موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
باتوجه به لزدواج بعد از کارنتی من ، همسرم توی کیس نیست و توی CSC هم اضافه نکردم .
آیا باید اددش کنم اونجا ؟ یا کاره دیگه ای باید انجام بدم ؟ کیس نامبر هم که نداره .
(مکاتبه با سفارت و دریافت جوابیه برای ازدواج رو قبلا انجام دادم )
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز با تشکر از راهنمایی های آقای فضلی من هم در لینک زیر یک راه حل برای دوستانی که مشکل پرینت داشتند گذاشتم که به نظرم خوب جواب بده .موفق باشید .
http://mohajersara.com/thread-5845-post-...#pid306372
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
آقا این قسمتی که ادرس پستی میخوات باید کدومش رو ثبت کنیم؟(واسه ابوظبی)
Please select a location:
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ثبت نام كردم ولي شماره اي براي پي تي تي بهم ندادننننن فقط نوشته پي تي تي ولي من آدرس و بقيه اطلاعات شو هموني كه مر بوط به پي تي تي ٥ هست زدم در محله كيزيلاي ممكنه را هنماييم كنيد آدرس زير و تو فايلم دارم PTT - ADLİYESARAYIPTT -ANK. MERKEZI ATATÜRK KIZILAY ATATÜRK KIZILAY ANKARA
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانی که زحمت می کشند وقت میذارند به سوال ها جواب میدن
اقای فضلی و بقیه دوستان بی نهایت ممنونم با کمکهای شما تونستم تمام مراحل را پشت سر بذارم والان منتظرم برای مصاحبه
با ارزوی موفقییت برای همه دوستان
2013 AS65 زمان مصاحبه هفته سوم می انکارا -گرفتن برگه صورتی
تعداد 4 نفر
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-19 ساعت 15:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-19 ساعت 15:39 توسط shiraz mamali.)
دوستان قسمتی که از شما آدرس اداره پست میخوات باید کجا رو وارد کنیم؟(واسه ابوظبی)آخه چندتا ادرس موجوده.
باید دوبی انتخاب شه یا ابوظبی؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-19 ساعت 15:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-19 ساعت 16:17 توسط hassanes.)
(2013-04-18 ساعت 20:27)Judy Abbott 13 نوشته: (2013-04-18 ساعت 18:16)hassanes نوشته: سلام دوستان
در زمان ثبت نام یه گزینه برخورد کردم تعجب کردم که چرا این گزینه(گزینه 2) انتخاب نمی کنید؟
در ضمن اضافه کردن اعضا خانواده که می زنید.
وارد صفحه میشود که بالاش اطلاعات پاسپورت خودم می باشد و پایینش هم فیلد های که قبلا موقع ثبت نام پر کردم شامل تلفن حنسیت ایمیل کیس نامبر.(در این فیلد ها دوباره اطلاعات خودم را بزنم)
وقتی هم که ادامه میزنیم وارد صفحه اولی ثبت نام میشه که با پیغام yes no روبرو میشی (آیا ثبت نام کرده اید یا خیر)
در اینجا no بزنم؟
سلام دوست عزیز
شما باید گزینه 1 رو انتخاب کنید
گزینه 2 همونطوری که دوست عزیز edibkگفتن واسه تغییر زمان هست
قبلا این گزینه برا ابوظبی فعال نبود چه خوب که فعال شده
شما فایل pdf ای که آقای فضلی گذاشتن رو حتما مطالعه کنید (صفحه اول ارسال اول لینک دانلودش هست )
شما تمامی مراحل رو واسه خودتون انجام میدید empost رو انتخاب میکنید و بعد sign out میشید بعد دوباره که وارد شدید اینبار گزینه ی yes رو میزنید شماره پاسپورت و تاریخ تولد و ملیت رو میزنید و وارد اکانتتون میشید بعد گزینه ی add family members رومیزنید و مراحلی که واسه خودتون رفتید رو واسه اعضای خانوادتون هم پیش میرید
یه سری گزینه ها مثل نام خانوادگی و ایمیل قبلا نوشته شده شما باید مثلا وقتی همسرتون رو اضافه میکنید خوب پاک کنید و مشخصات ایشون رو بنویسید , به جز کیس نامبر که واسه همه تون یکیه
دوستان عزیز
گزینه 2 سه حالت مختلف را برای لاتاری معین کرده است و تغییر زمان مصاحبه یکی از آن سه حالت می باشد
بنظرتان لازم نیست یک سوالی از kcc و یا هرجای که می دانید پرسیده شود؟
توضیحات گزینه 2
{{{{ویزای لاتاری آمریکا (قرعه کشی گرین کارت)
برنامه ویزای مهاجرت گوناگونی که تحت نظر کنگره آمریکا اجرا می شود سالانه تقریبا 50,000 ویزای لاتاری (DV) در اختیار متقاضیان قرار می دهد، که به طور تصادفی از بین تمام افرادی که ثبت نام کرده اند افراد واجد شرایط را از کشورهایی انتخاب می کند که میزان مهاجرت مردم آن به ایالات متحده آمریکا کم بوده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر، لطفا از این وب سایت دیدن نمایید: http://travel.state.gov/visa/immigrants/...322.html#1.
اگر فرم ثبت نام شما انتخاب شود و دولت آمریکا به شما اطلاع بدهد که شما "برنده" ویزای DV هستید، باید مدارک صلاحیت خود جهت مهاجرت از قبیل آزمایش پزشکی، گزارش پلیس، و مدرک کتبی یا مدارک تحصیلی یا تخصصی خود را ارائه بدهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره مدارکی که متقاضی باید همراه با تقاضانامه ویزای مهاجرت ارائه بدهد، لطفا به دستورالعمل هایی مراجعه کنید که همراه با نامه قرار ملاقات متقاضی ارسال شده است.
ثبت نام در لاتاری رایگان است و معمولاً در طول ماه اکتبر فقط به صورت آنلاین انجام می شود.}}}
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوالی که برایم پیش امد
من فامیلی در گذرنامه سرهم میباشد و با ie نوشته شده است
ولی در ثبت نام لاتاری جدا از هم و با i نوشته ام.
ملاک گذرنامه است یا ان فامیلی که در برگه دوم لاتاری امده است؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم