کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-22 ساعت 11:53)pouya.m.t نوشته:  [quote='mirzamemar' pid='342716' dateline='1369155531']
[quote='gole pooneh' pid='342526' dateline='1369139844']

ممکن هست اطلاعات پرداخت شما رو دارن.چون تو سایتuscis تاکید شده تا این 165 رو ندین پروسه گرین کارت شما انجام نمیشه.البته تو همون سایت گفته شما اگه این پول رو ندین هم میتونین وارد خاک آمریکا شین ولی تا ندین گرین کارت نمیاد براتون.

سلام دوستان.
درست متوجه شدم من ؟
165$ رو ميشه اونجا هم پرداخت كرد ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، hushmandco ، powerb
ssn من دیروز امد یعنی پنج روز بعد از درخواست... کارت رو پست کردن برام که یک جای امضا هم داره که باید امضا کنم؟؟؟ دوستانی که کارت رو گرفتن امضا هم کردن؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

(2013-05-22 ساعت 21:26)asal1907 نوشته:  ssn من دیروز امد یعنی پنج روز بعد از درخواست... کارت رو پست کردن برام که یک جای امضا هم داره که باید امضا کنم؟؟؟ دوستانی که کارت رو گرفتن امضا هم کردن؟

عسل جان باید سوشیالتو امضا کنی
من رفته بودم برای گواهی نامه تا متصدی سوشیالمو دید گفت باید امضا کنی و تا امضا نکردم برام تشکیل پرونده نداد.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-05-21 ساعت 21:44)bmojtaba نوشته:  سلام

دوستان من میخوام بلیطم رو انلاین بگیرم و تو مسیر تو امارات و امستردام توقف داره ...ویزای ترانزیت احتیاج؟؟

لطفا دوستانی که دقیقا می دونن اطلاع بدن
نه دوست عزیز.شما ئقتی که نخوای از سالن ترانزیت خارج شی نیاز به ویزا نخواهی داشت
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، mehdi110 ، sce
(2013-05-21 ساعت 22:39)gole pooneh نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:07)کاوه شیز نوشته:  روی پاکتی که من تحوبل گرفتم case ID number همون case number خودم هست البته بدون صفر: **2013as73
(2013-05-21 ساعت 22:02)kasrafo نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:55)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:29)nirvana_kobin نوشته:  احتمالا چون تازه راه افتاده هنوز کامل نیست . اینجاست که میگن کاش زودتر پرداخت کرده بودم Sad
من 14 می پرداخت کردم و از رسیدش پرینت گرفتم و چند ساعت بعدش هم برام ایمیل اومد که تشکر از پرداخت کرده بود و همان رسید هم پیوستش بود ولی الان که بر اساس صحبت شما دیدم از 16 می ابدیت شده و مدل پرداختش عوض شده است......
من 19 می پرداخت کردم با همون فرمت قبل, ایمیل رسیدشم اومد. اما امروز فرمت عوض شده! DOS case ID میخواد. نوشته روی پاکتی که سفارت داده Case ID Number نوشته شده و اگه ننوشته با سفارت تماس بگیرید و Case ID Number را بگیرید. روی پاکتی که سفارت در ابوظبی به ما داد هیچ اطلاعاتی نبود, یه پاکت زرد ساده که کنارش بریده شده.
هر چقدر هم گشتم پیدا نکردم که جواب بده بالاخره اونایی که قبلا پرداخت کردن آکانت بسازن یا نه؟ اگه Case ID Number ندارن حالا لازمه بگیرن یا نه؟Sad

تنها راه اینکه email بفرستیم سفارت البته من چند تا فرمت dos case id رو پیدا کردم از سایت که بعد از سه حرفی که نمی دونم چیه باید 2013 رو بزنیم بعد باید 6 رقم باشه که case number رو اضافه می کنید و کمبود 6 رقم رو 0 می ذارید بعد از 2013 البته این فرضیه من هست Big Grin
NRC2012053891 NRC2012053892 NRC2012053893 COW2011000880
COW2011000881

گل پونه جان ...شما راه حلی برای این مشکل پیدا کردید؟ من دو روز دیگه بیش تر وقت ندارم و متاسفانه امروز تازه متوجه این تغییر شدم درحالی که فکر می کردم خیلی راحت می تونم حلش کنم متاسفانه ..خیلی ناراحت و نگرانم ...به عقیده شما مشکلی ممکنه برای من ایجاد بشه در سفرم ؟...برای گرین کارت با چه میزان تاخیر ممکنه مواجه بشه ؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، mirzamemar ، powerb
(2013-05-22 ساعت 04:38)afs نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 05:54)ehsan99 نوشته:  حرف در مورد کريديت زياده. افشين خيلی خوب کريديت رو تعريف کرده ، شايد منم اگه شد يه چيز هايی بهش اضافه کنم. البته اينم بگم که با قسمت هايی از پستش موافق نيستم

احسان جان و دوستان عزیز دیگه، چیزهایی که من در مورد کردیت و کردیت کارد در آمریکا نوشتم فقط فقط برداشت شخصیه خودم از ماجرا اونم توی ۵۰ روزی هست که اینجا زندگی می کنم.
از این جهت اصلا دور از انتظار نیست بخش هایی از صحبت هام درست نباشه و قطعا کسی هم انتظار این رو نداره که همش درست باشه، اصلا همه اینجاییم که یاد بگیریم. مسلما شما به دلیل زندگی در خارج ایران آشنایی بیشتری با موضوع دارید و تجربیاتتون خیلی به ما کمک می کنه.
همون طور که گفتید این جریان کردیت و شرایط و قوانین آفرهای مختلف گاهی ریزه کاری هایی داره که حتی آدم هایی که اینجا زندگی می کنند هم ازشون اطلاع ندارند. مثلا این هایی که من یه مدت پیششون بودم با اینکه سالیانی هست که از کردیت کارد استفاده می کنند و کردیت خوبی هم دارند نمی دونستند که Hard Inquiry که موقع درخواست وام و چک کردن کردیت انجام می شه روی کردیت اسکور تاثیر داره.
در هر صورت من شخصا چون در موقعیتی هستم که بین فاینانس کردن ماشین یا خریدنش با کش انتخاب دارم به شدت منتظر شنیدن تجربه شما هستم.

افشين من چند روز پيش ميخواستم سريع يه چيزی بنويسم و برم چون يه مقدار کار داشتم. الان نگاه ميکنم ميبينم يکم تند و تيز نوشتم. خلاصه اصلا منظورم اين نبود که اونچه که گفتی اشتباهه . کريديت دنيايه برای خودش. هر ثانيه براش يه ارتيکل جديد ميآد که ممکنه قبليها رو نقض کنه. واقعا يک حرفست برای خودش و کاملا طبيعيه که کسايی که حتی سالهاست خارج زندگی ميکنی چيزی در موردش ندونن. چون تحقيق ميخواد ، سواد و تخصص و پيگيری خودش رو ميخواد و خيلی ها همچين وقت و حالی ندارن. بخاطر همين خيلی ممکنه پيش بياد که شما چيزی بگی و يکی ديگه باهاش مخالف باشه . اما کليت قضيه رو مشخصا درست گرفتی

چيزی که من در مورد کريديت ميتونم بگم اينه که کريديت فقط با قرض کردن ساخته ميشه. البته قرض کردن با حساب و کتاب
بدون هيستوری قرض و دبت، حتی اگبه کريديت اسکور بالا بره ، هيچ کمپانی و بانکی زير بار رسيک وام دادن نميره. حالا ما چه جوری مغروض ميشيم تا کريديت رو بسازم ، وام و کريديت کارت.
حتی همون کريديت کارت ,کريديت ليمتش خيلی مهمه برای بانک و کمپانی که قراره به شما وام بده
کسی نمياد به شما وام خونه يا ماشين بده وقتی کريديت ليميت شما 500 دلار. حتی اگه کريديت اسکور بالا داشته باشيد ، 500 دلار يعنی هيچ.
خوب تا اينجای داستان انگار مرغ و تخم مرغه ، اما اينجوری نيست.همه ما به يه سکيور کارت 500 دلاری شروع ميکنيم و هيچ هيستوری نداريم. پس بايد اين هيستوری و کريديت رو ساخت
اين کريديت و هيستوری هم با قبض آب و برق و پول تلفن و موبايل ساخته نميشه. اينها هيچکدوم قرض به حساب نميان . حتی اگه تاثيير کمی روی کريديت داشته باشن، برای بانک يا کمپانی وام دهنده نکته مثبتی ندارن. خوب ما وظيفمونه که قبض هامون رو بديم. البته وای بوقتی که يکی از اين قبض ها پرداخت نشه و کار به دادگاه بکشه ، يا حساب بانکی از اور درفتش بگزره و پرداخت نشه. اين بد حسابی با کله کريديت اسکور رو ميزنه زمين. پس منفيش خيلی تاثيير گزاره اما مثبنتش هيچ نکته خاصی نداره و نبايد به اميدش نشست که با پرداخت قبض هامون ما داريم کريديت ميسازيم
پول نقد تو حساب سيوينگ يا چکينگ هم کريديت ساز نيست و باز نشونه هيچ چيزی برای بانک يا کمپانی وام دهنده نيست. اگه ما انقدر پول نقد داريم که يه ماشين رو نقد بخريم خوب چرا نميخريم ، اين پول نقد هيچ تضمينی به وام دهنده نميده. همين خود ما همگی قبل از مصاحبه حساب ها رو پر از پول کرديم و بعد از مصاحبه خاليش کرديم. آيا واقعا فکر ميکنيم اون مصاحبه کننده اين چيز ها رو نميدونه! بانک هم همينه
خلاصه اينکه با پرداخت قبض و پول جمع کردن تو بانک هيچ اتفاقی نخواهد افتاد و انگار ما روز اوليه وارد آمريکا شديم حتی اگه 10 سال آمريکا زندگی کنيم

چی کار ميشه کرد. بنظر من با سکيور ميشه شروع کرد و بعد از چند ماه استفاده درست ( نه بيش از حد که نشون بده ما خيلی وابسته به کارتيم و نه خيلی کم) يا خود بانک پيشنهاد ميده و يا خودمون ليميت رو ببريم بالاتر. اين ليميت اعتبار ماست. کسی که کريديت کارت با ليميت 10000 دلار داره ، قبلا نشون داده و ثابت کرده که خوب قرض ميگيره و قرضشم به موقع پرداخت ميکنه
ماشين رو هم بنظر من بايد سراغ ديلر ها رفت. باز چون کريديت نداريم چاره دان پيمت بالاست. دان بالا خيال بانک و کمپانيه رو تا حدی راحت ميکنه و سود بانکی رو هم کمتر ميکنه. خيلی از شما ممکنه بخواين پول نقد بدين و از کريگ ليست ماشين با کش بگيريد، خوب چرا همين پول رو دان ندين و از ماشين بعنوان وسيله اي برای ساخت کريدت استفاده نکنيد. يه وام ماشين، با يه کريديت کارت با ليميت خوب، يکی دو ساله کريديت شما رو ميبره بالای 700 و هيچ کسی ديگه به شما نه نميگه. اين نظر منه. اگه کسی توانش رو داره و وسع ماليش ميرسه و کار گرفته حيفه که بخاطر نا آشنايی با سيستم اين فرصت رو از دست بده. چون ايران واقعا يه دنيای ديگه بود، اصلا فلسفه و سيستم خودش رو داشت. اونجا پول کار ميکرد نه نيروی انسانی. پول رو ميزاشتی تو بانک 25 درصد سود مياومد روش. خودش بزرگترين سرمايه گزاری بود، اما اينجا سود بانکی حساب های سيوينگ بخوبی بازگوی تفاوت هاست

اما عجيبه برام چطور دوستان شما از تاثيير کريديت چک روی کريديت خبر نداشتن. کريديت چک خيلی تاثيير گزاره و اگه ريجکت بشه بعضی وقت ها حتی بايد تا 6 ماه صبر کرد و دوباره اپلای کرد. اينجا تو هر شاپينگ سنتر و مالی بريد هی بهتون پيشنهاد استور کارت و اين حرفا ميدن . همه اينها کريديت چک ميکنن و اگه ريجکت بشن کريديت رو پايين ميآرن. خوب کريديت چک ، حتی اگه قبول بشه کريديت رو پايين ميآره. کريديت کارت و وام در ماه های اول کريديت رو پايين ميآره. آدرس زياد عوض کردن کريديت رو پايين ميآره. خيلی از کمپانيهای قمار بدون اينکه شما بدونيد و با شرکت شما در اون بازی شما رو کريديت چک ميکنن.
همه اين هيستوری همونطور که افشين گفت با گرفتن کريديت ريپرت در ميآن. و هر شهروند در يک سال اين حق رو داره که از يکی از کمپانيهای اصلی يه کريديت اسکور مجانی بگيره. گرچه با پرداخت 1 دلار هم ميشه گرفتش. البته اين امتياز همه چيز نيست..اون ديلر و بانک خيلی چيز های ديگه رو هم ممکنه مد نظر قرار بده و مهمتر از هر چيزی ، هيستوری قرض داشتن شماست. البته مطمئنا اين قرض بايد با وامی که ميگيريد بخونه.اگه کسی ماهی 2000 دلار خرجشه، 1000 دلار پول کريديت کارت و وام ميده و کلا 4000 دلار در آمدشه نميتونه بره يه وام جديد بگيره. تشنم شد داستان ماشين رو هم تو يه پست ديگه بگمBig Grin
اگه تو وبسايت کمپانی ها قيمت ماشين رو چک کنيد حتما يه کلمه اي ديديد به اسم
MSRP or maufacturers suggested retail price.
من قبلا تصميم خودم رو گرفته بودم که از هيوندا ماشين بگيرم چون قيمتش برام بهتر بود . قميت ماشين هم طراز هوندای اون مدل دقيقا 4،5000 دلار بالاتر بود ( البته روی وبسايت )
من قيمت ديلر هيوندای نزديک خونه رو ميدونستم اما از هوندا خبر نداشتم. اتفاقی که افتاد اينبود که ديلرشيپ نزديک خونه ما بخاطر مموريال دی اومد قيمت هاش رو اوورد پايين. اين ديلر شيپ بزرگترين ديلرشيپ اين منطقست و وقتی روزی 20 تا از اينا رو ميفروشه ميتونه حتی تا 5000 دلار ماشين رو زير قيمت ام اس ار پی سايت بفروشه
من همون موقع قيمت ماشين رو تو ديلر شيپ های ديگه تو سن هوزه و چدن شهر ديگه چک کردم. يکی از دوستان خودم هم تو ديلر شيپ هوندای پيتزبورگ کار ميکرد و با اينکه خودش اونجا بود منو تشويق کرد که برم براش ( البته افغانی بود اگه ايرانی بود با بازار گرمی حتما سر ما کلاه ميزاشت و ميگفت بيا پيش خودم )
خلاصه مطلب اول ، ديلرشيپ خيلی مهمه و زمان خريد ماشين مهمه. هر چی به سمت سپتمبر بريم باز قيمت ها پايين ميآد گرچه يه ديلرشيپ بزرگ راحت ميتونه همينجوری که من گفتم حتی 5000 دلار زير قيمت سايت و 3000 دلار زير قيمت ديلرشيپ های اطرافش بفروشه و بازم سود کنه

دفعه اول که من اونجا رفتم ، فقط واسه تست درايو و چک کردن قيمت رفتم ( هر ديلر شيپی سايت خودش رو داره و قيمت ماشين ها رو اونجا زده و من وقتی قيمت پايينشون رو ديدم واقعا تعجب کردم و رفتم ببينم چه خبره)
بعد رفتم خونه و زنگ زدم به دوستم و اون بمن گفت انتخاب خوبيه . در نگاه اول زياد نبايد ماشين و طرف رو تحويل گرفت چون اگه ولشون کنی تو 10 دقيقه يه فرم پر ميکنن و کريديت چکتون ميکنن
من بعد از اينکه مطمئن شدم برگشتم و فرم رو پر کردم. کريديت منيجرشون اومد و گفت هيچ کريديت هيستوری برای شما در نيومده اما چون دان بالا داری ميدی ما ميتونيم بانک رو راضی کنيم( همون بازار گرميهای بازاريهای ايرانی ) . خلاصه APR رو روی 7 درصد گذاشت و بمن گفت برای بانک راضی بشه LOJACK و HONDA CARE
رو هم اضافه کرد.اينا چين ، سرويس های اضافه
طرف ميگفت اين بهترين ديله و پايين ترين درصد ممکن. دان پيمت رو از حساب کشيد بيرون . مدارکی هم که خواست، گرين کارت يا ويزا- قبض تلفن يا آب و برق بعنوان مدرکی برای محل سکونت، SSN کارت و آخرين فيش حقوقی ( مشخصا حقوق شما بايد به اين قضيه بخوره).کليد رو داد دست ما و با ماشين برگشتيم خونه. به همين راحتی

من به طرف گفته بودم که من اين سرويس ها رو نميخوام و اونها فعلا داستان رو به بانک نفرستن چون ممکنه بخوام تا چند روز آينده کنسلش کنم
فرداش با دوستم صحبت کردم و گفت اين سرويس ها قيمتشون بالاست و با اين قيمت بدرد نميخورن
ايندفعه که رفتم بقصد کنسل کردن اون سرويس ها رفتم و نتيجه اصرار من برای کنسل کردن اين شد
سود بانکی از 7.5 درصد سقوط کرد به 4.5 درصد. LO JACK مجانی شد و HONDA CARE از 7 سال ، 60 مايل و با قيمت 2200 دلار رسيد به 1800 دلار برای 10 سال و 100000 مايل
البته من مطمئنم که اونها با سود 4.5 و بدون اين سرويس ها هم ميتونستن ماشين رو بمن بدن اما خوب قيمت ماشين انقدر پايين اومده بود که اونها شايد فقط تو اين سرويس ها سودی ميبردن بخاطر همين اين سرويس ها رو هی به بانک ربط ميدادن که هيچ ربطی نداشت
خلاصه
انگار ايران بودم .اون بازارگرمی ميکرد و من چون ميزدم و دختره هم واقعا هار بود. تو يه چک و چونه من honda care رو رسوندم به 1000 دلار که بلند زد زير خنده و منم بلند شدم گفتم بخاطر اين خندت من اصلا ماشين رو نميخوام و خلاصه داستانی بود. عين ايران خودمون
البته همونطور که من قبلا گفتم قصدم از خريد کريديت سازی و شروع داستانه. بعد 6 ماه و وقتی کريديت ساخته شد من همين ماشين رو 1.9 درصد ری فايننس ميکنم و بعد 1 سال هم ميخرمش. وقتی کريديت ساخته شد برگ برنده تو چک و چونه ها دست شماست. الان چون هيستوری نيست بايد کنار اومد
خلاصه ديل خوبی بود
بنظر من مهمترين نکته ها
1- پيدا کردن ديلر شيپ مناسب و چک کردن قيمت ها
2- راضی کردن ديلرشيپ حتی اگه شده با دان بالا و نه مستقيم اپلای از طريق بانکه. اين ديلر ها ارتباط خوبی با بانک دارن و ميتونن بانک رو راض کنن
3- چک و چونه برای سود بانک خوبيه
سلام دوستان عزیز

من ۴ می وارد آمریکا شدم و کارت سوشیال سکوریتیم بعد از ۱۰ روز و گرین کارتم بعد از ۱۸ روز اومد.

البته امروز امتحان‌های گواهینامه رو هم دادم و اون رو هم گرفتم. البته هفتهٔ پیش واشنگتن ای‌ دی گرفته بودم، و ۴۵ دلار پولشو داده بودم، امروز اونو گرفتن و باطل کردن چون طبق قانون اینجا یا باید گواهینامه داشته باشی‌ یا ای‌ دی.

توی بانک هم حساب باز کردم و بهم سکیورد کردیت کارت و دبیت کارت دادن.

اینجا پر از کلاسهای زبان مجانیه، خیلی‌ خوب و سطح بالاش رو هم می‌شه پیدا کرد، من الان چند جای مختلف میرم، و واقعا خوبه.

خلاصه این مختصر کارایی بود که من تو این ۱۸ روز کردم.

هر کس سالی‌ داشت هم میتون پیغام بده، هم ایمیل بزنه، هم زنگ بزنه

راستی‌، من سیاتل هستم

به امید دیدار
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
سلام

من میرم سایت www.USCIS.gov/ImmigrantFee و بعد می روم که Account تو قسمت USCIS Electronic Immigration System (ELIS) Log In بسازم اول email و password رو می زنم و بعد می گه یک email برات ارسال شده که باید طبق اون عمل کنی ولی هیچ emaili‌ نمی آد و توی spam رو هم چک می کنم فایده ای نداره. ممنون میشم اگه راهنمایی کننید. خیلی فوری هست.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: mhb161 ، kasrafo ، payam62 ، tajhizgaran ، sce ، shatsi ، powerb
دوستان.برای سفر یکماهه به امریکا میخاستم راهنماییم کنید کدوم ایالت و شهر از نظر هزینه،آب و هوا و در دسترس بودن وسایل نقلیه و اداره مهاجرت رو پیشنهاد می کنید؟من سایت استودیو هم سر زدم ولی کمتر از شبی 70-60 دلار نداشت.شهری باشه که بشه تو یه ماه هم تفریح کرد و هم هزینه اسکان و خورد و خوراکم زیاد نشه؟آخه میخام تا چند روزه دیگه بلیت بگیرم و تا کمتر از یه ماهه دیگه برم.
تشکر کنندگان: payam62 ، tajhizgaran ، mamanraya ، گل نهال ، sce ، mhb161 ، shadi79 ، لاتاری ، powerb
(2013-05-23 ساعت 09:59)mhz_ir نوشته:  دوستان.برای سفر یکماهه به آمریکا میخاستم راهنماییم کنید کدوم ایالت و شهر از نظر هزینه،آب و هوا و در دسترس بودن وسایل نقلیه و اداره مهاجرت رو پیشنهاد می کنید؟من سایت استودیو هم سر زدم ولی کمتر از شبی 70-60 دلار نداشت.شهری باشه که بشه تو یه ماه هم تفریح کرد و هم هزینه اسکان و خورد و خوراکم زیاد نشه؟آخه میخام تا چند روزه دیگه بلیت بگیرم و تا کمتر از یه ماهه دیگه برم.

با توجه به تجربه های دوستان شیکاگو و نیویورک فکر کنم خوبه
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: mhz_ir ، tajhizgaran ، گل نهال ، sce ، mhb161 ، kasrafo ، مرآت74 ، Hedieh20 ، sadeghi897 ، لاتاری ، powerb
نرخ دلار سیستم محاسبه نرخ بلیت از تاریخ 22 ر May ر 2013 برابر با چهارشنبه 1 خرداد 1392 ، 35000 ریال می باشد.
متاسفانه پاکت زرد رنگ سفارت ابوظبی رو باز کردم.ایا این مسله خیلی مهمه؟پورت ورودی شهر هیوستون خواهد بود.
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، گل نهال ، sce ، payam62 ، powerb
(2013-05-23 ساعت 12:48)iman83 نوشته:  متاسفانه پاکت زرد رنگ سفارت ابوظبی رو باز کردم.ایا این مسله خیلی مهمه؟پورت ورودی شهر هیوستون خواهد بود.

نگران نباش ایمان جان دو تا از بچه ها که یادم نیست کدوما بودن این تجربه رو داشتن و اصلا انگار نه انگار که پاکتشون باز بود.
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، mhb161 ، iman83 ، payam62
بچه ها پول رو از چه طریقی میشه فرستاد صرافی که امروز رفتم ناز آورد گفت تحریم هستیم اگه کسی میدونه برام پیام بذاره
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، payam62 ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان