موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-06 ساعت 12:26)farmin نوشته: سلام . كسي تو سايت csc براي ارمنستان ثبت نام نكرده تا بدونيم چكار بايد بكنيم ؟؟؟؟
با درود ، ما این ماه کارنت میشیم .. از کسانی که رفتن ارمنستان کسی هست که تو این سایت ثبت نام کرده باشه و با سیستم جدید مصاحبه شده باشه .. اگر کسی هست دستش رو بالا کنه ..
با سپاس بدورد
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-06 ساعت 13:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-06 ساعت 13:04 توسط farmin.)
(2013-01-06 ساعت 11:54)souri نوشته: سلام. چرا کسی جواب نمیده؟ فرم csc را از کجا باید بیاریم؟ وقت داره میگذرهو اما کسی پاسخگو نیست؟؟؟؟؟؟
بايد بريد تو سايتش و ثبت نام كنيد.
(2013-01-06 ساعت 12:47)sweety.alireza نوشته: (2013-01-06 ساعت 12:26)farmin نوشته: سلام . كسي تو سايت csc براي ارمنستان ثبت نام نكرده تا بدونيم چكار بايد بكنيم ؟؟؟؟
با درود ، ما این ماه کارنت میشیم .. از کسانی که رفتن ارمنستان کسی هست که تو این سایت ثبت نام کرده باشه و با سیستم جدید مصاحبه شده باشه .. اگر کسی هست دستش رو بالا کنه ..
با سپاس بدورد
يكي كمك كنه........... كمك ..........
2013AS00004XXX
سفارت: ايروان
مصاحبه: march w1برگه آبي
تعداد : 1نفر
كليرنس : ؟؟؟
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان سلام
ما 26 دی ماه ساعت 8 وقت مصاحبه داریم. همه کارهامون رو هم کردیم به امید خدا پنجشنبه ترکیه هستیم.یک جا همچین متنی خوندم . براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن. یعنی چی نمی فهمم تو رو خدا زود راهنمائی کنید . گرفتار نشیم با 2 تا بچه تو غربت. با این گرونی. در ضمن طبق برنامه مدارک مونو پست کردیم و همه چیز اماده هست یه سوال دیگه . یعنی کسی که شغل دولتی داشته باشه رد میشه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-06 ساعت 13:12)kopenhak84 نوشته: دوستان سلام
ما 26 دی ماه ساعت 8 وقت مصاحبه داریم. همه کارهامون رو هم کردیم به امید خدا پنجشنبه ترکیه هستیم.یک جا همچین متنی خوندم . براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن. یعنی چی نمی فهمم تو رو خدا زود راهنمائی کنید . گرفتار نشیم با 2 تا بچه تو غربت. با این گرونی. در ضمن طبق برنامه مدارک مونو پست کردیم و همه چیز اماده هست یه سوال دیگه . یعنی کسی که شغل دولتی داشته باشه رد میشه.
سلام دوست عزيز،طبق ايميل اخري كه سفارت براي شما زده كه تاريخ مصاحبه دوباره با شما چك كرده،نوشته كه براي هر عضو جداگانه ثبت نام كنيد ولي در سايت هم مي تونيد بعد از اينكه نفر اصلي برنده ثبت نام كرد ،بقيه اعضا اضافه كنه،من خودم ٢نفر بوديم وجداگانه ثبت نام كرديم،ولي حتما محل ptt مورد نظرتون بايد تعيين كنيد و از رسيدتون پرينت بگرييد تا به مشكل در سفارت برخورد نكنيد،من خودم شغل دولتي نداشتم ولي كليرينس خوردم،اكثرا همين جور بودن،نگران نباشيد،من ٣ژانويه مصاحبه داشتم،
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام kizilar 06251 خوبه بزنم نزدیکه؟؟؟!!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-06 ساعت 16:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-06 ساعت 16:30 توسط nirvana_kobin.)
دوستان سلام میشه یکی 1 راهنمایی بکنه
من ثبت نام کردم آدرس رو هم انتخاب کردم اما پرینت نمیشه گرفت
پس چیرو باید بفرستیم آنکارا ؟؟؟؟
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
از مدیران محترم خواهش میکنم که این تاپیک رو به سه قسمت تقسیم کنن. یعنی برای آنکارا و ایروان و ابوظبی سه تا تاپیک مختلف باشه که موضوعات با هم قاطی نباشه و باعث سر در گمی کاربران نشه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-06 ساعت 14:07)yashim نوشته: (2013-01-06 ساعت 01:45)afs نوشته: نمی دونم قبلا دیدید یا نه اما پست ترکیه یک سایت داره که یک نقشه عجیب هم توش گذاشتن. دفترهای پستی رو روش مشخص کرده. البته نمی دونم آیا همه این دفاتری که روی نقشه هست توی سیستم CSC قابل انتخاب کردن هستند یا نه.
اما طبق این نقشه اگر مبنای محاسبه رو سفارت در نظر بگیریم اون دفتر پستی Adliye Sarayı, Sıhhıye یکم دور هست.
یک دفتر خیلی خیلی نزدیک به سفارت هست اسمش هست Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Şb./Kızılay
کلا اگر بخواهید خودتون می تونید سایت رو ببینید. زبونش رو چه عرض کنم اما می شه ازش سر در آورد. ادرسش اینه http://enyakinptt.ptt.gov.tr
ممنون از شما من چطور ادرس پستمو تغيير بدم؟
ptt06-kucukesat merkezi tunali hilmi tinaztepe ankara 6661 اين به سفارت نزديكه؟
سلام
اره اين ptt خيلي راهش به سفارت نزديكه مخصوصا به هتل ددمان، ٥دقيقه پياده روي هست،من هم اينو پيشنهاد ميكنم،
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
درود
تا اونجا که من متوجه شدم و خودم هم ثبت نام کردم نفر اصلی ثبت نام و زیرمجموعه خودشو معرفی میکنه و همگی رو با یک دفتر پستی مشخص میکنه.
ظاهراً باقی دوستان هم به همین نتیجه رسیدن
سلام به همه
منم خواستم برای همسرم مطابق حرف دوستان ثبت نام کنم (خودم برنده اصلیم) اما ظاهرا ثبت نام نفر اصلی+ معرفی همراهان کفایت میکنه چون همچین پیغامی داد:
There were problems with the following fields:
•You are unable to login as you are not the primary applicant. Saeeds61
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز