کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-06 ساعت 04:20)bayat_r نوشته:  و در آخر هم یه صفحه این شکلی بهتون میده...

[عکس: do.php?imgf=csc-final.jpg]

این نتیجه 3 ساعت تلاش بی وقفه، من هم برم بخوابم.

بقول معلم زبانها: ?Any Question

Dear Bayat
Many thanks for your effort on this,please inform us about the interview appointment by this site,is it possible to set a date fro interview also.
تشکر کنندگان: marjani ، sadeghi897 ، mgolchin13
(2013-01-06 ساعت 18:31)yashim نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 18:11)sadeghi897 نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 16:29)nirvana_kobin نوشته:  دوستان سلام میشه یکی 1 راهنمایی بکنه
من ثبت نام کردم آدرس رو هم انتخاب کردم اما پرینت نمیشه گرفت
پس چیرو باید بفرستیم آنکارا ؟؟؟؟

از گزینه print screen استفاده کن و paste کن در نرم افزار paint یا word
موفق باشیBig Grin
دی

صادق عزيز يك لطفي كن تغيير ادرس را هم تو ضيح بده . ممنون
اگر اونجا ثبت نام کردین اخرش یک مطلبی میاد یک صفحه
قسمت مربوط به پست کنارش گزینه edit هست اگر بشه اونجا می شه تغییر داد آدرس دریافت رو ،همون قسمت courier information ، قسمتش ادیتش ، فکر کنم بشه عوض کرد بهتره عوض نکنی دیگه اگر انکارا زدی خوب فرقی نمی کنه می رید می گیرید دیگه من خودم شماره 5 انتخاب کردم همونی که دستمون توی راهنما توضیح داده بود.
دیBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان:
[عکس: jv5mf8mj2vonnpwj04f9.jpg]
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، el333 ، wild cat ، mgolchin13 ، shima1364 ، mandana12 ، e76779 ، fariba_a ، Gerdoo ، kasrafo ، fereydoooon ، payam62
(2013-01-06 ساعت 23:07)mohareri نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 04:20)bayat_r نوشته:  و در آخر هم یه صفحه این شکلی بهتون میده...

Dear Bayat
Many thanks for your effort on this,please inform us about the interview appointment by this site,is it possible to set a date fro interview also.

خواهش میکنم.
نه برای لاتاری امکان تغییر زمان مصاحبه فعلاً وجود ندارد
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shima1364
(2013-01-07 ساعت 00:37)bayat_r نوشته:  

Dear Bayat

خواهش میکنم.

Dear Bayat
Interview date can not be changed at all, or it's not possible by this CSC,
Please inform about changing interview date for Abu Dhabi, should we send email to KCC or US embassy @ Abu Dhabi
Many thanks for your reply
تشکر کنندگان: bayat_r ، Gerdoo ، kasrafo
(2013-01-07 ساعت 01:25)mohareri نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 00:37)bayat_r نوشته:  

Dear Bayat

خواهش میکنم.

Dear Bayat
Interview date can not be changed at all, or it's not possible by this CSC,
Please inform about changing interview date for Abu Dhabi, should we send email to KCC or US embassy @ Abu Dhabi
Many thanks for your reply
من هم همین جواب رو گرفتم. فکر کردم شاید بد نباشه سفارت رو به ایروان یا ابوظبی تغییر بدم و بعد درخواست وقت مجدد کنم. نظر دوستان چیه؟
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
تشکر کنندگان:
سلام ذوستان. یه سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدین. من بعد از ثبت نام ذر csc متاسفانه از رسیدم پرینت نگرفتم و الان نمی دونم چی کار کنم. حالا چی کار کنم؟ هر کاری هم کردم نتونستم دوباره صفحه پزینت رو بیارم
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: payam62
(2013-01-07 ساعت 02:35)valencia نوشته:  سلام ذوستان. یه سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدین. من بعد از ثبت نام ذر csc متاسفانه از رسیدم پرینت نگرفتم و الان نمی دونم چی کار کنم. حالا چی کار کنم؟ هر کاری هم کردم نتونستم دوباره صفحه پزینت رو بیارم

باید بری توی اکانتت و از اونجا پرینت کنی.چرا نمیتونی بری مشکل چیه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان:
Question 
سلام دوستان
من ptt 05 رو انتخاب کردم به توصیه دوست عزیزمون، حالا میخوام تغییرش بدم
کسی میدونه چطوری؟ من هیچ گزینه تغییر آدرس ptt رو پیدا نمیکنم.
ممنون
تیر-تپر
تشکر کنندگان:
(2013-01-07 ساعت 10:45)Tir-Tapar نوشته:  سلام دوستان
من ptt 05 رو انتخاب کردم به توصیه دوست عزیزمون، حالا میخوام تغییرش بدم
کسی میدونه چطوری؟ من هیچ گزینه تغییر آدرس ptt رو پیدا نمیکنم.
ممنون
تیر-تپر
میشه بگید چرا می خو اهید عوض کنید چون من هم میخواستم ptt 05
رو انتخاب کنم؟
4700 : کیس نامبرـ تعداد 3 نفر ـ تاریخ مصاحبه 13 مارچ ـویزا یک ضرب از انکاراShy
تشکر کنندگان: Niushagh
ميشه يه آدرس پستي كه هم به سفارت نزديك باشه و هم به ميدان كيزيلاي كه اكثر هتل ها اونجا هستن بگيد؟؟؟
تشکر کنندگان:
بچه ها تو سايت csc وقتي مي خوام براي ارمنستان log in كنم پيغام ميده كه صفحه شو حذف كردن .تا حالا كسي واسه ارمنستان ثبت نام كرده ؟ كسي نظري نداره ؟
2013AS00004XXX
سفارت: ايروان
مصاحبه: march w1برگه آبي
تعداد : 1نفر
كليرنس : ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-06 ساعت 00:05)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:53)bayat_r نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.
اميدوارم همتون يك ضرب ويزا بگيرين و يا زود زود كلير بشين.

دوست خوب میشه از خودت وشرایطت و محل مصاحبه و سئوالهایی که پرسیدن بیشتر بگی؟

سلام مازیار
آقا اینجوری قبول نیستا!!!! از مطالبی بکه بجه ها بی چشمداشت ارائه میکنن استفاده کنی ولی ما حتی یک پست از شما نببینیم!Sadاگر بتونی یک سفرنامه بنویسی واسه بچه ها عالی میشهWink.بعد نیست به جمله ای که در امضام آوردم یک نگاهی بندازیBig Grin
سلام دوستان من منظورتون را از اینکه برای هر عضو خانواده یک پست بگیریم را نمی فهمم ومن اسامی اعضای خانواده را وارد کردم و همه با یک منطقه پستی به من پرینت داد
تشکر کنندگان: bayat_r ، Gerdoo
(2013-01-07 ساعت 11:26)رویا زالی نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 10:45)Tir-Tapar نوشته:  سلام دوستان
من ptt 05 رو انتخاب کردم .......
میشه بگید چرا می خو اهید عوض کنید چون من هم میخواستم ptt 05
رو انتخاب کنم؟
برای اینکه وقتی تو سایت PTT چک میکنم فاصله 05 خیلی بیشتره از 06
ptt 06 به سفارت خیلی نزدیکتره
تشکر کنندگان:
(2013-01-07 ساعت 14:48)Abolfazl kiamanesh نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 00:05)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:53)bayat_r نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.
اميدوارم همتون يك ضرب ويزا بگيرين و يا زود زود كلير بشين.

دوست خوب میشه از خودت وشرایطت و محل مصاحبه و سئوالهایی که پرسیدن بیشتر بگی؟

سلام مازیار
آقا اینجوری قبول نیستا!!!! از مطالبی بکه بجه ها بی چشمداشت ارائه میکنن استفاده کنی ولی ما حتی یک پست از شما نببینیم!Sadاگر بتونی یک سفرنامه بنویسی واسه بچه ها عالی میشهWink.بعد نیست به جمله ای که در امضام آوردم یک نگاهی بندازیBig Grin
سلام دوستان من منظورتون را از اینکه برای هر عضو خانواده یک پست بگیریم را نمی فهمم ومن اسامی اعضای خانواده را وارد کردم و همه با یک منطقه پستی به من پرینت داد
به نظر من منظورشون اینه که به تعداد اعضای خانواده پرینت بگیرید چون اگه دقت کرده باشید تو مشخصات , متقاضی اصلی رو مینویسه ,پس بنابراین اگه برا تک تک اعضا (غیر از برنده ) اکانت درست کنیم اونا هم متقاضی اصلی محسوب میشند که درست نیست
تشکر کنندگان: fariba_a ، Niushagh ، Gerdoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان