موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-25 ساعت 12:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-25 ساعت 13:00 توسط mori5050.)
(2013-02-23 ساعت 13:31)vmware نوشته: (2013-02-23 ساعت 11:48)mori5050 نوشته: (2013-02-23 ساعت 11:24)vmware نوشته: مثل اینکه کسی نمیدونه ما چیکار کنیم دوستان فرموده بودند به ایمیل های فارسی هم جواب میدن درسته؟؟؟
بنظرم رسید یه ایمیل بزنیم بگیم اکانت من رو پاک کنن و من رو بامشخصاتی که میدم زیرمجموعه اکانت همسرم کنن بنظرتون میشه؟؟؟
دوست عزیزمن هم عین شما
اطلاعات همسرم قسمت تابعیتش را اشتباه واردکردم متاسفانه حذف کردم
هرکاری انجام دادم نتوانستم ویرایش کنم مجبورشدم حذف کردم
الان چندروزایمیل زدم نمی دونم من نمی توانم تفهیم کنم که اصلاح کنند یاواقعا.....
فارسی یاانگلیسی جواب می دهندولی هنوزاصلاح نشده
دوست عزیز اگرمن به نتیجه رسیدم اعلام می کنم اگرشماهم به نتیجه رسیدیدلطفااعلام کنیدچون بنده کمتراز25روزدیگرمصاحبه دارم
منم حتما برای دوشنبه صبح یه ایمیل اماده میکنم بزنم ببینم کارساز هست یا خیر.
البته من ابتدا نگران شدم ولی امروز کلی مطلب خوندم خیلی سخت نگیرید رسیدیم انکارا به یکی از شعب ptt مراجعه میکنیم مشکل رو رفع میکنیم.
من یک ایمیل به فارسی فرستادم
که همسرم رامشخصات اشتباه ثبت کردم بعدنتوانستم ویرایش کنم حذفش کردم حالابشرح ذیل مشخصاتش می باشد لطفا به زیرمجموعه من منتقل گردد این جواب رادادنددوستان من که سردرنیاوردم اگرشماازاین جواب متوجه شدید لطفاراهنمائی کنید:
The Contact Desk Support Team
اگر نام یک متقاضی را حذف کنید، دیگر نمی توانید آن را به فهرست اعضای خانواده خود بیافزایید. گزارش آنها به گزارش متقاضی اصلی تبدیل می شود.
شما باید تحت این گزارش متقاضی اصلی، قرار ملاقات تعیین کنید.
بدلیل نیاز وزارت امور خارجه آمریکا به بازبینی، گزارشات متقاضی نمی توانند ادغام یا حذف شوند.
اگر می خواهید به طور گروهی مصاحبه شوید، تنها کافی است که برای تمام متقاضیان همان تاریخ و ساعت قرار ملاقات را تعیین کنید. در یک تاریخ و ساعت فقط با یک متقاضی مصاحبه نمی شود.در هر یک از زمان ها چندین جا برای قرار ملاقات وجود دارد.
بهترین راه برای اطمینان از اینکه همان تاریخ و ساعت را تعیین کرده اید آن است که اولین تاریخ و ساعت موجود برای قرار ملاقات را انتخاب نکنید بلکه یک روز دیگر در هفته و یک ساعت دیگر در روز را انتخاب کنید.
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز MORI5050منم سر در نیاوردم , شاید منظورشون اینه که جدا واسش اکانت درست کنید
من نمیدونم ولی یادمه بچه ها که قبلا رفته بودن جدا جدا هم قبول کرده بودن ,البته جای نگرانی نیست شما میتونید روزی که به ترکیه رسیدید به دفتر پستی که خودتون ثبت نام کردید مراجعه کنید و باهاشون در میون بذارید
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من ثبت نام کردم ولی این جمله "شما هنوز وقت ملاقات تعیین نکردید" یعنی چه؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز آقا من هنوز با این CSC درگیرم
عجب اشتباهی کردم رفتم زودی اینجا اکانت درست کردم
من کنسولگری رو آنکارا انتخاب کرده بودم
ولی طی تماسی که با KCC گرفتم اونها موافقت کردن که محل مصاحبه عوض بشه به ایروان
حالا من هر چی به این CSC ایمیل میزنم به من جواب سر بالا میده
به من ایمیل زد گفت برو اینجا https://gssvisa.zendesk.com
اونجا رفتم میگه به ما مربوط نمیشه
چکار کنم مننننننننننننننننننن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-25 ساعت 18:31)sepid_a نوشته: (2013-02-25 ساعت 16:17)KOUROSHAVIN نوشته: (2012-12-23 ساعت 19:46)mohammad_r نوشته: سلام به دوستان
من ثبت نام كردم در سايت و تاييده آن را هم داد كه كپي گرفتم تا روز مصاحبه ارائه دهم. كار سختي نيست ولي چون بار اول است يك كم گيج كننده است بايد مراحل ذيل را اجرا كنيد:
1- در قسمت ثبت نام براي خودت اكانت درست كني(با دادن نام؛ نام خانوادگي؛ email و شماره پاسپورت)
2- بعد خودش وارد صفحه جديد مي شود كه در آنجا گزينه" تعيين وقت مصاحبه" را ميزنيد
3-بعد در صفحه بعدي نوع ويزا را كه مهاجرتي است انتخاب مي كني
4- بعد در صفحه بعدي گزينه اول كه ويزاي لاتاري هم در آن است را انتخاب مي كني
5- بعد در صفحه بعدي سفارت را مي آورد كه آنكار است و شما تاييد مي كني
6- بعد در صفحه بعدي اطلاعات خودت را تكميل و همراهانت را اضافه مي كني
7- بعد در صفحه بعدي اداره پست مورد نظرت را انتخاب مي كني و سپس گزينه تاييد را مي زني. بعد فرم نهائي را به شما مي دهد كه از آن پرينت مي گيري و كار تمام است
محمدجان..اون فرمی که پرینت میگیریم توش فقط آدرس و کدشعبه داره که؟پس شماره تلفن دفترپستی رو از کجا گیربیاریم؟توی لیست پی دی اف هم تلفن قید نشده!
شماره تلفن رو برا چه کاری میخواید؟
شعبه ای PTT رو که انتخاب کردید رو گوگل مپ جستجو کنید پیدا کردید ادرس و تلفن و ... رو داره
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-24 ساعت 21:00)sepid_a نوشته: (2013-02-23 ساعت 21:44)sooso نوشته: یک سری اطلاعات در مورد ثبت مجدد ptt بعد از کلیر شدن میخوام، کسی میدونه روالش چطوره؟ حساب قبلیمون پاک شده یا باید درخواست پاک شدن یا تغییر بدیم؟؟؟؟؟
مگه نمیگید پاک شده؟ اگه پاک شده دوباره اکانت درست کنید و اگه پاک نشده به نظر من نیازی به تغییر نیست همون کافیه
نه عزیزم منظورم ازکلیر شدن یعنی اینکه برگه صورتی گرفتم و منتظر کلیرنس هستم و میخواستم بدونم که برا مراجعه مجدد به سفارت دوباره باید PTT ثبت کنم یا اینکه همون قبلی هست؟
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بعد از ثبت نام در csc واسه همه این عبارت زیر رو مینویسه یا یک جای کار میلنگه؟!
You do not have any appointment scheduled at this time in this system
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام - من امروز پاسپورت ها را تحویل سفارت دادم و قرار شد که ویزاها را از PTT که در سایت CSC انتخاب کرده بودم تحویل بگیرم. آیا میدانید از طریق چه سایتی و چطور باید ایترنتی پیگیری کنم؟