کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
لطفا اگه کسی میدونه از بچه های سالهای گذشته کسی بوده با مدرک دیپلم هنرستان + فوق دیپلم ( بدون پیش دانشگاهی)ویزا گرفته باشه اسمش رو به من بگین. من این شرایط رو دارم و پیش دانشگاهی ندارم. خیلی نگرانم. ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 00:39)honeybal2014 نوشته:  لطفا اگه کسی میدونه از بچه های سالهای گذشته کسی بوده با مدرک دیپلم هنرستان + فوق دیپلم ( بدون پیش دانشگاهی)ویزا گرفته باشه اسمش رو به من بگین. من این شرایط رو دارم و پیش دانشگاهی ندارم. خیلی نگرانم. ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

دیپلم + فوق دیپلم + ریز نمرات فوق دیپلم رو همراه داشته باش، تا نشون بدی که واحدهای پیش رو در دانشگاه گذروندی ...
بله خیلی دوستان 2013 در این حالت بودن ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: honeybal2014 ، azadeh2014 ، محبت ، زری وحدتی
(2013-10-27 ساعت 00:46)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 00:39)honeybal2014 نوشته:  لطفا اگه کسی میدونه از بچه های سالهای گذشته کسی بوده با مدرک دیپلم هنرستان + فوق دیپلم ( بدون پیش دانشگاهی)ویزا گرفته باشه اسمش رو به من بگین. من این شرایط رو دارم و پیش دانشگاهی ندارم. خیلی نگرانم. ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

دیپلم + فوق دیپلم + ریز نمرات فوق دیپلم رو همراه داشته باش، تا نشون بدی که واحدهای پیش رو در دانشگاه گذروندی ...

مرسی از جوابتون/ میشه ریفرنس بدین ؟ اسمشون خاطرتون هست؟
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 14:35)mahsa201 نوشته:  من دانشجوي ام و درسم تا زمان مصاحبه اماده نميشه.دانشگاه هم اصل مدرك ديپلم را نميده حتي با وثيقه.حالا چي كار كنم؟ايا كپي اش موردي داره؟

با وثیقه هم نمیده؟؟
فک می کنم با پا فشاری فراوان یا پارتی بازی بشه کاری کرد . . اگر که نه باید به همون کپی اکتفا کرد دیگه!!
مدرک پیش رو که دارید؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: محبت
میخوام مدارک رو ببرم برای ترجمه..چه مدارکی رو دو نسخه ترجمه بگیرم؟
منظورم یک نسخه برای بردن به آ م ر ی ک ا هست؟ همه مدارک لازمه برای بردن؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت
با سلام. آیا ترجمه مدرک تحصیلی دیپلم و لیسانس همسران برندگان لاتاری هم لازم است برای روز مصاحبه بخصوص همسرانی که شاغل هستند و توی فرمها تحصیلات و مشاغلشون رو ذکر کردند؟ یا فقط ترجمه مدارک تحصیلی فرد برنده کفایت میکنه؟ سوال دومم هم اینه که آیا سند ازدواج باید در دونسخه ترجمه بشه(اصل ترجمه مترجم) یا یک نسخه اصلی ترجمه و یک نسخه کپی ترجمه برای زوج کافیه؟
ممنونم از پاسختون...
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 11:29)shayesteh نوشته:  با سلام. آیا ترجمه مدرک تحصیلی دیپلم و لیسانس همسران برندگان لاتاری هم لازم است برای روز مصاحبه بخصوص همسرانی که شاغل هستند و توی فرمها تحصیلات و مشاغلشون رو ذکر کردند؟ یا فقط ترجمه مدارک تحصیلی فرد برنده کفایت میکنه؟ سوال دومم هم اینه که آیا سند ازدواج باید در دونسخه ترجمه بشه(اصل ترجمه مترجم) یا یک نسخه اصلی ترجمه و یک نسخه کپی ترجمه برای زوج کافیه؟
ممنونم از پاسختون...

سوال اول: بله لازمه. البته ممکنه اصلا نگاه نکنند، ممکن هم هست مه مدارکشون رو نگاه کنند، بهتره سفرنامه های پارسال رو مطالعه کنید...
سوال دوم: بله 2 تا ترجمه اصل لازم دارید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shayesteh ، masuodrh ، محبت
(2013-10-27 ساعت 01:10)masuodrh نوشته:  میخوام مدارک رو ببرم برای ترجمه..چه مدارکی رو دو نسخه ترجمه بگیرم؟
منظورم یک نسخه برای بردن به آ م ر ی ک ا هست؟ همه مدارک لازمه برای بردن؟

دوست عزیز سند ازدواج که برای مصاحبه به 2 تا نسخه احتیاج دارین، مدارک تحصیلی هم که یک نسخه باید به سفارت بدین، یک نسخه هم برای کار پیدا کردن احتیاج دارین احتمالا، مدارک شناسایی هم همینطور، ممکنه البته خیلی هاش به کارتون نیاد پس به نظر من فعلا یک نسخه (سند ازدواج 2 تا) ترجمه بگیرید بعد از مصاحبه هر مدرکی رو که ترجمه شو دادین به سفارت 2باره بدین براتون ترجمه به همون دارالترجمه که قیمتش کمتر در بیاد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، masuodrh ، afshin4749 ، sani1348 ، زری وحدتی
(2013-10-27 ساعت 00:46)mohammad19911991 نوشته:  

رفرنسم الان ته کشیده ، اما تو تایپک مشابه 2013 " فوق دیپلم " رو جستجو کنید پیدا خواهید کرد
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: honeybal2014
سلام بچه ها من الان یه چیزی دیدم تو یه مطلبی که ترجمه ها فقط 6 ماه اعتبار دارن من که تاریخ ترجمه هام 1 جولای هست دوباره باید برم دارالترجمه ؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 20:35)Kamyar.A نوشته:  سلام بچه ها من الان یه چیزی دیدم تو یه مطلبی که ترجمه ها فقط 6 ماه اعتبار دارن من که تاریخ ترجمه هام 1 جولای هست دوباره باید برم دارالترجمه ؟؟؟
ای وای از دست شما دوستانی که هرگز در جستجوی سوالاتتان در مهاجرسرا نیستید !!!! . دوست عزیز ، مدارک تحصیلی که محتویات و شرایطشان براساس گذشت زمان تغییری نمیکند ، نیازی به ترجمه ی جدید ندارند . مگر خدایی ناکرده نمرات شما و یا معدل شما در طی مرور زمان تغییر میکند ؟ مسلماً خیر !! . آنچه که نیاز به ترجمه مجدد دارد ، اسنادی مانند گواهی ازدواج و مشابه آن میباشد . که ممکن است در طی زمان تغییر کند . مثلاً شخصی از همسرش جدا شود !! .
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 21:01)afshin4749 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 20:35)Kamyar.A نوشته:  سلام بچه ها من الان یه چیزی دیدم تو یه مطلبی که ترجمه ها فقط 6 ماه اعتبار دارن من که تاریخ ترجمه هام 1 جولای هست دوباره باید برم دارالترجمه ؟؟؟
ای وای از دست شما دوستانی که هرگز در جستجوی سوالاتتان نیستید !!!! . دوست عزیز ، مدارک تحصیلی که از محتویات و شرایط آنها در طی زمان تغییری نمیکند ، نیازی به ترجمه ی جدید ندارند . مگر نمرات شما و یا معدل شما در طی مرور زمان تغییر میکند ؟ مسلماً خیر !! . آنچه که نیاز به ترجمه مجدد دارد ، اسنادی مانند گواهی ازدواج و مشابه آن میباشد . که ممکن است در طی زمان تغییر کند . مثلاً شخصی از همسرش جدا شود !! .
موفق باشید

دوست عزیزم خیلی ممنون از پاسختون من هیچ گونه تغییری در اسناد و مدارکم نداشتم پس اگر از 6 ماه بیشتر از تاریخ ترجمه بگذره نیازی به ترجمه مجدد نیست چون با این اوضاع فکر کنم 4 ماه دیگه تاریخ مصاحبمون رو اعلام کنن بازم خیلی خیلی ازتون ممنونم؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان:
درود
دوستان تهرانی که مدارک رو برای ترجمه دادند لطفا یک دارالترجمه خوب در تهران بهم معرفی کنید آدرس و شماره تماسشون رو هم برام بزارید .
با تشکر
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
دارالترجمه مدرک دیپلمم (گواهی پایان دوره متوسطه) رو secondary school ترجمه کرده، درسته ؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 00:13)monainhere نوشته:  دارالترجمه مدرک دیپلمم (گواهی پایان دوره متوسطه) رو secondary school ترجمه کرده، درسته ؟؟؟؟

واقعا مترجم ترجمه کرده مدرکتونو؟
دیپلم که همون دیپلم است وکلمه انگلیسی میباشد.
secondary school یعنی مدرسه راهنمایی.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، mohammad19911991 ، behfaza ، محبت ، Sam2014 ، ojee ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان