کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان یه سوال برای 165 دلار برای خانم ها اسم و فامیل خودشون رو باید بنویسند دیگه یا فامیل شوهرشونو ؟ روی پاکت زرد اسم و اسم خانوادگی رو مال خودم نوشته ما alies names رو اسم من و فامیل شوهرم نوشته . برای همین یه کم گیج شدم . میشه راهنمایی کنین ؟
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، fereydoooon ، mhb161 ، AOC Kermani ، powerb
دوستان یه سوال اگه میشه منووو راهنمایی کنیدShy

ما یه فامیل داریم تو لندن ..به این اقا گفتیم با ویزا کارتش این 165$ رو پرداخت کنه و اون اقا هم لطف کرد پرداخت کرد ولی به جای 1بار 2 تا 165 دلار پرداخت کردنRolleyesRolleyesRolleyes حالا چی باید کرد به اون شماره تلفنی که توی رسیدی که به ما ایمیل میشه زنگ بزنیم و بگیم مشکلی پیش نمیاد به نظرتون؟؟؟ دوستانی که این پول رو پرداخت کردن اگه امکان داره راهنمایی کنن مرسی...
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، s.s.h ، Soap McTavish ، fereydoooon ، moon_rose ، mhb161 ، AOC Kermani ، powerb
در ادامه گرفتن ssn، امروز به یک اداره دیگه رفتم و بهشون توضیح دادم که 3روز پیش فرم درخواست ssn رو پر کرده ام. امروز بهم شماره اش رو داد و کارت هم چند روز دیگه میاد. از اونجا یکسره رفتم بانک و بعد از دادن ssn به بانک و درخواست کردیت کارت برام سکیور کردیت صادر کردند. مبلغی رو بعنوان دیپازیت مشخص می کنند با اینکه پول خودتونه ولی بایستی به میزانی که از سکیور کردیت خرج می کنید رو وقتی bill براتون میاد پرداخت کنید و اینجوری به مرور زمان کردیت می سازید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

خدمات جدید ایمیگرنجل :

پرداخت 165 دلار هزینه ی صدور گرین کارت از طربق کردیت کارت در داخل آمریکا

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های تماس ما تماس بگیرید.
(2013-04-19 ساعت 21:07)bayat_r نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 21:03)babak 1234 نوشته:  سلام . یه سوال داشتم . من اگر توی فرمم آدرسی که قراره گرین کارت فرستاده بشه را نوشتم . بعد بخواهم آمریکا جای دیگه برم . می تونم . آدرس را عوض کنم . یعنی آدرس اقامت رو .

شما 1- توی سفارت 2- هنگام ورود به خاک یو اس 3- پس از ورود و مراجعه به سوشال سکوریتی
میتونید آدرس رو عوض کنید

ما با وجود اینکه تو فرودگاه شیکاگو آدرسمون رو تغییر داده بودیم و حتی با اداره مهاجرت هم تماس گرفته بودیم نصف مدارکون رفته بود آدرس اولی که تو فرمامون واس kcc فرستاده بودیم حتی 7 روز بعد از رسیدن به آ م ر ی ک ا رفتیم اداره سوشال واس ssn مون که بهمون گفتن 2 هفته صبر کنین اگه نیومد بیاین.بعد از 2 هفته که رفتیم گفتیم شماره سوشالمون رو حداقل بدین گفتن هیچ شماره ای ثبت نشده و بایستی دوباره درخواست بدین.تو درخواست دوم گفتیم که بدون سوشال هیچ کاری نمیتونیم بکنیم 4 روزه فرستادن.گفتم حواستون باشه تو فرودگاه تغییر آدرسم که میدین از آدرس قبلی غافل نشینCool
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
(2013-04-19 ساعت 21:36)صوفیا صوری نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 21:07)bayat_r نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 21:03)babak 1234 نوشته:  سلام . یه سوال داشتم . من اگر توی فرمم آدرسی که قراره گرین کارت فرستاده بشه را نوشتم . بعد بخواهم آمریکا جای دیگه برم . می تونم . آدرس را عوض کنم . یعنی آدرس اقامت رو .

شما 1- توی سفارت 2- هنگام ورود به خاک یو اس 3- پس از ورود و مراجعه به سوشال سکوریتی
میتونید آدرس رو عوض کنید

ما با وجود اینکه تو فرودگاه شیکاگو آدرسمون رو تغییر داده بودیم و حتی با اداره مهاجرت هم تماس گرفته بودیم نصف مدارکون رفته بود آدرس اولی که تو فرمامون واس kcc فرستاده بودیم حتی 7 روز بعد از رسیدن به آ م ر ی ک ا رفتیم اداره سوشال واس ssn مون که بهمون گفتن 2 هفته صبر کنین اگه نیومد بیاین.بعد از 2 هفته که رفتیم گفتیم شماره سوشالمون رو حداقل بدین گفتن هیچ شماره ای ثبت نشده و بایستی دوباره درخواست بدین.تو درخواست دوم گفتیم که بدون سوشال هیچ کاری نمیتونیم بکنیم 4 روزه فرستادن.گفتم حواستون باشه تو فرودگاه تغییر آدرسم که میدین از آدرس قبلی غافل نشینCool
دقیقا همین بلا سر ما هم اومد Sad
با وجود اینکه تو فرودگاه شیکاگو آدرس رو تغییر داده بودیم نصف مدارکمون رفت آدرس اولی و نصف دیگه اومد به آدرس جدید
به این صورت که مدارک خانمم که برنده اصلی بود اومد به آدرس جدید و مدارک من که همراه برنده اصلی بودم رفت به آدرس قدیم
اداره سوشیال هم رفتیم گفتند بعد از 3 هفته اگر نیومد بیاین . بعد از یکماه از ورودمون دیدیم نیومد رفتیم اداره سوشیال و تو سیستم چک کرد گفت اصلا براتون درخواست نشده!!! فرم پر کردیم و دقیقا 4 روز بعد سوشیال اومد به آدرسی که تو اداره سوشیال داده بودیم.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
درسایت USCIS می شه آخرین وضعیت گیرین کارد رو پیگیری کرد.
در ضمن امکان تغییر آدرس به صورت آنلاین هم وجود داره. هرچند گرین کارد اهمیتش از سوشال سیکیوریتی نامبر کمتره چون همون ویزا حکم گرین کارت رو داره.
در هر صورت برای من بعد از ۲ هفته ۲ تا نامه از اداره مهاجرت از تگزاس اومد که در مورد گرین کارت و پرونده یه چیزهایی نوشته بود. این ها همون ولکام لتر هستند. یه کد داره بالای نامه به اسمه RECEIPT NUMBER که با این کد و از آدرس زیر می شه وضعیت گرین کارد رو چک کرد

https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do

و الان برای من نوشته:

On April 19, 2013, we ordered production of your new card. Please allow 30 days for your card to be mailed to you. If we need something from you we will contact you. If you move before you receive the card, call customer service at 1-800-375-5283.

ورود من ۱ اپریل بود. گفته ۳۰ روز دیگه می فرستیم اما احتمالا کمتر از یک هفته دیگه می رسه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-04-19 ساعت 23:36)afs نوشته:  درسایت USCIS می شه آخرین وضعیت گیرین کارد رو پیگیری کرد.
در ضمن امکان تغییر آدرس به صورت آنلاین هم وجود داره. هرچند گرین کارد اهمیتش از سوشال سیکیوریتی نامبر کمتره چون همون ویزا حکم گرین کارت رو داره.
در هر صورت برای من بعد از ۲ هفته ۲ تا نامه از اداره مهاجرت از تگزاس اومد که در مورد گرین کارت و پرونده یه چیزهایی نوشته بود. این ها همون ولکام لتر هستند. یه کد داره بالای نامه به اسمه RECEIPT NUMBER که با این کد و از آدرس زیر می شه وضعیت گرین کارد رو چک کرد

https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do

و الان برای من نوشته:

On April 19, 2013, we ordered production of your new card. Please allow 30 days for your card to be mailed to you. If we need something from you we will contact you. If you move before you receive the card, call customer service at 1-800-375-5283.

ورود من ۱ اپریل بود. گفته ۳۰ روز دیگه می فرستیم اما احتمالا کمتر از یک هفته دیگه می رسه.

افشین جان مبارکه
برای ما هم 2 تا ولکام لتر از تگزاس اومد و یک عدد هم هیستوری پرداخت هایی که تو پروسه مهاجرت داشتیم اومد و دقیقا فردای روزی که این 3 تا نامه اومد گرین کارتمون هم اومد. جالبه که 2عدد ولکام لتر عین هم بودند و هیچ فرقی هم با هم نمیکردن. من هنوز نتونستم فلسفه این که چرا 2 تا نامه عین هم برامون فرستادن رو درک کنم. برای هر نفرمون 2 تا فرستادن یعنی 4 تا ولکام لتر برامون اومده بود!!! اون RECEIPT NUMBER رو هم که وارد سایت کردیم شماره تراک نامبر USPS رو بهمون داد و وقتی تو سایت USPS شماره رو واردکردیم گفت فردا دلیور میشه و دقیقا هم فرداش دلیور شد.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-04-19 ساعت 23:55)IN.USA@2013 نوشته:  آیا قبل از ورود هم میتوان آنلاین عوض کرد ؟

سروش عزیز از توضیحاتتون ممنون. جالب اینکه دو نامه من باهم فرق می کنه یکیش، Welcome Notice هست و اون یکی Receipt Notice. در ضمن چون من ویزا رو قبل از فوریه گرفته بودم ونیازی به پرداخت وجه ۱۶۵ دلاری نبود، توی یکی از این نامه ها نوشته Fee Previously Collected

در مورد تغییر آدرس قبل از ورود و آنلاین بعید می دونم بشه. چون تا قبل از اینکه این نامه ها بیاد اون کدی که برای استفاده از سایت لازمه رو نداریم و قاعدتا نمی شه همچین کاری کرد و این نامه ها هم بعد از ورود شما براتون ارسال می شند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-04-20 ساعت 00:45)afs نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 23:55)IN.USA@2013 نوشته:  آیا قبل از ورود هم میتوان آنلاین عوض کرد ؟

سروش عزیز از توضیحاتتون ممنون. جالب اینکه دو نامه من باهم فرق می کنه یکیش، Welcome Notice هست و اون یکی Receipt Notice. در ضمن چون من ویزا رو قبل از فوریه گرفته بودم ونیازی به پرداخت وجه ۱۶۵ دلاری نبود، توی یکی از این نامه ها نوشته Fee Previously Collected

در مورد تغییر آدرس قبل از ورود و آنلاین بعید می دونم بشه. چون تا قبل از اینکه این نامه ها بیاد اون کدی که برای استفاده از سایت لازمه رو نداریم و قاعدتا نمی شه همچین کاری کرد و این نامه ها هم بعد از ورود شما براتون ارسال می شند.
افشین جان ممنون از پاسخت
در تکمیل پست قبلیم باید بگم که واسه ما برای هر کدوممون 2 تا Welcome Notice عین هم + یک عدد Receipt Notice اومده بود و من چون تاریخ صدور ویزام دقیقا 31 ژانویه 2013 بود اون 165 دلار اضافی به ما تعلق نگرفت خدا رو شکر و الان گرین کارت و سوشیالمون رو هم گرفتیم Big Grin
(2013-04-20 ساعت 03:58)mohajer13 نوشته:  خوشبختانه سوشیال من هم امروز اومد به آدرس جدیدم. ولی هنوز ولکام لتر و گرین کارت نیومده برام.

ما هم همینطور.

بچه هایی که کالیفرنیا میاید من توی پستهای قبلی ندیدم که کسی تاکید کنه که گواهینامه بین المللی بالاخره لازم هست یا نه؟ یکسری میگفتن هست یکسری میگفتن نیست و...

ولی من تجربه خودم رو میگم بهتون اگه دوست داشتید عمل کنید: حتما حتما باید گواهینامه بین المللی رو داشته باشید ( تا سه ماه اعتبار داره چون شما مقیم می شید) گویا توریست ها بیشتر هم میتونن رانندگی کنند باهاش. برای روزهای اول قبل از گرفتن گواهینامه به درد می خوره اینجا یعنی لس انجلس خطوط اتوبوسرانی خوبی داره برخلاف تصورمون ولی خب خسته کننده است بهتره اگه بچه کوچک همراه دارید زودتر ماشین رنت کنید یا بخرید. موفق باشید همگی.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-04-20 ساعت 09:38)mhb161 نوشته:  از دوستان کسی اطلاعی راجع به شهر شارلوت ایالت کارولینای شمالی داره؟
من تو یکی از تاپیکها دیدم که یکی از هموطنان رفته Charlotte, NC که اتفاقاً از مردم با فرهنگ و خوش برخورد آنجا تعریف کرده که اگه اون تاپیک را پیدا کردم واست میفرستم یکی از انتخابهای جدی ما برای مقصد اول برای ورود ؛ شهر Barclay Downs در 3.5 مایلی چارلت هستش بخاطر مزایای هزینه های کمتر زندگی و آمار کمتر جرم و امنیت و امکان پیدا کردن کار. دوست عزیز لازمه عرض کنم تحقیقات و بررسیهای من فقط تو اینترنته اما بهترین راهنمایی را قطعاً افراد مقیم در اونجا میتونند ارائه بدهند.از دنیای مجازی وب آدم فقط میتونه دنبال سر نخ و ایده هاش بگرده
خلاصه بگم سه شهر رالی - چارلت - نشویل به نظر شخصی بنده انتخابهای خیلی خوبی هستند مخصوصاً شهرهای Cary و Six Forks در حومه رالی البته اینو اضافه کنم شهرهای حومه رالی و چارلت از لحاظ دارا بودن مزایای فوق که بالا بدان اشاره کردم به نظر من برتری و ارجحیت دارند. لطفاً اگه تحقیقاتتان در مورد شهر Charlotte بجایی رسید ما رو هم از اطلاعاتتان بی نصیب نگذارید نیازمند راهنمایی شما خواهیم بود.
هر کسی سفر اولیه اینجا رو از دست نده...
2013AS3xxx- ابوظبی
امروز بعد از ۲۰ روز از ورود به MVA دفتر مدیریت موتور ویکل مریلند رفتم
البته دیروز یه امتحان کتبی مربوط به دوره ۳ ساعته الکل و دراگ رو داده بودم به قیمت ۴۰ دلار. (برای گرفتن گواهینامه مریلند دادن این امتحان برای کسی که قبلا در امریکا گواهینامه نداشته لازمه)
ترجمه گواهینامه ایران رو هم قبلا از مترجم معرفی شده از MVA گرفته بودم به مبلغ ۲۵ دلار. اسکن گواهینامه رو براش ایمیل کرده بودم و دستمزد رو هم به صورت چک با پست براش فرستاده بودم. ترجمه را با پست برایم ارسال کرده بود. (البته اگر گواهینامه بین المللی داشته باشید این ترجمه لازم نیست)
اصل کارت سوشال سیکیوریتی و گرین کارت یا وایزا (فرم I-551) هم لازم بود.
کلی صف و انتظار بود باز و در نهایت بعد از اسکن مدارک و اسکن چشم در همون محل و گرفتن عکس برای پاس کردن امتحان کتبی (Knowledge Test) رفتم. یکسری مانیتور تاچ بود که ۲۵ سوال رو روشون جواب می دید. تا ۳ خطا هم مجاز هست. همون لحظه هم نشون می ده که پاس شدید یا نه. خوشبختانه به راحتی این مراحل طی شد و رسید به Road Test. که باید همون جا براش وقت می گرفتیم. نزدیک ترین زمانش ۱ می بود! و اولین شنبه ای که وقت خالی داشته ۱ جولای! از اون جایی که زمانش برای من خوب نبود برای ۱۴ می وقت گرفتم. هزینه مربوط به گواهینامه رو وقتی آزمون شهر رو قبول شدی می گرند.
این جوری که معلومه انگار قراره بیشتر از ‍۱ ماه بمونم. می ترسم این ۱ ماه بشه ۱ سال بعد هم ۱۰ سال.
خب این هم از داستان گواهینامه گرفتن. از افسری که اونجا بود باز پرسیدم که با گواهینامه ایران و ترجمه می شه رانندگی کرد رفت داخل اتاقش یه چیزی رو تست کرد و گفت نه نمی شه. حالا نمی دنم حرفش دقیق بود یا نه اما خوب دیگه این جوری شد.
(2013-04-21 ساعت 00:57)afs نوشته:  امروز بعد از ۲۰ روز از ورود به MVA دفتر مدیریت موتور ویکل مریلند رفتم
البته دیروز یه امتحان کتبی مربوط به دوره ۳ ساعته الکل و دراگ رو داده بودم به قیمت ۴۰ دلار. ......................

سلام افشین جون این امتجان کتبی مربوط به دوره ۳ ساعته الکل و دراگ دیگه چجور امتحانیه؟ همه ایالت ها دارنش ؟ چون بقیه تا جالا اشاره ای به این موضوع نکردن.میشه توضیح بدی.ممنون
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: mhb161 ، tajhizgaran ، afs ، s.s.h ، nika ، bayat_r ، sce ، soruosh ، ابی هانی ، r_ent ، jazirehh ، لاتاری ، Niushagh ، AOC Kermani ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان