کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-06 ساعت 12:26)farmin نوشته:  سلام . كسي تو سايت csc براي ارمنستان ثبت نام نكرده تا بدونيم چكار بايد بكنيم ؟؟؟؟
با درود ، ما این ماه کارنت میشیم .. از کسانی که رفتن ارمنستان کسی هست که تو این سایت ثبت نام کرده باشه و با سیستم جدید مصاحبه شده باشه .. اگر کسی هست دستش رو بالا کنه ..
با سپاس بدورد
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: farmin ، s.s.h ، ali usa ، kiaaa
(2013-01-06 ساعت 11:54)souri نوشته:  سلام. چرا کسی جواب نمیده؟ فرم csc را از کجا باید بیاریم؟ وقت داره میگذرهو اما کسی پاسخگو نیست؟؟؟؟؟؟

بايد بريد تو سايتش و ثبت نام كنيد.

(2013-01-06 ساعت 12:47)sweety.alireza نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 12:26)farmin نوشته:  سلام . كسي تو سايت csc براي ارمنستان ثبت نام نكرده تا بدونيم چكار بايد بكنيم ؟؟؟؟
با درود ، ما این ماه کارنت میشیم .. از کسانی که رفتن ارمنستان کسی هست که تو این سایت ثبت نام کرده باشه و با سیستم جدید مصاحبه شده باشه .. اگر کسی هست دستش رو بالا کنه ..
با سپاس بدورد

يكي كمك كنه........... كمك ..........
2013AS00004XXX
سفارت: ايروان
مصاحبه: march w1برگه آبي
تعداد : 1نفر
كليرنس : ؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
ما 26 دی ماه ساعت 8 وقت مصاحبه داریم. همه کارهامون رو هم کردیم به امید خدا پنجشنبه ترکیه هستیم.یک جا همچین متنی خوندم . براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن. یعنی چی نمی فهمم تو رو خدا زود راهنمائی کنید . گرفتار نشیم با 2 تا بچه تو غربت. با این گرونی. در ضمن طبق برنامه مدارک مونو پست کردیم و همه چیز اماده هست یه سوال دیگه . یعنی کسی که شغل دولتی داشته باشه رد میشه.
تشکر کنندگان: aliamini2267 ، Tomas ، kiaaa
(2013-01-06 ساعت 13:12)kopenhak84 نوشته:  دوستان سلام
ما 26 دی ماه ساعت 8 وقت مصاحبه داریم. همه کارهامون رو هم کردیم به امید خدا پنجشنبه ترکیه هستیم.یک جا همچین متنی خوندم . براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن. یعنی چی نمی فهمم تو رو خدا زود راهنمائی کنید . گرفتار نشیم با 2 تا بچه تو غربت. با این گرونی. در ضمن طبق برنامه مدارک مونو پست کردیم و همه چیز اماده هست یه سوال دیگه . یعنی کسی که شغل دولتی داشته باشه رد میشه.

سلام دوست عزيز،طبق ايميل اخري كه سفارت براي شما زده كه تاريخ مصاحبه دوباره با شما چك كرده،نوشته كه براي هر عضو جداگانه ثبت نام كنيد ولي در سايت هم مي تونيد بعد از اينكه نفر اصلي برنده ثبت نام كرد ،بقيه اعضا اضافه كنه،من خودم ٢نفر بوديم وجداگانه ثبت نام كرديم،ولي حتما محل ptt مورد نظرتون بايد تعيين كنيد و از رسيدتون پرينت بگرييد تا به مشكل در سفارت برخورد نكنيد،من خودم شغل دولتي نداشتم ولي كليرينس خوردم،اكثرا همين جور بودن،نگران نباشيد،من ٣ژانويه مصاحبه داشتم،
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
تشکر کنندگان: Tomas ، Gerdoo ، kiaaa
(2013-01-06 ساعت 01:45)afs نوشته:  نمی دونم قبلا دیدید یا نه اما پست ترکیه یک سایت داره که یک نقشه عجیب هم توش گذاشتن. دفترهای پستی رو روش مشخص کرده. البته نمی دونم آیا همه این دفاتری که روی نقشه هست توی سیستم CSC قابل انتخاب کردن هستند یا نه.

اما طبق این نقشه اگر مبنای محاسبه رو سفارت در نظر بگیریم اون دفتر پستی Adliye Sarayı, Sıhhıye یکم دور هست.

[عکس: PTT0.jpg]

یک دفتر خیلی خیلی نزدیک به سفارت هست اسمش هست Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Şb./Kızılay

[عکس: PTT1.jpg]

کلا اگر بخواهید خودتون می تونید سایت رو ببینید. زبونش رو چه عرض کنم اما می شه ازش سر در آورد. ادرسش اینه http://enyakinptt.ptt.gov.tr

[عکس: PTT2.jpg]

ممنون از شما من چطور ادرس پستمو تغيير بدم؟

ptt06-kucukesat merkezi tunali hilmi tinaztepe ankara 6661 اين به سفارت نزديكه؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: alirezass ، Tomas ، aliamini2267 ، kiaaa
(2013-01-06 ساعت 13:25)aliamini2267 نوشته:  

سلام دوست عزيز،طبق ايميل اخري كه سفارت براي شما زده كه تاريخ مصاحبه دوباره با شما چك كرده،نوشته كه براي هر عضو جداگانه ثبت نام كنيد ولي در سايت هم مي تونيد بعد از اينكه نفر اصلي برنده ثبت نام كرد ،بقيه اعضا اضافه كنه،من خودم ٢نفر بوديم وجداگانه ثبت نام كرديم،ولي حتما محل ptt مورد نظرتون بايد تعيين كنيد و از رسيدتون پرينت بگرييد تا به مشكل در سفارت برخورد نكنيد،من خودم شغل دولتي نداشتم ولي كليرينس خوردم،اكثرا همين جور بودن،نگران نباشيد،من ٣ژانويه مصاحبه داشتم،
سلام
ضمن تشکر از محبت شما ولی برای من ایمیل نیومده.هر روز ایمیلامو چک میکنم
تشکر کنندگان: Niushagh
دوستان سلام kizilar 06251 خوبه بزنم نزدیکه؟؟؟!!
تشکر کنندگان:
دوستان سلام میشه یکی 1 راهنمایی بکنه
من ثبت نام کردم آدرس رو هم انتخاب کردم اما پرینت نمیشه گرفت
پس چیرو باید بفرستیم آنکارا ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-06 ساعت 01:13)mgolchin13 نوشته:  قابل توجه کسانی که ابوظبی مصاحبه دارن...... سایت CSC برای ابوظبی فعال شده. اینم آدرسش (البته فارسیش)

ابوظبی csc
تمام گذرنامه‌ها همراه با ویزا از طریق EMPOST به متقاضی بازگردانده خواهند شد. این خدمات بدون هیچ هزینه‌ای به متقاضی ارائه می‌شود. جهت دریافت مدارک خود از سوی بخش کنسولگری (به عبارت دیگر گذرنامه و ویزای خود)، متقاضی باید در این وب سایت ثبت نام کند. برای این کار، لطفا گزینه «ثبت نام» در بالای وب سایت را انتخاب کنید. جهت انتخاب هدف مسافرت، محل دلخواه خود برای تحویل مدارک از EMPOST و سایر اطلاعات خواسته شده درباره هر یک از متقاضیان، مراحل را به ترتیب طی کنید.
اگر متقاضی نتواند گذرنامه خود را دریافت کند، می‌تواند یک نامه (به زبان انگلیسی) بنویسد و از نماینده بخواهد تا از جانب او گذرنامه را دریافت کند. جهت دریافت گذرنامه، نماینده باید این نامه را که ممهور به امضای متقاضی است و نیز یک نسخه از مدرک شناسایی متقاضی را که از سوی دولت صادر شده است ارائه بدهد.
نقشه EMPOST شعبه dubai
Our Contact Center is operating 7 days a week. Saturday to Thursday from 8:00 am to 8:00 pm. Friday from 4:00 pm to 8:00pm

[عکس: j6538_Untitled2323.jpg]
کیس:**2013AS17 ، ابوظبی، مصاحبه: هفته اول نوامبر ، کلیر: 17دسامبر 39 روزه
مقصد: TX or NY یک نفر ، هزینه ها:پروفایل سفرنامه
از مدیران محترم خواهش میکنم که این تاپیک رو به سه قسمت تقسیم کنن. یعنی برای آنکارا و ایروان و ابوظبی سه تا تاپیک مختلف باشه که موضوعات با هم قاطی نباشه و باعث سر در گمی کاربران نشه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، امیر مهاجر ، lilac ، Tomas ، نازنین 932
(2013-01-06 ساعت 16:29)nirvana_kobin نوشته:  دوستان سلام میشه یکی 1 راهنمایی بکنه

از گزینه print screen استفاده کن و paste کن در نرم افزار paint یا word
موفق باشیBig Grin
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Tomas ، mgolchin13 ، Niushagh
(2013-01-06 ساعت 18:11)sadeghi897 نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 16:29)nirvana_kobin نوشته:  دوستان سلام میشه یکی 1 راهنمایی بکنه

از گزینه print screen استفاده کن و paste کن در نرم افزار paint یا word
موفق باشیBig Grin
دی

صادق عزيز يك لطفي كن تغيير ادرس را هم تو ضيح بده . ممنون
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: Tomas ، sadeghi897

درود
تا اونجا که من متوجه شدم و خودم هم ثبت نام کردم نفر اصلی ثبت نام و زیرمجموعه خودشو معرفی میکنه و همگی رو با یک دفتر پستی مشخص میکنه.
ظاهراً باقی دوستان هم به همین نتیجه رسیدن
http://mohajersara.com/thread-5845-post-...#pid259520
اگر دوستان دیگه مطلب جدیدی پیدا کردن بگن که به همگی کمک بشه.
پیروز باشید.
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: 3pideh ، soruosh ، Niushagh ، sam110
(2013-01-06 ساعت 14:07)yashim نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 01:45)afs نوشته:  نمی دونم قبلا دیدید یا نه اما پست ترکیه یک سایت داره که یک نقشه عجیب هم توش گذاشتن. دفترهای پستی رو روش مشخص کرده. البته نمی دونم آیا همه این دفاتری که روی نقشه هست توی سیستم CSC قابل انتخاب کردن هستند یا نه.

اما طبق این نقشه اگر مبنای محاسبه رو سفارت در نظر بگیریم اون دفتر پستی Adliye Sarayı, Sıhhıye یکم دور هست.

[عکس: PTT0.jpg]

یک دفتر خیلی خیلی نزدیک به سفارت هست اسمش هست Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Şb./Kızılay

[عکس: PTT1.jpg]

کلا اگر بخواهید خودتون می تونید سایت رو ببینید. زبونش رو چه عرض کنم اما می شه ازش سر در آورد. ادرسش اینه http://enyakinptt.ptt.gov.tr

[عکس: PTT2.jpg]

ممنون از شما من چطور ادرس پستمو تغيير بدم؟

ptt06-kucukesat merkezi tunali hilmi tinaztepe ankara 6661 اين به سفارت نزديكه؟

سلام
اره اين ptt خيلي راهش به سفارت نزديكه مخصوصا به هتل ددمان، ٥دقيقه پياده روي هست،من هم اينو پيشنهاد ميكنم،
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
تشکر کنندگان: yashim ، Gerdoo
درود
تا اونجا که من متوجه شدم و خودم هم ثبت نام کردم نفر اصلی ثبت نام و زیرمجموعه خودشو معرفی میکنه و همگی رو با یک دفتر پستی مشخص میکنه.
ظاهراً باقی دوستان هم به همین نتیجه رسیدن

سلام به همه
منم خواستم برای همسرم مطابق حرف دوستان ثبت نام کنم (خودم برنده اصلیم) اما ظاهرا ثبت نام نفر اصلی+ معرفی همراهان کفایت میکنه چون همچین پیغامی داد:
There were problems with the following fields:

•You are unable to login as you are not the primary applicant. Saeeds61Big Grin
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: alirezass ، bayat_r ، Gerdoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان