موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-21 ساعت 19:33)sepid_a نوشته: (2013-02-21 ساعت 18:24)mbt1346 نوشته: سلام دوستان
من پاسپورتهامون به همراه برگه ثبت نام ptt رو براي گرفتن ويزا به سفارت تحويل دادم. مي خواستم ببينم توي سايت ptt چطور ميشه وضعيت پاسها رو پيگيري كرد. توي برگه ptt فقط يك شماره refrence number هست كه نمي دونم توي سايت ptt با اين شماره ميشه پيگيري كرد.
من وارد این مرحله نشدم ولی تو سایتش دیدم که :
جهت اطلاع از وضعیت مدارک خود، باید وارد حساب کاربری خود در سیستم ما شوید. در صفحه خلاصه ای از مشخصات متقاضی، می توانید وضعیت جمع آوری/تحویل مدارک خود از پست ترکیه را مشاهده کنید. اطلاعات وضعیت مدارک فقط زمانی در اختیار شما قرار می گیرند که بخش کنسولگری مدارک شخصی شما را جهت ارسال، در روش تحویل منتخب شما قید کند.
بخش كنسولي وقتي ويزا رو صادر مي كنه و تحويل پست ميده قاعدتا با يه شماره سريالي اين تحويل انجام ميشه. اون شماره سريال يا شماره پيگيري رو چطور ميشه ازش باخبر شد. من توي حساب كاربري بخش كنسولي csc هم كه وارد ميشم جايي مشخص نمي كنه كه مدارك تحويل پست شده يا نه
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
ادرس شعبه اصلی مرکزی ptt انکارا کجاست؟... ایا کسی میتونه زودتر بره پاسش رو از شعبه اصلی بگیره؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-21 ساعت 18:24)mbt1346 نوشته: سلام دوستان
من پاسپورتهامون به همراه برگه ثبت نام ptt رو براي گرفتن ويزا به سفارت تحويل دادم. مي خواستم ببينم توي سايت ptt چطور ميشه وضعيت پاسها رو پيگيري كرد. توي برگه ptt فقط يك شماره refrence number هست كه نمي دونم توي سايت ptt با اين شماره ميشه پيگيري كرد.
یک نکته که دوستای من در آنکارا با اون مواجه شدند این بود که سایت رو با تاخیر نسبت به پروسه ای که انجام شده آپدیت میکنند، گفته دوستان این بود که حضوری به ptt انتخاب شده مراجعه کنید(اگر محدودیت زمان برگشت دارید) چون مواردی بوده که سایت اعلام نکرده اما وقتی به ptt مراجعه کردند پاسپورت رسیده بوده.
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2013-02-22 ساعت 23:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-23 ساعت 00:00 توسط vmware.)
دوستان من یه مشکلی پیش اومده برام کسی میدونه باید چیکار کنم
من مراحل رو برای همسرم که برنده اصلی هستند طبق راهنمایی اقای فضلی رفتم جلو مرحله آخر قبل از پرینت صفحه add family رو زدم که خودم رو ثبت کنم برگشت به صفحه اول که Sure name o given name و بعد هم create account رفتم جلو تا به انتها همه چی خوب رفت جلو به صفحه پرینت رسیدم .
بعد برام سوال پیش اومد چرا نسبت ما رو با هم نپرسید یا هیچ ارتباطی بین ما نیست.
دوباره وارد سایت شدم sign in رو زدم با اطلاعات همسرم دوباره create account و صفحه اطلاعات وارد شد اینبار که ADD family رو زدم یه صفحه جدید اومد که سطر اول پاسپورت نامبر میخواد بعد نام و نام خانوادگی خودش اسم همسرم رو نوشته ایمیل همسرم هم هست و حتی شماره تلفنش یه قسمت هم هست که رابطه شخص رو با برنده اصلی مشخص کرده spouse انتخاب خودش هست .
حالا تو این فرم چه من اطلاعات خودم رو وارد میکنم چه همسرم رو error on field میده .
حالا اصلا نمیدونم چیکار کنم الان ما دو تا refrence ID داریم ایمیل بزنم بگم هر دو رو پاک کنن ؟؟؟کارم درست بوده ؟؟؟؟
در ضمن در حال حاضر بنده رو جزء اعضا خانواده همسرم که برنده اصلی هست نشون نمیده دو تا refrence id داریم .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه کسی نمیدونه ما چیکار کنیم دوستان فرموده بودند به ایمیل های فارسی هم جواب میدن درسته؟؟؟
بنظرم رسید یه ایمیل بزنیم بگیم اکانت من رو پاک کنن و من رو بامشخصاتی که میدم زیرمجموعه اکانت همسرم کنن بنظرتون میشه؟؟؟
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-23 ساعت 11:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-23 ساعت 11:49 توسط mori5050.)
(2013-02-23 ساعت 11:24)vmware نوشته: مثل اینکه کسی نمیدونه ما چیکار کنیم دوستان فرموده بودند به ایمیل های فارسی هم جواب میدن درسته؟؟؟
بنظرم رسید یه ایمیل بزنیم بگیم اکانت من رو پاک کنن و من رو بامشخصاتی که میدم زیرمجموعه اکانت همسرم کنن بنظرتون میشه؟؟؟
دوست عزیزمن هم عین شما
اطلاعات همسرم قسمت تابعیتش را اشتباه واردکردم متاسفانه حذف کردم
هرکاری انجام دادم نتوانستم ویرایش کنم مجبورشدم حذف کردم
الان چندروزایمیل زدم نمی دونم من نمی توانم تفهیم کنم که اصلاح کنند یاواقعا.....
فارسی یاانگلیسی جواب می دهندولی هنوزاصلاح نشده
دوست عزیز اگرمن به نتیجه رسیدم اعلام می کنم اگرشماهم به نتیجه رسیدیدلطفااعلام کنیدچون بنده کمتراز25روزدیگرمصاحبه دارم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-23 ساعت 11:48)mori5050 نوشته: (2013-02-23 ساعت 11:24)vmware نوشته: مثل اینکه کسی نمیدونه ما چیکار کنیم دوستان فرموده بودند به ایمیل های فارسی هم جواب میدن درسته؟؟؟
دوست عزیزمن هم عین شما
دوست عزیز اگرمن به نتیجه رسیدم اعلام می کنم اگرشماهم به نتیجه رسیدیدلطفااعلام کنیدچون بنده کمتراز25روزدیگرمصاحبه دارم
منم حتما برای دوشنبه صبح یه ایمیل اماده میکنم بزنم ببینم کارساز هست یا خیر.
البته من ابتدا نگران شدم ولی امروز کلی مطلب خوندم خیلی سخت نگیرید رسیدیم انکارا به یکی از شعب ptt مراجعه میکنیم مشکل رو رفع میکنیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-23 ساعت 14:28)pouya.web نوشته: دوستان من یه مشکل دارم و اون اینه که صفحه من view Confirmation نداره و PTT رو هم انتخاب کردم اطلاعات پاسپورت و غیره هم همینطور اما این دکمه نیست که نیست.
عکسش رو میزارم دوستان راهنمایی کنن لطفا.
سلام
منم همین مشکل شما رو داشتم.
بصورت تصادفی گزینه های پایین رو زدم. فکر کنم از Submit Documents to Consular Section شروع کردم. بعد یکی دو صفحه دیگه پیشرفتم. در انتها Sign out کردم و مجددا Sign in کردم. این بار گزینه View Confirmation اومده بود که تونستم از صفحه پرینت بگیرم.
موفق باشید.
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-23 ساعت 13:31)vmware نوشته: (2013-02-23 ساعت 11:48)mori5050 نوشته: (2013-02-23 ساعت 11:24)vmware نوشته: مثل اینکه کسی نمیدونه ما چیکار کنیم دوستان فرموده بودند به ایمیل های فارسی هم جواب میدن درسته؟؟؟
دوست عزیزمن هم عین شما
منم حتما برای دوشنبه صبح یه ایمیل اماده میکنم بزنم ببینم کارساز هست یا خیر.
البته من ابتدا نگران شدم ولی امروز کلی مطلب خوندم خیلی سخت نگیرید رسیدیم انکارا به یکی از شعب ptt مراجعه میکنیم مشکل رو رفع میکنیم.
ایامیشه باشماره پاسپورت ونام ونام خانوادگی زیرمجموعه وکیس نامبرنفراصلی ثبت کنیم دوستان اگرتجربه دارندویارفتندمصاحبه بااین چنین مشکلی چیکارکردند دوستان راهنمائی کنندضمنامن ابوظبی مصاحبه دارم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا