موضوعها: 0
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان دارالترجمه تو تهران با سربرگ و مهر ناجیت معرفی کنید ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-28 ساعت 09:20)mohammad19911991 نوشته: دوستان دارالترجمه تو تهران با سربرگ و مهر ناجیت معرفی کنید ...
ممکن هست بفزمایید ترجمه ناجیت چه فرقی داره ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان عزیز شما که دادین دارالترجمه براتون فقط مهر مترجم زده مهر مترجم تاریخ انقضاء داره اگه دقت کرده باشید پایین برگه هاتون نوشته تاریخ ترجمه از اون تاریخ من پرسیدم میگن 1سال اعتبار داره از 3تا دالترجمه استعلام گرفتم حالا اگه دوستان دیگه نظره دیگه ای داره راهنمایی کنن ممنون میشم منم خودم دادم 2 نسخه ترجمه کردن تازه اگه مصاحبم بیوفته تو اردیبهشت فکر کنم بازم بدم دارالترجمه دوباره انجام بده.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-28 ساعت 13:16)arash12 نوشته: با سلام دوستان عزیز شما که دادین دارالترجمه براتون فقط مهر مترجم زده مهر مترجم تاریخ انقضاء داره اگه دقت کرده باشید پایین برگه هاتون نوشته تاریخ ترجمه از اون تاریخ من پرسیدم میگن 1سال اعتبار داره از 3تا دالترجمه استعلام گرفتم حالا اگه دوستان دیگه نظره دیگه ای داره راهنمایی کنن ممنون میشم منم خودم دادم 2 نسخه ترجمه کردن تازه اگه مصاحبم بیوفته تو اردیبهشت فکر کنم بازم بدم دارالترجمه دوباره انجام بده.
سلام
اگر مدارکتون تغییری نکردن نیاز به انجام ترجمه مجدد نیست
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-21 ساعت 01:12)sejz نوشته: (2013-10-21 ساعت 00:56)علی1369 نوشته: سلام به همه دوستان. اگه مدرک موقت لیسانس رو داشته باشیم آیا برای فرستادن به آنکارا همین ترجمه مدرک موقت همراه ریز نمرات کافیه یا باید ترجمه پیش و دیپلم را هم بفرستیم. یا اینکه پیش و دیپلم را فقط روز مصاحبه باید همراهمون باشه.
طبق اطلاعات باید اخرین مدرک رو بفرستی همون ترجمه موقت رو بفرست.. خواستی مثل من دیپلم و پیش هم بفرست..ضرری نداره.اصل همه رو هم که روز مصاحبه میبری.
مدرک موقت را ترجمه نمی کنند . دوستان نمی دونم چرا مطالب اشتباه اینجا به اشتراک می گذارند . من مدرک موقت شوهرم فقط روی یک برگA4معمولی ترجمه شده که هیچ مهری نداره . و مهرش هم نمی کنند
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من پزشکی عمومی خوندم و مدرکم رو بهم ندادن مگر اینکه با 8 میلیون بخرمش اما گواهی موقت میدن..ایا اهمیتی داره چون پزشک هستم از مدرکم برای محکم کاری استفاده کنم یا بی اهمیته...در واقع تنها مدرک من دیپلم است..که دستمه..امریکا هم دکترای پزشکی ایرانو فقط بعد 3 امتحان قبول میکنه که مد نطرم نیس فعلا
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضرب - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.
concentrated thoughts produce desired results
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سوال ایا اگر مدرکهای تحصیلی متعدد علمی ارایه بدی تاثیری در ویزا داره یا همون پیش دانشگاهی به تنهایی کاقیه..واسه این میپرسم چون همهشونو باید با پول از دانشگاه ازاد کنم
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضرب - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.
concentrated thoughts produce desired results
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-29 ساعت 18:55)Dr.Mehrbod نوشته: سوال ایا اگر مدرکهای تحصیلی متعدد علمی ارایه بدی تاثیری در ویزا داره یا همون پیش دانشگاهی به تنهایی کاقیه..واسه این میپرسم چون همهشونو باید با پول از دانشگاه ازاد کنم
خب شما تو فرم های ارسالی هر مدرکی رو که نوشتین باید ترجمه اش رو برای مصاحبه ببرید
و به نظر من صداقت مهمترین عامل موفقیت تو مصاحبه است..در خیلی از موارد با یک جستجوی ساده تو گوگل میشه فهمید که فرد دانشجوی کجا بوده مخصوصا تو مقاطع تکمیلی
حالا باز هم صلاح کار خویش خسروان دانند
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
84
31 تشکر در 11 ارسال
2013-10-30 ساعت 02:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-30 ساعت 02:20 توسط majid7.)
از دارالترجمه های کرج هم میشه استفاده کرد یا فقط اونایی که دوستان گفتن معتبره
مدرک موقت رو که ترجمه میکنن چون پایین برگه نوشته فقط جهت اطلاع رسانی هست و ارزش دیگه ای نداره مهر کپی برابر اصل میزنن ولی مهر دارالترجمه رو نمیزنن موردی نداره؟
؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من گواهی دیپلم و پیش دانشگاهی رو بردم دارالترجمه گفت حتما باید آموزش پرورش کل استان تهران تایید کنه؟؟
آیا این لازم هست؟من با این مدرک ها فوق لیسانس گرفتم حالا بعد این همه سال باید برم آموزش پرورش کل تهران؟؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبی
ورود به امریکا:اواخر دسامبر