کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-02-08 ساعت 14:19)amir82 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 14:01)tala2013 نوشته:  میشه مراحل ثبت نام در ptt چه جوریه رفتم تو سایتش سر در نیاوردم. دوشنبه می خوام برم ویزا بگیرم بهش احتیاج دارم.
صفحه اول همین تاپیک رو نگاه کنین:
http://mohajersara.com/thread-5845-post-...#pid246356
↓↓↓
(2012-12-05 ساعت 01:51)امیر مهاجر نوشته:  فایل راهنمایی که دوست عزیزمون mohammad fazli زحمت کشیدند و آماده کردند برای استفادهٔ کابران گرامی مهاجرسرا آپلود شد.
لینک دانلود

سلام دوستان.چرا دانلود نمیشن پی دی اف ها؟؟؟منو توی سایتی می بره که نمی دونم چیه،لطفا راهنمایی کنییید منو.ممنونم.
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان:
دوستان کمک کمک
بنده دوتابچه هام وهمسرم در csc ثبت نام کردم وخودم نیزبعنوان نفراصلی اشتباها محل تولدهمسرم رادوبی زدم بعدهرکارکردم ادیت نشد اشتباهابازهم حذفش کردم الان هرکاری می کنم نمی توانم اضافه کنم به لیست خانوادم
دوستان اگرممکن راهنمائی کنند
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2013-02-18 ساعت 14:48)mori5050 نوشته:  دوستان کمک کمک
بنده دوتابچه هام وهمسرم در csc ثبت نام کردم وخودم نیزبعنوان نفراصلی اشتباها محل تولدهمسرم رادوبی زدم بعدهرکارکردم ادیت نشد اشتباهابازهم حذفش کردم الان هرکاری می کنم نمی توانم اضافه کنم به لیست خانوادم
دوستان اگرممکن راهنمائی کنند

ایمیل بزنید و مشکلتان را بگویید خودشان درست می کنند و تاییدیه اتان را به شما ایمیل می کنند.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: mori5050 ، Judy Abbott 13 ، rezagh
به کجاایمیل بزنم اگرممکنه ایمیل شان رابگذاریدممنونم
تشکر کنندگان:
(2013-02-18 ساعت 15:56)mori5050 نوشته:  به کجاایمیل بزنم اگرممکنه ایمیل شان رابگذاریدممنونم

دوست عزیز اصلا نگران نباشید منم محل تولدم رو ترکیه زده بودم درست کردن شما به آدرس contactus_fa_tr@visaops.com ایمیل بزنید به صورت زیر :

الف. شماره گذرنامه، تاریخ تولد و نام قانونی مندرج در گذرنامه متقاضی و تابعیت

ب. اطلاعات را در جاییکه خطا بوجود می آید وارد کنید (برای مثال، تاریخ تولد، شماره گذرنامه یا ملیت).

پ. اطلاعات صحیح را وارد کنید.
تشکر کنندگان: nina22 ، mori5050 ، shimoda ، Saeedv13 ، rezagh ، saeid-ss
ضمن تشکرازsepid_a
اطلاعات درست همسرم راتایپ کردم وبه ایمیلی که محبت کردیدفرستادم توکل باخدا
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh
(2013-02-18 ساعت 01:57)kavirr نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 10:41)mohammad fazli نوشته:  ""پست موقت""
سلام بر همگي
بابت محبتي كه دوستان در حق بنده روا داشتند بسيار سپاسگذارم. متاسفانه يكي از برخوردهاي نه چندان مطلوب ما ايرانيها اين است كه منتظر ميشويم تا كسي كاري انجام دهد تا ما ازش ايراد بگيريم.من اگر فايلي درست كردم فقط و فقط به خاطر كمك بود و بسShy ولي وقتي ميبينم دوستان كم لطفي ميكنند و مرا بابت اين كار مورد ..... SadSadSad تا حالا به اين موضوع فكر كردي دوست عزيز (Mamadreza) شما چرا همچين فايلي درست نكرديد؟؟؟؟ آيا براي من و امثال من وظيفه يا اجباري وجود داشت؟؟؟ بشين، بفرما و ... همگي يك معني دارند ولي ....
"""مديران اين پست موقت است و به زودي پاك ميشود"""

محمد جان، دوست خوبم، شما لطف کردی و زحمت کشیدی که این فایل رو آماده کردی و بنده از همین فایل شما ثبت نام کردم و همیشه هم این فایل شما رو مرجع دوستان قرار میدم، انشاالله که در مسیر مهاجرت مورد رحمت خداوند قرار بگیری ...
آقای فضلی عزیز سلام
همانطوری که تو پست قبلیم هم اعلام کردم، قصد رنجش شما رو نداشتم و از سوء تفاهم ایجاد شده پوزش میخوام.
امیدوارم موفق باشید.
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
تشکر کنندگان: shimoda ، Soap McTavish ، nina22 ، Saeedv13 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، afs ، Sanna ، nima6m
(2013-02-18 ساعت 14:44)arminaa نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 14:01)tala2013 نوشته:  میشه مراحل ثبت نام در ptt چه جوریه رفتم تو سایتش سر در نیاوردم. دوشنبه می خوام برم ویزا بگیرم بهش احتیاج دارم.
↓↓↓
(2012-12-05 ساعت 01:51)امیر مهاجر نوشته:  فایل راهنمایی که دوست عزیزمون mohammad fazli زحمت کشیدند و آماده کردند برای استفادهٔ کابران گرامی مهاجرسرا آپلود شد.
لینک دانلود

سلام دوستان.چرا دانلود نمیشن پی دی اف ها؟؟؟منو توی سایتی می بره که نمی دونم چیه،لطفا راهنمایی کنییید منو.ممنونم.
من هم با دانلودشون مشکل دارم. لطفن در ساىتى مانند پرشىن گىگ آپلود کنىد که بشه راحت دانلود کرد
تشکر کنندگان:
(2013-02-18 ساعت 23:37)hgbeigi نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 14:44)arminaa نوشته:  
↓↓↓
لینک دانلود

من هم با دانلودشون مشکل دارم. لطفن در ساىتى مانند پرشىن گىگ آپلود کنىد که بشه راحت دانلود کرد
از لینکهای موجود در امضای mohammad fazli استفاده کنین:
CSC
CSC Print
تشکر کنندگان: shimoda ، nina22 ، Soap McTavish ، rezagh ، Judy Abbott 13
سلام دوستان
بسیار واضح است که در فضای مجازی همیشه امکان بروز سوء تفاهم وجود دارد. لذا از دوستان گلم خواهش میکنم از جملات چندوجهی که در زبان پارسی بسیار وجود دارد کمتر استفاده نمایند. برای دوست خوبم Mamadreza آرزوی موفقیت دارم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shimoda ، nina22 ، amir82 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، hassan1358arab ، afs ، Saeedv13 ، Mamadreza ، sadeghi897 ، sooso ، mirzamemar
سلام دوستان عزیز
من دز CSC ثبت نام کردم و محل مصاحبه رو آنکارا انتخاب کردم در ضمن من در فرمها هم زده بودم محل مصاحبه آنکارا
بخاطر دلایلی میخوام که به KCC ایمیل بزنم و محل مصاحبه رو به ایروان تغییر بدم
حالا اگه KCC موافقت کرد من CSC رو چکار کنم ؟؟؟؟
باید یه اکانت جدید بسازم و از اونها از طریق ای میل بخوام که اکانت آنکارا رو پاک کنن ؟
یا امکان تغییر وجود داره ؟؟؟
میشه محل مصاحبه را EDIT کرد ؟؟؟
شماره کیس ***10
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
تشکر کنندگان:
(2013-02-20 ساعت 12:32)Chosey نوشته:  سلام دوستان عزیز
من دز CSC ثبت نام کردم و محل مصاحبه رو آنکارا انتخاب کردم در ضمن من در فرمها هم زده بودم محل مصاحبه آنکارا
بخاطر دلایلی میخوام که به KCC ایمیل بزنم و محل مصاحبه رو به ایروان تغییر بدم
حالا اگه KCC موافقت کرد من CSC رو چکار کنم ؟؟؟؟
باید یه اکانت جدید بسازم و از اونها از طریق ای میل بخوام که اکانت آنکارا رو پاک کنن ؟
یا امکان تغییر وجود داره ؟؟؟
میشه محل مصاحبه را EDIT کرد ؟؟؟
شماره کیس ***10
به این آدرس ایمیل بزنید , contactus_fa_tr@visaops.com ,و ازشون بخواید اکانتتون رو پاک کنند
تشکر کنندگان: bayat_r ، Chosey ، nina22 ، amir82 ، rezagh ، Saeedv13 ، shimoda
دوستان سلام
من برای مصاحبه انکارا که داشتم برای PTT ثبت نام کردم . ولی برگه صورتی گرفتم , میخوام بدونم وقتی Clear بشم با همون برگه ثبت نام قبلی باید برم یو اعتبار دارد یا دوباره باید ثبت نام کنم.
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-02-21 ساعت 00:47)mohd_m نوشته:  دوستان سلام
من برای مصاحبه انکارا که داشتم برای PTT ثبت نام کردم . ولی برگه صورتی گرفتم , میخوام بدونم وقتی Clear بشم با همون برگه ثبت نام قبلی باید برم یو اعتبار دارد یا دوباره باید ثبت نام کنم.
با تشکر

سلام دوست عزیز همون کافیه، چون نمیتونید دوباره ثبت نام کنید، مگر اینکه اکانتتون پاک شده باشه
تشکر کنندگان: nina22 ، shimoda ، rezagh ، Saeedv13
سلام دوستان
من پاسپورتهامون به همراه برگه ثبت نام ptt رو براي گرفتن ويزا به سفارت تحويل دادم. مي خواستم ببينم توي سايت ptt چطور ميشه وضعيت پاسها رو پيگيري كرد. توي برگه ptt فقط يك شماره refrence number هست كه نمي دونم توي سايت ptt با اين شماره ميشه پيگيري كرد.
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان