موضوعها: 0
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
لطفا راهنمایی کنید که چطور سند ملک را کارشناسی کردید؟باید به کجا مراجعه کردوهزینه اش چقدر میشود؟با تشکر
[/quote]
سلام
من و همسرم سند خونه هامون و ماشینامونو ترجمه کردیم ولی کارشناس نبردیم لازمه؟
[/quote]
به نظرم تا جایی که در توانتون هست تمکن مالی ارائه بدین.
من تو سفرنامه ها بعضا میبینم که ترجمه اسناد رو قبول نکردن و یا آفیسر محترم گفتند که نیازی به ترجمه سند نیست و تمکن مالی کافیه. به هر حال اگر تمکن براتون مقدور است خودتون رو به زحمت ترجمه سند نندازین. (بازم خود دانین)
[/quote]
اصلا سندارو بدون تمكن مالي قبول نميكنن اين اسناد مستحبه ولي واجب نيست وووو نياز به كارشناسي ندارن
CN:2014AS11$$/Ankara>
Abu Dhabi /Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برو بکس
۲ تا سوال:
۱:پرینت ثبت نامCSC برای کسانی که آنکارا مصاحبه دارن؟من درخواست دادم که مصاحبهام بیفته ایروان،آیا برای من هم نیازه؟اصلا این ثبت نم درCSC چی هست باید از الان ثبت نام کنیم؟ما احتمالا مصاحبمون میافته توی ماه مارس.
۲:این جریان سند طلاق و ازدواج که زدید هر نفر یه نسخه،یعنی چی؟ممنون میشم شفاف سازی کنید.
*let's keep on trying and hope the best will happen*
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان وقت بخیر
دوستانی که مدارکتون رو ترجمه کردین، اگر مدارک رو مهر دادگستری نزنیم باز هم تائید وزارت علوم و آموزش پرورش لازم هست آیا؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من کلی بین این دارالترجمه ها جستجو کردم تا بالاخره جایی رو پیدا کردم که واقعا از نظر قیمت منصف بودن چون اینجوری که من فهمیدم این دارالترجمه ها به هیچ وجه قیمت یکسانی ندارند و هر کدوم واسه خودشون قیمت می دن.
من خود مدارکم رو بردم دارالترجمه رسمی نوید، میدان انقلاب روبروی سینما بهمن، پاساژ اندیشه
ریزنمرات رو ترمی 2000 دانشنامه 6000 شناسنامه 5000 (با تاییدات کامل 16000)
قیمت هاشون واقعا منصفانه بود برخوردشون هم خوب بود و به امید خدا کارشون هم خوب باشه البته از قبل هم تعریفشون رو شنیده بودم از دوستام و جاهای دیگه ولی هنوز کارم رو تحویل نگرفتم.
تلفنشونو می ذارم که خواستین استعلام قیمت کنین راحت باشین: 66487893 -09123396368
البته از چند جای دیگه هم قیمت گرفتم که قیمت هاشون بالا بود مثل دارالترجمه فرنیا 66976575 و دارالترجمه باران
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-15 ساعت 13:04)EKAM نوشته: (2014-01-15 ساعت 11:14)blueskysam نوشته: (2014-01-15 ساعت 10:29)EKAM نوشته: (2014-01-15 ساعت 01:23)blueskysam نوشته: (2014-01-14 ساعت 22:52)aghaghia نوشته: سلام دوست عزیز، 1. ثبت نام csc خودش تاپیک جداگانه داره که اگر پست اولش رو بخونید متوجه میشید درباره چی هست!!!
2. یک نسخه برای خانم، یک نسخه برای آقا...
سلام مجدد
منظور از ۲ نسخه، ۲ نسخه ترجمه برای عقدنامه هست؟
بله 2 سري ترجمه لازمه
ببخشید من میپرسم دوباره
من یه طلاق نامه دارم،که باید یه نسخه از اون را ترجمه کنم، و یه عقد نامه که باید ۲ نسخه،یکی برای خانمم یکی برای خودم.در ضمن خانمم برندهٔ اصلی هستن.
ولی من از یکی از دوستان که مصاحبه رفته تواین آنکارا ۲ ماه پیش،پرسیدم گفت که همون یه نسخه هم کافیه،از کجا باید نسبت به این مورد مطمئن شد؟ممنون از راهنمایی شما پیشاپیش.
جزو مدارك 2 سري ترجمه بود گفتم وگرنه من تجربه عقدنامه رو ندارم دوستاني كه ترجمه بردن بهتر راهنمايي ميكنن
دوست عزيز اگه يكي 2 ماه پيش رفته مصاحبه همون جايي كه شما هم قراره مصاحبه بشين پس توصيه هاشو گوش كنيد.
بله طبق گفته شما ..از سند ازدواج حتما حتما دو نسخه ترجمه کنید چون پرونده هر کس تو سفارت جداگانه تشکیل میشه و برای پرونده همسر هم نیازه..چه برنده اصلی چه غیر اصلی
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر از عکسی که میبریم بیشتر از 6 ماه گذشته باشه قبول نمیکنن ؟ چون ما همون عکسی که موقع ثبت نام آپلود کردیم رو داریم میبریم که حدود 8 ماه گذشته
داستان نشه یه وقت؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='Ramin geologist' pid='457279' dateline='1389762658']
دوستان وقت بخیر
دوستانی که مدارکتون رو ترجمه کردین، اگر مدارک رو مهر دادگستری نزنیم باز هم تائید وزارت علوم و آموزش پرورش لازم هست آیا؟
[/quot
دیپلم رو آموزش و پرورش تایید میکنه مدرک دانشگاهی رو هم سازمان امور دانشجویان، اما اگه قصد ادامه تحصیل ندارید نیازی به تایید توسط مراجع نیست و همون مهر مترجم مورد تایید دادگستری کافیه. ولی بهتره همینجا کارتونو محکم کنید که الکی استرس نگیرید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد ايا ميشه كپي ديپلم رو براي دارالترجمه داد بدون اينكه مهر كپي برابر اصل داشته باشه؟