کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستان لطفا راهنمایی کنید... من توی یک شرک دولتی هستم که به هیچ عنوان نامه اشتقال به کار نمیده فقط تونستم لیست بیمه ای که برام رد شده و از سایت sso.irگرفتم رو ببرم خود شرکت بیمه و دادم مهرش کردن و با هزار زحمت ذادم امور مالی شرکت با زحمت یک خط نوشتن و تاییدش کردن و مهر اصلی که نه مهر امور مالی اداری رو زدن و بردم دارالترجمه گفنه قابل ترجمه و تایید امور خارجه و دادگستری هم هستش.... به نظر شما این بدرد سابقه کار جهت ارائه به سفارت خوبه یا اصلا بیخیالش بشم و کاری بهش نداشته باشم و نبرم سفارت؟؟؟؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 16:23)hamideftex2014 نوشته:  دوستان لطفا راهنمایی کنید... من توی یک شرک دولتی هستم که به هیچ عنوان نامه اشتقال به کار نمیده فقط تونستم لیست بیمه ای که برام رد شده و از سایت sso.irگرفتم رو ببرم خود شرکت بیمه و دادم مهرش کردن و با هزار زحمت ذادم امور مالی شرکت با زحمت یک خط نوشتن و تاییدش کردن و مهر اصلی که نه مهر امور مالی اداری رو زدن و بردم دارالترجمه گفنه قابل ترجمه و تایید امور خارجه و دادگستری هم هستش.... به نظر شما این بدرد سابقه کار جهت ارائه به سفارت خوبه یا اصلا بیخیالش بشم و کاری بهش نداشته باشم و نبرم سفارت؟؟؟؟

1- اگر حداقل مدرک تحصیلی پیش دانشگاهی رو دارید پس اصلاً بهش نیاز پیدا نمی کنید.
2- اگر هم نیاز داشته باشید به نظر من همین مواردی که تهیه کردید کارتون رو راه می ندازه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، .YAS ، azadeh2014 ، زری وحدتی
دوستان برای دالترجمه اصل مدارک را به همراه کپی ببریم؟
یا اصل مدارک رو نگه میدارند؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: H Pier ، ffrfar ، محبت
(2013-10-21 ساعت 19:40)masuodrh نوشته:  دوستان برای دالترجمه اصل مدارک را به همراه کپی ببریم؟
یا اصل مدارک رو نگه میدارند؟
شما اصل مدارک رو به دارالترجمه میدید,فقط یه رسید هم ازشون بگیرید .اگرچه در مدت خیلی کوتاه کار را انجام میدهند و خودشان کارشون رو بلدند واز هر مدرک کپی گرفته وبه ترجمه منگنه میکنند.یادتون باشه قبل از تحویل حتما" ترجمه ها رو نگاه کنید تا اگر اصلاحی احتیاج داشت انجام بدن.(فکر کنم جواب کافیه)
تشکر کنندگان: H Pier ، قصه گو ، masuodrh ، محبت ، storagemeter ، aghaghia ، Sam2014 ، artam2 ، زری وحدتی
سلام،
دوستان من رشته م مدیریت بازرگانی هستم و تو فرم dv-230 نوشتم commercial management. ولی دارالترجمه نوشته business management.

به نظرتون به kcc اطلاع بدم یا اینکه تو روز مصاحبه مطرح کنم این موضوع رو .
و اینکه تو روز مصاحبه چه پاسخ قانع کننده ای برای این تفاوت در ترجمه ها داشته باشم که کمکم کنه؟

با تشکر
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-22 ساعت 16:12)arash1392 نوشته:  سلام،
دوستان من رشته م مدیریت بازرگانی هستم و تو فرم dv-230 نوشتم commercial management. ولی دارالترجمه نوشته business management.

به نظرتون به kcc اطلاع بدم یا اینکه تو روز مصاحبه مطرح کنم این موضوع رو .
و اینکه تو روز مصاحبه چه پاسخ قانع کننده ای برای این تفاوت در ترجمه ها داشته باشم که کمکم کنه؟

با تشکر

با توجه به سفرنامه هایی که دوستان نوشتند این موضوع چندان اهمیتی ندارد و فقط کافیه به آفیسر در روز مصاحبه خیلی کوتاه این تفاوت رو عنوان کنین و آفیسر با لبخند میگه که اشکال نداره.Wink
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: arash1392 ، ffrfar ، storagemeter ، aghaghia ، محبت ، amin arefi ، exxedus ، behfaza ، زری وحدتی
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم من که هنوز دانشجو هستم و معافیت تحصیلی دارم و اینکه باید وضعیت سربازیم رو تو روز مصاحبه بهشون نشون بدم، اگه دانشگاه مدرک معافیت تحصیلی رو نداد بهم که ببرم ترجمه اش کنم باید چیکار کنم؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
(2013-10-22 ساعت 23:32)Visas نوشته:  سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم من که هنوز دانشجو هستم و معافیت تحصیلی دارم و اینکه باید وضعیت سربازیم رو تو روز مصاحبه بهشون نشون بدم، اگه دانشگاه مدرک معافیت تحصیلی رو نداد بهم که ببرم ترجمه اش کنم باید چیکار کنم؟

دوست عزیز خوب فکری کردی ...
بهت میدن ، من خودم چند وقت پیش برا اینکه مدرک فوق دیپلمم رو بگیرم رفتم اتاق نظام وظیفه یه برگه معافیت تحصیلی بم دادن
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: Visas ، azadeh2014 ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-23 ساعت 13:58)mohammad19911991 نوشته:  

بهت میدن ، من خودم چند وقت پیش برا اینکه مدرک فوق دیپلمم رو بگیرم رفتم اتاق نظام وظیفه یه برگه معافیت تحصیلی بم دادن

یعنی از همون دانشگاه بگیرم برگه رو یا از نظام وظیفه؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-23 ساعت 14:01)Visas نوشته:  

توی دانشگاه اتاقی هست برای امور دانشجویان مشمول، به نام " نظام وظیفه " اونجا برید
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، amin arefi ، azadeh2014 ، behfaza
دوستان ترجمه مدارک به آنکارا باید از هر مدرکی دو سری باشه دیگه یک سری 15 روز قبل بفرستیم و یک سری هم روز مصاحبه. درست است؟
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-23 ساعت 14:34)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 14:01)Visas نوشته:  

توی دانشگاه اتاقی هست برای امور دانشجویان مشمول، به نام " نظام وظیفه " اونجا برید
دوست عزیز تو هر دانشگاهی در امور دانشجویی بخشی هست به نام مشمولین چون شما هنوز دانشجو هستید باید اشتغال به تحصیل بگیرید که نشون بده شما دانشجو هستید Winkاما شاید بتونید از مشمولین واحدتون کپی برگه معافیتتون رو بگیرید که معمولا نمیدنCool
در ضمن یک نسخه هم در پرونده تحصیلی تون هست که اگه میونتون با کارشناس گروهتون خوب باشه Tongue
بگو یک کپی ار برگه معافیتت بهت بده
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-25 ساعت 12:04)علی1369 نوشته:  دوستان ترجمه مدارک به آنکارا باید از هر مدرکی دو سری باشه دیگه یک سری 15 روز قبل بفرستیم و یک سری هم روز مصاحبه. درست است؟
سلام
نه دوست خوبم همون یک سری که میفرستید رو اونجا در پرونده تون میذارن و دوستان جهت محکم کاری دو سری میگیرن که البته کار خوبی هم میکنن وگرنه اونجا از شما فقط 2 سری ترجمه عقد نامه میخوان که یک سری رو پست کردید و سری دوم رو همراه میبرید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: علی1369 ، aghaghia ، .YAS ، H Pier ، ghafari88 ، ffrfar ، amin arefi ، زری وحدتی
دوستان کل ترجمه ها باید مهر دادگستری و امور خارجه داشته باشه؟ ممنون میشم کمک کنید !!! مخصوصا برگه کاری
تشکر کنندگان:
من دانشجوي ام و درسم تا زمان مصاحبه اماده نميشه.دانشگاه هم اصل مدرك ديپلم را نميده حتي با وثيقه.حالا چي كار كنم؟ايا كپي اش موردي داره؟
تشکر کنندگان: pooyan1920

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان