کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-10-30 ساعت 12:00)azadehjjaberi نوشته:  سلام
من گواهی دیپلم و پیش دانشگاهی رو بردم دارالترجمه گفت حتما باید آموزش پرورش کل استان تهران تایید کنه؟؟
آیا این لازم هست؟من با این مدرک ها فوق لیسانس گرفتم حالا بعد این همه سال باید برم آموزش پرورش کل تهران؟؟

دارالترجمه دانشجو ، انقلاب ببرید ... اونا بی چون و چرا انجام میدن، البته نه که کار غیر قانونی انجام بدن
اما سخت گیری های اینجوری نداره
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: azadehjjaberi ، H Pier ، محبت
سلام دوستان ،من مدارکم را به دارالترجمه دانشجو دادم ترجمه دیپلم دبیرستان را diploma of secondary education نوشته اند و واحد را credit ترجمه کرده اند در صورتیکه به نظر من diploma of high school و unit متداولترند ،اگه امکان داره دوستانی که آگاهی کافی نسبت به سیستم آموزشی آمریکا دارند در مورد این موضوع نظر دهند تا بهشون بگم که اصلاح کنند.
خیلی ممنون
تشکر کنندگان: azadehjjaberi ، محبت ، زری وحدتی
(2013-10-30 ساعت 12:49)artam2 نوشته:  سلام دوستان ،من مدارکم را به دارالترجمه دانشجو دادم ترجمه دیپلم دبیرستان را diploma of secondary education نوشته اند و واحد را credit ترجمه کرده اند در صورتیکه به نظر من diploma of high school و unit متداولترند ،اگه امکان داره دوستانی که آگاهی کافی نسبت به سیستم آموزشی آمریکا دارند در مورد این موضوع نظر دهند تا بهشون بگم که اصلاح کنند.
خیلی ممنون

در آمریکا به واحد همون credit میگن ولی در مورد سوال اولتون مطمئن نیستم.
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: artam2 ، H Pier ، زری وحدتی
(2013-10-30 ساعت 12:49)artam2 نوشته:  سلام دوستان ،من مدارکم را به دارالترجمه دانشجو دادم ترجمه دیپلم دبیرستان را diploma of secondary education نوشته اند و واحد را credit ترجمه کرده اند در صورتیکه به نظر من diploma of high school و unit متداولترند ،اگه امکان داره دوستانی که آگاهی کافی نسبت به سیستم آموزشی آمریکا دارند در مورد این موضوع نظر دهند تا بهشون بگم که اصلاح کنند.
خیلی ممنون

دوست عزیز ترجمه تون مشکلی نداره. ترجمه ی Secondary school ، ترجمه ی دقیق دوره ی متوسطه هست. که معمولا به صورت Secondary school studies یا secondary school education ترجمه می شه. واحد هم دقیقا credit ترجمه میشه.
موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: artam2 ، محبت ، ojee ، زری وحدتی
دوستان در فرمهایی که به kcc ارسال کردیم اگه قسمت سوابق شغلی را پر کرده باشیم آیا باید گواهی سابقه کار از محل کار بگیریم و ترجمه کنیم(حتی اگر مدرک لیسانس داشته باشیم)؟؟؟؟؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-30 ساعت 14:09)artam2 نوشته:  دوستان در فرمهایی که به kcc ارسال کردیم اگه قسمت سوابق شغلی را پر کرده باشیم آیا باید گواهی سابقه کار از محل کار بگیریم و ترجمه کنیم(حتی اگر مدرک لیسانس داشته باشیم)؟؟؟؟؟
ممنون
نخیر لازم نیست
تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، محبت ، زری وحدتی
(2013-10-30 ساعت 12:10)mohammad19911991 نوشته:  
من گواهی دیپلم و پیش دانشگاهی رو بردم دارالترجمه گفت حتما باید آموزش پرورش کل استان تهران تایید کنه؟؟
آیا این لازم هست؟من با این مدرک ها فوق لیسانس گرفتم حالا بعد این همه سال باید برم آموزش پرورش کل تهران؟؟

دارالترجمه دانشجو ، انقلاب ببرید ... اونا بی چون و چرا انجام میدن، البته نه که کار غیر قانونی انجام بدن
من دقیقا بردم دانشجو ولی گفت باید ببری خیابان فلسطین آموزش پرورش کل اول تایید کنه؟!
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت
(2013-10-30 ساعت 12:10)mohammad19911991 نوشته:  

من با شما موافق نیستم . برای ترجمه به دانشجو مراجعه کردم و از من هم همین درخواست رو کردن ....که مجبور شدم مهر بزنم و اینم بگم که اصلا زمان بر نیست نگران نباشید ....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: ojee

من براي مهر آموزش و پرورش تهران روي ديپلم همسرم كه از شهرستان بود ده هزار تومن به دارالترجه بيشتر پرداخت كردم چون گفت الزاميه.يه خاتم واسطه اونجا بود كه كارهاي مهر دادگستري و آموزش و پرورش را انجام ميداد. اين همه خرج مي كنيم اين هم روش.محكم كاريه عيب نداره. (همسرم ليسانس داره)
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، محبت ، زری وحدتی
سلام
اسم ما تو رزوی ها امسال درآمده است.
فرم ها + عکس را به آدرس کنتاکی آمریکا پست کردم.
محل سفارت را در فرم زده آنکارا ترکیه.
از این به بعد چه مراحلی دارد؟؟؟
ممنون
بازمانده لاتاری 2014 (F2A)
Pd = 2014/10/06
Interview = 2016/05/16(ABD)
دو خطی = 2016/12/08
OR = 2016/12/12
Clear = 2016/12/13
Enter to = USA 01/22/2017

تشکر کنندگان: masuodrh ، ojee
(2013-10-31 ساعت 04:03)alireza51 نوشته:  سلام
ممنون
با تبریک به خاطر برنده شدنتان..
شما با مطالعه تاپیک های مربوط به نحوه پر کردن فرمها در اسرع وقت با دقت و صداقت فرم ها را پر کرده و همراه عکس به کنتاکی ارسال کنید. همزمان میتوانید واکسیناسیون را شروع کنید
و بعد منتظر کارنت شدن در سایت بولتن و دعوت به مصاحبه باشید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، محبت ، زری وحدتی
ممنون
سلام
شما مطمئنید اسمتون در رزرو امسال اعلام شده و در دور اول قبول نشدید و کیس نامبرتون حدودا چنده آخه خیلی از دوستان منتظر این موضوع هستن لطفا با دقت بررسی کنید و به دوستان اطلاع بدیدSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: قصه گو ، ojee ، زری وحدتی
برای ترجمه یک مدرک موقت با جمله ارزش ترجمه ندارد.. ناقابل 70 تومن پرداخت کردم
البته روی سربرگ قوی قضائیه و با مهر مترجم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: hamedmas ، محبت
(2013-10-31 ساعت 02:48)قصه گو نوشته:  

من براي مهر آموزش و پرورش تهران روي ديپلم همسرم كه از شهرستان بود ده هزار تومن به دارالترجه بيشتر پرداخت كردم چون گفت الزاميه.يه خاتم واسطه اونجا بود كه كارهاي مهر دادگستري و آموزش و پرورش را انجام ميداد. اين همه خرج مي كنيم اين هم روش.محكم كاريه عيب نداره. (همسرم ليسانس داره)

ببخشید مگه شما مهر دادگستری رو هم خواسته اید؟
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان: قصه گو
ممنون

سلام
تبریک
اما منظورتون از رزرو چیه ؟؟؟
یعنی شمارتون حدود چنده ؟؟؟ لطفا" دقیق تر اعلام کنید تا راهنماییتون کنند
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس