موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
اقای فضلی ایا بعد از زدن دکمه اضافه کردن اعضائ خانئاده دوباره میپرسد که ایا تا کنون حساب دارید یا نه و اگه پرسید ما چه جوابی بدیم؟
یه سوال دیگه اینکه ایا در وسط ثبت نام اگر به هر دلیلی از صفحه خارج بشیم ایا دوباره بیاییم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
پدر و مادر من کلیر شدند، با توجه به اینکه پرواز ماهان 1 شنبه، 2 شنبه و 5 شنبه هست،
اگر 2 شنبه 9 صبح برسیم آنکارا و بریم پاسپورت ها رو بدیم سفارت و 5 شنبه ساعت 11 صبح برگشت بگیریم،
توی این 3 یا 4 روز پاسپورت ها به پست میرسه ؟ از سرعت عملکرد سفارت و پست ها اطلاعاتی هست ؟
آخه اگر تا صبح 5 شنبه نرسه، مجبوریم تا 2 شنبه بمونیم آنکارا، چون شنبه و 1 شنبه تعطیله.
لطفاً راهنمایی کنید، مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان راستش من از اول تاپیک شروع کردم به خواندن تا صفحه ۱۲ هم خواندم ولی بیشتر گیج شدم / میشه یکی لطف کنه به من بگه من که ابو ظبی مصاحبه دارم (هفته اخر جون) باید تو سی اس سی ثبت نام کنم؟
1-می شه یکی لطف کنه بگه که دقیقا باید کجا وچگونه ثبت نام کرد؟چون همه دوستان به مشکل بر خورده بودن!
2-پول را کجا باید پرداخت کنیم؟به صورت انلاین؟
3- اگه دستورالعملی برای ثبت نام هست لطفا به من بگید
4-به غیر از ثبت نام کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟؟
5-الان باید ثبت نام کنم یا نزدیک مصاحبه؟
بخشید که وقت شما رو گرفتم / ممنون میشم اگه یکی از دوستان کامل جواب بده تا همه ابهامات من بر طرف بشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقای فضلی یعنی 165$ را در دبی در اداره پست پرداخت نمی کنیم؟
نمیدانم تو کدوم سفرنامه بود خوندم که طرف انجا پرداخت کرده
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای فضلی من برای ثبت نام چه گزینه ای را باید انتخاب کنم واقعآ گیج شدم لطفآ راهنماییم کنید