موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه ارمنستانیها هم باید جدیدا csc پر کنند.
میشه به من بگین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بعد از اینکه اطلااعات رو وارد کردیم باید قرار ملاقات را انتخاب کنیم؟
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب
مقصد : هیستون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال برای ابوظبی هم باید CSC ثبت نام کنیم ؟
2013AS8xxx
کنسولگری: ابوظبی 1 نفر
مصاحبه: june 2 2013
دریافت ویزا: یکضرب
شهر انتخابی : LAS VEGAS
اگر کسی مایل بود برای همسفر و همخانه بودن(اول آبان) پیام خصوصی بگذارید لطفا ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در زمان ثبت نام یه گزینه برخورد کردم تعجب کردم که چرا این گزینه(گزینه 2) انتخاب نمی کنید؟
در ضمن اضافه کردن اعضا خانواده که می زنید.
وارد صفحه میشود که بالاش اطلاعات پاسپورت خودم می باشد و پایینش هم فیلد های که قبلا موقع ثبت نام پر کردم شامل تلفن حنسیت ایمیل کیس نامبر.(در این فیلد ها دوباره اطلاعات خودم را بزنم)
وقتی هم که ادامه میزنیم وارد صفحه اولی ثبت نام میشه که با پیغام yes no روبرو میشی (آیا ثبت نام کرده اید یا خیر)
در اینجا no بزنم؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان باور کنید از صبح تا حالا تو سایتم اینقدر سایت کنده تا حالا تونستم فقط اکانت درست کنم دوستان شما از اون چیزها ندارین؟
در جوابت دوست عزیز hassanes
گزینه دوم فکر کنم برای کسانی هست که میخواهند تاریخ مصاحبه رو عوض کنن شما همون گزینه ای که اقای فضلی عزیز گفتن رو بزنید برای تعیین پستی که میخواهید انشاالله بعد از دریافت ویزا پاسپورت رو از اونجا تحویل بگیرین.
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یک سوال داشتم . ما مصاحبه مون رو 3 آوریل رفتیم و کلیرنس صورتی دریافت کردیم ولی توی سایت csc ثبت نام نکرده بودیم و در سفارت هم حرفی زده نشد .. آیا الان باید کاری انجام داد ؟
ممنون