نتایج چیز دیگه ای رو نشون میده که دلسرد کننده است پس بخوانید و خودتان قضاوت کنید:
Denver, CO
Cost Of Living = C یعنی نسبتاً گرون به عبارت دیگه جای ارزونی به حساب نمیاد
+Crime = D یعنی از لحاظ جرم و جنایت افتضه(افتضاحه)
+Employment=C یعنی پیدا کردن یه کار ساده در این شهر به این آسونی ها نیست اخوی جون!
(توضیح اینکه +A بهترین امتیاز است)
پیشنهاد : دنبال یه جایی برای زندگی و کار بگرد که برای شاخص های فوق الذکر حداقل امتیاز A یا B را دارا باشه با مطالعه و تحقیق میشه همچین جایی را پیدا کرد مثال : بعضی شهرها در ایالت تگزاس از این نظر مناسب هستند. در کل باید بگم متاسفانه در آمریکا هر شهر و ایالتی را که مد نظر آدم باشه یک سری محاسن و یک سری معایبی داره اما اگه قراره خودمان را برای سختترین شرایط آماده کنیم ناچاریم چششمون را به روی معایب ببندیم و دل به دریا بزنیم و خودمان را بسپاریم دست تقدیر و سرنوشت.

آمار جالبیه! از چه منبعی درآوردید؟
جهت اطلاع دوستان عزیز پیشنهاد می شود برای یافتن بهترین شهر برای زندگی و ارزیابی آن محل مراحل زیر را دنبال کنید :
1- وارد سایت www.areavibes.com شوید و امتیاز شهر مورد نظرتان را از لحاظ قابلیت های زندگی(ارزانی - شاخص جرم و جنایت - امکان پیدا کردن شغل - آب و هوا) بررسی کنید.
برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سلسیوس از این رابطه استفاده کنید:
C=F-32*0.55 علامت ستاره به معنی ضربدر
2- در صورتیکه شهر مورد نظرتان امتیازات قابل قبولی داشته باشه اینبار وارد سایت www.trulia.com شده و اجاره بهای خونه ها را در شهر مورد نظر همراه با عکسهای خونه و با ملاحظه چشم انداز خونه از روی گزینه street جستجو کنید بعد از قسمت پایینی صفحه نقشه آن شهر را از لحاظ فراوانی امکانات و نیز سوابق جرم و جنایت در محله ای که قصد دارید خونه اجاره کنید موشکافی نمائید (با کلیک بر روی تب crime در آن نقشه تراکم جرم و جنایت در هر منطقه ای مشخص میشه ، مناطق قرمز رنگ به معنی محلات خطرناک می باشد)
خوشبختی و موفقیت همگی دوستان انجمن را آرزومندم
یه سوال؟ چه بانکی رو برای باز کردن حساب تو امریکا توصیه می کنید؟ که بشه سریع تر کردیت و دبیت بده؟ و کلا خوب باشه دیگه
تشکر کنندگان: fire dragon ، ASALI ، mhb161 ، mazy ، Tomas ، sce ، fereydoooon ، AOC Kermani ، powerb
(2013-04-17 ساعت 00:45)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان من و خانم و دخترم میخواهیم تا چند وقت دیگه بیاییم اونور.دوست داریم بیاییم شیکاگو فقط دوستانی که شیکاگو اقامت دارند میشه بفرمایید اوضاع کار اونجا چطوره . خیلی خرابه یا میشه امیدوار بود؟

دوست عزیز هیچ جا رو نمیشه قطعی درباره کار نظر داد
منم مقصدم شیکاگو ولی الان هنوز ایرانم و از چیزهایی که شنیدم اینه که اگه زبانتون در حد قابل قبولی باشه میتونید کار رو خیلی راحتتر پیدا کنید تا دوستانی که مشکل زبان دارند.
یکی از بچه های 2013 هم قبل از عید رفته شیکاگو و فکر کنم به کمک آشناهاشون تونسته بود کار پیدا کنه .من که خودمو آماده کردم تا 3-4 ماه بیکاری رو تجربه کنم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
دوستان در ایالت کالیفرنیا جایی که نزدیک به لس آنجلس باشه و مکان مناسبی برای خانواده باشه می تونید معرفی کنید؟ یکی از دوستان میگه اورنج کانتی خوبه. می تونید چند تا مکان مناسب پیشنهاد بدید؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mhb161 ، armin1 ، گل نهال ، Tomas ، sce ، fereydoooon ، ساقر ، amairmonre ، AOC Kermani ، powerb
(2013-04-16 ساعت 00:36)ranebr نوشته:  دوستان جان، با اجازه تون من و همسرم دو روز پيش وارد نيويورك شديم٠جونم براتون بگه كه تو فرودگاه تهران كه هيشكي اصن بهمون كاري نداشت و ما نفري ده هزارتا آورديم، ١٥٠ گرم طلاهاي من و چند تكه ظرف نقره و آينه شمعدونمونو كه از نفري سه كيلوي مجاز بيشتر بود اما اگه هم بيشتر مياورديم هيشكي نبود بهمون بگه آقا خرت به چند منه٠ دو تا فرش و يك قاليچه كوچولو هم آورديم٠ فقط يادتون باشه اگه اومدين نيويورك برين تو صف ويزيتورز٠ چون ما يكم واسه همين موضوع گيج زديم٠اينجا فرودگاه نيويورك خيلييييي شلوغ بود و ماموراي پشت كانتر كم و بيحوصله ٠ حالا من نميدونم واسه اينكه روز تعطيل رسيديم انقده علاف شديم يا نه،بهر حال معطليش بعد اون پرواز طولاني افتضضضضاح بود٠بعدشم كه كاراي پاكت گرفتن و اينارو انجام داديم و اومديم چمدونامونو گرفتيم، اما اون مامور آخريه كه برگه آبي تو هواپيمارو ازمون گرفت هم اصن بهمون كاري نداشت، يك نيگاه سرسري انداخت به فرم و بس٠
نه ايكس ريي و نه هيچي،اينه كه من اگه عمه خانومم رو هم ميچپوندم تو چمدون، بازم هيشكي نميفهميد٠عرضم به حضورتون كه امروز صبح زود رفتيم نزديكترين اداره سوشال به خونه خاله من، و اونجا يه خانوم سياهه بي اعصاب بهمون گفت باهاس ده روز بگذره از ورودتون بعد اگه نيومد بياين اين فرمهاي مال درخواست سوشال نامبرو پر كنين٠ البته ما فردا باز ميريم يه جاي ديگه ببينيم اونام همينو ميگن يا نه چون اين يارو بنظر من خيلي شست و شلنگ ميزد٠ حالا باز اتفاق جديدي بيوفته ميام واستون ميتعريفم٠
مرسی دوست عزیز بابت اطلاعات خوبی که ارائه فرمودید اما اگه من جای شما بودم در این تاپیک از دارایی و پول نقد همرام اصلاً حرفی به میان نمی آوردمSad میدونی که در دیار غربت چه بلاهایی در کمین هموطنان عزیز می باشد می بخشی ولی احساس وظیفه باعث شد تا این نقطه امنیتی را بهتون یادآور شوم زیرا یک عده از هموطنان با نهایت سادگی و پاکدلی خودشان دارایی همراه خود را به ایرونی هایی که متاسفانه ......... لو داده اند و نتیجه اش این شده که تمام هستی و نیستی شان در دیار غربت با چنین اشتباه ساده ای بر باد رفته است!!!!!
(2013-04-17 ساعت 01:41)sadeghi897 نوشته:  افشین تخصص بالا و به روزی داره به نظرم هر جای دنیا بره سریع می تونه شغل پیدا کنه
موفق باشی افشین جان
البته به نظر من توانایی بالقوه خیلی بیشتری داره و در کشورهای پیشرفته حسابی پیشرفت می کنه اگر دو سه سال تجربه کسب کنه
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

منم کاملا با شما موافقم.از اون اول که من عضو سایت شدم بیشتر پست های ایشون رو پیگیری می کردم.به شخصه برام جالب بود که فرماشو ایمیل کرده بود.این نشون دهنده اعتماد به نفس کاری ایشون و تخصص بالاشونه.ضمنا برنامه ریزی و هدف گذاریش هم به نظرم طوریه که خیلی زودتر از دیگرون پله های ترقیو طی می کنه.در یک کلام،افشین نشون داد و نشون خواهد داد که واسه موفقیت مخصوصا تو غربت باید کاملا تخصصی رفتار کنی.اونم تو جایی مثل کشورهای صنعتی و پیشرفته.واسش آرزوی بهترین هارو دارم و امیدوارم کسایی که میرن فقط فکر رفتن نباشن.باور کنین ارزش ما بیشتر از ایناست.میتونیم جاهای بهتر و در موقعیت های بهتر کار کنیم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-04-17 ساعت 10:13)StarIR نوشته:  دوستان یه سوالی دارم. بچه های من به دلیل مدرسه نمی تونن تا خرداد همراه من به یو اس بیان. و خودم می خوام سفر اول تنهایی و یکی دو هفته ای برمو برگردم تا تا کارای مقدماتی مثل اجاره خونه رو انجام بدم. شنیدم که گرین کارت اتوماتیک بعد ورود و حدودا یه ماه بعدش صادر میشه. چون بچه هام همراه من نیستند مال اونا کی صادر میشه؟ و این مشکلی در صدور گرین کارت برای بچه هام پیش نمیاره؟

تا بچه های شما وارد آمریکا نشن پروسه صدور گرین کارتشون شروع نمیشه. همچنین به این مورد هم توجه داشته باشید که تا اون زمانی که مد نظر شماست برای اومدن بچه هاتون، از اعتبار ویزا باقی مونده باشه.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-04-17 ساعت 10:34)StarIR نوشته:  دوستان در ایالت کالیفرنیا جایی که نزدیک به لس آنجلس باشه و مکان مناسبی برای خانواده باشه می تونید معرفی کنید؟ یکی از دوستان میگه اورنج کانتی خوبه. می تونید چند تا مکان مناسب پیشنهاد بدید؟

دوست عزیز اورنج کانتی حرف نداره ولی خیلی گرونه شهر های اطراف رو هم یه سرچی بزن مثلا : TEMECULA - MURRIETA - CORONA اینا هم جای خوبی هستند مخصوصا TEMECULA
موفق باشی
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-04-17 ساعت 10:15)tabim4 نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 22:34)mazy نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 22:10)tabim4 نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 18:59)sepehr_si نوشته:  سلام دوستان

کسی‌ از شما دوستان عزیز اطلاعاتی‌ راجع به شهر دنور در ایالت کلورادو نداره؟ من یکی‌ از دوستام اونجاست ،می‌خوام واسه استارت برم اونجا...
جناب چه کسی بهتر از دوستتان که مقیم اونجاست میتونه راهنماییتون کنه؟ ماها جسته گریخته از اینترنت و نقل و قول ها یه چیزهایی دستگیرمون میشه که شاید چاهنما باشه نه راهنما! باری به هر جهت ؛ شهر دنوور در ایالت کلرادو در ظاهر جالب به نظر میرسه اما متاسفانه نتایج چیز دیگه ای رو نشون میده که دلسرد کننده است پس بخوانید و خودتان قضاوت کنید:
Denver, CO
Cost Of Living = C یعنی نسبتاً گرون به عبارت دیگه جای ارزونی به حساب نمیاد
+Crime = D یعنی از لحاظ جرم و جنایت افتضه(افتضاحه)
+Employment=C یعنی پیدا کردن یه کار ساده در این شهر به این آسونی ها نیست اخوی جون!
(توضیح اینکه +A بهترین امتیاز است)
پیشنهاد : دنبال یه جایی برای زندگی و کار بگرد که برای شاخص های فوق الذکر حداقل امتیاز A یا B را دارا باشه با مطالعه و تحقیق میشه همچین جایی را پیدا کرد مثال : بعضی شهرها در ایالت تگزاس از این نظر مناسب هستند. در کل باید بگم متاسفانه در آمریکا هر شهر و ایالتی را که مد نظر آدم باشه یک سری محاسن و یک سری معایبی داره اما اگه قراره خودمان را برای سختترین شرایط آماده کنیم ناچاریم چششمون را به روی معایب ببندیم و دل به دریا بزنیم و خودمان را بسپاریم دست تقدیر و سرنوشت.

آمار جالبیه! از چه منبعی درآوردید؟
جهت اطلاع دوستان عزیز پیشنهاد می شود برای یافتن بهترین شهر برای زندگی و ارزیابی آن محل مراحل زیر را دنبال کنید :
1- وارد سایت www.areavibes.com شوید و امتیاز شهر مورد نظرتان را از لحاظ قابلیت های زندگی(ارزانی - شاخص جرم و جنایت - امکان پیدا کردن شغل - آب و هوا) بررسی کنید.
برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سلسیوس از این رابطه استفاده کنید:
C=F-32*0.55 علامت ستاره به معنی ضربدر
2- در صورتیکه شهر مورد نظرتان امتیازات قابل قبولی داشته باشه اینبار وارد سایت www.trulia.com شده و اجاره بهای خونه ها را در شهر مورد نظر همراه با عکسهای خونه و با ملاحظه چشم انداز خونه از روی گزینه street جستجو کنید بعد از قسمت پایینی صفحه نقشه آن شهر را از لحاظ فراوانی امکانات و نیز سوابق جرم و جنایت در محله ای که قصد دارید خونه اجاره کنید موشکافی نمائید (با کلیک بر روی تب crime در آن نقشه تراکم جرم و جنایت در هر منطقه ای مشخص میشه ، مناطق قرمز رنگ به معنی محلات خطرناک می باشد)
خوشبختی و موفقیت همگی دوستان انجمن را آرزومندم

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی
بچه ها این سایت هم منبع خوبی برای پیدا کردن سوابق جرم و جنایت در آدرس مورد نظر شما هست.
فقط کافیه آدرس اون خونه ای رو که میخاین اجاره کنید رو توش وارد کنید تا نقطه ای بهتون بگه کجا چه اتفاقی اوفتاده و نوع جرم چی بوده و حتی عکس مجرم رو هم به همراه مشخصات فردیش بهتون نشون میده.
امیدوارم بتونه تو پیدا کردن محل مناسب برای زندگی بهتون کمک کنه
اینم آدرس سایتش هست: https://www.crimereports.com
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
در ادامه جریان سیکیور کردیت کارد بانک ولزفارگو، تایید می شه که مبلغی که به عنوان سیکیور دیپازیت مشخص می کنید از حساب شما کم می شه (منطقی هم هست) و قاعدتا در حساب کردیت شما هست و می تونید اونجا ازش برداشت کنید. البته درسته که پول مال شماست اما این صرفا یک تضمینه و اگر مبلغی که از حساب کردیت خرج می کنید رو سر زمانش تسویه نکنید بدهکار و بدکردیت به حساب اومده و باید بهره هم پرداخت کنید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
بچه ها زیاد رو آمارهای این سایت ها برای انتخاب شهر و ایالت حساب نکنید. این آمارها خیلی کلی هستن و اصلا قابل استناد نیست هرچند از طرف نهادهای دولتی امریکا باشه. چون یه تصویر خیلی کلی رو نشون میدن.
شما هر کدومتون شرایط خاص خودتون رو دارید, شرایط و قابلیت های شما که آمار بردار نیست.
یه مثال براتون میزنم تا متوجه منظورم شید, توی یکی از همین سایتها که یکی از دوستان معرفی کرده بود من رفتم تا مناطق مختلف آتلانتا رو از لحاظ امنیت مقایسه کنم.
شهر رازول توی آمار از امنیت خوبی برخوردار بود, اما من هرشب صدای آژیر ماشین پلیس می شنیدم :| الان یکماهه که اومدم شهر نورکراس, جالبه که توی آمار اون سایت امنیت نورکراس پایین تر از رازول بود, ولی من تا حالا هیچ مورد امنیتی اینجا ندیدم و کاملا از جایی که دارم زندگی میکنم راضی ترم.
مثال دیگه اینکه توی همون سایت دو تا منطقه ی دیگه رو مقایسه کردم, یکی محله ای که داییم زندگی میکنه به اسم wicksford glen و دیگری یه محله بود در sandy springs
آمار اون سایت به من نشون میداد که محله دایی من از امنیت پایینی برخورداره چون چندین سرقت در اونجا انجام شده بود.
در طرف دیگه نشون میداد که امنیت محله ی دیگه در سندی اسپرینگز بسیار بالاست و فقط یه مورد درگیری در سال 2012 گزارش شده.
حالا واقعیت چیه?
محله ای که دایی من زندگی میکنه یه منطقه خیلی آروم و پولدار نشینه و امنیتش در حدیه که حتی 11 شب هم میتونید خانمهایی رو ببینید که دارن با سگشون قدم میزنن.
در عوض اون محله دیگه در سندی اسپرینگز محله ایه که به محله ساقی های ماری جوانا معروفه.
دلیل اینکه آمار اون سایت به این شکل بوده چیه?
خب این سایت ها میان میزان امنیت رو نسبت به گزارش های پلیس مشخص میکنند, خب مسلما افراد خلافکار به خونه های محله های فقیر نشین دستبرد نمیزنن که!!!! میرن تو محله های پولدارنشین سرقت میکنن
نکته دیگه اینکه, افراد خلافکار توی محله ی خودشون خلاف نمیکنن که. اگر هم درگیری در محله خودشون باشه به پلیس گزارش نمیدن
اینطور میشه که طبق آمار این سایت ها یه محله ی امن تبدیل به یه محله نا امن و یه محله نا امن تبدیل به یه محله امن میشه.
این قضیه آمار در مورد وضعیت گرونی و کار و غیره هم صدق میکنه, سعی کنید بیشتر از اشخاص راهنمایی بگیرید, نه از این سایت های آمار
در مورد امنیت فقط یه نکته بگم, امریکا اون تصویری نیست که تو ذهن ما ساختن, اینکه ما فکر میکنیم تو امریکا همه دارن هر روز با اسلحه همدیگرو میکشن و اینکه فکر میکنیم امریکا کشور نا امنیه به خاطر قدرت و آزادی رسانه هاشه, در امریکا یه دزدی پمپ بنزین رو هم توی اخبار نشون میدن, کوچکترین درگیری و دعوا و آتش سوزی رو رسانه ای میکنن, این باعث میشه که فکر کنید اینجا نا امنه.
تصور کنید اگر در ایران هم تلویزیون انقدر آزاد بود که تمام سرقت ها و قتل هایی که انجام میشد رو توی اخبار نشون میداد و مردم با خبر میشدن,به این نتیجه میرسیدید احتمال اینکه در ایران در یک جنایت کشته بشید یا بهتون تجاوز شه یا ازتون زورگیری کنن خیلی بیشتر از امریکاست.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان