کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-04-19 ساعت 15:47)hassanes نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 20:27)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 18:16)hassanes نوشته:  سلام دوستان
در زمان ثبت نام یه گزینه برخورد کردم تعجب کردم که چرا این گزینه(گزینه 2) انتخاب نمی کنید؟
[عکس: 34dd9e577ac5.jpg]
...
یکیه
طبق راهنمای فضلی برید جلو
هیچ مشکلی به وجود نمیاد
ما رفتیم
ویزا گرفتیم
همین روزها هم می پریم
والا به غرعان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، roeentan ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، saeid-ss ، majorsoly
(2013-04-19 ساعت 13:00)Niushagh نوشته:  سلام دوستان من ثبت نام كردم ولي شماره اي براي پي تي تي بهم ندادننننن فقط نوشته پي تي تي ولي من آدرس و بقيه اطلاعات شو هموني كه مر بوط به پي تي تي ٥ هست زدم در محله كيزيلاي ممكنه را هنماييم كنيد آدرس زير و تو فايلم دارم PTT - ADLİYESARAYIPTT -ANK. MERKEZI ATATÜRK KIZILAY ATATÜRK KIZILAY ANKARA
اگر reference number گرفتی حله و مشکلی نیست.
فقط دقیق نگاه کن مشخصات رو صحیح وارد کرده باشی ، همین و موفق باشیCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amairmonre ، ابی هانی ، Judy Abbott 13 ، payam62
(2013-04-19 ساعت 19:15)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 13:00)Niushagh نوشته:  سلام دوستان من ثبت نام كردم ولي شماره اي براي پي تي تي بهم ندادننننن فقط نوشته پي تي تي ولي من آدرس و بقيه اطلاعات شو هموني كه مر بوط به پي تي تي ٥ هست زدم در محله كيزيلاي ممكنه را هنماييم كنيد آدرس زير و تو فايلم دارم PTT - ADLİYESARAYIPTT -ANK. MERKEZI ATATÜRK KIZILAY ATATÜRK KIZILAY ANKARA
اگر reference number گرفتی حله و مشکلی نیست.
فقط دقیق نگاه کن مشخصات رو صحیح وارد کرده باشی ، همین و موفق باشیCool
درسته خیالت راحت Big Grin
در امضای بنده فایلی هست با عنوان نمونه پرینت csc که اگه به اونم نگاه کنی همینو نوشته. با دلی آرام به ادامه پروسه مهاجرت بیندیش
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، amairmonre ، ابی هانی ، Given ، Judy Abbott 13 ، saeid-ss
(2012-12-05 ساعت 01:51)امیر مهاجر نوشته:  در تاریخ ۴ دسامبر ۲۰۱۲ خانم سارا گرو مسؤول کنسولی وزارت امور خارجهٔ آمریکا در ویدیویی اعلام کرد تغییراتی در سیستم اخذ انواع ویزا برای این کشور بوجود خواهد آمد.
در نتیجهٔ این تغییرات رزرو وقت مصاحبه، پرداخت هزینهٔ ویزا و تعیین محل دریافت پاسپورت از طریق وبسایت شرکتی امکان پذیر خواهد بود.
در پی آن سفارتخانه‌های آمریکا در ابوظبی، آنکارا و ایروان نیز برای متقاضیان ایرانی از چنین سیستمی پیروی خواهند کرد.
لیکن با توجه به تازه بودن این موضوع و وجود ابهاماتی در خصوص متقاضیان ویزای گونه‌گونی، این تاپیک ایجاد شده تا گفتگو و تبادل نظرهای مرتبط در یکجا متمرکز شوند.
ارسال مطالب بدون منبع در این خصوص مجاز نمیباشد.
همچنین ارسالهای مرتبط با این موضوع در تاپیکهای دیگر تالار بدون هماهنگی با فرد ارسال کننده حذف خواهد شد.
لطفا اطلاعات و تجربیات مستند خود را در این تاپیک به اشتراک بگذارید.

فایل راهنمایی که دوست عزیزمون mohammad fazli زحمت کشیدند و آماده کردند برای استفادهٔ کابران گرامی مهاجرسرا آپلود شد.
CSC.pdf

این لینکی که گذاشتید مربوط به پرینت نهاییه نه راهنمای ثبت نام، لطفا اصلاح کنید
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، Aida.s
(2013-04-19 ساعت 19:29)ultra نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 01:51)امیر مهاجر نوشته:  در تاریخ ۴ دسامبر ۲۰۱۲ خانم سارا گرو مسؤول کنسولی وزارت امور خارجهٔ آمریکا در ویدیویی اعلام کرد تغییراتی در سیستم اخذ انواع ویزا برای این کشور بوجود خواهد آمد.
در نتیجهٔ این تغییرات رزرو وقت مصاحبه، پرداخت هزینهٔ ویزا و تعیین محل دریافت پاسپورت از طریق وبسایت شرکتی امکان پذیر خواهد بود.
در پی آن سفارتخانه‌های آمریکا در ابوظبی، آنکارا و ایروان نیز برای متقاضیان ایرانی از چنین سیستمی پیروی خواهند کرد.
لیکن با توجه به تازه بودن این موضوع و وجود ابهاماتی در خصوص متقاضیان ویزای گونه‌گونی، این تاپیک ایجاد شده تا گفتگو و تبادل نظرهای مرتبط در یکجا متمرکز شوند.
ارسال مطالب بدون منبع در این خصوص مجاز نمیباشد.
همچنین ارسالهای مرتبط با این موضوع در تاپیکهای دیگر تالار بدون هماهنگی با فرد ارسال کننده حذف خواهد شد.
لطفا اطلاعات و تجربیات مستند خود را در این تاپیک به اشتراک بگذارید.

فایل راهنمایی که دوست عزیزمون mohammad fazli زحمت کشیدند و آماده کردند برای استفادهٔ کابران گرامی مهاجرسرا آپلود شد.
CSC.pdf

این لینکی که گذاشتید مربوط به پرینت نهاییه نه راهنمای ثبت نام، لطفا اصلاح کنید
از تذکر شما ممنونم
از امیرمهاجر عزیز خواستم لینکهارو اصلاح کنه. به هرحال شما میتونید تمامی فایل های مربوط به csc را از امضای بنده دریافت کنید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: ultra ، yalda91 ، Given ، Judy Abbott 13 ، payam62 ، saeid-ss
(2013-04-19 ساعت 19:52)bashir.tarighi نوشته:  سلام دوستان
من یکشنبه هفته ی اینده وقت مصاحبه دارم . تقریبا فهمیدم csc چیه ولی کسی در مورد سفارت ابوظبی حرفی نزده. میشه لطفا بگین من چیکار باید بکنم؟ اگر فرم csc نداشته باشم کیس من رد میشه؟ برای ابوظبی از همون سایت usvisa-info.com باید ثبت نام کنم؟
خواهش میکنم زودتر جواب بدین من وقت زیادی ندارم...Sad

کیس شما رد نمیشه ولی بایستی ثبت نام کنید. کار راحتی هست اول فایل های آموزشی موجود در امضای منم مطالعه کن بعد ثبت نام انجام بده. سایت همونی هست که گفتی تنها تفاوت فایل آموزشی بنده برای شما اینه که برای من واسه آنکارا هست. در مورد ابوظبی فقط یک انتخاب در قسمت پست برای شما وجود دارد (البته چند گزینه وجود دارد اما جون بچه ها اکثرا ابوظبی نمیمونن و میرن دبی بهتره پست مربوط به دبی را انتخاب کنی که اولین گزینه می باشد) الباقی موارد مشابه می باشد
تشکر کنندگان: nina22 ، farshadsh ، Aida.s ، Judy Abbott 13 ، bashir.tarighi ، payam62 ، saeid-ss
آقای فضلی گل، اول از همه سلام و تشکر
بعدش هم از اونجا که شما به عنوان مرجع رفع ابهامات CSC هستیWink ،چند تا سوال دارم:
1- در قسمت What would you like to do? با توجه به اضافه شدن Register for courier ، چه گزینه ای رو انتخاب کنیم؟
2- برای اضافه کردن اعضا خانواده Sign out کنیم و دوباره وارد بشیم یا بعد از ثبت نام خودمون همون پایین add family member رو انتخاب کنیم؟
3- در هنگام ثبت نام برای اعضا خانواده در جواب excising account check چی رو بزنیم؟ Yes یا No ؟
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، Aida.s ، payam62
(2013-04-19 ساعت 20:23)ultra نوشته:  آقای فضلی گل، اول از همه سلام و تشکر
بعدش هم از اونجا که شما به عنوان مرجع رفع ابهامات CSC هستیWink ،چند تا سوال دارم:
1- در قسمت What would you like to do? با توجه به اضافه شدن Register for courier ، چه گزینه ای رو انتخاب کنیم؟
2- برای اضافه کردن اعضا خانواده Sign out کنیم و دوباره وارد بشیم یا بعد از ثبت نام خودمون همون پایین add family member رو انتخاب کنیم؟
3- در هنگام ثبت نام برای اعضا خانواده در جواب excising account check چی رو بزنیم؟ Yes یا No ؟

سلام
1- در مورد سوال یک Register for courier همان گزینه ای که در فایل آموزشی اشاره شده انتخاب شود
2- در مورد اضافه کردن اعضا نیازی به Sign out ندارید. بنده برای یک نفر ثبت نام کردم بدون Sign out تونستم فامیلیشو اضافه کنم
3- شما زمانی که برای نفر اصلی شروع به ثبت نام میکنی بعد از مشخص کردن هدف سفر ( Register for courier) شروع به اضافه کردن اعضای خانواده میکنی و برای آنها با کیس نامبرت اقدام میکنی
اگر جایی گیر کردی پیغام خصوصی بده کمکت کنم
تشکر کنندگان: farshadsh ، Aida.s ، ultra ، Judy Abbott 13 ، shaso ، sadeghi897 ، payam62 ، saeid-ss
جناب فضلی واسه کسی که ابوظبی هست باید دوبی رو انتخاب کنه؟(اداره پست)آخه چند گزینه میاد.که ابوظبی هم داره.
و اینکه برا کسی که تو منزل پیرینتر نداره میشه فقط پیج رو save as بکنه و بزنه رو فلش ببره پیرینت بگیره؟اون برگی که باید پیرینت بگیریم رو پس از اتمام کار یا بعد از ورود مجدد به اکانت ساخته شده نمیشه پیرینت کرد؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، sadeghi897 ، payam62
(2013-04-19 ساعت 22:39)shiraz mamali نوشته:  جناب فضلی واسه کسی که ابوظبی هست باید دوبی رو انتخاب کنه؟(اداره پست)آخه چند گزینه میاد.که ابوظبی هم داره.
و اینکه برا کسی که تو منزل پیرینتر نداره میشه فقط پیج رو save as بکنه و بزنه رو فلش ببره پیرینت بگیره؟اون برگی که باید پیرینت بگیریم رو پس از اتمام کار یا بعد از ورود مجدد به اکانت ساخته شده نمیشه پیرینت کرد؟
عرض کردم خدمتتون. چون بچه هایی که ابوظبی هستن معمولا اونجا نمیمونن و میان دوبی ، پست دبی را انتخاب میکنن. اگر شما نمیخواین بیاین دبی و ابوظبی میمونی باید یکی از پستهای اونجا را انتخاب کنی. در مورد پرینت هم من بارها عرض کردم نرم افزار pdf995 را از اینجا دانلود کن و نصبش کن. وقتی این نرم افزار را نصب کردی، این نرم افزار به عنوان پرینتر مجازی برای شما کار میکنه و میتونی از فایلهات خروجی pdf بگیری. یعنی شما میری به صفحه ای که میخوای پرینت بگیری دکمه پرینت را میزنی و از منوی پرینترها گزینه pdf995 را انتخاب میکنی و فایلت را با فرمت pdf ذخیره میکنی
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، behnam88 ، amir82 ، yalda91 ، Given ، Judy Abbott 13 ، sadeghi897 ، farshadsh ، payam62 ، saeid-ss
(2013-04-19 ساعت 21:58)mohammad fazli نوشته:  

سلام
1- در مورد سوال یک Register for courier همان گزینه ای که در فایل آموزشی اشاره شده انتخاب شود
2- در مورد اضافه کردن اعضا نیازی به Sign out ندارید. بنده برای یک نفر ثبت نام کردم بدون Sign out تونستم فامیلیشو اضافه کنم
3- شما زمانی که برای نفر اصلی شروع به ثبت نام میکنی بعد از مشخص کردن هدف سفر ( Register for courier) شروع به اضافه کردن اعضای خانواده میکنی و برای آنها با کیس نامبرت اقدام میکنی

دوستان آقای فضلی
اگر می توانید آموزش اضافه کردن هم بگذارید.
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، farshadsh ، saeid-ss
(2013-04-20 ساعت 00:11)hassanes نوشته:  

سلام

دوستان آقای فضلی

برادر کار ساده ای هست کافی روی add fazmily کلیک کنی و مشخصات همراهانت را وارد کنی به همین سادگی. اگر توانستم حتما این کار را میکنم
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، hassanes ، bayat_r ، sadeghi897 ، farshadsh ، saeid-ss
(2013-04-20 ساعت 00:48)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 00:11)hassanes نوشته:  

سلام

دوستان آقای فضلی

برادر کار ساده ای هست کافی روی add fazmily کلیک کنی و مشخصات همراهانت را وارد کنی به همین سادگی. اگر توانستم حتما این کار را میکنم

سلام محمد آقای گل و ممنون از اینکه زحمت میکشی وقت میذاری سریعا جواب می دی:
در جواب سوالی که من پرسیدم یه تناقضی وجود داره : اگه قراری طبق فایل آموزشی در جواب What would you like to do گزینه Scheduale appointment رو انتخاب کنیم پس چرا در جواب سوال سومم نوشتین : " ... بعد از مشخص کردن هدف سفر ( Register for courier) ... "
بالاخره Scheduale appointment رو بزنیم یا Register for courier ؟؟؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، farshadsh
دوستان
این هم مراکز پستی در دبی و ابوظبی می باشد.
عکس گرفتم دیدم کسی نگذاشته گفتم شاید به کارتان بیایید.
بیشتر دوستان هم فکر کنم گزنیه اول انتخاب می کنند چون در دبی هست و هتلشان هم در دبی می باشد.
[عکس: fgevucvp7c3545hy193r.jpg]
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shaso ، bayat_r ، yousef_eidi ، sadeghi897 ، farshadsh ، shiraz mamali ، saeid-ss
سلام بچه ها ببخشید دوباره سیستمم باید آپدیت بشه تا جواب هر سوال رو زیرش بنویسم فعلاً اینجا جواب میدادم
دوست عزیز hassanes:
در مورد سوال شما درباره ی گزینه ۲ عکسی که گذاشتین : ببینید بله شما راست میگید یکی از موارد این گزینه برا تغییر زمان هست ولی هدف ما از ثبت نام در این سیستم تعیین دفتر پستی هست که در این گزینه وجود نداره,منظورم register of courier هست ، بنابراین نمیشه این گزینه رو انتخاب کرد ، شما گزینه ی اول رو انتخاب کنید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد ،
و در مورد سوال شما ultra عزیز:
با اجازه از آقای فضلی:
ببینید برا تعیین دفتر پستی (register of courier) دو روش وجود داره:
۱- روشی که همه از این روش رفتن ، گزینه ی تعیین وقت ملاقات (scheduel appointment) و بعد گزینه ی ویزای مهاجرتی و سپس. زیرمجموعه ی اول که داخلش register of courier داره
۲- و یا مستقیماً انتخاب register of courier که همون صفحه ی اول وجود داره، این روش رو من فردا امتحان میکنم چون من دیگه کاری با این سیستم ندارم اگه مشکلی هم بوجود بیاد مهم نیس و خبرشو میدم
منظور آقای فضلی هم برای اضافه کردن اعضای خانواده به این صورته که شما گزینه ی add family members رو میزنی و همون روشی که برا خودتون رفتین برا اعضا هم میرید (شما با روش ۱ برو ، این روش امتحان شده س و مشکلی نداشته )
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ultra ، hassanes ، shaso ، sadeghi897 ، farshadsh ، shiraz mamali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان