کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-02-16 ساعت 20:16)jahanshahloo نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 14:17)sepid_a نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 23:45)jahanshahloo نوشته:  دوستان یه نفرمیخوام اضافه کنم برای گرفتن وقت مصاحبه باید از طریق همین http://usvisa-info.com اقدام کرد؟؟؟

یا از طریق ایمیل؟؟
دوست عزیز میشه واضح تر بگید که دقیقا چه کاری میخواهید انجام بدید ؟
وقت مصاحبه رو خودشون تعیین میکنند ,اگه میخواین تغییر بدین زمان رو بله از همون سایت استفاده کنید
شما اگه در سایت CSC ثبت نام کردید و میخواین اعضای خانواده رو اضافه کنید باید وارد سایت بشید و از گزینه ADD FAMILY MEMBERS استفاده کنید

بله هم میخوام اضافه بشه و هم یه وقت بگیرم برای کسی که اضافه شده چون مصاحبه اصلی انجام شده اینو برای کسی که میخوام اضافه کنم میخوام ایا باید از طریق میل براش وقت بگیرم یا از طریق همون سایت؟؟
ببخشید یا من متوجه نمیشم یا شما بد مینویسید , یعنی مصاحبه انجام شده ؟ میشه توضیح بدید دقیقا چی شده؟
مصاحبه انجام شده و یکی از اعضا جا موندن ؟ میشه همیچین چیزی؟ شما کیستون لاتاری هست ؟ یا توریستی اقدام میکنید؟ نتیجه مصاحبه چی شده؟ اون یک نفر باقیمانده کیه؟ سر در نمیارم ببخشیدا میشه لطف کنید کیستون رو کامل توضیح بدید ؟
اگه کیس لاتاری هستین اون یه نفر باقی مانده باید یعد از اینکه شما گرین کارد رو گرفتین اقدام بکنن , نمیدونم یه توضیحی بدید تا بیشتر راهنمایی کنیم
تشکر کنندگان: nina22 ، Nightsky007 ، rezagh
(2013-02-16 ساعت 21:02)sepid_a نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 23:45)jahanshahloo نوشته:  دوستان یه نفرمیخوام اضافه کنم برای گرفتن وقت مصاحبه باید از طریق همین http://usvisa-info.com اقدام کرد؟؟؟

یا از طریق ایمیل؟؟
وقت مصاحبه رو خودشون تعیین میکنند ,اگه میخواین تغییر بدین زمان رو بله از همون سایت استفاده کنید
شما اگه در سایت CSC ثبت نام کردید و میخواین اعضای خانواده رو اضافه کنید باید وارد سایت بشید و از گزینه ADD FAMILY MEMBERS استفاده کنید

بله هم میخوام اضافه بشه و هم یه وقت بگیرم برای کسی که اضافه شده چون مصاحبه اصلی انجام شده اینو برای کسی که میخوام اضافه کنم میخوام ایا باید از طریق میل براش وقت بگیرم یا از طریق همون سایت؟؟
ببخشید یا من متوجه نمیشم یا شما بد مینویسید , یعنی مصاحبه انجام شده ؟ میشه توضیح بدید دقیقا چی شده؟
مصاحبه انجام شده و یکی از اعضا جا موندن ؟ میشه همیچین چیزی؟ شما کیستون لاتاری هست ؟ یا توریستی اقدام میکنید؟ نتیجه مصاحبه چی شده؟ اون یک نفر باقیمانده کیه؟ سر در نمیارم ببخشیدا میشه لطف کنید کیستون رو کامل توضیح بدید ؟
اگه کیس لاتاری هستین اون یه نفر باقی مانده باید یعد از اینکه شما گرین کارد رو گرفتین اقدام بکنن , نمیدونم یه توضیحی بدید تا بیشتر راهنمایی کنیم

نه درست متوجه شدید بله شماره کیس لاتاری هست و برای همسر اقدام میشه نتیجه مصاحبه ویزا صادر شده برای برنده اصلی و همسر تازه داره اضافه میشه
نه خوب سفارت ایمیل زدیم گفته همسرتون بیاد مصاحبه بشه فقط گفته برید تو سایت اضافه کنید ومدارک بفرستین و....

حالا چیزی درمورد گرفتن وقت نگفته سفارت موندم ایمیلی یا سایتی بگیریم برای همسر!!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان:
(2013-02-15 ساعت 18:38)Mamadreza نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 18:17)lingni نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 18:04)Mamadreza نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 16:48)Mamadreza نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 08:56)lingni نوشته:  جناب آقای فضلی با عرض سلام.
این فایل شما را من download کردم و مرحله به مرحله جلو رفتم. تا قبل از Log in شدن مثل اون چیزی که شما نوشتین جلو میره ولی از بعد از Log in شدن که مال شما سه تا کادر هست، مال من فقط کادر اول (Applicant Information) و سوم (Courier Information) میاد و بجای کادر وسط که مال شما نوشته Detail و شامل Trip Purpose و Consulate و Consulate Address است، مال من نوشته:

Appointment Information
You do not have any appointment scheduled at this time in this system.

و در قسمت آخر صفحه هم چیزی به اسم View Confirmation هم ندارد.
به قسمت Help هم رفتم قسمتهای FAQ را هم خوندم جواب سئوال من نبود.
این برایم سئوال است. چند روز هم صبر کردم هیچ تغییری نداشت. از مدیر سایت پرسیدم فرمودند Email بزن. Email هم زدم جوابی نیامد. دوباره و سه باره E-mail زدم باز هم هیچی. شما رو بخدا یه راه حلی هم برای امثال ما بذارین. بی صبرانه منتظر راه حل شما هستم.
با تشکر.
آقای فضلی عزیز
در پرفایل من هم این View Confirmation وحود نداره!!
من 1 ماه دیگه مصاحبه دارم.
ممکنه اگه نکته ای وجود داره بفرمایید تا موضوع روشن بشه؟
با تشکر
اگه دوستان دیگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
با تشکر

سلام. من به خود سفارت آنکارا E-mail زدم و گفتم بالاخره من وقت دارم یا ندارم؟ چرا تو اون سایت اونجوری نوشته؟
جوابم داد بله شما فلان روز (همون روز خودم که درست بود) وقت داری و منظور اون یکی سایت اینه که تو از طریق اون سایت وقت نگرفتی و خودت وقت داشتی. برام نوشت حرفای اون سایت رو فراموش کن. من هم از همون آدرس PTT که بالاش مشخصات من و پایینش آدرس PTT و وسطش نوشته بود "تو وقت نداری" پرینت گرفتم و فرستادم.

شما هم نگران نباشید. کارتون درسته.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
پس اون فایل تو امضای آقای فضلی گمراه کننده است!!
چطوری از اون صفحه پرینت گرفتین؟ با Print screen یا روش دیگه ای هست؟
با تشکر
گمراه کننده؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگر کسی در این سایت سعی کنه به دیگران کمک کنه آیا این کار گناه است؟؟؟ موقعی که من ثبت نام کردم سایت به این شکل بود.اگرم دیدی جواب ندادم چون درگیر کارهای رفتن به مصاحبه هستم و وقت کمتری برای مراجعه به سایت دارم.بنده از گمراه کردن شما چیزی عایدم نمیشه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: bayat_r ، amir82 ، Nightsky007 ، Saeedv13 ، nina22 ، Judy Abbott 13
والا من طبق راهنمایی که آقای فضلی عزیز تهیه کرده بودن کار ثبت نام یکی از دوستانم رو انجام دادن (همین هفته پیش)، به هیچ مشکلی هم برنخوردم. همینجا مجددا بابت تهیه این فایل گمراه کننده!!! ازشون تشکر میکنم Big Grin
الان هم امتحان کردم، شما اگر برای خودتون اکانت درست کرده باشین در مراجعه مجدد و login کردن (با شماره پاسپورت و تاریخ تولد)، اول به صفحه Applicant Summary وارد میشین، که نمیشه ازش پرینت گرفت.
پایین صفحه (زیر آدرس دفتر PTT که انتخاب کردین) گزینه View Confirmation رو بزنین و از صفحه ای که باز میشه پرینت بگیرین...

[عکس: CSC_Confirmation_frmd_rszd_crppd_2.jpg]
(2013-02-16 ساعت 22:48)mohammad fazli نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 18:04)Mamadreza نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 16:48)Mamadreza نوشته:  آقای فضلی عزیز
در پرفایل من هم این View Confirmation وحود نداره!!
من 1 ماه دیگه مصاحبه دارم.
ممکنه اگه نکته ای وجود داره بفرمایید تا موضوع روشن بشه؟
با تشکر
اگه دوستان دیگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
با تشکر

سلام. من به خود سفارت آنکارا E-mail زدم و گفتم بالاخره من وقت دارم یا ندارم؟ چرا تو اون سایت اونجوری نوشته؟
جوابم داد بله شما فلان روز (همون روز خودم که درست بود) وقت داری و منظور اون یکی سایت اینه که تو از طریق اون سایت وقت نگرفتی و خودت وقت داشتی. برام نوشت حرفای اون سایت رو فراموش کن. من هم از همون آدرس PTT که بالاش مشخصات من و پایینش آدرس PTT و وسطش نوشته بود "تو وقت نداری" پرینت گرفتم و فرستادم.

با تشکر
گمراه کننده؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگر کسی در این سایت سعی کنه به دیگران کمک کنه آیا این کار گناه است؟؟؟ موقعی که من ثبت نام کردم سایت به این شکل بود.اگرم دیدی جواب ندادم چون درگیر کارهای رفتن به مصاحبه هستم و وقت کمتری برای مراجعه به سایت دارم.بنده از گمراه کردن شما چیزی عایدم نمیشه
دوست عزیز شما خیلی زود بهتون برخورد.
در ابتدا اگر موجب ناراحتی شما شدم پوزش می خوام. همونطوری که دیدین اول مسئله رو با خود شما مطرح کردم که پاسخی نگرفتم. وبعد با همکاری دوستان موضوع روشن شد. اتفاقا فایل PDF خیلی خوبی بود که مراحل کار رو مرحله به مرحله توصیف کرده، ولی با توجه به اینکه این پست ها اخیرا مطرح شده و با توجه به تناقض موجود، این حق رو بدین که اونقدر کارا نباشه.
مجدادا از زحمتی که برای تهیه این اطلاعات کشیدین تشکر میکنم.
موفق باشید.
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Niushagh
دوستان کدوم منطقه به سفارت نزدیکتره؟
کیس : **44
تشکر کنندگان:
[/align]
(2013-02-16 ساعت 23:49)Mamadreza نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 22:48)mohammad fazli نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 18:04)Mamadreza نوشته:  اگه دوستان دیگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
با تشکر

با تشکر
گمراه کننده؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما خیلی زود بهتون برخورد.
در ابتدا اگر موجب ناراحتی شما شدم پوزش می خوام. همونطوری که دیدین اول مسئله رو با خود شما مطرح کردم که پاسخی نگرفتم. وبعد با همکاری دوستان موضوع روشن شد. اتفاقا فایل PDF خیلی خوبی بود که مراحل کار رو مرحله به مرحله توصیف کرده، ولی با توجه به اینکه این پست ها اخیرا مطرح شده و با توجه به تناقض موجود، این حق رو بدین که اونقدر کارا نباشه.
مجدادا از زحمتی که برای تهیه این اطلاعات کشیدین تشکر میکنم.
موفق باشید.

ببخشید دوستان. همیشه وقتی Log in میکنیم و به داخل فایل می رویم اولش برای من باز هم می نویسه که:
You don't have any appointment scheduled at this time in this system
ولی در زیر آن وقتی دگمۀ Submit Documents to Consular Section را میزنیم، در صفحۀ بعد در قسمت Immigrant Visa، اگر همان خط اول یعنی:
Immigrant Visa (Family Sponsored, Employment-based, Diversit Lottery) - Register for Courier
را انتخاب کرده و صفحه ها را جلو برویم، به آن صفحه ای که بالایش سمت راست نوشته Printable Version میرسیم. و می توانیم پرینت بگیریم.
ولی اگر در آن صفحه در قسمت Immigrant Visa در پایینتر دگمۀ Diversity Lottery را بزنیم و خط زیر آن یعنی:
Immigrant Scheduled by KCC - Diversity Lottery - Schedule new appointment
را انتخاب کنیم و Submit کنیم، بعدی را هم Submit کنیم و بعدی را Continue کنیم و صفحۀ بعدی یعنی انتخاب PTT را هم کنیم و Submit کنیم، به صفحۀ Applicat and Family Summary می رسیم که دیگر نه دگمۀ Continue دارد و نه دگمۀ Printable Version دارد.
من با Print Screen، نوشته های تمام صفحات قبل چند روز پیشم را نگه داشته بودم. الآن که مقایسه میکنم میبینم که قبلاً من در اینجا دگمۀ Continue داشتم و وقتی آن را میزدم، دوباره وارد یک سیکل می شدم که هر چه می کردم به هیچ صفحۀ Printable Version ی نمیرسید. پس معلومه که با E-mail که به سفارت زده ام آن را برایم درست کرده اند.
برای من که درست شده نمیدانم شما هم بزنید شاید برای شما هم درست شده باشد فقط یادتان باشد که در قسمت Immigrant Visa، همان خط اول زیر آن یعنی:
Immigrant Visa (Family Sponsored, Employment-based, Diversit Lottery) - Register for Courier
را انتخاب کنید و از صفحۀ دارای Printable version پرینت بگیرید.
امیدوارم این تجربه و Challenge من به درد شما هم بخورد.
با سپاس از همگی و با سپاس از آقای فضلی بزرگوار و گرانقدر
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Niushagh ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، rezagh ، Mamadreza ، mirzamemar ، saeid-ss ، marjani
سلام بر همگي
بابت محبتي كه دوستان در حق بنده روا داشتند بسيار سپاسگذارم.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: lingni ، nina22 ، bayat_r ، ensan ، سمانه777 ، amairmonre ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، rezagh ، kavirr ، kasrafo ، Ehsan1358 ، mirzamemar ، shaso
(2013-02-16 ساعت 22:01)jahanshahloo نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 21:02)sepid_a نوشته:  

یا از طریق ایمیل؟؟

نه درست متوجه شدید بله شماره کیس لاتاری هست و برای همسر اقدام میشه نتیجه مصاحبه ویزا صادر شده برای برنده اصلی و همسر تازه داره اضافه میشه
نه خوب سفارت ایمیل زدیم گفته همسرتون بیاد مصاحبه بشه فقط گفته برید تو سایت اضافه کنید ومدارک بفرستین و....

حالا چیزی درمورد گرفتن وقت نگفته سفارت موندم ایمیلی یا سایتی بگیریم برای همسر!!!

اگه خودشون گفتن از طریق سایت وقت بگیرید همین کار رو بکنید
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh ، Nightsky007
(2013-02-17 ساعت 01:42)marj88 نوشته:  دوستان کدوم منطقه به سفارت نزدیکتره؟

كدوم كشور؟ اگه منظورتون تركيه و شهر آنكاراست ،منطقه(ميدان) كيزلاى
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان:
(2013-02-17 ساعت 10:41)mohammad fazli نوشته:  ""پست موقت""
سلام بر همگي
بابت محبتي كه دوستان در حق بنده روا داشتند بسيار سپاسگذارم. متاسفانه يكي از برخوردهاي نه چندان مطلوب ما ايرانيها اين است كه منتظر ميشويم تا كسي كاري انجام دهد تا ما ازش ايراد بگيريم.من اگر فايلي درست كردم فقط و فقط به خاطر كمك بود و بسShy ولي وقتي ميبينم دوستان كم لطفي ميكنند و مرا بابت اين كار مورد ..... SadSadSad تا حالا به اين موضوع فكر كردي دوست عزيز (Mamadreza) شما چرا همچين فايلي درست نكرديد؟؟؟؟ آيا براي من و امثال من وظيفه يا اجباري وجود داشت؟؟؟ بشين، بفرما و ... همگي يك معني دارند ولي ....
"""مديران اين پست موقت است و به زودي پاك ميشود"""

محمد جان، دوست خوبم، شما لطف کردی و زحمت کشیدی که این فایل رو آماده کردی و بنده از همین فایل شما ثبت نام کردم و همیشه هم این فایل شما رو مرجع دوستان قرار میدم، انشاالله که در مسیر مهاجرت مورد رحمت خداوند قرار بگیری ...
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh ، bayat_r ، Judy Abbott 13 ، mori5050 ، ensan ، amir82 ، lingni
دوستان یه نکته رو امروز دیدم گفتم مطرح کنم کسی اشتباه نکنه:
Warning: Please do not schedule any appointments through the CSC service provider if your file is still at the National Visa Center or Kentucky Consular Center. If you schedule your appointment through the CSC service provider before you have been instructed to do so, your appointment date will be cancelled.

کسانی که هنوز تو پروسه ارسال مدارک به KCC اند و تا مشخص نشدن زمان مصاحبه در csc ثبت نام نکنند.اگر ثبت نام کنند قرار مصاحبشون کنسل میشه.

منبع
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، kavirr ، Judy Abbott 13
اون دوستمون زحمت كشيد پاسخي داد اما بلاخره متوجه نشدم ازطريق سايت ميشه وقت مصاحبه جديدي براي كسي كه با برنده اصلي مصاحبه نكرده گرفت يا نه!!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-02-18 ساعت 11:12)jahanshahloo نوشته:  اون دوستمون زحمت كشيد پاسخي داد اما بلاخره متوجه نشدم ازطريق سايت ميشه وقت مصاحبه جديدي براي كسي كه با برنده اصلي مصاحبه نكرده گرفت يا نه!!!
دوست عزيز شايد دوستان اطلاعاتشون در اين مورد اونقدر نباشه كه بتونن جواب شمارو بدن.بهتر نيست با خود سفارت مكاتبه داشته باشين يا باشون تماس بگيرين؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Nightsky007
(2013-02-18 ساعت 10:54)mhz_ir نوشته:  دوستان یه نکته رو امروز دیدم گفتم مطرح کنم کسی اشتباه نکنه:
Warning: Please do not schedule any appointments through the CSC service provider if your file is still at the National Visa Center or Kentucky Consular Center. If you schedule your appointment through the CSC service provider before you have been instructed to do so, your appointment date will be cancelled.

کسانی که هنوز تو پروسه ارسال مدارک به KCC اند و تا مشخص نشدن زمان مصاحبه در csc ثبت نام نکنند.اگر ثبت نام کنند قرار مصاحبشون کنسل میشه.

منبع

دوست عزیز
شما لطف میکنید و اطلاعاتتون رو در اختیار بچه ها میزارید اما
به نظر من هیچ جایی نگفته که اگر ثبت نام کنید، قرار مصاحبتون کنسل میشه.من سواد انگلیسیم در حد اکابره اما این هایی رو که میگید از متن شما استخراج نمیکنم..
و به نظر من ثبت نام کنید مشکلی پیش نمیاد و این گفته که قرار ملاقاتی نذارید...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rezagh ، Judy Abbott 13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان