موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-22 ساعت 21:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-22 ساعت 21:31 توسط asal1907.)
ssn من دیروز امد یعنی پنج روز بعد از درخواست... کارت رو پست کردن برام که یک جای امضا هم داره که باید امضا کنم؟؟؟ دوستانی که کارت رو گرفتن امضا هم کردن؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 21:26)asal1907 نوشته: ssn من دیروز امد یعنی پنج روز بعد از درخواست... کارت رو پست کردن برام که یک جای امضا هم داره که باید امضا کنم؟؟؟ دوستانی که کارت رو گرفتن امضا هم کردن؟
عسل جان باید سوشیالتو امضا کنی
من رفته بودم برای گواهی نامه تا متصدی سوشیالمو دید گفت باید امضا کنی و تا امضا نکردم برام تشکیل پرونده نداد.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-23 ساعت 07:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-23 ساعت 07:11 توسط ehsan99.)
اگه تو وبسايت کمپانی ها قيمت ماشين رو چک کنيد حتما يه کلمه اي ديديد به اسم
MSRP or maufacturers suggested retail price.
من قبلا تصميم خودم رو گرفته بودم که از هيوندا ماشين بگيرم چون قيمتش برام بهتر بود . قميت ماشين هم طراز هوندای اون مدل دقيقا 4،5000 دلار بالاتر بود ( البته روی وبسايت )
من قيمت ديلر هيوندای نزديک خونه رو ميدونستم اما از هوندا خبر نداشتم. اتفاقی که افتاد اينبود که ديلرشيپ نزديک خونه ما بخاطر مموريال دی اومد قيمت هاش رو اوورد پايين. اين ديلر شيپ بزرگترين ديلرشيپ اين منطقست و وقتی روزی 20 تا از اينا رو ميفروشه ميتونه حتی تا 5000 دلار ماشين رو زير قيمت ام اس ار پی سايت بفروشه
من همون موقع قيمت ماشين رو تو ديلر شيپ های ديگه تو سن هوزه و چدن شهر ديگه چک کردم. يکی از دوستان خودم هم تو ديلر شيپ هوندای پيتزبورگ کار ميکرد و با اينکه خودش اونجا بود منو تشويق کرد که برم براش ( البته افغانی بود اگه ايرانی بود با بازار گرمی حتما سر ما کلاه ميزاشت و ميگفت بيا پيش خودم )
خلاصه مطلب اول ، ديلرشيپ خيلی مهمه و زمان خريد ماشين مهمه. هر چی به سمت سپتمبر بريم باز قيمت ها پايين ميآد گرچه يه ديلرشيپ بزرگ راحت ميتونه همينجوری که من گفتم حتی 5000 دلار زير قيمت سايت و 3000 دلار زير قيمت ديلرشيپ های اطرافش بفروشه و بازم سود کنه
دفعه اول که من اونجا رفتم ، فقط واسه تست درايو و چک کردن قيمت رفتم ( هر ديلر شيپی سايت خودش رو داره و قيمت ماشين ها رو اونجا زده و من وقتی قيمت پايينشون رو ديدم واقعا تعجب کردم و رفتم ببينم چه خبره)
بعد رفتم خونه و زنگ زدم به دوستم و اون بمن گفت انتخاب خوبيه . در نگاه اول زياد نبايد ماشين و طرف رو تحويل گرفت چون اگه ولشون کنی تو 10 دقيقه يه فرم پر ميکنن و کريديت چکتون ميکنن
من بعد از اينکه مطمئن شدم برگشتم و فرم رو پر کردم. کريديت منيجرشون اومد و گفت هيچ کريديت هيستوری برای شما در نيومده اما چون دان بالا داری ميدی ما ميتونيم بانک رو راضی کنيم( همون بازار گرميهای بازاريهای ايرانی ) . خلاصه APR رو روی 7 درصد گذاشت و بمن گفت برای بانک راضی بشه LOJACK و HONDA CARE
رو هم اضافه کرد.اينا چين ، سرويس های اضافه
طرف ميگفت اين بهترين ديله و پايين ترين درصد ممکن. دان پيمت رو از حساب کشيد بيرون . مدارکی هم که خواست، گرين کارت يا ويزا- قبض تلفن يا آب و برق بعنوان مدرکی برای محل سکونت، SSN کارت و آخرين فيش حقوقی ( مشخصا حقوق شما بايد به اين قضيه بخوره).کليد رو داد دست ما و با ماشين برگشتيم خونه. به همين راحتی
من به طرف گفته بودم که من اين سرويس ها رو نميخوام و اونها فعلا داستان رو به بانک نفرستن چون ممکنه بخوام تا چند روز آينده کنسلش کنم
فرداش با دوستم صحبت کردم و گفت اين سرويس ها قيمتشون بالاست و با اين قيمت بدرد نميخورن
ايندفعه که رفتم بقصد کنسل کردن اون سرويس ها رفتم و نتيجه اصرار من برای کنسل کردن اين شد
سود بانکی از 7.5 درصد سقوط کرد به 4.5 درصد. LO JACK مجانی شد و HONDA CARE از 7 سال ، 60 مايل و با قيمت 2200 دلار رسيد به 1800 دلار برای 10 سال و 100000 مايل
البته من مطمئنم که اونها با سود 4.5 و بدون اين سرويس ها هم ميتونستن ماشين رو بمن بدن اما خوب قيمت ماشين انقدر پايين اومده بود که اونها شايد فقط تو اين سرويس ها سودی ميبردن بخاطر همين اين سرويس ها رو هی به بانک ربط ميدادن که هيچ ربطی نداشت
خلاصه
انگار ايران بودم .اون بازارگرمی ميکرد و من چون ميزدم و دختره هم واقعا هار بود. تو يه چک و چونه من honda care رو رسوندم به 1000 دلار که بلند زد زير خنده و منم بلند شدم گفتم بخاطر اين خندت من اصلا ماشين رو نميخوام و خلاصه داستانی بود. عين ايران خودمون
البته همونطور که من قبلا گفتم قصدم از خريد کريديت سازی و شروع داستانه. بعد 6 ماه و وقتی کريديت ساخته شد من همين ماشين رو 1.9 درصد ری فايننس ميکنم و بعد 1 سال هم ميخرمش. وقتی کريديت ساخته شد برگ برنده تو چک و چونه ها دست شماست. الان چون هيستوری نيست بايد کنار اومد
خلاصه ديل خوبی بود
بنظر من مهمترين نکته ها
1- پيدا کردن ديلر شيپ مناسب و چک کردن قيمت ها
2- راضی کردن ديلرشيپ حتی اگه شده با دان بالا و نه مستقيم اپلای از طريق بانکه. اين ديلر ها ارتباط خوبی با بانک دارن و ميتونن بانک رو راض کنن
3- چک و چونه برای سود بانک خوبيه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من ۴ می وارد آمریکا شدم و کارت سوشیال سکوریتیم بعد از ۱۰ روز و گرین کارتم بعد از ۱۸ روز اومد.
البته امروز امتحانهای گواهینامه رو هم دادم و اون رو هم گرفتم. البته هفتهٔ پیش واشنگتن ای دی گرفته بودم، و ۴۵ دلار پولشو داده بودم، امروز اونو گرفتن و باطل کردن چون طبق قانون اینجا یا باید گواهینامه داشته باشی یا ای دی.
توی بانک هم حساب باز کردم و بهم سکیورد کردیت کارت و دبیت کارت دادن.
اینجا پر از کلاسهای زبان مجانیه، خیلی خوب و سطح بالاش رو هم میشه پیدا کرد، من الان چند جای مختلف میرم، و واقعا خوبه.
خلاصه این مختصر کارایی بود که من تو این ۱۸ روز کردم.
هر کس سالی داشت هم میتون پیغام بده، هم ایمیل بزنه، هم زنگ بزنه
راستی، من سیاتل هستم
به امید دیدار
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-23 ساعت 09:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-23 ساعت 10:00 توسط mhz_ir.)
دوستان.برای سفر یکماهه به امریکا میخاستم راهنماییم کنید کدوم ایالت و شهر از نظر هزینه،آب و هوا و در دسترس بودن وسایل نقلیه و اداره مهاجرت رو پیشنهاد می کنید؟من سایت استودیو هم سر زدم ولی کمتر از شبی 70-60 دلار نداشت.شهری باشه که بشه تو یه ماه هم تفریح کرد و هم هزینه اسکان و خورد و خوراکم زیاد نشه؟آخه میخام تا چند روزه دیگه بلیت بگیرم و تا کمتر از یه ماهه دیگه برم.
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-23 ساعت 11:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-23 ساعت 11:49 توسط hassan1358arab.)
نرخ دلار سیستم محاسبه نرخ بلیت از تاریخ 22 ر May ر 2013 برابر با چهارشنبه 1 خرداد 1392 ، 35000 ریال می باشد.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه پاکت زرد رنگ سفارت ابوظبی رو باز کردم.ایا این مسله خیلی مهمه؟پورت ورودی شهر هیوستون خواهد بود.
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها پول رو از چه طریقی میشه فرستاد صرافی که امروز رفتم ناز آورد گفت تحریم هستیم اگه کسی میدونه برام پیام بذاره
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز