موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-05 ساعت 01:51)امیر مهاجر نوشته: در تاریخ ۴ دسامبر ۲۰۱۲ خانم سارا گرو مسؤول کنسولی وزارت امور خارجهٔ آمریکا در ویدیویی اعلام کرد تغییراتی در سیستم اخذ انواع ویزا برای این کشور بوجود خواهد آمد.
در نتیجهٔ این تغییرات رزرو وقت مصاحبه، پرداخت هزینهٔ ویزا و تعیین محل دریافت پاسپورت از طریق وبسایت شرکتی امکان پذیر خواهد بود.
در پی آن سفارتخانههای آمریکا در ابوظبی، آنکارا و ایروان نیز برای متقاضیان ایرانی از چنین سیستمی پیروی خواهند کرد.
لیکن با توجه به تازه بودن این موضوع و وجود ابهاماتی در خصوص متقاضیان ویزای گونهگونی، این تاپیک ایجاد شده تا گفتگو و تبادل نظرهای مرتبط در یکجا متمرکز شوند.
ارسال مطالب بدون منبع در این خصوص مجاز نمیباشد.
همچنین ارسالهای مرتبط با این موضوع در تاپیکهای دیگر تالار بدون هماهنگی با فرد ارسال کننده حذف خواهد شد.
لطفا اطلاعات و تجربیات مستند خود را در این تاپیک به اشتراک بگذارید.
فایل راهنمایی که دوست عزیزمون mohammad fazli زحمت کشیدند و آماده کردند برای استفادهٔ کابران گرامی مهاجرسرا آپلود شد.
CSC.pdf
این لینکی که گذاشتید مربوط به پرینت نهاییه نه راهنمای ثبت نام، لطفا اصلاح کنید
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
آقای فضلی گل، اول از همه سلام و تشکر
بعدش هم از اونجا که شما به عنوان مرجع رفع ابهامات CSC هستی ،چند تا سوال دارم:
1- در قسمت What would you like to do? با توجه به اضافه شدن Register for courier ، چه گزینه ای رو انتخاب کنیم؟
2- برای اضافه کردن اعضا خانواده Sign out کنیم و دوباره وارد بشیم یا بعد از ثبت نام خودمون همون پایین add family member رو انتخاب کنیم؟
3- در هنگام ثبت نام برای اعضا خانواده در جواب excising account check چی رو بزنیم؟ Yes یا No ؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
جناب فضلی واسه کسی که ابوظبی هست باید دوبی رو انتخاب کنه؟(اداره پست)آخه چند گزینه میاد.که ابوظبی هم داره.
و اینکه برا کسی که تو منزل پیرینتر نداره میشه فقط پیج رو save as بکنه و بزنه رو فلش ببره پیرینت بگیره؟اون برگی که باید پیرینت بگیریم رو پس از اتمام کار یا بعد از ورود مجدد به اکانت ساخته شده نمیشه پیرینت کرد؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 21:58)mohammad fazli نوشته: (2013-04-19 ساعت 20:23)ultra نوشته: آقای فضلی گل، اول از همه سلام و تشکر
1- در قسمت What would you like to do? با توجه به اضافه شدن Register for courier ، چه گزینه ای رو انتخاب کنیم؟
2- برای اضافه کردن اعضا خانواده Sign out کنیم و دوباره وارد بشیم یا بعد از ثبت نام خودمون همون پایین add family member رو انتخاب کنیم؟
3- در هنگام ثبت نام برای اعضا خانواده در جواب excising account check چی رو بزنیم؟ Yes یا No ؟
سلام
1- در مورد سوال یک Register for courier همان گزینه ای که در فایل آموزشی اشاره شده انتخاب شود
2- در مورد اضافه کردن اعضا نیازی به Sign out ندارید. بنده برای یک نفر ثبت نام کردم بدون Sign out تونستم فامیلیشو اضافه کنم
3- شما زمانی که برای نفر اصلی شروع به ثبت نام میکنی بعد از مشخص کردن هدف سفر ( Register for courier) شروع به اضافه کردن اعضای خانواده میکنی و برای آنها با کیس نامبرت اقدام میکنی
اگر جایی گیر کردی پیغام خصوصی بده کمکت کنم
دوستان آقای فضلی
اگر می توانید آموزش اضافه کردن هم بگذارید.
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-20 ساعت 00:48)mohammad fazli نوشته: (2013-04-20 ساعت 00:11)hassanes نوشته: (2013-04-19 ساعت 21:58)mohammad fazli نوشته: (2013-04-19 ساعت 20:23)ultra نوشته: آقای فضلی گل، اول از همه سلام و تشکر
سلام
1- در مورد سوال یک Register for courier همان گزینه ای که در فایل آموزشی اشاره شده انتخاب شود
2- در مورد اضافه کردن اعضا نیازی به Sign out ندارید. بنده برای یک نفر ثبت نام کردم بدون Sign out تونستم فامیلیشو اضافه کنم
3- شما زمانی که برای نفر اصلی شروع به ثبت نام میکنی بعد از مشخص کردن هدف سفر ( Register for courier) شروع به اضافه کردن اعضای خانواده میکنی و برای آنها با کیس نامبرت اقدام میکنی
اگر جایی گیر کردی پیغام خصوصی بده کمکت کنم
دوستان آقای فضلی
اگر می توانید آموزش اضافه کردن هم بگذارید.
برادر کار ساده ای هست کافی روی add fazmily کلیک کنی و مشخصات همراهانت را وارد کنی به همین سادگی. اگر توانستم حتما این کار را میکنم
سلام محمد آقای گل و ممنون از اینکه زحمت میکشی وقت میذاری سریعا جواب می دی:
در جواب سوالی که من پرسیدم یه تناقضی وجود داره : اگه قراری طبق فایل آموزشی در جواب What would you like to do گزینه Scheduale appointment رو انتخاب کنیم پس چرا در جواب سوال سومم نوشتین : " ... بعد از مشخص کردن هدف سفر ( Register for courier) ... "
بالاخره Scheduale appointment رو بزنیم یا Register for courier ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
این هم مراکز پستی در دبی و ابوظبی می باشد.
عکس گرفتم دیدم کسی نگذاشته گفتم شاید به کارتان بیایید.
بیشتر دوستان هم فکر کنم گزنیه اول انتخاب می کنند چون در دبی هست و هتلشان هم در دبی می باشد.
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ببخشید دوباره سیستمم باید آپدیت بشه تا جواب هر سوال رو زیرش بنویسم فعلاً اینجا جواب میدادم
دوست عزیز hassanes:
در مورد سوال شما درباره ی گزینه ۲ عکسی که گذاشتین : ببینید بله شما راست میگید یکی از موارد این گزینه برا تغییر زمان هست ولی هدف ما از ثبت نام در این سیستم تعیین دفتر پستی هست که در این گزینه وجود نداره,منظورم register of courier هست ، بنابراین نمیشه این گزینه رو انتخاب کرد ، شما گزینه ی اول رو انتخاب کنید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد ،
و در مورد سوال شما ultra عزیز:
با اجازه از آقای فضلی:
ببینید برا تعیین دفتر پستی (register of courier) دو روش وجود داره:
۱- روشی که همه از این روش رفتن ، گزینه ی تعیین وقت ملاقات (scheduel appointment) و بعد گزینه ی ویزای مهاجرتی و سپس. زیرمجموعه ی اول که داخلش register of courier داره
۲- و یا مستقیماً انتخاب register of courier که همون صفحه ی اول وجود داره، این روش رو من فردا امتحان میکنم چون من دیگه کاری با این سیستم ندارم اگه مشکلی هم بوجود بیاد مهم نیس و خبرشو میدم
منظور آقای فضلی هم برای اضافه کردن اعضای خانواده به این صورته که شما گزینه ی add family members رو میزنی و همون روشی که برا خودتون رفتین برا اعضا هم میرید (شما با روش ۱ برو ، این روش امتحان شده س و مشکلی نداشته )