2013-02-12 ساعت 11:58
سلام به همه بروبچه های با مرام مهاجر سرا..
می خواستم بدونم کسی ptt رو تو استانبول انتخواب کرده؟ مشکلی پیش نمیاد؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
|
2013-02-12 ساعت 11:58
سلام به همه بروبچه های با مرام مهاجر سرا..
2013-02-12 ساعت 12:30
سلام
دوستان عكسي را كه مربوط به PTT05 عدليه سرا مي باشد را گذاشتم از دوستاني كه رفتند به اين PTT خواهش ميكنم چنانچه نقشه فوق درست است تاييد كنند تا رسما اين نقشه را اعلام نماييم نقشه PTT05
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامه • ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat • ثبت نام در CSC • پرینت فایل CSC • نمونه پرینت CSC • نرمافزار PDF995 • تغییر PTT • نقشه آنکارا • کلیر بعد از 135 روز
2013-02-12 ساعت 14:08
آخرین باری که من توی این تایپک در مورد CSC سوال کردم و بیات عزیز راهنماییم کرد، همزمان ایمیلی برای سفارت ابوظبی فرستادم و در مورد ثبت نام و نحوه پرداخت مبلغ سوال کردم،ولی خیلی امیدوار نبودم جواب بدن، تا دیروز که جواب دادن :
You may register in UAE before you come to the Embassy, and you may pay at the Embassy. Thanks ازبچه های ابوظبی اگه کسی هست که هنوز ثبت نام نکرده، میتونه با خیال راحت الان ثبت نام کنه :)
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
2013-02-12 ساعت 17:40
(2013-02-11 ساعت 20:01)mohammad fazli نوشته:(2013-02-11 ساعت 08:56)lingni نوشته:سلام(2013-02-10 ساعت 09:37)mohammad fazli نوشته: سلام سلام. من به خاطر مشکلی که داشتم، به CSC ، ایمیل زدم جواب داد ما که کنسولگری نیستیم که برای شما وقت بذاریم ! ! ! چند روز صبر کردم، بالاخره به خود سفارت ایمیل زدم نوشتم چرا اینجا نوشته من وقت ندارم؟ امروز جواب داد که شما وقت داری، وقتت هم فلان روزه، حرفای اون سایت رو هم فراموش کن تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، kasrafo ، rezagh
2013-02-13 ساعت 13:01
با سلام ببخشید من اطلاعات پسرم را اشتباه وارد کردم و بعد از ایجاد رفتم پاک کردم و حالا هرچی میزنم دوباره ایجاد کنم قبول نمیکنه میشه راهنماییم کنین چکار کنم؟ برای ابوظبی
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :3نفر مصاحبه:1 اپریل2013 دریافت ویزا:یک ضرب
2013-02-13 ساعت 13:25
باسلام
ببخشید دوستان کسی میتونه من راهنمایی کنه من موقع ثبت داخل csc چون مشخصات پسرم اشتباه وارد کردم اشتباها پاک کردم تا از دوباره وارد کنم ولی الان قبول نمیکنه آیا باید تماس بگیرم یا ایمیل بزنم میشه من را راهنمایی کنید جه کاری باید انجام دهم ممنون.
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :3نفر مصاحبه:1 اپریل2013 دریافت ویزا:یک ضرب
2013-02-13 ساعت 16:02
(2013-02-13 ساعت 13:25)هیراد نوشته: باسلام یکی دیگه از دوستان مشکل شما رو داشتن دقیق نمیدونم چیکار کردن ولی یه راه اینه که شما ایمیل بزنید براتون درست کنند و یکی هم اینکه این سیستم خیلی قاط میزنه یه بار sign out شید دوباره وارد سیستم شید شاید کار کرد میتونید به این آدرس ایمیل بزنید contactus_fa_tr@visaops.com به صورت فارسی مکاتبه میتونید بکنید این مشخصات رو رعایت کنید شماره گذرنامه، تاریخ تولد و نام قانونی مندرج در گذرنامه متقاضی و تابعیت
2013-02-13 ساعت 16:40
دوستان وعزیزان اگر به من سریع کمک کنید ممنون میشم ...من در سیستم csc میخواهم شماره پاسپورت رو عوض کنم ، چون شماره پاسپورت رو خودمون نمیتونیم عوض کنیم به gssvisa.zendesk.com و contactus_fa_TR@visaops.com نامه زدم و خیلی شفاف توضیح دادم که میخواهم شماره گذرنامه رو عوض بکنم و لیکن با اینکه اونها جواب دادن که انجام شد و لیکن هنوز با شماره قبلی میتونم داخل سیستم بشم و در سایت و موقع تاییده گرفتن هم هنوز شماره گذرنامه قبلی رو نشون می ده....چند بار هم براشون Mail زدم و حتی با عکس توضیح دادم اما هنوز کاری نکردن...من هم باید سریع مدارکم رو پست کنم اگه کسی راهی به نظرش میاد لطف کنه و منو در جریان بزاره......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
2013-02-13 ساعت 16:43
(2013-02-13 ساعت 16:40)shatsi نوشته: دوستان وعزیزان اگر به من سریع کمک کنید ممنون میشم ...من در سیستم csc میخواهم شماره پاسپورت رو عوض کنم ، چون شماره پاسپورت رو خودمون نمیتونیم عوض کنیم به gssvisa.zendesk.com و contactus_fa_TR@visaops.com نامه زدم و خیلی شفاف توضیح دادم که میخواهم شماره گذرنامه رو عوض بکنم و لیکن با اینکه اونها جواب دادن که انجام شد و لیکن هنوز با شماره قبلی میتونم داخل سیستم بشم و در سایت و موقع تاییده گرفتن هم هنوز شماره گذرنامه قبلی رو نشون می ده....چند بار هم براشون Mail زدم و حتی با عکس توضیح دادم اما هنوز کاری نکردن...من هم باید سریع مدارکم رو پست کنم اگه کسی راهی به نظرش میاد لطف کنه و منو در جریان بزاره...... به نظرم تنها راهش اینه که دوباره ایمیل یا زنگی بزنی و بگی عوضش کنن.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، nina22
2013-02-13 ساعت 18:16
ادرس سایت cscراجهت سفارت درابوظبی رامی شه دوستان محبت کنندیااصلالازم هست برای سفارت درابوظبی ثبت نام کنیم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
2013-02-13 ساعت 18:21
(2013-02-13 ساعت 16:40)shatsi نوشته: دوستان وعزیزان اگر به من سریع کمک کنید ممنون میشم ...من در سیستم csc میخواهم شماره پاسپورت رو عوض کنم ، چون شماره پاسپورت رو خودمون نمیتونیم عوض کنیم به gssvisa.zendesk.com و contactus_fa_TR@visaops.com نامه زدم و خیلی شفاف توضیح دادم که میخواهم شماره گذرنامه رو عوض بکنم و لیکن با اینکه اونها جواب دادن که انجام شد و لیکن هنوز با شماره قبلی میتونم داخل سیستم بشم و در سایت و موقع تاییده گرفتن هم هنوز شماره گذرنامه قبلی رو نشون می ده....چند بار هم براشون Mail زدم و حتی با عکس توضیح دادم اما هنوز کاری نکردن...من هم باید سریع مدارکم رو پست کنم اگه کسی راهی به نظرش میاد لطف کنه و منو در جریان بزاره......دوست عزیز یکبار دیگه به این صورت ایمیل بزنید متنی که در زیر میذارم عین ایمیلی هست که به من زدن جهت اصلاح گزارش متقاضی خود در سیستم ما، لطفا اطلاعات زیر را در پاسخ خود بگنجانید: الف. شماره گذرنامه، تاریخ تولد و نام قانونی مندرج در گذرنامه متقاضی, و تابعیت ب. اطلاعات را در جاییکه خطا بوجود می آید وارد کنید (برای مثال، تاریخ تولد، شماره گذرنامه یا ملیت). پ. اطلاعات صحیح را وارد کنید. تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، rezagh
2013-02-13 ساعت 19:01
(2013-02-13 ساعت 18:16)mori5050 نوشته: ادرس سایت cscراجهت سفارت درابوظبی رامی شه دوستان محبت کنندیااصلالازم هست برای سفارت درابوظبی ثبت نام کنیم ثبت نام کن حتماً
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری•
راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن• تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013 تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20) تاریخ مصاحبه: 9 November تاریخ سیتیزن شیپی: November 15th تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Judy Abbott 13 ، asal1907 ، rezagh ، Sanna ، mori5050 ، sam110
2013-02-13 ساعت 21:55
(2013-02-13 ساعت 18:21)sepid_a نوشته:(2013-02-13 ساعت 16:40)shatsi نوشته: دوستان وعزیزان اگر به من سریع کمک کنید ممنون میشم ...من در سیستم csc میخواهم شماره پاسپورت رو عوض کنم ، چون شماره پاسپورت رو خودمون نمیتونیم عوض کنیم به gssvisa.zendesk.com و contactus_fa_TR@visaops.com نامه زدم و خیلی شفاف توضیح دادم که میخواهم شماره گذرنامه رو عوض بکنم و لیکن با اینکه اونها جواب دادن که انجام شد و لیکن هنوز با شماره قبلی میتونم داخل سیستم بشم و در سایت و موقع تاییده گرفتن هم هنوز شماره گذرنامه قبلی رو نشون می ده....چند بار هم براشون Mail زدم و حتی با عکس توضیح دادم اما هنوز کاری نکردن...من هم باید سریع مدارکم رو پست کنم اگه کسی راهی به نظرش میاد لطف کنه و منو در جریان بزاره......دوست عزیز یکبار دیگه به این صورت ایمیل بزنید متنی که در زیر میذارم عین ایمیلی هست که به من زدن سلام از شما سپاسگزارم ، ولیکن من تمامی این اطلاعات و اطلاعات دیگه مثل case number رو هم كه نخواسته دادم ولی نمی دونم چرا روی سیستم عمل نمیکنن.....؟؟
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان:
2013-02-14 ساعت 12:48
(2013-02-13 ساعت 21:55)shatsi نوشته:(2013-02-13 ساعت 18:21)sepid_a نوشته:(2013-02-13 ساعت 16:40)shatsi نوشته: دوستان وعزیزان اگر به من سریع کمک کنید ممنون میشم ...من در سیستم csc میخواهم شماره پاسپورت رو عوض کنم ، چون شماره پاسپورت رو خودمون نمیتونیم عوض کنیم به gssvisa.zendesk.com و contactus_fa_TR@visaops.com نامه زدم و خیلی شفاف توضیح دادم که میخواهم شماره گذرنامه رو عوض بکنم و لیکن با اینکه اونها جواب دادن که انجام شد و لیکن هنوز با شماره قبلی میتونم داخل سیستم بشم و در سایت و موقع تاییده گرفتن هم هنوز شماره گذرنامه قبلی رو نشون می ده....چند بار هم براشون Mail زدم و حتی با عکس توضیح دادم اما هنوز کاری نکردن...من هم باید سریع مدارکم رو پست کنم اگه کسی راهی به نظرش میاد لطف کنه و منو در جریان بزاره......دوست عزیز یکبار دیگه به این صورت ایمیل بزنید متنی که در زیر میذارم عین ایمیلی هست که به من زدن من تو ثبت نامم محل تولدم ترکیه نوشته شده بود یعنی من بی دقتی کرده بودم ترکیه زده بودم ایمیل زدم ۲ روز بعد جواب دادن که تغییراتی که خواسته بودین انجام شد منم رفتم دیدم درست کردن ،شما شماره پاستون رو اشتباه وارد کردید یا نه پاستون رو عوض کردید میخواید شماره پاس جدیدتون رو بدید؟
2013-02-14 ساعت 13:01
(2013-02-14 ساعت 12:48)sepid_a نوشته:(2013-02-13 ساعت 21:55)shatsi نوشته:(2013-02-13 ساعت 18:21)sepid_a نوشته:(2013-02-13 ساعت 16:40)shatsi نوشته: دوستان وعزیزان اگر به من سریع کمک کنید ممنون میشم ...من در سیستم csc میخواهم شماره پاسپورت رو عوض کنم ، چون شماره پاسپورت رو خودمون نمیتونیم عوض کنیم به gssvisa.zendesk.com و contactus_fa_TR@visaops.com نامه زدم و خیلی شفاف توضیح دادم که میخواهم شماره گذرنامه رو عوض بکنم و لیکن با اینکه اونها جواب دادن که انجام شد و لیکن هنوز با شماره قبلی میتونم داخل سیستم بشم و در سایت و موقع تاییده گرفتن هم هنوز شماره گذرنامه قبلی رو نشون می ده....چند بار هم براشون Mail زدم و حتی با عکس توضیح دادم اما هنوز کاری نکردن...من هم باید سریع مدارکم رو پست کنم اگه کسی راهی به نظرش میاد لطف کنه و منو در جریان بزاره......دوست عزیز یکبار دیگه به این صورت ایمیل بزنید متنی که در زیر میذارم عین ایمیلی هست که به من زدن ممنون بالاخره بعد از 3 روز تمام اینکار انجام شد ، متاسفانه بعضی وقتا این دوستان آمریکایی تا کاری رو بکنن دق میدن و دوباره ما رو یاد همین جا که هستیم میاندازن......
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rouzbehdarvishi ، kasrafo ، rezagh
|