کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-02-26 ساعت 02:54)Lucky RM نوشته:  سلام - من امروز پاسپورت ها را تحویل سفارت دادم و قرار شد که ویزاها را از PTT که در سایت CSC انتخاب کرده بودم تحویل بگیرم. آیا میدانید از طریق چه سایتی و چطور باید ایترنتی پیگیری کنم؟

سلام بر تو اي مرد خوش شانس
فكر ميكنم بتونين از طريق سايتي كه توش csc رو ثبت نام كردي Visa Status رو چك كني
يه سري هم به اينجا بزن اگه بهت ترك نامبري دادن چك كن
من اگه جات بودم يك ساعت يه بار رو اعصاب پستيها راه ميرفتمBig Grin
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: arezoo bj ، Soap McTavish ، rezagh ، saeid-ss
سلام - من این Visa Status را تو csc نمیتونم پیدا کنم. میشه بگین کجاست؟

(2013-02-26 ساعت 09:38)saeeds61 نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 02:54)Lucky RM نوشته:  سلام - من امروز پاسپورت ها را تحویل سفارت دادم و قرار شد که ویزاها را از PTT که در سایت CSC انتخاب کرده بودم تحویل بگیرم. آیا میدانید از طریق چه سایتی و چطور باید ایترنتی پیگیری کنم؟

سلام بر تو اي مرد خوش شانس
فكر ميكنم بتونين از طريق سايتي كه توش csc رو ثبت نام كردي Visa Status رو چك كني
يه سري هم به اينجا بزن اگه بهت ترك نامبري دادن چك كن
من اگه جات بودم يك ساعت يه بار رو اعصاب پستيها راه ميرفتمBig Grin

سلام - من این Visa Status را تو csc نمیتونم پیدا کنم. میشه بگین کجاست؟
تشکر کنندگان: arezoo bj ، Soap McTavish
OK پیداش کردم، تو بالای صفحه General Information بعد Passport Delivery Information توضیح داده شده.

البته بلافاصله بعد از اینکه پاسپورتها رو تحویل دادم رفتم PTT را پیدا کردم و شماره تلفن مسئول تحویل پاسپورتها را ازش گرفتم و اصلاً نمیذارم جاتون خالی باشه هر چند وقت یکبار دارم بهش زنگ میزنم.Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: ensan ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، rezagh
لطفاراهنمائی کنید
من خودم که برنده اصلی بودم ودوتابچه هام رازیرمجموعه من بودن رادرcscثبت نام کردم همسرم راثبت نام کردم ولی تابعیتش رااشتباه زدم ویرایش نشد حذفش کردم ایمیل فرستادم درحدتیم ملی بازم این جوابی که درپستهای قبل گذاشتم رادادن که اصلاسردرنیاوردم چی می گن بعدالان جداگانه ثبت نامش کردم حالانمی دونم درست است یاخیر ودوسری پرینت گرفتم حالامادوتااکانت داریم یکی خودم بادوتابچه هام ویکی همسرم

دوستان اگرراهنمایی کنن ممنون می شم
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bayat_r ، Soap McTavish
(2013-02-26 ساعت 13:07)mori5050 نوشته:  لطفاراهنمائی کنید
من خودم که برنده اصلی بودم ودوتابچه هام رازیرمجموعه من بودن رادرcscثبت نام کردم همسرم راثبت نام کردم ولی تابعیتش رااشتباه زدم ویرایش نشد حذفش کردم ایمیل فرستادم درحدتیم ملی بازم این جوابی که درپستهای قبل گذاشتم رادادن که اصلاسردرنیاوردم چی می گن بعدالان جداگانه ثبت نامش کردم حالانمی دونم درست است یاخیر ودوسری پرینت گرفتم حالامادوتااکانت داریم یکی خودم بادوتابچه هام ویکی همسرم

دوستان اگرراهنمایی کنن ممنون می شم

دوست عزیز نباید پاک میکردید با یه ایمیل تابعیت رودرست میکنن من خودم تابعیت خودم رو اشتباهی ترکیه زده بودم ایمیل زدم درست کردن
بعد اینکه پاک کردید دیگه نتونستید همسرتون رو اضافه کنید ؟
دوست عزیز قبلا بچه هایی که رفته بودن اکانت جداگانه برده بودن یعنی برا تک تک اعضا جدا ثبت نام کرده بودن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده بود ولی الان رو نمیدونم ایشالله که مشکلی پیش نمیاد ,
من دو تا پیشنهاد دارم یکی اینکه ایمیل بزنید و درخواست بدید همسرتون رو اضافه کنن ,اگه زدید و نتیجه نگرفتید می تونید وقتی ترکیه رسیدید به محل ptt مورد نظر برید و بخواید درستش کنن و همسرتون رو اضافه کنن
در هر صورت این 2تا پرینت همراتون باشه ایشالله که مشکلی پیش نمیاد
تشکر کنندگان: mori5050 ، Soap McTavish ، rezagh ، parastoo mohajer
(2013-02-26 ساعت 00:29)sooso نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 21:00)sepid_a نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 21:44)sooso نوشته:  یک سری اطلاعات در مورد ثبت مجدد ptt بعد از کلیر شدن میخوام، کسی میدونه روالش چطوره؟ حساب قبلیمون پاک شده یا باید درخواست پاک شدن یا تغییر بدیم؟؟؟؟؟ Rolleyes

مگه نمیگید پاک شده؟ اگه پاک شده دوباره اکانت درست کنید و اگه پاک نشده به نظر من نیازی به تغییر نیست همون کافیه

نه عزیزم منظورم ازکلیر شدن یعنی اینکه برگه صورتی گرفتم و منتظر کلیرنس هستم و میخواستم بدونم که برا مراجعه مجدد به سفارت دوباره باید PTT ثبت کنم یا اینکه همون قبلی هست؟
همونptt که روز مصاحبه دادی کافیه ،باید آدرسش را پیدا کنی وقتی پاسپورت رو دادی سفارت 4،5 روز بعد بری ازاونجا بگیری
تشکر کنندگان: sooso
دوستان عزیز سلام
من تو سایت csc ثبت نام کردم، و محل ptt را ankara kizilai زدم، ولی می خوام عوضش کنم شما میدونین کدوم محل شنبه ها بازه؟
و اینکه چطوری میشه محل رو عوض کرد؟
ممنونم
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان:
باسلام
من اسم پسرم حذف کردم و الان نمیتونم باز ثبت نامش کنم حالا باید چه کار کنم ایمیل هم زدم به
U.S Visa and Consular Services <contactus_fa_ae@visaops.com
ولی هیچ راهنمایی درستی نمیکنن میشه یکی بگه من باید چهکار کنم آیا تو سفارت بگم قبول میکنن البته یک پرینت از ثبت نام اول که تاریخ تود پسرم را اشتباه زدم دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :3نفر
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
(2013-02-28 ساعت 00:43)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز سلام
من تو سایت csc ثبت نام کردم، و محل ptt را ankara kizilai زدم، ولی می خوام عوضش کنم شما میدونین کدوم محل شنبه ها بازه؟
و اینکه چطوری میشه محل رو عوض کرد؟
ممنونم

من فقط میدونم این شعبه شنبه ها بازه :

ptt-yenisehirptt.ANK.MERKEZI
MITHATPASA KULTUR ANKARA.6441
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: rezagh ، sooso ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، mhz_ir
(2013-02-28 ساعت 16:30)asal1907 نوشته:  من فقط میدونم این شعبه شنبه ها بازه :

عسل آدرس عامیانه این ptt که گفتی کجاست؟ به کدوم خیابون یا هتل نزدیک؟
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان:
دوستانی که تو csc ثبت نام میکنن لطفا اعضای خانواده روکه اضافه کردید پاک نکنید ,من نمی دونم این کار چطور انجام میشه , عده ای به خاطر تغییر زمان اینکارو میکنن که من بارها تاکید کردم اینکار رو نکنید , یه عده هم دقت نمیکنن اشتباهی پاک میکنن ,ولی اگه از طریق ایمیل نمیتونید جواب بگیرید حداقل وقتی رسیدید ترکیه به ptt مورد نظر مراجعه کنید شاید واستون درست کردن ,
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، tabim4 ، rezagh ، lilac
(2013-02-28 ساعت 18:23)sooso نوشته:  

من اطلاع ندارم دوست عزیز
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: rezagh ، sooso
(2013-02-23 ساعت 16:49)rezagh نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 15:13)Mamadreza نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 14:28)pouya.web نوشته:  دوستان من یه مشکل دارم و اون اینه که صفحه من view Confirmation نداره و PTT رو هم انتخاب کردم اطلاعات پاسپورت و غیره هم همینطور اما این دکمه نیست که نیست.
عکسش رو میزارم دوستان راهنمایی کنن لطفا.
[عکس: csc.jpg]

سلام دوست من

اقا شما این صفحه ای که گذاشتی با صفحه ای که اقای فضلی به عنوان راهنمایی درست کرده یه فرق داره... برو نگاه کن در قسمت
applican summary باید سه مستطیل وجود داشته باشه ولی این عکسی که گذاشتین 2تا مستطیل که یکی حاوی مشخصات شماست و اون یکی مشخصات پست ترکیه هست ...باید یه مستطیل دیگه هم باشه که توش مشخصات سفارتی هست که مصاحبه می شید مثلا انکارا یا ابوظبی و هدف از سفرتون که مهاجرت هست
البته چیز خواصی نیست و از اون پایین گزینه اون یعنی تایین وقت رو بزنید و طبق دستورالعمل اقای فضلی برید جلو درست میشه...من فکر کنم یه جایی اشتباه کردید
بعد از این مرحله باید schedual appointment رو بزنید بعد یه سری دیگه اطلاعاتتون رو وارد کنید.شما یه مرحله رو جلو نرفتین
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Soap McTavish
(2013-02-28 ساعت 20:53)asal1907 نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 18:23)sooso نوشته:  

من اطلاع ندارم دوست عزیز

اینجا رو ببینین، دوستمون lot2013 توضیحات خوبی دادن:
http://mohajersara.com/thread-5845-post-...#pid266990
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، heidari1248 ، lilac
دوستانی که confirmation رو میخوان پرینت بگیرن مشکلی نداشتن؟! من printable version رو که میزنم نصف صفحه سفید میشه.
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: asal1907 ، Soap McTavish ، lilac ، mgolchin13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان