کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2014-01-21 ساعت 17:11)Mahsa TA نوشته:  جريان اين فرم اسپانسر i134 چيه؟؟؟براي همه لازمه؟؟؟براي كسي كه گواهي تمكن ميبره چي؟؟؟؟لطفا جواب بدين
دوست خوبم فرم اسپانسر چه ارتباطی به تاپیک ترجمه مدارک داره؟ وقتی سوالتون رو در تاپیک مناسبش مطرح نمی کنین هم بچه ها رو مجبور می کنین که جوابی رو که بارها و بارها داده شده دوباره بنویسن هم تاپیکها شلوغ میشه و هم کار مدیران برای پاک کردن موضوعات نامرتبط رو زیاد می کنین.
در جوابتون باید بگم خیر کسی که تمکن مالی داره و نمی خواد اسپانسر بگیره نیازی به این فرم نداره. اما اگر می خواین بدونین کلا این فرم چی هست به تاپیک مربوط به اسپانسر مراجعه کنین.
موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، aaraam
(2014-01-18 ساعت 16:37)mandana Tadayon نوشته:  سلام دوستان
من کلی بین این دارالترجمه ها جستجو کردم تا بالاخره جایی رو پیدا کردم که واقعا از نظر قیمت منصف بودن چون اینجوری که من فهمیدم این دارالترجمه ها به هیچ وجه قیمت یکسانی ندارند و هر کدوم واسه خودشون قیمت می دن.
من خود مدارکم رو بردم دارالترجمه رسمی نوید، میدان انقلاب روبروی سینما بهمن، پاساژ اندیشه
ریزنمرات رو ترمی 2000 دانشنامه 6000 شناسنامه 5000 (با تاییدات کامل 16000)
قیمت هاشون واقعا منصفانه بود برخوردشون هم خوب بود و به امید خدا کارشون هم خوب باشه البته از قبل هم تعریفشون رو شنیده بودم از دوستام و جاهای دیگه ولی هنوز کارم رو تحویل نگرفتم.
تلفنشونو می ذارم که خواستین استعلام قیمت کنین راحت باشین: 66487893 -09123396368
البته از چند جای دیگه هم قیمت گرفتم که قیمت هاشون بالا بود مثل دارالترجمه فرنیا 66976575 و دارالترجمه باران

سلام ميشه تعداد ترجمه هارو ذكر كنيد از عر كدام چند سري؟؟؟؟ايا سوءپيشينه لازم هست؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-01-05 ساعت 01:28)lida55 نوشته:  سلام

اگر ابوظبی مصاحبه دارین بدونین که میگه فقط تمکن مالی بدین برای ما که ترجمه سند خونه رو نگرفت و فقط هم مدارک تمکن برنده اصلی رو خواست و تمکن همسرم رو پس داد ترجمه کارت ملی رو گرفت اعتبارش هم گذشته بود مهم نیست پول اضافه واسه ترجمه ندین یه تمکن بانکی ببرین
سلام ما هم ابوظبي مصاحبه داريم ايا سوء پيشينه هم لازم هست؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: taleghani
با سلام.
من تا به امروز فقط سوال پرسیدم. اما مصاحبه ما تمام شد و الان وقت گذاشتن اطلاعاتی هست که شاید به شما کمک کنه.
سفارت ما ابوظبی بود. اصل همه مدارک به شما تحویل داده میشه و فقط ترجمه های رسمی رو سفارت رو نگه می دارن.
در آخر بگم بسیار بسیار راحت باشید. هیچ مشکلی نیست. خیلی مسائل رو جدی نگیرید. کل پروسه از راحت ترین کار اداری ایران هم راحت تره. کاری به این ندارم قبول بشه آدم یا نه. اگر سوال ویژه ای داشتید می تونید از ایمیل من benjamin_pyk@yahoo.com بپرسید. سعی می کنم جواب بدم.
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: taleghani ، قصه گو
سلام:
میخواستم بدونم بغیر از سند ازدواج مدارک تحصیلی و شغلیه خانمومم باید ترجمه بشن؟یا همون مدارک خودم که برنده شدم کافیه ؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من در حال حاضر فقط معافیت تحصیلی دارم می خواستم بدونم فیش وثیقه ی خروج از کشور ترجمه اش برای سفارت کافیه ؟؟؟
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2014-01-22 ساعت 01:37)benitto نوشته:  با سلام.
من تا به امروز فقط سوال پرسیدم. اما مصاحبه ما تمام شد و الان وقت گذاشتن اطلاعاتی هست که شاید به شما کمک کنه.
سفارت ما ابوظبی بود. اصل همه مدارک به شما تحویل داده میشه و فقط ترجمه های رسمی رو سفارت رو نگه می دارن.
در آخر بگم بسیار بسیار راحت باشید. هیچ مشکلی نیست. خیلی مسائل رو جدی نگیرید. کل پروسه از راحت ترین کار اداری ایران هم راحت تره. کاری به این ندارم قبول بشه آدم یا نه. اگر سوال ویژه ای داشتید می تونید از ایمیل من benjamin_pyk@yahoo.com بپرسید. سعی می کنم جواب بدم.
لطفا سفر نامه بگذارید
تشکر کنندگان: Sam2014 ، Ramin geologist ، قصه گو ، aaraam
سلام دوست عزیز
سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
من برای خروج از کشور برای مصاحبه سفارت وثیقه 15 م گذاشتم ...میخواستم بدونم روز مصاحبه بفقط ترجمه وثیقه رو نشون بدم کافیه یا نه اصلشم باید ببرم؟ یا این که به همراه اینا باید از دانشگاه نامه ای چیزی بگیرم؟
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان:
سلام به همه من مدرک دیپلم و لیسانسمو فقط ترجمه کردم پیش دانشگاهیم نیستو نابود شده حالا توی پستهای دوستان میخوندم که اونم لازمه حالااااا چی کار کنم؟؟؟
کیس نامبر: **2014AS000037
3 نفر
کنسولگری انکارا
ارسال مدارک 8 june با پست
مصاحبه : هفته اول مارچ
تشکر کنندگان:
دوستان من مدرکم فوق دیپلم کاردانیه پیش دانشگاهی هم ندارم باید چیکار کنم؟ممنون
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 02:05)mohsenmb نوشته:  دوستان من مدرکم فوق دیپلم کاردانیه پیش دانشگاهی هم ندارم باید چیکار کنم؟ممنون

ریز نمرات دوره کاردانیتون رو همراه ببرید و بگید که دروس پیش رو در دانشگاه گذروندید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: mohsenmb
سلام دوستان اعتبار کارت ملی های من وهمسرم گذشته برای ترجمه چیکار کنیم مشکل پیش نمی آد؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 20:19)shlahni نوشته:  سلام دوستان اعتبار کارت ملی های من وهمسرم گذشته برای ترجمه چیکار کنیم مشکل پیش نمی آد؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید

نه واسه همه گذشته واسه خود منم ولي دادم ترجمه گفتن اينا خود به خود اعتبار دارن تمديد ميشنBig Grin نگران نباشين
ماندانا جان قيمت اونا چه مناسبه! من تبريز ١٥تومن واسه شناسنامه با مهر دادگستري گرفتن حالا٢٠تومنم هم بود.بچه ها سو پيشينه از دادگستري گرفتن چند روزه ميدن؟و هركسي بايد از شهر خودشون بگيرن؟
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
تشکر کنندگان: Ramin geologist
دوستان کسی میدونه مدرک موقت کاردانی رو سفارت قبول میکنه یا نه؟
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان:
دوستان مطلع با مدارک ارسالی باید مدرک تحصیلی همسر رو هم بفرستیم یا روز مصاحبه ببریم ؟
ممنون می شم جواب بدید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان