موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-26 ساعت 02:54)Lucky RM نوشته: سلام - من امروز پاسپورت ها را تحویل سفارت دادم و قرار شد که ویزاها را از PTT که در سایت CSC انتخاب کرده بودم تحویل بگیرم. آیا میدانید از طریق چه سایتی و چطور باید ایترنتی پیگیری کنم؟
سلام بر تو اي مرد خوش شانس
فكر ميكنم بتونين از طريق سايتي كه توش csc رو ثبت نام كردي Visa Status رو چك كني
يه سري هم به اينجا بزن اگه بهت ترك نامبري دادن چك كن
من اگه جات بودم يك ساعت يه بار رو اعصاب پستيها راه ميرفتم
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
لطفاراهنمائی کنید
من خودم که برنده اصلی بودم ودوتابچه هام رازیرمجموعه من بودن رادرcscثبت نام کردم همسرم راثبت نام کردم ولی تابعیتش رااشتباه زدم ویرایش نشد حذفش کردم ایمیل فرستادم درحدتیم ملی بازم این جوابی که درپستهای قبل گذاشتم رادادن که اصلاسردرنیاوردم چی می گن بعدالان جداگانه ثبت نامش کردم حالانمی دونم درست است یاخیر ودوسری پرینت گرفتم حالامادوتااکانت داریم یکی خودم بادوتابچه هام ویکی همسرم
دوستان اگرراهنمایی کنن ممنون می شم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
من تو سایت csc ثبت نام کردم، و محل ptt را ankara kizilai زدم، ولی می خوام عوضش کنم شما میدونین کدوم محل شنبه ها بازه؟
و اینکه چطوری میشه محل رو عوض کرد؟
ممنونم
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
من اسم پسرم حذف کردم و الان نمیتونم باز ثبت نامش کنم حالا باید چه کار کنم ایمیل هم زدم به
U.S Visa and Consular Services <contactus_fa_ae@visaops.com
ولی هیچ راهنمایی درستی نمیکنن میشه یکی بگه من باید چهکار کنم آیا تو سفارت بگم قبول میکنن البته یک پرینت از ثبت نام اول که تاریخ تود پسرم را اشتباه زدم دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :3نفر
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-28 ساعت 16:30)asal1907 نوشته: من فقط میدونم این شعبه شنبه ها بازه :
ptt-yenisehirptt.ANK.MERKEZI
MITHATPASA KULTUR ANKARA.6441
عسل آدرس عامیانه این ptt که گفتی کجاست؟ به کدوم خیابون یا هتل نزدیک؟
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تو csc ثبت نام میکنن لطفا اعضای خانواده روکه اضافه کردید پاک نکنید ,من نمی دونم این کار چطور انجام میشه , عده ای به خاطر تغییر زمان اینکارو میکنن که من بارها تاکید کردم اینکار رو نکنید , یه عده هم دقت نمیکنن اشتباهی پاک میکنن ,ولی اگه از طریق ایمیل نمیتونید جواب بگیرید حداقل وقتی رسیدید ترکیه به ptt مورد نظر مراجعه کنید شاید واستون درست کردن ,
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که confirmation رو میخوان پرینت بگیرن مشکلی نداشتن؟! من printable version رو که میزنم نصف صفحه سفید میشه.
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013