کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-11-07 ساعت 14:13)smsk نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 15:02)H Pier نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 14:51)masuodrh نوشته:  دوستان با تجربه گفتند که اگر قصد ادامه تحصیل در آمریکا رو نداریم مدارک تحصیلی نیاز به تأیید دادگستری نداره
یک سوال برام پیش اومده... آیا مدارک دیگه مثل شناسنامه و کارت ملی و معافیت و .. هم نیاز به تایید دادگستری نداره؟

سایت رسمی و دولتی مهاجرت رسما اعلام کرده که مهر مترجم رسمی کافی است... اگه نیازه منبعش رو هم براتون بزارم. برای مصاحبه فقط مهر مترجم برای تمام مدارک.
لطف می کنید منبعشو بذارید. ممنونم.
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4760.html
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان: H Pier ، ffrfar ، Natasha9
از دوستان مطلع کسی میدونه دیپلم دبیرستان و پیش دانشگاهی رو در تهران از کجا باید گرفت؟ آموزش پرورش، دبیرستان، یا دانشگاه؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 21:30)hosseinmm نوشته:  از دوستان مطلع کسی میدونه دیپلم دبیرستان و پیش دانشگاهی رو در تهران از کجا باید گرفت؟ آموزش پرورش، دبیرستان، یا دانشگاه؟

دوست عزیز قطعا یا از دانشگاه یا دبیرستان. ولی من خودم اول از دانشگاه سوال می کنم چون من هم یادم نمی اد دیپلمم کجاست ولی حتما اگر از دانشگاه سوال کنیم جواب میدن
تشکر کنندگان: hosseinmm
(2013-11-08 ساعت 02:19)masuodrh نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 01:20)feel نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 00:51)ffrfar نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 00:47)feel نوشته:  الان با یکی از دوستانم که رفتند سفارت آنکارا صحبت کردم میگفت که آفیسر ازشون ترجمه پاسپورت خواسته آیا درسته این مطلب مگه ما ترجمه پاسپورتم داریم ؟؟؟
دوست عزیز کپی پاس منظورش بود دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

نه میگه ترجمه پاسپورت خواستن
آخه اینو دیگه نشنیدیم..گذرنامه خودش یه سند بین المللی هست..اگر ترجمه داشت که شما هر کشوری میخواستی بری باید ترجمه هم میبردی..

این چه حرفیه آخه! منظور دوستتون اینه ازش ترجمه انگلیسی به انگلیسی خواستن؟ الله اکبر!!!
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، این واسم سواله که اصل مدرک دانشگاهی دانشگاه آزاد کافیه ؟ منظورم اینه که نیاز به تاییدی از وزارت علوم نداره ؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-09 ساعت 08:23)Hamid nezam نوشته:  سلام دوستان، این واسم سواله که اصل مدرک دانشگاهی دانشگاه آزاد کافیه ؟ منظورم اینه که نیاز به تاییدی از وزارت علوم نداره ؟

سلام دوست عزیز، برای دانشگاه آزاد نیازی به تاییدیه وزارت علوم نیست، اگر مدرک تون جدید هست که هیچ اگر قدیمیه باین پســــت رو بخونین، و به آدرسی که در خیابان پاسداران دادن باید مراجعه کنید، در ضمن اگر قصد ادامه تحصیل ندارین و نمیخواین مهر دادگستری روی ترجمه تون بخوره نیازی به این کار هم نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Natasha9 ، ffrfar
سلام.
آیا سند ملکی هم ترجمه نیاز داره؟
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: ffrfar
(2013-11-09 ساعت 13:33)benitto نوشته:  سلام.
آیا سند ملکی هم ترجمه نیاز داره؟
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان خوب مهاجر سرایی,
از اونجایی که میتونیم علاوه بر نامه تمکن مالی ترجمه سند خونه و... برای مصاحبه ببریم. سوالم اینه که آیا میشه فقط ترجمه ها را با اصل مدرکشون ارایه بدیم و دیگه از کار کارشناسی برای قیمت گذاری خونه صرف نظر کنیم(چون هزینه های کارشناسی خیلی بالا رفته!!!!!)و اونطوری که از سفرنامه های سال پیش فهمیدم خیلی هم اهمییت نمیدن(موقع مصاحبه)با تشکر از توجه تون
تشکر کنندگان:
یه سوال دارم:: کی می دونه که خانمی که می خواد پاسپورت بگیره باید جدا بگیره یا اینکه اسمش توی پاس همسرش باشه؟؟
بچه ها چطور توی پاس پدرشون؟ اگه من خودم برنده شدم چی؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-09 ساعت 13:54)آرادایمان نوشته:  یه سوال دارم:: کی می دونه که خانمی که می خواد پاسپورت بگیره باید جدا بگیره یا اینکه اسمش توی پاس همسرش باشه؟؟
دوست عزیز بایییییییییییییییید تک تک اعضای خانواده پاس جداگانه داشته باشندحتی نوزاد...........
تشکر کنندگان: Sam2014
(2013-11-09 ساعت 13:54)آرادایمان نوشته:  یه سوال دارم:: کی می دونه که خانمی که می خواد پاسپورت بگیره باید جدا بگیره یا اینکه اسمش توی پاس همسرش باشه؟؟
با سلام
الان دیگه بطور نرمال برای هر فرد پاس جداگانه میدهند و از بابت پاس جداگانه برای افراد یک کیس مشکلی پیش نمی یاد.
مدارک شناسایی شما که بعداً همراه ترجمشون ارائه میدهید ( از قبیل سند ازدواج و شناسنامه ) ارتباطات و نسبت ها را مشخص می کنه.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-06 ساعت 23:12)Sam2014 نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 23:02)masuodrh نوشته:  نیاز هست کیس نامبر رو رو ترجمه ها هم بنویسیم؟
همه مدارکی که به س ف ا ر ت ارائه می شه از قبیل کپی مدارک ، اصل ترجمه ها و اصل تمکن مالی باید در بالای سمت راست ، کیس نامبر درج بشه .

منظورتون اینه که از دارالترجمه و بانک بخواهیم کیس نامبر رو روی برگه ها بنویسه یا خودمون دستی اینکارو بکنیم.؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. از اینکه سوال تکراری می پرسم واقعا معذرت می خوام. دقیقا چه مدارکی باید برای سفارت ارمنستان ترجمه و ارائه بشه و همچنین از هر کدوم چند نسخه باید آماده کرد؟ اطلاعات کلی رو تو پستهای گذشته دیدم ولی اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
تشکر کنندگان:
(2013-11-09 ساعت 08:33)aghaghia نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 08:23)Hamid nezam نوشته:  سلام دوستان، این واسم سواله که اصل مدرک دانشگاهی دانشگاه آزاد کافیه ؟ منظورم اینه که نیاز به تاییدی از وزارت علوم نداره ؟

سلام دوست عزیز، برای دانشگاه آزاد نیازی به تاییدیه وزارت علوم نیست، اگر مدرک تون جدید هست که هیچ اگر قدیمیه باین پســــت رو بخونین، و به آدرسی که در خیابان پاسداران دادن باید مراجعه کنید، در ضمن اگر قصد ادامه تحصیل ندارین و نمیخواین مهر دادگستری روی ترجمه تون بخوره نیازی به این کار هم نیست...

والا مدرکم مال 4 سال پیشه (یعنی 1388) نمیدونم جدید حساب میشه یا قدیمیه..!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان