2013-02-15 ساعت 09:39
(2013-01-06 ساعت 02:06)mazyarm نوشته: مصاحبه انكارا بود. من سربازي معاف بودم و نه خودم و نه خانمم هم هيچ كدوم هيچ وقت كار دولتي نداشتيمبراي ساپورت هم اسپانسر داشتيم. فكر كنم همينها باعث شد كليرنس نخوريم.میشه بگین هزینه MRVکه تو سایت CSC گفته چگونه پرداخت کردین با تشکر
خيلي سوال خاصي نكردن. در مورد كار هردومون پرسيدن و حتي نپرسيدن چرا بعد از برنده شدن عقد كردين با اينكه من فكر مي كردم حتما مي پرسن!؛)
(2013-01-06 ساعت 01:53)mazyarm نوشته: نه به هيچ وجه! اگر پنج شنبه برين مصاحبه جمعه سفارت پست مي كنه و اينجا اداره پست شنبه و يك شنبه تعطيله! امكان نداره از دو شنبه صبح زودتر بتونين پاسپورتتون رو بگيرين.
(2013-01-06 ساعت 00:15)yashim نوشته:(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته: دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.
اميدوارم همتون يك ضرب ويزا بگيرين و يا زود زود كلير بشين.
سلام و تبريك. ميشه لطفا بگيد اگر 5 شنبه مصاحبه داشته باشيم فكر ميكنيد اگر ويزا يك ضرب باشه ممكنه واسه شنبه ويزا اماده باشه؟ و اگر شنبه ويزا اماده نباشه يكشنبه كه پست تعطيل هست دوشنبه قطعيه؟ ممنون
خب پس خوشبختانه اين ايراد رو درست كردن! ما كه مي خواستيم ثبت نام كنيم نمي شد اعضا خانواده اضافه بشن و ايميل زديم و گفتن جدا جدا اكانت درست كنين.
(2013-01-06 ساعت 01:28)مهتاب - 2251 نوشته:(2013-01-06 ساعت 00:57)مهتاب - 2251 نوشته:(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته: ٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
یه سوال داشتم
الان ما تو این سایت پستی عضو شدیم ، یعنی شوهرم عضو شد و ما هم بهش به عنوان زیر مجموعه اضافه شدیم
الان من باید به صور جدا هم برای خودم و دخترم عضویت داشته باشم یا همون یکی هستیم کافیه؟
خوب من جواب سوالمو خودم پیدا کردم [/color]
گفتم بنویسم شاید به درد بقیه بخوره
فقط برنده اصلی میتونه حساب باز کنه و بقیه افراد هم زیر مجموعه اش بهش اضافه میشن[color=#800000]
من الان که خواستم برای خودم جدا حساب باز کنم گفت که شما برنده اصلی نیستین و نمیتونین حساب باز کنین
والا ما چيزي بيشتر از اينكه دوستان قبلي گفتن نداريم كه بگيم . همين چند مورد به نظر لازم به گفتن ميامد كه گفتيم. ديگه تكرار مكررات هم بيهودست!؛)
(2013-01-06 ساعت 00:05)mohammad fazli نوشته:(2013-01-05 ساعت 23:53)bayat_r نوشته:(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته: دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.
اميدوارم همتون يك ضرب ويزا بگيرين و يا زود زود كلير بشين.
دوست خوب میشه از خودت وشرایطت و محل مصاحبه و سئوالهایی که پرسیدن بیشتر بگی؟
سلام مازیار
آقا اینجوری قبول نیستا!!!! از مطالبی بکه بجه ها بی چشمداشت ارائه میکنن استفاده کنی ولی ما حتی یک پست از شما نببینیم!اگر بتونی یک سفرنامه بنویسی واسه بچه ها عالی میشه.بعد نیست به جمله ای که در امضام آوردم یک نگاهی بندازی
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :3نفر
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :3نفر
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب