کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-02-23 ساعت 13:31)vmware نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 11:48)mori5050 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 11:24)vmware نوشته:  مثل اینکه کسی نمیدونه ما چیکار کنیم دوستان فرموده بودند به ایمیل های فارسی هم جواب میدن درسته؟؟؟
بنظرم رسید یه ایمیل بزنیم بگیم اکانت من رو پاک کنن و من رو بامشخصاتی که میدم زیرمجموعه اکانت همسرم کنن بنظرتون میشه؟؟؟

دوست عزیزمن هم عین شما
اطلاعات همسرم قسمت تابعیتش را اشتباه واردکردم متاسفانه حذف کردم
هرکاری انجام دادم نتوانستم ویرایش کنم مجبورشدم حذف کردم
الان چندروزایمیل زدم نمی دونم من نمی توانم تفهیم کنم که اصلاح کنند یاواقعا.....
فارسی یاانگلیسی جواب می دهندولی هنوزاصلاح نشده
دوست عزیز اگرمن به نتیجه رسیدم اعلام می کنم اگرشماهم به نتیجه رسیدیدلطفااعلام کنیدچون بنده کمتراز25روزدیگرمصاحبه دارم

منم حتما برای دوشنبه صبح یه ایمیل اماده میکنم بزنم ببینم کارساز هست یا خیر.
البته من ابتدا نگران شدم ولی امروز کلی مطلب خوندم خیلی سخت نگیرید رسیدیم انکارا به یکی از شعب ptt مراجعه میکنیم مشکل رو رفع میکنیم.

من یک ایمیل به فارسی فرستادم
که همسرم رامشخصات اشتباه ثبت کردم بعدنتوانستم ویرایش کنم حذفش کردم حالابشرح ذیل مشخصاتش می باشد لطفا به زیرمجموعه من منتقل گردد این جواب رادادنددوستان من که سردرنیاوردم اگرشماازاین جواب متوجه شدید لطفاراهنمائی کنید:
The Contact Desk Support Team

اگر نام یک متقاضی را حذف کنید، دیگر نمی توانید آن را به فهرست اعضای خانواده خود بیافزایید. گزارش آنها به گزارش متقاضی اصلی تبدیل می شود.

شما باید تحت این گزارش متقاضی اصلی، قرار ملاقات تعیین کنید.

بدلیل نیاز وزارت امور خارجه آمریکا به بازبینی، گزارشات متقاضی نمی توانند ادغام یا حذف شوند.

اگر می خواهید به طور گروهی مصاحبه شوید، تنها کافی است که برای تمام متقاضیان همان تاریخ و ساعت قرار ملاقات را تعیین کنید. در یک تاریخ و ساعت فقط با یک متقاضی مصاحبه نمی شود.در هر یک از زمان ها چندین جا برای قرار ملاقات وجود دارد.

بهترین راه برای اطمینان از اینکه همان تاریخ و ساعت را تعیین کرده اید آن است که اولین تاریخ و ساعت موجود برای قرار ملاقات را انتخاب نکنید بلکه یک روز دیگر در هفته و یک ساعت دیگر در روز را انتخاب کنید.
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
دوست عزیز MORI5050منم سر در نیاوردم , شاید منظورشون اینه که جدا واسش اکانت درست کنید
من نمیدونم ولی یادمه بچه ها که قبلا رفته بودن جدا جدا هم قبول کرده بودن ,البته جای نگرانی نیست شما میتونید روزی که به ترکیه رسیدید به دفتر پستی که خودتون ثبت نام کردید مراجعه کنید و باهاشون در میون بذارید
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mori5050 ، rezagh ، saeid-ss
(2013-02-25 ساعت 16:17)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 19:46)mohammad_r نوشته:  سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است

محمدجان..اون فرمی که پرینت میگیریم توش فقط آدرس و کدشعبه داره که؟پس شماره تلفن دفترپستی رو از کجا گیربیاریم؟توی لیست پی دی اف هم تلفن قید نشده!
شماره تلفن رو برا چه کاری میخواید؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز من ثبت نام کردم ولی این جمله "شما هنوز وقت ملاقات تعیین نکردید" یعنی چه؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: asal1907
(2013-02-25 ساعت 18:56)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز من ثبت نام کردم ولی این جمله "شما هنوز وقت ملاقات تعیین نکردید" یعنی چه؟

چون از این سیستم وقت ملاقات نگرفتین و از قبل خود کی سی سی براتون تعیین کرده اینجوری مینویسه... نگران نباشین.
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، bayat_r ، rezagh
دوستان عزیز آقا من هنوز با این CSC درگیرم
عجب اشتباهی کردم رفتم زودی اینجا اکانت درست کردم
من کنسولگری رو آنکارا انتخاب کرده بودم
ولی طی تماسی که با KCC گرفتم اونها موافقت کردن که محل مصاحبه عوض بشه به ایروان
حالا من هر چی به این CSC ایمیل میزنم به من جواب سر بالا میده
به من ایمیل زد گفت برو اینجا https://gssvisa.zendesk.com
اونجا رفتم میگه به ما مربوط نمیشه
چکار کنم مننننننننننننننننننن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
تشکر کنندگان:
البته صورتی هست! طبق تحقیقی که کردم، یعنی نه دلایل کافی دارند که ردم کنند نه قبول! Big Grin
توکل به خدا!

(2013-01-25 ساعت 15:51)sepid_a نوشته:  
(2013-01-25 ساعت 15:37)rahimina نوشته:  سلام من ديروز مصاحبه داشتم برك قرمز كرفتم و كفتن سايت رو جك كنم وقتي اسمم رو ديدم بيام آنكارا براي كرفتن ويزا....
درباره اون ptt هم اونجا بهتون مي كن ثبت نام كرديد يا نه، اكر ثبت نام نكرديد بهتون مي كن ثبت نام كنيد. نكران نباشيد خيلي كلا سخت نمي كيرن و اينقدر استرس الكي به خودتون نديد..... من شهر Igdir رو انتخاب كرده بودم براي ptt اما كفتن بايد بيام انكارا بعد از ٥ روز ويزا رو مي فرستن اونجايي كه انتخاب كردم، خب منم ديدم بهتره تغييرش بدم به آنكارا.

موفق باشيد
ببخشید این برگه قرمز یعنی کلرینس خوردید ؟ رنگا عوض شده!

ممنونم. درستش کردم! دوباره آنکارا رو انتخاب کردم! Big Grin

(2013-01-12 ساعت 17:51)sepid_a نوشته:  
(2013-01-11 ساعت 18:55)rahimina نوشته:  سلام، Big Grin
من 9 ژانویه یعنی دو روز پیش ترجمه مدارکم رسید به سفارت آمریکا در آنکارا، مصاحبه ام هم 24 ژانویه هست، امروز ایمیلی به دستم رسید که می گه:

Greetings from US Embassy, Ankara

This is in regards to your immigrant visa application which is being processed at our office. We would like to inform you that your file has been prepared for your interview on:

24-JAN-2013 08:30

You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.

Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location by email through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:

- Passport
- Photos
- Medical report
- Passport pickup location receipt
- Diploma (original)
- Birth Certificate (Shenasname) (original)
- Financial documents (original)
- $330 Diversity Visa application fee per person (please bring exact change).
- If there has been any change in the information provided on the DS-230 Part 1, Part 2 and DSP-122 forms please bring updated forms to your interview.

همه افراد قبل از آمدن به مصاحبه باید تو این سایت برای محل دریافت ویزا ثبت نام کرده باشند!!! یا با اون شماره ها تماس بگیرن.... منم الان ثبت نام کردم و نزدیک ترین شهر به ایران Igdir رو انتخاب کردم.... Cool ضمناً هزینه ای هم اضافه دریافت نمی شه. مدارکتون و ویزا میاد توی این شهر به وسیله پست ترکیه و شما می تونید با داشتن پاسپورتتون همه رو دریافت کنید و دیگه تا آنکارا نرید! Big Grin

یا با داشتن یکی از مدارک زیر قبل از 7 روز باید برین مدارک رو بگیرید از اون شعبه پست! باید توی همون سایت چک کنید که کی می رسه!
Once the documents are ready for pickup, the applicant(s) 18 years and older must bring official identification to the selected PTT courier location within 7 days to retrieve the documents.
Official Identification can be one of the following:
National ID
Driver License
Passport
Marriage certificate
Judicial personnel ID

(2012-12-19 ساعت 21:43)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 21:30)alirezass نوشته:  بابا این قضیه csc رو پیگیری کنید چی هست؟؟؟ما که هرچی گفتیم کسی از روش ثبت نام و کارهای که باید بکنیم چیزی نگفت

این مسأله هنوز مبهمه.
تنها راهش اینه که توضیحات جدیدی منتشر بشه یا یکی از دوستانی که نامهٔ دومشون اومده با سفارت مکاتبه کنند یا تلفن کنند و در این باره سؤال کنند.
شما که ایگدیر زدی اگه ویزاتون یه ضرب باشه چیکار میکنی !فکر اینجاشو کردی ؟ اولا پاسپورتت باید بره اونجا بعدشم خودت بدون پاسپورت میتونی از آنکارا تا اونجا بری پاس و ویزاتو بگیری؟(من نمیگم نمیشه رفتا من اطلاع ندارم منظورم اینه بپرس که میشه رفت یا نه ) (اگه بری ایگدیر اونجا باید دوباره هتل بگیری مگه اینکه دقیق بدونی کی آماده میشه که اون موقع بری ,تو سایتش گفته میشه پیگیری کرد ولی نمیدونم کار میکنه یا نه ویزا رو بگیری برگردی آنکارا بعد ایران خیلی قاطی پاتی میشه )به نظر من همون آنکارا رو انتخاب کن بهتره دردسرش کمتره
البته این رو هم اضافه کنم که اگه نری ایگدیر ویزاتو بگیری بعد از 7 روز میفرستن سفارت میری از سفارت میگیری اون وقت یه 2 هفته ای باید اونجا بمونی

فکر نمی کنم برای تک تک افراد باشه! یه پرونده دیگه! حالا توی سایت ببینید خودتون من الان یادم نمیاد!

(2013-01-13 ساعت 11:53)lilistar نوشته:  سلام دوستان
اينطور كه از جواب ايميل دوستمون rahimina مشخصه بايد براي تك تك افراد كيس تو اين سايت ثبت نام كرد. درسته ؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-25 ساعت 18:31)sepid_a نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 16:17)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 19:46)mohammad_r نوشته:  سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است

محمدجان..اون فرمی که پرینت میگیریم توش فقط آدرس و کدشعبه داره که؟پس شماره تلفن دفترپستی رو از کجا گیربیاریم؟توی لیست پی دی اف هم تلفن قید نشده!
شماره تلفن رو برا چه کاری میخواید؟
شعبه ای PTT رو که انتخاب کردید رو گوگل مپ جستجو کنید پیدا کردید ادرس و تلفن و ... رو داره
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-01-13 ساعت 14:14)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان كداميك از ptt هاييكه در سايت نوشته بهتره؟

من از تو سایت اداره پست ترکیه لیستشون رو دیدم،از گوگل هم می تنید ببینید!

https://maps.google.com/maps?hl=en&safe=...=0CMEBEMgT

http://enyakinptt.ptt.gov.tr/
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82
(2013-02-24 ساعت 21:00)sepid_a نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 21:44)sooso نوشته:  یک سری اطلاعات در مورد ثبت مجدد ptt بعد از کلیر شدن میخوام، کسی میدونه روالش چطوره؟ حساب قبلیمون پاک شده یا باید درخواست پاک شدن یا تغییر بدیم؟؟؟؟؟ Rolleyes

مگه نمیگید پاک شده؟ اگه پاک شده دوباره اکانت درست کنید و اگه پاک نشده به نظر من نیازی به تغییر نیست همون کافیه

نه عزیزم منظورم ازکلیر شدن یعنی اینکه برگه صورتی گرفتم و منتظر کلیرنس هستم و میخواستم بدونم که برا مراجعه مجدد به سفارت دوباره باید PTT ثبت کنم یا اینکه همون قبلی هست؟
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
بعد از ثبت نام در csc واسه همه این عبارت زیر رو مینویسه یا یک جای کار میلنگه؟!
You do not have any appointment scheduled at this time in this system
تشکر کنندگان: asal1907
(2013-02-26 ساعت 00:47)lilac نوشته:  سلام دوستان
بعد از ثبت نام در csc واسه همه این عبارت زیر رو مینویسه یا یک جای کار میلنگه؟!
You do not have any appointment scheduled at this time in this system

نه عزیزم برای همه همینو میگه Smile
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: nina22 ، lilac ، escutcheon
(2013-02-26 ساعت 00:29)sooso نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 21:00)sepid_a نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 21:44)sooso نوشته:  یک سری اطلاعات در مورد ثبت مجدد ptt بعد از کلیر شدن میخوام، کسی میدونه روالش چطوره؟ حساب قبلیمون پاک شده یا باید درخواست پاک شدن یا تغییر بدیم؟؟؟؟؟ Rolleyes

مگه نمیگید پاک شده؟ اگه پاک شده دوباره اکانت درست کنید و اگه پاک نشده به نظر من نیازی به تغییر نیست همون کافیه

نه عزیزم منظورم ازکلیر شدن یعنی اینکه برگه صورتی گرفتم و منتظر کلیرنس هستم و میخواستم بدونم که برا مراجعه مجدد به سفارت دوباره باید PTT ثبت کنم یا اینکه همون قبلی هست؟

نه دوست عزیز نیازی به ثبت نام دوباره نیس ، اصلا نمیتونید دوباره ثبت نام کنید مگه اینکه اکانتتون پاک شده باشه، حالا که اکانت دارید همون کافیه،
ایشالله که زود کلیر میشید
تشکر کنندگان: nina22 ، saeid-ss
(2013-02-25 ساعت 21:26)Chosey نوشته:  دوستان عزیز آقا من هنوز با این CSC درگیرم
عجب اشتباهی کردم رفتم زودی اینجا اکانت درست کردم
من کنسولگری رو آنکارا انتخاب کرده بودم
ولی طی تماسی که با KCC گرفتم اونها موافقت کردن که محل مصاحبه عوض بشه به ایروان
حالا من هر چی به این CSC ایمیل میزنم به من جواب سر بالا میده
به من ایمیل زد گفت برو اینجا https://gssvisa.zendesk.com
اونجا رفتم میگه به ما مربوط نمیشه
چکار کنم مننننننننننننننننننن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز ببینید اگه محل مصاحبه شما ایروان هست که دیگه نیازی نیس تو csc ثبت نام کنید ، اگه هم آنکارا هست خوب ثبت نام کردید و مشکلی نیس،پس چون ایروان لازم نداره جای نگرانی نیس
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Chosey
سلام - من امروز پاسپورت ها را تحویل سفارت دادم و قرار شد که ویزاها را از PTT که در سایت CSC انتخاب کرده بودم تحویل بگیرم. آیا میدانید از طریق چه سایتی و چطور باید ایترنتی پیگیری کنم؟
تشکر کنندگان: saeeds61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان