کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-02-17 ساعت 10:08)lingni نوشته:  ولی در زیر آن وقتی دگمۀ Submit Documents to Consular Section را میزنیم، در صفحۀ بعد در قسمت Immigrant Visa، اگر همان خط اول یعنی:
[/align]
Immigrant Visa (Family Sponsored, Employment-based, Diversit Lottery) - Register for Courier
را انتخاب کرده و صفحه ها را جلو برویم، به آن صفحه ای که بالایش سمت راست نوشته Printable Version میرسیم. و می توانیم پرینت بگیریم.
ولی اگر در آن صفحه در قسمت Immigrant Visa در پایینتر دگمۀ Diversity Lottery را بزنیم و خط زیر آن یعنی:
Immigrant Scheduled by KCC - Diversity Lottery - Schedule new appointment
را انتخاب کنیم و Submit کنیم، بعدی را هم Submit کنیم و بعدی را Continue کنیم و صفحۀ بعدی یعنی انتخاب PTT را هم کنیم و Submit کنیم، به صفحۀ Applicat and Family Summary می رسیم که دیگر نه دگمۀ Continue دارد و نه دگمۀ Printable Version دارد.
من با Print Screen، نوشته های تمام صفحات قبل چند روز پیشم را نگه داشته بودم. الآن که مقایسه میکنم میبینم که قبلاً من در اینجا دگمۀ Continue داشتم و وقتی آن را میزدم، دوباره وارد یک سیکل می شدم که هر چه می کردم به هیچ صفحۀ Printable Version ی نمیرسید. پس معلومه که با E-mail که به سفارت زده ام آن را برایم درست کرده اند.
برای من که درست شده نمیدانم شما هم بزنید شاید برای شما هم درست شده باشد فقط یادتان باشد که در قسمت Immigrant Visa، همان خط اول زیر آن یعنی:
Immigrant Visa (Family Sponsored, Employment-based, Diversit Lottery) - Register for Courier
را انتخاب کنید و از صفحۀ دارای Printable version پرینت بگیرید.
امیدوارم این تجربه و Challenge من به درد شما هم بخورد.
با سپاس از همگی و با سپاس از آقای فضلی بزرگوار و گرانقدر

اول از همه که از آقای فضلی خیلی تشکر میکنم بابت فایل راهنمای خوب و کاملی که گذاشتن!!Smile دوم هم ازاین دوست عزیز که به لطف این راهنمایی تونستم از اطلاعاتم پرینت بگیرم!! ومطمئنم که دوستان دیگری هم که مشکل پرینت گرفتن دارن از همین طریق به راحتی به صفحه printable version میرسن!!
مرسی از همه دوستان
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
تشکر کنندگان:
من همين حالا ثبت نام كردم خيلى ساده هست اول زبان فارسى را انتخاب كنيد بعد همه توضيحات خودش خيلى كامل هست و احتياج به راهنمايى خواصى نيست فقط تو قسمت اول ايران و بعد زبان فارسى را انتخواب كنيد من واسه امارات اكانت ساختم و همونطور كه همه و مهندس بيات گفتن دبى يك گزينه هم بيشتر نداره .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: bayat_r ، saeid-ss
(2013-02-23 ساعت 15:43)sepid_a نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 23:43)vmware نوشته:  دوستان من یه مشکلی پیش اومده برام کسی میدونه باید چیکار کنم
من مراحل رو برای همسرم که برنده اصلی هستند طبق راهنمایی اقای فضلی رفتم جلو مرحله آخر قبل از پرینت صفحه add family رو زدم که خودم رو ثبت کنم برگشت به صفحه اول که Sure name o given name و بعد هم create account رفتم جلو تا به انتها همه چی خوب رفت جلو به صفحه پرینت رسیدم .
بعد برام سوال پیش اومد چرا نسبت ما رو با هم نپرسید یا هیچ ارتباطی بین ما نیست.
دوباره وارد سایت شدم sign in رو زدم با اطلاعات همسرم دوباره create account و صفحه اطلاعات وارد شد اینبار که ADD family رو زدم یه صفحه جدید اومد که سطر اول پاسپورت نامبر میخواد بعد نام و نام خانوادگی خودش اسم همسرم رو نوشته ایمیل همسرم هم هست و حتی شماره تلفنش یه قسمت هم هست که رابطه شخص رو با برنده اصلی مشخص کرده spouse انتخاب خودش هست .
حالا تو این فرم چه من اطلاعات خودم رو وارد میکنم چه همسرم رو error on field میده .
حالا اصلا نمیدونم چیکار کنم الان ما دو تا refrence ID داریم ایمیل بزنم بگم هر دو رو پاک کنن ؟؟؟کارم درست بوده ؟؟؟؟
در ضمن در حال حاضر بنده رو جزء اعضا خانواده همسرم که برنده اصلی هست نشون نمیده دو تا refrence id داریم .

شما یعنی ثبت نامتون جداگانه شده؟
شما ایمیل بزنید و در خواست بکنید اکانت شما رو پاک و شما رو به اکانت همسرتون اضافه کنند، شما وقتی باهم ثبت نام بکنید هم دو تا refrence id خواهید داشت

دقیقا همینطوره یعنی ما دو تا نام کاربری تو سیستم داریم بدون زیر مجموعه حالا فکر کنم شنبه یکشنبه ها تعطیله برای دوشنبه صبح یه ایمیل میزنم ببینم انجام شدنی هست یا خیر؟؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان:
یک سری اطلاعات در مورد ثبت مجدد ptt بعد از کلیر شدن میخوام، کسی میدونه روالش چطوره؟ حساب قبلیمون پاک شده یا باید درخواست پاک شدن یا تغییر بدیم؟؟؟؟؟ Rolleyes
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان:
(2013-02-23 ساعت 21:44)sooso نوشته:  یک سری اطلاعات در مورد ثبت مجدد ptt بعد از کلیر شدن میخوام، کسی میدونه روالش چطوره؟ حساب قبلیمون پاک شده یا باید درخواست پاک شدن یا تغییر بدیم؟؟؟؟؟ Rolleyes

مگه نمیگید پاک شده؟ اگه پاک شده دوباره اکانت درست کنید و اگه پاک نشده به نظر من نیازی به تغییر نیست همون کافیه
تشکر کنندگان: rezagh ، sooso
سلام بر دوستان عزیز من به مشکل برخوردم که نمیدونم چیکار کنم داشتم csc ثبت نام میکردم که باید شماره پاسپورت میدادم منتهی اعتبار پاسپورتم تموم شده و 5 روز پیش دادم برای تمدید که تو پاسپورت جدید شماره گذرنامه فرق میکنه...
حالا نمیدونم ثبت نام رو ناقص بذارم تا پاس جدید بیاد یا با همین شماره قبلی ثبت نام کنم و موقع مصاحبه هر جفت پاسپورت ها رو ببرم و یا اینکه امکان ویرایش وجود داره که بتونم هفته دیگه ویرایش کنم؟
شماره کیس:**2013AS000059
تعداد افراد:2نفر
تاریخ مصاحبه:هفته چهارم April
سفارت:ابوظبی
مقصد:وگاسCool
ویزا:یک ضرب
تاریخ پرواز:4sep 2013

تشکر کنندگان:
مگه میشه ثبت نام ناقص انجام داد؟؟؟
بنظر من کاری انجان نده تا پاس جدید رو بگیری با شماره جدید ثبت نام کن.
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: s.pm ، rezagh
سایت csc برای من خیلی به سختی باز میشه اصلا نمیتونم ثبت نام کنم... شما هم همین مشکل رو دارین؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: rezagh
از چیز پی ا--ن استفاده کنید این CSC تازه راه افتاده کلی هم مشکل داره صبور باشید.
تشکر کنندگان: asal1907 ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13
من خیلی راحت وارد سایتش شدم با سرعته خیلی خوب و بدونه هیچ مشکلی فقط مشکل شماره پاسپورت داشتم....
شماره کیس:**2013AS000059
تعداد افراد:2نفر
تاریخ مصاحبه:هفته چهارم April
سفارت:ابوظبی
مقصد:وگاسCool
ویزا:یک ضرب
تاریخ پرواز:4sep 2013

تشکر کنندگان: asal1907
(2013-02-24 ساعت 21:34)s.pm نوشته:  سلام بر دوستان عزیز من به مشکل برخوردم که نمیدونم چیکار کنم داشتم csc ثبت نام میکردم که باید شماره پاسپورت میدادم منتهی اعتبار پاسپورتم تموم شده و 5 روز پیش دادم برای تمدید که تو پاسپورت جدید شماره گذرنامه فرق میکنه...
حالا نمیدونم ثبت نام رو ناقص بذارم تا پاس جدید بیاد یا با همین شماره قبلی ثبت نام کنم و موقع مصاحبه هر جفت پاسپورت ها رو ببرم و یا اینکه امکان ویرایش وجود داره که بتونم هفته دیگه ویرایش کنم؟

دوست عزیز شماره پاسپورت از موارد اصلی است که هنگام ثبت نام علاوه بر تاریخ تولد از شما خواسته می شود و اصولا بدون شماره پاس ثبت نام امکان پذیر نیست ، شما میتونید وایستید تا پاسپورت جدید رو بگیرید که حداقل الان به علت مسافرت های نوروزی مدت زمان دریافت پاسپورت بیش از 2 هفته هست و اینکه میتونی با شماره پاس قدیم ثبت نام کنی و مراحل رو انجام بدی و بعد یک نامه به csc بزنی که در قسمت conect us صفحه csc اين آدرس رو آورده و ازشون بخواهی که شماره پاس رو تغییر بدن که اونها هم ظرف 3 یا 4 روز اینکار رو میکنن......موفق باشید
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، nina22 ، rezagh ، s.pm ، parastoo mohajer ، saeid-ss
(2013-02-24 ساعت 21:48)asal1907 نوشته:  سایت csc برای من خیلی به سختی باز میشه اصلا نمیتونم ثبت نام کنم... شما هم همین مشکل رو دارین؟

عسل خانم من 2روز پیش ثبت نام کردم سرعتش خوب بود... موقعی که تایید می کردم یا می خواست بره صفحه بعد یک ذره لفتش می داد ولی قابل قبول بود.... اگر دیدی خیلی کند هست به نظر من یه وقت دیگه ثبت نام کن
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: asal1907 ، Soap McTavish ، bayat_r ، parastoo mohajer
(2013-02-24 ساعت 21:34)s.pm نوشته:  سلام بر دوستان عزیز من به مشکل برخوردم که نمیدونم چیکار کنم داشتم csc ثبت نام میکردم که باید شماره پاسپورت میدادم منتهی اعتبار پاسپورتم تموم شده و 5 روز پیش دادم برای تمدید که تو پاسپورت جدید شماره گذرنامه فرق میکنه...
شما صبر كنيد پاستون بياد، بعد ثبت نام رو تكميل كنيد... ضمنا براى اين ثبت نام مهمه كه شما كدوم پست رو انتخاب مي كنيد تا نزديك باشه به محل اقامتتون تا هزينه هاى اضافى براى رفت وآمد ( زمان گرفتن ويزا) رو نداشته باشيد. در كل ، توى تمام مراحل بيشتر سعى كنيد دقيق باشيد و اطلاعاتتون درست و كامل باشه ، عجله و استرس فقط فكر و خيال درست ميكنه و مشكل ! Wink
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: s.pm ، parastoo mohajer
(2013-02-25 ساعت 01:02)rezagh نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 21:48)asal1907 نوشته:  سایت csc برای من خیلی به سختی باز میشه اصلا نمیتونم ثبت نام کنم... شما هم همین مشکل رو دارین؟

عسل خانم من 2روز پیش ثبت نام کردم سرعتش خوب بود... موقعی که تایید می کردم یا می خواست بره صفحه بعد یک ذره لفتش می داد ولی قابل قبول بود.... اگر دیدی خیلی کند هست به نظر من یه وقت دیگه ثبت نام کن
سلام
دوستان اگر از وي.پ.ي.ا.ن استفاده كنن مشكل سرعت حل ميشه. حداقل در مورد بنده اينجوري بود
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: asal1907 ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، KOUROSHAVIN
(2013-02-25 ساعت 11:32)KOUROSHAVIN نوشته:  من دوروزبعداز مصاحبه پروازبرگشت دارم و اگه ویزام یکضرب بشه و تاقبل پرواز دستم نرسه کسی میدونه چه بایدکرد؟حداقل زمان تحویل پاس چه مدته؟کسی همچین تجربه ای داشته؟سپاس

با این روش CSC حداقل 2 روز کاری زمان میخواد.و شما انشالله که یکضرب بگیری باید بلیطت رو اگر چارتر نباشه باید عوض کنی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: asal1907 ، 3pideh ، ensan ، rezagh ، KOUROSHAVIN

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان