کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-04-19 ساعت 16:21)hassanes نوشته:  دوستان یک سوالی که برایم پیش امد
من فامیلی در گذرنامه سرهم میباشد و با ie نوشته شده است
ولی در ثبت نام لاتاری جدا از هم و با i نوشته ام.
ملاک گذرنامه است یا ان فامیلی که در برگه دوم لاتاری امده است؟

ملاک گذرنامه است و در زمان مصاحبه قبل از قسم خوردن موضوع را مطرح کنید.
شماره کیس:---7-----2013/رویت قبولی: 2 می/کنسولگری:آنکارا بود شد ابوظبی/تعداد افراد :3 نفر/کارنت 11 مارس 2013/مصاحبه: اواسط می/ نتیجه برگه قرمزSad
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، shiraz mamali
اقای فضلی ایا بعد از زدن دکمه اضافه کردن اعضائ خانئاده دوباره میپرسد که ایا تا کنون حساب دارید یا نه و اگه پرسید ما چه جوابی بدیم؟
یه سوال دیگه اینکه ایا در وسط ثبت نام اگر به هر دلیلی از صفحه خارج بشیم ایا دوباره بیاییم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: farshadsh ، saeid-ss
(2013-04-21 ساعت 09:44)yousef_eidi نوشته:  اقای فضلی ایا بعد از زدن دکمه اضافه کردن اعضائ خانئاده دوباره میپرسد که ایا تا کنون حساب دارید یا نه و اگه پرسید ما چه جوابی بدیم؟
یه سوال دیگه اینکه ایا در وسط ثبت نام اگر به هر دلیلی از صفحه خارج بشیم ایا دوباره بیاییم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم

دوست عزيز نگران نباش، با خيال راحت ثبت نام كن. در هنگام اضافه كردن اعضا سوالي در مورد حساب شما نمي پرسد چون شما داخل اكانت خود هستيد !!!! با زدن دكمه اضافه كردن اعضا صفحه اي باز ميشود كه بايستي مشخصات فرد مذكور را وارد نماييد. اين مشخصات تا انجا كه من يادم ميايد :
اسم - فاميل - نسبت با شما (فرزند يا همسر) - شماره پاسپورت - تاريخ تولد - شماره تلفن - ايميل مي باشد
بعد از وارد كردن دكمه ثبت را زده و نفر بعدي را مجددا با زدن بر روي دكمه اضافه كردن اعضا ، اضافه نماييد.
در مورد قطع شدن در هنگام ثبت نام بعيد ميدانم مشكلي به وجود آيد . سعي كنيد در هنگام ثبت نام از وي p ان استفاده كنيد و صبور باشيد (كلا صفحات اين سايت دير بالا مي آيد و زدن بر روي دكمه كنسل يا بستن مرورگر خودداري كنيد)
سوالي بود بنده در خدمتم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: farshadsh ، yousef_eidi ، payam62 ، saeid-ss
سلام دوستان

پدر و مادر من کلیر شدند، با توجه به اینکه پرواز ماهان 1 شنبه، 2 شنبه و 5 شنبه هست،
اگر 2 شنبه 9 صبح برسیم آنکارا و بریم پاسپورت ها رو بدیم سفارت و 5 شنبه ساعت 11 صبح برگشت بگیریم،
توی این 3 یا 4 روز پاسپورت ها به پست میرسه ؟ از سرعت عملکرد سفارت و پست ها اطلاعاتی هست ؟

آخه اگر تا صبح 5 شنبه نرسه، مجبوریم تا 2 شنبه بمونیم آنکارا، چون شنبه و 1 شنبه تعطیله.

لطفاً راهنمایی کنید، مرسی
تشکر کنندگان: amir82 ، saeid-ss
(2013-04-21 ساعت 12:13)mreza_ce نوشته:  سلام دوستان

پدر و مادر من کلیر شدند، با توجه به اینکه پرواز ماهان 1 شنبه، 2 شنبه و 5 شنبه هست،
اگر 2 شنبه 9 صبح برسیم آنکارا و بریم پاسپورت ها رو بدیم سفارت و 5 شنبه ساعت 11 صبح برگشت بگیریم،
توی این 3 یا 4 روز پاسپورت ها به پست میرسه ؟ از سرعت عملکرد سفارت و پست ها اطلاعاتی هست ؟

آخه اگر تا صبح 5 شنبه نرسه، مجبوریم تا 2 شنبه بمونیم آنکارا، چون شنبه و 1 شنبه تعطیله.

دوست عزيز
انطوري كه بچه ها تجربه داشتن معمولا اگر 2شنبه پاستان را بدهيد سفارت، براي 5شنبه ويزايتان آماده نمي شودSad و بايد بمانيد.
حالا خودم يك سوال دارم آيا امكان برگشت با ايران اير وجود ندارد در شنبه؟؟؟
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: mreza_ce ، farshadsh ، rezagh ، payam62 ، saeid-ss
(2013-04-21 ساعت 12:21)mohammad fazli نوشته:  

دوست عزيز
انطوري كه بچه ها تجربه داشتن معمولا اگر 2شنبه پاستان را بدهيد سفارت، براي 5شنبه ويزايتان آماده نمي شودSad و بايد بمانيد.

ممنون دوست عزیز بابت پاسختون

راستش مشکل اینه که ایران ایر 1شنبه و 4شنبه پرواز داره.
من تو چند تا سفر نامه خوندم که 2 روزه هم ویزا رو از پست گرفتن، البته مال یکضرب ها بوده.
حالا نمیدونم پستی که انتخاب کردیم هم موثره ؟ مثلاً یکی از دوستان از عدلیه سرا گرفته 2 روزه. اصلاً میشه پست رو تو CSC تغییر داد؟

مرسی
تشکر کنندگان: farshadsh ، saeid-ss
(2013-04-21 ساعت 12:57)mreza_ce نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 12:21)mohammad fazli نوشته:  

دوست عزيز

ممنون دوست عزیز بابت پاسختون

راستش مشکل اینه که ایران ایر 1شنبه و 4شنبه پرواز داره.
من تو چند تا سفر نامه خوندم که 2 روزه هم ویزا رو از پست گرفتن، البته مال یکضرب ها بوده.
حالا نمیدونم پستی که انتخاب کردیم هم موثره ؟ مثلاً یکی از دوستان از عدلیه سرا گرفته 2 روزه. اصلاً میشه پست رو تو CSC تغییر داد؟

مرسی

بله فكر ميكنم بشه محل ptt را تغيير داد ولي تا حالا اين كارو نكردم Big Grin
تشکر کنندگان: yalda91 ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، mreza_ce ، sadeghi897 ، saeid-ss ، babak_1363 ، homayoon13
سلام دوستان راستش من از اول تاپیک شروع کردم به خواندن تا صفحه ۱۲ هم خواندم ولی بیشتر گیج شدم / میشه یکی لطف کنه به من بگه من که ابو ظبی مصاحبه دارم (هفته اخر جون) باید تو سی اس سی ثبت نام کنم؟
1-می شه یکی لطف کنه بگه که دقیقا باید کجا وچگونه ثبت نام کرد؟چون همه دوستان به مشکل بر خورده بودن!
2-پول را کجا باید پرداخت کنیم؟به صورت انلاین؟
3- اگه دستورالعملی برای ثبت نام هست لطفا به من بگید
4-به غیر از ثبت نام کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟؟
5-الان باید ثبت نام کنم یا نزدیک مصاحبه؟
بخشید که وقت شما رو گرفتم / ممنون میشم اگه یکی از دوستان کامل جواب بده تا همه ابهامات من بر طرف بشه
تشکر کنندگان:
(2013-04-21 ساعت 16:42)lvlatarsack نوشته:  سلام دوستان راستش من از اول تاپیک شروع کردم به خواندن تا صفحه ۱۲ هم خواندم ولی بیشتر گیج شدم / میشه یکی لطف کنه به من بگه من که ابو ظبی مصاحبه دارم (هفته اخر جون) باید تو سی اس سی ثبت نام کنم؟
1-می شه یکی لطف کنه بگه که دقیقا باید کجا وچگونه ثبت نام کرد؟چون همه دوستان به مشکل بر خورده بودن!
بخشید که وقت شما رو گرفتم / ممنون میشم اگه یکی از دوستان کامل جواب بده تا همه ابهامات من بر طرف بشه
دوست عزیز
برای ابوظبی باید در csc ثبت نام کنید راهنماش در امضای بنده هست دانلود کن مطالعه کن و با دقت ثبت نام کن البته فابل آموزشی بنده مربوط به انکارا هست ولی در کلیات یکسان استو تنها تفاوت این است که شما به جای ptt یک انتخاب در دبی برای دریافت ویزا داری.
2- منظورت کدوم پول است؟ 330$ یا 165$ اگر 330$ که باید در سفارت به صورت نقد بدی و در مورد 165$ هم باید به صورت انلاین پرداخت کنی که میتونی این کارو بعد از ورودت به ا.مریکا هم انجام بدی
3-در امضای بنده پیداش میکنی
4-برای ابوظبی، خیر
5- زمانی که محل و زمان مصاحبه شما مشخص شد میتونی در csc ثبت نام کنی
موفق باشی
تشکر کنندگان: rezagh ، Judy Abbott 13 ، lvlatarsack ، niko ، roeentan ، payam62 ، yalda91 ، farshadsh ، nina22 ، Aida.s ، rose_2000 ، sadeghi897 ، saeid-ss ، efah ، babak_1363 ، proje
(2013-04-21 ساعت 20:26)alvan نوشته:  سلام خدمت دوستان کیس من 4نفر است من و همسرم و 2تا بچه هام در csc ثبت نام کردم وID گرفتم ایا بایستی نام همراهان هم باید ثبت میشد اگر بله چه جوری باید این کار را انجام بدم مرسی
منظورت از همراه چیه؟؟ شما به عنوان برنده میتوانی فقط همسرتان و فرزندان زیر 21 سال خود را در زیرمجموعه خود بیاورید
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، niko ، farshadsh ، sadeghi897 ، saeid-ss ، babak_1363
اقای فضلی یعنی 165$ را در دبی در اداره پست پرداخت نمی کنیم؟
نمیدانم تو کدوم سفرنامه بود خوندم که طرف انجا پرداخت کرده
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: Aida.s ، saeid-ss
(2013-04-22 ساعت 00:08)hassanes نوشته:  اقای فضلی یعنی 165$ را در دبی در اداره پست پرداخت نمی کنیم؟
نمیدانم تو کدوم سفرنامه بود خوندم که طرف انجا پرداخت کرده
پرداخت فقط بصورت انلاين مي باشد و شما در اداره پست مبلغي پرداخت نميكنيد. اين مبلغ جهت صدور گرين كارت شما مي باشد و به دولت تركيه هيچ ارتباطي ندارد

(2013-04-22 ساعت 02:29)alvan نوشته:  با سلام خدمت دوستان و مخصوصا" اقای فضلی عزیز منظور من همسر و فرزندانم هست با توجه به اینکه در csc من ID را دریافت کردم ایا امکان باز نویسی در csc هست یا نه و چه جوری مرسی از دوستان
دوست عزيز نميدونم درست متوجه شدم يا نه!!! شما براي خودتان در csc ثبت نام كرديد ولي هنوز افراد تحت كيستان را اضافه نكرديد، درسته؟
اگر اين طور باشد كافي شما وارد اكانت خود شود و از دكمه اضافه كردن اعضاي خانواده استفاده كني كه با زدن اين دكمه صفحه اي باز شده كه اطلاعات مربوط به همراه شما را مي خواهد شامل : اسم - فاميل - نسبت با شما - شماره پاسپورت - تاريخ تولد - ايميل و ... اضافه كردن اعضا به صورت يكي يكي است يعني يك نفر را كامل اضافه ميكني بعد مجددا دكمه اضافه كردن اعضا را ميزني و نفر بعدي را اضافه ميكني
تشکر کنندگان: alvan ، farshadsh ، hassanes ، payam62 ، Aida.s ، Judy Abbott 13 ، rose_2000 ، sadeghi897 ، shaso ، saeid-ss ، rezagh ، babak_1363
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای فضلی من برای ثبت نام چه گزینه ای را باید انتخاب کنم واقعآ گیج شدم لطفآ راهنماییم کنید
تشکر کنندگان: payam62 ، saeid-ss
(2013-04-22 ساعت 16:36)mahsa1 نوشته:  با سلام و خسته نباشید خدمت آقای فضلی من برای ثبت نام چه گزینه ای را باید انتخاب کنم واقعآ گیج شدم لطفآ راهنماییم کنید
دوست عزیز من از سوال شما بیشتر گیج شدم Shy
برادر من، خواهر من تو این سایت هر کی اسم منو میبینه یاد csc میوفته و هرجا صحبت از csc هست یک طرف قضیه منم (هندونه ها رو دیدی Big GrinBig Grin ) دوست گرامی اولا مشخص کن کدوم سفارت مصاحبه داری !!
اگر ایروان هست که فعلا ثبت نام نمی خواد
اگر ابوظبی یا انکارا هستی نیاز داره ثبت نام کنی که فایل آموزشی هم داخل امضای من هست
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shaso ، amir82 ، niko ، saeid-ss ، deineath ، yalda91 ، payam62 ، rezagh ، babak_1363 ، Championking
(2013-04-21 ساعت 19:36)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-21 ساعت 16:42)lvlatarsack نوشته:  سلام دوستان راستش من از اول تاپیک شروع کردم به خواندن تا صفحه ۱۲ هم خواندم ولی بیشتر گیج شدم / میشه یکی لطف کنه به من بگه من که ابو ظبی مصاحبه دارم (هفته اخر جون) باید تو سی اس سی ثبت نام کنم؟
دوست عزیز
برای ابوظبی باید در csc ثبت نام کنید راهنماش در امضای بنده هست دانلود کن مطالعه کن و با دقت ثبت نام کن البته فابل آموزشی بنده مربوط به انکارا هست ولی در کلیات یکسان استو تنها تفاوت این است که شما به جای ptt یک انتخاب در دبی برای دریافت ویزا داری.
2- منظورت کدوم پول است؟ 330$ یا 165$ اگر 330$ که باید در سفارت به صورت نقد بدی و در مورد 165$ هم باید به صورت انلاین پرداخت کنی که میتونی این کارو بعد از ورودت به ا.مریکا هم انجام بدی
3-در امضای بنده پیداش میکنی
4-برای ابوظبی، خیر
5- زمانی که محل و زمان مصاحبه شما مشخص شد میتونی در csc ثبت نام کنی
موفق باشی

با سلام داشتم این تاپیک رو مطالعه می کردم متوجه یک اشتباه شدم. اشاره شده که 165 دلار را بعد از سفر به آمریکا هم می توان پرداخت کرد در صورتی که طبق وب سایت رسمی از این لینک ملاحظه خواهید کرد http://www.travel.state.gov/visa/immigra..._3744.html که تاکید شده بعد از گرفتن ویزا و قبل از سفر به آمریکا باید این مبلغ 165 دلار پرداخت
بشه. این به نظرم نکته مهمی اومد
این گونه مطرح شده:
Must I pay a fee after my visa issued?

Yes, if you receive your immigrant visa on or after February 1, 2013. You must pay the USCIS Immigrant Fee to the U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) after you receive your immigrant visa and before you travel to the United States.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، lvlatarsack ، far-dv2013 ، homayoon13 ، saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان