کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-11-06 ساعت 13:45)saami نوشته:  دوستان نکات زیر رو حتما از دارالترجمه بخوان، سفارت اشکال میگیرند :
1- حتما دقت کنند متن درست ترجمه شده باشه (حتی صفحه توضیحات شناسنامه اگه خالیه N/A قید بشه)
2- حتما کپی مدرک به اصل ترجمه پانچ بشه و منگه مخصوص بخوره
دوست گرامی با سلام
ممکنه بفرمایید این پانچ شدن و خوردن منگنه مخصوص را بیشتر توضیح بدهید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان:
مدراک رو الان گرفتیم از دارالترجمه میبینم که دو نسخه ترجمه سند ازدواج رو باهم پانچ کرده به کپی ها..باید از هم جدا باشند درسته؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ffrfar
(2013-11-06 ساعت 23:12)Sam2014 نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 23:02)masuodrh نوشته:  نیاز هست کیس نامبر رو رو ترجمه ها هم بنویسیم؟
همه مدارکی که به س ف ا ر ت ارائه می شه از قبیل کپی مدارک ، اصل ترجمه ها و اصل تمکن مالی باید در بالای سمت راست ، کیس نامبر درج بشه .
کپی مدارک که پانچ شده به ترجمه..آیا کپی دیگری هم لازم هست؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . میخواستم بدونم برای ترجمه عقدنامه و شناسنامه آیا مهر امور خارجه و دادگستری لازمه یا همون ترجمه مترجم برای سفارت کافیه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-17 ساعت 15:02)H Pier نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 14:51)masuodrh نوشته:  دوستان با تجربه گفتند که اگر قصد ادامه تحصیل در آمریکا رو نداریم مدارک تحصیلی نیاز به تأیید دادگستری نداره
یک سوال برام پیش اومده... آیا مدارک دیگه مثل شناسنامه و کارت ملی و معافیت و .. هم نیاز به تایید دادگستری نداره؟

سایت رسمی و دولتی مهاجرت رسما اعلام کرده که مهر مترجم رسمی کافی است... اگه نیازه منبعش رو هم براتون بزارم. برای مصاحبه فقط مهر مترجم برای تمام مدارک.
لطف می کنید منبعشو بذارید. ممنونم.
تشکر کنندگان: hamedmas
آيا اگه طرف برنده اصلي نباشه و مدرکش نوشته باشه ارزش ترجمه نداره بايد حتما بره وزرات علوم مدرک اصلشو بگيره ؟؟؟
آخه اون نياز به وصيقه داره ولي مدرک ديپلمشو داره
ممنون ميشم کسي مي دونه
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: jojo_hami
(2013-11-07 ساعت 14:35)hamedmas نوشته:  آيا اگه طرف برنده اصلي نباشه و مدرکش نوشته باشه ارزش ترجمه نداره بايد حتما بره وزرات علوم مدرک اصلشو بگيره ؟؟؟
آخه اون نياز به وصيقه داره ولي مدرک ديپلمشو داره
ممنون ميشم کسي مي دونه
شما همون مدرک موقت رو بدین براتون ترجمه کنند بدون قید جمله ارزش ترجمه ندارد
در اغلب کیس های مصاحبه رفته از نفرات غیراصلی مدرک تحصیلی گاهاً فقط دیپلم خواستند نه مدرک دیگه
تشکر کنندگان: jojo_hami ، hamedmas
(2013-11-07 ساعت 12:59)ehsan2012 نوشته:  سلام دوستان . میخواستم بدونم برای ترجمه عقدنامه و شناسنامه آیا مهر امور خارجه و دادگستری لازمه یا همون ترجمه مترجم برای سفارت کافیه ؟
فقط و فقط مهر مترجم کفایت می کندSmile
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، ehsan2012
(2013-11-07 ساعت 22:50)shlahni نوشته:  سلام دوستان . می خواستم بدونم برای سفارت باید دیپلم رو هم ببریم یا لیسانس کافیه؟ من که گیج شدم!!!!!!!

سلام دوست عزیز، معمولا آخرین مدرک تحصیلی رو میخوان ولی اگر سفرنامه های دوستان رو بخونید متوجه میشید که گاهی علاوه بر مدارک بالاتر مدرک دیپلم رو هم از متقاضی خواستن پس بهتره هر 2 همراهتون باشه که اگر ازتون خواستن، با نقص مدرک مواجه نشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shlahni ، behfaza
(2013-11-07 ساعت 23:13)aghaghia نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 22:50)shlahni نوشته:  سلام دوستان . می خواستم بدونم برای سفارت باید دیپلم رو هم ببریم یا لیسانس کافیه؟ من که گیج شدم!!!!!!!

سلام دوست عزیز، معمولا آخرین مدرک تحصیلی رو میخوان ولی اگر سفرنامه های دوستان رو بخونید متوجه میشید که گاهی علاوه بر مدارک بالاتر مدرک دیپلم رو هم از متقاضی خواستن پس بهتره هر 2 همراهتون باشه که اگر ازتون خواستن، با نقص مدرک مواجه نشید...

ممنون. دیپلم رو باید از دانشگاه بگیرم؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-07 ساعت 23:26)shlahni نوشته:  ممنون. دیپلم رو باید از دانشگاه بگیرم؟

خواهش میکنم، بله یا دانشگاه یا دبیرستان محل تحصیل تون...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، shlahni ، behfaza
الان با یکی از دوستانم که رفتند سفارت آنکارا صحبت کردم میگفت که آفیسر ازشون ترجمه پاسپورت خواسته آیا درسته این مطلب مگه ما ترجمه پاسپورتم داریم ؟؟؟
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 00:47)feel نوشته:  الان با یکی از دوستانم که رفتند سفارت آنکارا صحبت کردم میگفت که آفیسر ازشون ترجمه پاسپورت خواسته آیا درسته این مطلب مگه ما ترجمه پاسپورتم داریم ؟؟؟
دوست عزیز کپی پاس منظورش بود دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza
(2013-11-08 ساعت 00:51)ffrfar نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 00:47)feel نوشته:  الان با یکی از دوستانم که رفتند سفارت آنکارا صحبت کردم میگفت که آفیسر ازشون ترجمه پاسپورت خواسته آیا درسته این مطلب مگه ما ترجمه پاسپورتم داریم ؟؟؟

نه میگه ترجمه پاسپورت خواستن
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 01:20)feel نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 00:51)ffrfar نوشته:  

نه میگه ترجمه پاسپورت خواستن
آخه اینو دیگه نشنیدیم..گذرنامه خودش یه سند بین المللی هست..اگر ترجمه داشت که شما هر کشوری میخواستی بری باید ترجمه هم میبردی..
تشکر کنندگان: قصه گو ، ffrfar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان