کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-06 ساعت 02:06)mazyarm نوشته:  مصاحبه انكارا بود. من سربازي معاف بودم و نه خودم و نه خانمم هم هيچ كدوم هيچ وقت كار دولتي نداشتيمبراي ساپورت هم اسپانسر داشتيم. فكر كنم همينها باعث شد كليرنس نخوريم.
خيلي سوال خاصي نكردن. در مورد كار هردومون پرسيدن و حتي نپرسيدن چرا بعد از برنده شدن عقد كردين با اينكه من فكر مي كردم حتما مي پرسن!؛)

(2013-01-06 ساعت 01:53)mazyarm نوشته:  نه به هيچ وجه! اگر پنج شنبه برين مصاحبه جمعه سفارت پست مي كنه و اينجا اداره پست شنبه و يك شنبه تعطيله! امكان نداره از دو شنبه صبح زودتر بتونين پاسپورتتون رو بگيرين.

(2013-01-06 ساعت 00:15)yashim نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.
اميدوارم همتون يك ضرب ويزا بگيرين و يا زود زود كلير بشين.

سلام و تبريك. ميشه لطفا بگيد اگر 5 شنبه مصاحبه داشته باشيم فكر ميكنيد اگر ويزا يك ضرب باشه ممكنه واسه شنبه ويزا اماده باشه؟ و اگر شنبه ويزا اماده نباشه يكشنبه كه پست تعطيل هست دوشنبه قطعيه؟ ممنون

خب پس خوشبختانه اين ايراد رو درست كردن! ما كه مي خواستيم ثبت نام كنيم نمي شد اعضا خانواده اضافه بشن و ايميل زديم و گفتن جدا جدا اكانت درست كنين.

(2013-01-06 ساعت 01:28)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 00:57)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  ٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.

یه سوال داشتم
الان ما تو این سایت پستی عضو شدیم ، یعنی شوهرم عضو شد و ما هم بهش به عنوان زیر مجموعه اضافه شدیم
الان من باید به صور جدا هم برای خودم و دخترم عضویت داشته باشم یا همون یکی هستیم کافیه؟

خوب من جواب سوالمو خودم پیدا کردم Tongue[/color]
گفتم بنویسم شاید به درد بقیه بخوره
فقط برنده اصلی میتونه حساب باز کنه و بقیه افراد هم زیر مجموعه اش بهش اضافه میشن[color=#800000]
من الان که خواستم برای خودم جدا حساب باز کنم گفت که شما برنده اصلی نیستین و نمیتونین حساب باز کنین

والا ما چيزي بيشتر از اينكه دوستان قبلي گفتن نداريم كه بگيم . همين چند مورد به نظر لازم به گفتن ميامد كه گفتيم. ديگه تكرار مكررات هم بيهودست!؛)

(2013-01-06 ساعت 00:05)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:53)bayat_r نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.

دوست خوب میشه از خودت وشرایطت و محل مصاحبه و سئوالهایی که پرسیدن بیشتر بگی؟

سلام مازیار
آقا اینجوری قبول نیستا!!!! از مطالبی بکه بجه ها بی چشمداشت ارائه میکنن استفاده کنی ولی ما حتی یک پست از شما نببینیم!Sadاگر بتونی یک سفرنامه بنویسی واسه بچه ها عالی میشهWink.بعد نیست به جمله ای که در امضام آوردم یک نگاهی بندازیBig Grin
میشه بگین هزینه MRVکه تو سایت CSC گفته چگونه پرداخت کردین با تشکر
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :3نفر
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
می خواستم بدونم می تونیم ptt را می تونیم استانبول بدیم؟
کسی این کارو کرده؟ مشکلی بوجود نمیاد؟
اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگید...
تشکر کنندگان:
(2013-02-15 ساعت 13:16)soudix نوشته:  سلام دوستان
می خواستم بدونم می تونیم ptt را می تونیم استانبول بدیم؟
کسی این کارو کرده؟ مشکلی بوجود نمیاد؟
اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگید...

بله میتونید ولی فقط این نکات رو در نظر داشته باشید :
۱. باید بدون پاسپورت تا استانبول برید.
۲. مراجعه به دفتر پست ممکن است چندین بار تکرار شود و اگر مسیر دور باشد دردسر ساز است.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، soudix ، rezagh
(2013-02-15 ساعت 09:39)هیراد نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 02:06)mazyarm نوشته:  مصاحبه انكارا بود. من سربازي معاف بودم و نه خودم و نه خانمم هم هيچ كدوم هيچ وقت كار دولتي نداشتيمبراي ساپورت هم اسپانسر داشتيم. فكر كنم همينها باعث شد كليرنس نخوريم.
خيلي سوال خاصي نكردن. در مورد كار هردومون پرسيدن و حتي نپرسيدن چرا بعد از برنده شدن عقد كردين با اينكه من فكر مي كردم حتما مي پرسن!؛)

(2013-01-06 ساعت 01:53)mazyarm نوشته:  نه به هيچ وجه! اگر پنج شنبه برين مصاحبه جمعه سفارت پست مي كنه و اينجا اداره پست شنبه و يك شنبه تعطيله! امكان نداره از دو شنبه صبح زودتر بتونين پاسپورتتون رو بگيرين.

(2013-01-06 ساعت 00:15)yashim نوشته:  

سلام و تبريك. ميشه لطفا بگيد اگر 5 شنبه مصاحبه داشته باشيم فكر ميكنيد اگر ويزا يك ضرب باشه ممكنه واسه شنبه ويزا اماده باشه؟ و اگر شنبه ويزا اماده نباشه يكشنبه كه پست تعطيل هست دوشنبه قطعيه؟ ممنون

خب پس خوشبختانه اين ايراد رو درست كردن! ما كه مي خواستيم ثبت نام كنيم نمي شد اعضا خانواده اضافه بشن و ايميل زديم و گفتن جدا جدا اكانت درست كنين.

(2013-01-06 ساعت 01:28)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 00:57)مهتاب - 2251 نوشته:  یه سوال داشتم
الان ما تو این سایت پستی عضو شدیم ، یعنی شوهرم عضو شد و ما هم بهش به عنوان زیر مجموعه اضافه شدیم
الان من باید به صور جدا هم برای خودم و دخترم عضویت داشته باشم یا همون یکی هستیم کافیه؟

خوب من جواب سوالمو خودم پیدا کردم Tongue[/color]
گفتم بنویسم شاید به درد بقیه بخوره
فقط برنده اصلی میتونه حساب باز کنه و بقیه افراد هم زیر مجموعه اش بهش اضافه میشن[color=#800000]
من الان که خواستم برای خودم جدا حساب باز کنم گفت که شما برنده اصلی نیستین و نمیتونین حساب باز کنین

والا ما چيزي بيشتر از اينكه دوستان قبلي گفتن نداريم كه بگيم . همين چند مورد به نظر لازم به گفتن ميامد كه گفتيم. ديگه تكرار مكررات هم بيهودست!؛)

(2013-01-06 ساعت 00:05)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:53)bayat_r نوشته:  دوست خوب میشه از خودت وشرایطت و محل مصاحبه و سئوالهایی که پرسیدن بیشتر بگی؟

سلام مازیار
آقا اینجوری قبول نیستا!!!! از مطالبی بکه بجه ها بی چشمداشت ارائه میکنن استفاده کنی ولی ما حتی یک پست از شما نببینیم!Sadاگر بتونی یک سفرنامه بنویسی واسه بچه ها عالی میشهWink.بعد نیست به جمله ای که در امضام آوردم یک نگاهی بندازیBig Grin
میشه بگین هزینه MRVکه تو سایت CSC گفته چگونه پرداخت کردین با تشکر

دوست عزیز هزینه های لاتاری داخل سفارت و به صورت حضوری و نقدی هست با این سیستم پرداخت نمیشه
تشکر کنندگان: Niushagh
(2013-02-12 ساعت 11:58)amir2013 نوشته:  سلام به همه بروبچه های با مرام مهاجر سرا..
می خواستم بدونم کسی ptt رو تو استانبول انتخواب کرده؟ مشکلی پیش نمیاد؟

سلام دوست عزیز
من یه جایی تو مهاجر سرا خوندم اگه تو گرفتن هتل و رفتن به استانبول بدون پاسپورت مشکلی نباشه بقیش حله ،می تونی ptt استانبول انتخاب کنی...
حالا باید دید ...!؟
چقدر این پاسپورت لازم میشه تو سفر به استانبول...هاستل هام پاسپورت می خوان؟یا کپی پاسپورت قبول میکنند؟..
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
با سلام
من توی CSC یک پروفایل تشکیل دادم و یکی از دفاتر PTT رو تو آنکارا انتخاب کردم. تاریخ مصاحبه 1 ماه دیگه هستش.
توی صفحه آخر که مشخصات منو نوشته، جلوی Application Information نوشته: You don t have any appointment schedule in this system
درصورتی که تاریخ و ساعت مصاحبه من برام ایمیل شده و تو لیست سفارت هم هستش.
ممنون میشم منو راهنمایی کنین.
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
تشکر کنندگان:
(2013-02-15 ساعت 16:33)Mamadreza نوشته:  با سلام
من توی CSC یک پروفایل تشکیل دادم و یکی از دفاتر PTT رو تو آنکارا انتخاب کردم. تاریخ مصاحبه 1 ماه دیگه هستش.
توی صفحه آخر که مشخصات منو نوشته، جلوی Application Information نوشته: You don t have any appointment schedule in this system
درصورتی که تاریخ و ساعت مصاحبه من برام ایمیل شده و تو لیست سفارت هم هستش.
ممنون میشم منو راهنمایی کنین.

دوست عزیز نگران نباشید برای همه به این صورت مینویسه, ثبت نام شما درسته
تشکر کنندگان: Mamadreza ، rezagh ، Niushagh
(2013-02-11 ساعت 08:56)lingni نوشته:  
(2013-02-10 ساعت 09:37)mohammad fazli نوشته:  سلام
دوستان مجددا فایلی را آماده کردم برای دوستانی که بعد از ثبت نام در گرفتن پرینت مشکل دارند و زمانی که در صفحه کاربری خود دکمه پرینت را میزنند صفحه سفید نمایش داده می شود. برای حل این مشکل کافی است فایل زیر را دانلود نمایید. از امیر مهاجر عزیز تقاضا دارم این فایل را نیز در ارسال اول همین تاپیک اضافه نماید.
پرینتCSC

جناب آقای فضلی با عرض سلام.
این فایل شما را من download کردم و مرحله به مرحله جلو رفتم. تا قبل از Log in شدن مثل اون چیزی که شما نوشتین جلو میره ولی از بعد از Log in شدن که مال شما سه تا کادر هست، مال من فقط کادر اول (Applicant Information) و سوم (Courier Information) میاد و بجای کادر وسط که مال شما نوشته Detail و شامل Trip Purpose و Consulate و Consulate Address است، مال من نوشته:

Appointment Information
You do not have any appointment scheduled at this time in this system.

و در قسمت آخر صفحه هم چیزی به اسم View Confirmation هم ندارد.
به قسمت Help هم رفتم قسمتهای FAQ را هم خوندم جواب سئوال من نبود.
این برایم سئوال است. چند روز هم صبر کردم هیچ تغییری نداشت. از مدیر سایت پرسیدم فرمودند Email بزن. Email هم زدم جوابی نیامد. دوباره و سه باره E-mail زدم باز هم هیچی. شما رو بخدا یه راه حلی هم برای امثال ما بذارین. بی صبرانه منتظر راه حل شما هستم.
با تشکر.
آقای فضلی عزیز
در پرفایل من هم این View Confirmation وحود نداره!!
من 1 ماه دیگه مصاحبه دارم.
ممکنه اگه نکته ای وجود داره بفرمایید تا موضوع روشن بشه؟
با تشکر
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
تشکر کنندگان:
(2013-02-15 ساعت 16:48)Mamadreza نوشته:  
دوستان مجددا فایلی را آماده کردم برای دوستانی که بعد از ثبت نام در گرفتن پرینت مشکل دارند و زمانی که در صفحه کاربری خود دکمه پرینت را میزنند صفحه سفید نمایش داده می شود. برای حل این مشکل کافی است فایل زیر را دانلود نمایید. از امیر مهاجر عزیز تقاضا دارم این فایل را نیز در ارسال اول همین تاپیک اضافه نماید.
پرینتCSC

این فایل شما را من download کردم و مرحله به مرحله جلو رفتم. تا قبل از Log in شدن مثل اون چیزی که شما نوشتین جلو میره ولی از بعد از Log in شدن که مال شما سه تا کادر هست، مال من فقط کادر اول (Applicant Information) و سوم (Courier Information) میاد و بجای کادر وسط که مال شما نوشته Detail و شامل Trip Purpose و Consulate و Consulate Address است، مال من نوشته:

Appointment Information

این برایم سئوال است. چند روز هم صبر کردم هیچ تغییری نداشت. از مدیر سایت پرسیدم فرمودند Email بزن. Email هم زدم جوابی نیامد. دوباره و سه باره E-mail زدم باز هم هیچی. شما رو بخدا یه راه حلی هم برای امثال ما بذارین. بی صبرانه منتظر راه حل شما هستم.
با تشکر.
آقای فضلی عزیز
با تشکر
اگه دوستان دیگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-02-15 ساعت 18:04)Mamadreza نوشته:  
پرینتCSC

Appointment Information

با تشکر.
آقای فضلی عزیز
با تشکر
با تشکر

سلام. من به خود سفارت آنکارا E-mail زدم و گفتم بالاخره من وقت دارم یا ندارم؟ چرا تو اون سایت اونجوری نوشته؟
جوابم داد بله شما فلان روز (همون روز خودم که درست بود) وقت داری و منظور اون یکی سایت اینه که تو از طریق اون سایت وقت نگرفتی و خودت وقت داشتی. برام نوشت حرفای اون سایت رو فراموش کن. من هم از همون آدرس PTT که بالاش مشخصات من و پایینش آدرس PTT و وسطش نوشته بود "تو وقت نداری" پرینت گرفتم و فرستادم.

شما هم نگران نباشید. کارتون درسته.
تشکر کنندگان: Mamadreza ، nina22 ، rezagh ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish
(2013-02-15 ساعت 18:38)Mamadreza نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 18:17)lingni نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 08:56)lingni نوشته:  جناب آقای فضلی با عرض سلام.

Appointment Information

با تشکر.
آقای فضلی عزیز
با تشکر
با تشکر

سلام. من به خود سفارت آنکارا E-mail زدم و گفتم بالاخره من وقت دارم یا ندارم؟ چرا تو اون سایت اونجوری نوشته؟
جوابم داد بله شما فلان روز (همون روز خودم که درست بود) وقت داری و منظور اون یکی سایت اینه که تو از طریق اون سایت وقت نگرفتی و خودت وقت داشتی. برام نوشت حرفای اون سایت رو فراموش کن. من هم از همون آدرس PTT که بالاش مشخصات من و پایینش آدرس PTT و وسطش نوشته بود "تو وقت نداری" پرینت گرفتم و فرستادم.

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
پس اون فایل تو امضای آقای فضلی گمراه کننده است!!
چطوری از اون صفحه پرینت گرفتین؟ با Print screen یا روش دیگه ای هست؟
با تشکر

من با Print Screen بردم تو Powepoint سپس با Format، عکس رو Crop کردم مختصر و مفید شد، به صورت یک Picture جدا Save as کردم و بعد هم پرینت گرفتم.
فایل جناب آقای فضلی ممکنه بنابر نوع مربوط به خود ایشان از ما متفاوت باشه. همچنین شاید CSC سایتش رو تغییر داده باشه، شاید اولها اون طوری بوده و بعداً تغییر داده.

برای اینکه دلتون حسابی قرص بشه عین متن نامۀ من این بود:

Dear Sir/Madam,

My appointment is on ……………….. I have registered in usvisa-info.com and have selected a PTT address in Ankara, but after about one week there is written that I have no appointment yet. I sent E-mail to that site but I hadn't any well understood answer. I want to know:

Why isn't there any confirmation for my appointment?

Regards,
………………………..

و جواب زیر از E-mail زیر برام اومد:

Ankara-Consular-Public-MB" <CA-Ankara@state.gov:

Dear Sir / Madam,
You have an appointment for …………….. Please ignore the warning on the website it indicated that you did not receive your appointment from the website.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تشکر کنندگان: nina22 ، zavosh ، Mamadreza ، rezagh ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، saeid-ss
(2013-02-15 ساعت 19:51)lingni نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 18:38)Mamadreza نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 18:17)lingni نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 16:48)Mamadreza نوشته:  آقای فضلی عزیز
با تشکر
با تشکر

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
پس اون فایل تو امضای آقای فضلی گمراه کننده است!!
چطوری از اون صفحه پرینت گرفتین؟ با Print screen یا روش دیگه ای هست؟
با تشکر

من با Print Screen بردم تو Powepoint سپس با Format، عکس رو Crop کردم مختصر و مفید شد، به صورت یک Picture جدا Save as کردم و بعد هم پرینت گرفتم.
فایل جناب آقای فضلی ممکنه بنابر نوع مربوط به خود ایشان از ما متفاوت باشه. همچنین شاید CSC سایتش رو تغییر داده باشه، شاید اولها اون طوری بوده و بعداً تغییر داده.

برای اینکه دلتون حسابی قرص بشه عین متن نامۀ من این بود:

Dear Sir/Madam,

My appointment is on ……………….. I have registered in usvisa-info.com and have selected a PTT address in Ankara, but after about one week there is written that I have no appointment yet. I sent E-mail to that site but I hadn't any well understood answer. I want to know:

Why isn't there any confirmation for my appointment?

Regards,
………………………..

و جواب زیر از E-mail زیر برام اومد:

Ankara-Consular-Public-MB" <CA-Ankara@state.gov:

Dear Sir / Madam,
You have an appointment for …………….. Please ignore the warning on the website it indicated that you did not receive your appointment from the website.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: lingni
دوستان یه نفرمیخوام اضافه کنم برای گرفتن وقت مصاحبه باید از طریق همین http://usvisa-info.com اقدام کرد؟؟؟

یا از طریق ایمیل؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان:
(2013-02-15 ساعت 23:45)jahanshahloo نوشته:  دوستان یه نفرمیخوام اضافه کنم برای گرفتن وقت مصاحبه باید از طریق همین http://usvisa-info.com اقدام کرد؟؟؟

یا از طریق ایمیل؟؟
دوست عزیز میشه واضح تر بگید که دقیقا چه کاری میخواهید انجام بدید ؟
وقت مصاحبه رو خودشون تعیین میکنند ,اگه میخواین تغییر بدین زمان رو بله از همون سایت استفاده کنید
شما اگه در سایت CSC ثبت نام کردید و میخواین اعضای خانواده رو اضافه کنید باید وارد سایت بشید و از گزینه ADD FAMILY MEMBERS استفاده کنید
تشکر کنندگان: nina22 ، Saeedv13 ، amir82 ، Nightsky007 ، rezagh
(2013-02-16 ساعت 14:17)sepid_a نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 23:45)jahanshahloo نوشته:  دوستان یه نفرمیخوام اضافه کنم برای گرفتن وقت مصاحبه باید از طریق همین http://usvisa-info.com اقدام کرد؟؟؟

یا از طریق ایمیل؟؟
دوست عزیز میشه واضح تر بگید که دقیقا چه کاری میخواهید انجام بدید ؟
وقت مصاحبه رو خودشون تعیین میکنند ,اگه میخواین تغییر بدین زمان رو بله از همون سایت استفاده کنید
شما اگه در سایت CSC ثبت نام کردید و میخواین اعضای خانواده رو اضافه کنید باید وارد سایت بشید و از گزینه ADD FAMILY MEMBERS استفاده کنید

بله هم میخوام اضافه بشه و هم یه وقت بگیرم برای کسی که اضافه شده چون مصاحبه اصلی انجام شده اینو برای کسی که میخوام اضافه کنم میخوام ایا باید از طریق میل براش وقت بگیرم یا از طریق همون سایت؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: