کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-04-18 ساعت 11:50)REZA846 نوشته:  سلام بچه ها و دوست عزیز آقای فضلی
کسی اخیرا" در CSC ثبت نام کرده است ؟؟
من که 3 روزه هر چی تلاش میکنم نمیتونم.. در قسمت create a new account اطلاعاتم رو که وارد میکنم و دکمه create که میزنم سایت هنگ میکنه و میره به امان خدا !!!! چه کار کنم ؟ 2 هفته دیگه مصاحبه ابوظبی دارم و هنوز نتونستم ثبت نام کنم... یه عده تو این سایت نوشتن که ثبت نام لازم نیست...واقعا" اینجوره؟
سلام ثبت نام الزامیه باید ثبت نام کنید
ولی جدیداً سایت خیلی کند شده شما از فیلترشکن استفاده کن مشکلت حل میشه و نگران ثبت نام نباشید تا همون روز مصاحبه هم میتونید ثبت نام کنید، ولی یکم حوصله کنید سایت خیلی کند شده
تشکر کنندگان: amir82 ، REZA846 ، Aida.s ، saeid-ss
(2013-04-18 ساعت 11:50)REZA846 نوشته:  سلام بچه ها و دوست عزیز آقای فضلی
کسی اخیرا" در CSC ثبت نام کرده است ؟؟
من که 3 روزه هر چی تلاش میکنم نمیتونم.. در قسمت create a new account اطلاعاتم رو که وارد میکنم و دکمه create که میزنم سایت هنگ میکنه و میره به امان خدا !!!! چه کار کنم ؟ 2 هفته دیگه مصاحبه ابوظبی دارم و هنوز نتونستم ثبت نام کنم... یه عده تو این سایت نوشتن که ثبت نام لازم نیست...واقعا" اینجوره؟

دوست عزیز بایستی ثبت نام کنی. بهتر است از ویP ان استفاده کنی. یک مقدار سایش بدون استفاده از فیل شکن سخته باهاش کار کردن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، morvarid1364 ، REZA846 ، Aida.s ، saeid-ss
مثل اینکه ارمنستانیها هم باید جدیدا csc پر کنند.
میشه به من بگین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
بچه ها بعد از اینکه اطلااعات رو وارد کردیم باید قرار ملاقات را انتخاب کنیم؟
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب Big Grin
مقصد : هیستون
تشکر کنندگان:
(2013-04-18 ساعت 13:03)gitialyari نوشته:  بچه ها بعد از اینکه اطلااعات رو وارد کردیم باید قرار ملاقات را انتخاب کنیم؟
دوست عزیز تا اونجایی که میدونم برای ایروان نیازی به ثبت نام در csc ندارید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shaso ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، gitialyari ، saeid-ss
دوستان ما چند ماه پیش csc ثبت نام کردیم، پاسپورت همسرم عوض شده و شماره پاسپورتش هم عوض شده،حالا ما هفته آینده باید ویزامون رو از دفتر پستی دبی تحویل بگیریم. اکانت csc هم با شماره پاسپورت قدیمیه ایشون درست شده! حالا بایدچه کار کنم. ایمیل بزنم و درخواست بدم عوض کنن؟ به چه آدرسی؟ آخه اونا که به این زودی جواب نمی دن ! چه کنم؟ SadSadSadSadSad پاس قدیمی البته همراه هست ، یعنی همون اکتفا نمی کنه؟ Sad
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان:
یه سوال برای ابوظبی هم باید CSC ثبت نام کنیم ؟
2013AS8xxx
کنسولگری: ابوظبی 1 نفر
مصاحبه: june 2 2013
دریافت ویزا: یکضرب Smile
شهر انتخابی : LAS VEGAS
اگر کسی مایل بود برای همسفر و همخانه بودن(اول آبان) پیام خصوصی بگذارید لطفا ممنون
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-18 ساعت 17:45)Sanna نوشته:  دوستان ما چند ماه پیش csc ثبت نام کردیم، پاسپورت همسرم عوض شده و شماره پاسپورتش هم عوض شده،حالا ما هفته آینده باید ویزامون رو از دفتر پستی دبی تحویل بگیریم. اکانت csc هم با شماره پاسپورت قدیمیه ایشون درست شده! حالا بایدچه کار کنم. ایمیل بزنم و درخواست بدم عوض کنن؟ به چه آدرسی؟ آخه اونا که به این زودی جواب نمی دن ! چه کنم؟ SadSadSadSadSad پاس قدیمی البته همراه هست ، یعنی همون اکتفا نمی کنه؟ Sad
سلام دوست عزیز
این مسئله فکر نمیکنم جای نگرانی داشته باشه, همونطوری که خودتون هم اشاره کردید پاسپورت قدیمی رو دارید و این مشکلی نمیتونه باشه به هر حال شما باید پاسپورت رو عوض کنید دیگه , ولی یه آدرسی هم هست که میتونید ایمیل بزنید
والا من که به آنکارا ایمیل میزدم خیلی سریع جواب میدادن نهایت دیگه 3 روز بعدش ولی ابوظبی رو نمیدونم چه جوری جواب میدن
contactus_en_AE@visaops.com این آدرس ایمیلیه که باید ایمیل رو اینجا بزنید
ولی این نکات رو رعایت کنید
الف. شماره گذرنامه، تاریخ تولد و نام قانونی مندرج در گذرنامه متقاضی.,و تابعیت
ب. اطلاعات را در جاییکه خطا بوجود می آید وارد کنید (برای مثال، تاریخ تولد، شماره گذرنامه یا ملیت).
پ. اطلاعات صحیح را وارد کنید.
این ایمیلی که گفتم اگه به جای en یعنی انگلیسی fa بذارید فارسی هم میشه مکاتبه کرد
یعنی به ابن آدرس میتونید فارسی ایمیل بزنید
contactus_fa_AE@visaops.com
تشکر کنندگان: Sanna ، Saeedv13 ، payam62 ، amairmonre ، farshadsh ، saeid-ss ، shaahinh66
(2013-04-18 ساعت 18:09)ARSHIYA USA نوشته:  یه سوال برای ابوظبی هم باید CSC ثبت نام کنیم ؟

بله ، حتماً باید ثبت نام کنید
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: farshadsh ، saeid-ss
سلام دوستان
در زمان ثبت نام یه گزینه برخورد کردم تعجب کردم که چرا این گزینه(گزینه 2) انتخاب نمی کنید؟
[عکس: 34dd9e577ac5.jpg]

در ضمن اضافه کردن اعضا خانواده که می زنید.
وارد صفحه میشود که بالاش اطلاعات پاسپورت خودم می باشد و پایینش هم فیلد های که قبلا موقع ثبت نام پر کردم شامل تلفن حنسیت ایمیل کیس نامبر.(در این فیلد ها دوباره اطلاعات خودم را بزنم)
وقتی هم که ادامه میزنیم وارد صفحه اولی ثبت نام میشه که با پیغام yes no روبرو میشی (آیا ثبت نام کرده اید یا خیر)
در اینجا no بزنم؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: farshadsh ، saeid-ss
دوستان باور کنید از صبح تا حالا تو سایتم اینقدر سایت کنده تا حالا تونستم فقط اکانت درست کنم دوستان شما از اون چیزها ندارین؟
در جوابت دوست عزیز hassanes
گزینه دوم فکر کنم برای کسانی هست که میخواهند تاریخ مصاحبه رو عوض کنن شما همون گزینه ای که اقای فضلی عزیز گفتن رو بزنید برای تعیین پستی که میخواهید انشاالله بعد از دریافت ویزا پاسپورت رو از اونجا تحویل بگیرین.
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، hassanes ، amir82 ، Soap McTavish ، shaso ، farshadsh ، saeid-ss
سلام
یک سوال داشتم . ما مصاحبه مون رو 3 آوریل رفتیم و کلیرنس صورتی دریافت کردیم ولی توی سایت csc ثبت نام نکرده بودیم و در سفارت هم حرفی زده نشد .. آیا الان باید کاری انجام داد ؟

ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-04-18 ساعت 18:16)hassanes نوشته:  سلام دوستان
در زمان ثبت نام یه گزینه برخورد کردم تعجب کردم که چرا این گزینه(گزینه 2) انتخاب نمی کنید؟
[عکس: 34dd9e577ac5.jpg]

در ضمن اضافه کردن اعضا خانواده که می زنید.
وارد صفحه میشود که بالاش اطلاعات پاسپورت خودم می باشد و پایینش هم فیلد های که قبلا موقع ثبت نام پر کردم شامل تلفن حنسیت ایمیل کیس نامبر.(در این فیلد ها دوباره اطلاعات خودم را بزنم)
وقتی هم که ادامه میزنیم وارد صفحه اولی ثبت نام میشه که با پیغام yes no روبرو میشی (آیا ثبت نام کرده اید یا خیر)
در اینجا no بزنم؟
سلام دوست عزیز
شما باید گزینه 1 رو انتخاب کنید
گزینه 2 همونطوری که دوست عزیز edibkگفتن واسه تغییر زمان هست
قبلا این گزینه برا ابوظبی فعال نبود چه خوب که فعال شده
شما فایل pdf ای که آقای فضلی گذاشتن رو حتما مطالعه کنید (صفحه اول ارسال اول لینک دانلودش هست )
شما تمامی مراحل رو واسه خودتون انجام میدید empost رو انتخاب میکنید و بعد sign out میشید بعد دوباره که وارد شدید اینبار گزینه ی yes رو میزنید شماره پاسپورت و تاریخ تولد و ملیت رو میزنید و وارد اکانتتون میشید بعد گزینه ی add family members رومیزنید و مراحلی که واسه خودتون رفتید رو واسه اعضای خانوادتون هم پیش میرید
یه سری گزینه ها مثل نام خانوادگی و ایمیل قبلا نوشته شده شما باید مثلا وقتی همسرتون رو اضافه میکنید خوب پاک کنید و مشخصات ایشون رو بنویسید , به جز کیس نامبر که واسه همه تون یکیه
تشکر کنندگان: hassanes ، edibk ، amir82 ، Soap McTavish ، farshadsh ، saeid-ss ، shaahinh66
(2013-04-18 ساعت 20:25)hope 2013 نوشته:  سلام
یک سوال داشتم . ما مصاحبه مون رو 3 آوریل رفتیم و کلیرنس صورتی دریافت کردیم ولی توی سایت csc ثبت نام نکرده بودیم و در سفارت هم حرفی زده نشد .. آیا الان باید کاری انجام داد ؟

ممنون

شما سفارت کدام کشور بودی؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
Big Grinاقای فضلی عزیز خدا خیرتون بده انشاالله به هر چی بخوای برسی من هم امروز csc رو تموم کردم واقعا دست گلت درد نکنهCoolWinkBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، Soap McTavish ، shiraz mamali ، payam62 ، shaso ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان