موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
[
[/quote]
شما هیچ کدام از مدارکتون تاییدیه نداشت ؟
[/quote]
نه ..هیچ کدوم..فقط مهر دالترجمه داشت..
در ضمن دانشنامه باید باشه..گواهی موقت رو اگر جمله ارزش ترجمه ندارد رو نداشته باشه، ترجمه میکنن
ولی ما یه گواهی موقت داشتیم که ترجمه اش رو قبول نکردن و گفتن دانشنامه دوره قبل کفایت میکنه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از دوستان میدونه برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل باید خطاب به کجا بگیریم؟؟
اگه خود دانشگاه به صورت انگلیسی بده کافیه؟؟
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
سند ملکی ما در رهن بانک است میخواستم بدونم میشه از این سند استفاده کرد یا باید از رهن بانک در بیاوریم
ممنون از همه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 16:39)m_nikparvaz نوشته: با سلام به همه دوستان
سند ملکی ما در رهن بانک است میخواستم بدونم میشه از این سند استفاده کرد یا باید از رهن بانک در بیاوریم
ممنون از همه
سلام
دوست خوبم کلا سند رو خیلی روش برا تمکن مالی حساب نکنید و سعی کنید یه موجودی مناسب ارائه بدید و بابت رهن بانک و مسائل اینچنینی خودت رو در گیر نکن و فقط ترجمه کن و همراه خودت ببر
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم
سوال من اینه که اگر قصد ادامه تحصیل داشته باشیم اما فعلا برای مصاحبه مدارکمون رو برای تایید امورخارجه نفرستیم و بعدش که انشاالله ویزا گرفتیم مدارکمون رو بفرستیم وزارت برای تایید مشکلی پیش میاد؟ به عبارت دیگه مدارکی که میدیم به سفارت باید تایید امور خارجه باشد و یا مدارکی که همرامون میبریم(درصورتیکه قصد ادامه تحصیل داریم)؟
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-09 ساعت 22:59)farshadm999 نوشته: (2014-01-09 ساعت 22:40)saeed.zangiabadi نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم
سوال من اینه که اگر قصد ادامه تحصیل داشته باشیم اما فعلا برای مصاحبه مدارکمون رو برای تایید امورخارجه نفرستیم و بعدش که انشاالله ویزا گرفتیم مدارکمون رو بفرستیم وزارت برای تایید مشکلی پیش میاد؟ به عبارت دیگه مدارکی که میدیم به سفارت باید تایید امور خارجه باشد و یا مدارکی که همرامون میبریم(درصورتیکه قصد ادامه تحصیل داریم)؟
یک تجربه شخصی میگم کاملا شخصی هیچ اطلاع دقیقی ندارم، دوست بنده که الان هم ۲ سال هست آمریکاس وقتی رفته بود مصاحبه برای ویزا دانشجویی تمامی مدارکش با مهر مترجم بود و به گفته خودش اصلا براشون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ایران براشون مهم نیست.
ولی اینجوری که توی فرومهای دگه خوندم میگن باید این مهرهارو داشته باشه. پس منم پیشنهاد میکنم مهر امور خارجه..... بزنید.
دوست عزیز..تو هیچ فرومی ..هیچ مدیری و هیچ پیشکسوتی نگفته که برای مصاحبه تایید مور خارجه باشه..برای مصاحبه فقط مهر مترجم رسمی کافی است
اونها کاری به ادامه تحصیل شما ندارند..بعدا ببرید تایید بگیرید و برین برای ادامه تحصیل..دو مساله کاملا مستقلیه..نگران این موضوع هم نباشید.
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-10 ساعت 03:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-10 ساعت 12:21 توسط ehsan2012.)
دوستان من این مطلب و متوجه نشدم،
1- برای ادامه تحصیل در آمریکا بجز مدرک لیسانس بقییه مدرکهای پیش دانشگاهی، دیپلم، راهنمایی و دبستان مهر وزارت خارجه و دادگستری می خواد؟
2- و آیا تمام این مدارک باید ریز نمرات هم ترجمه بشه ؟
3- برای مصاحبه کدام از این مدارک همراه با ریز نمراتشونو میخوان که همراه خودمون ببریم؟
4- و برای همراه برنده چطور، کدام مدارک و ریز نمرات لازمه؟
ببخشید سوالات من زیاد شد.
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-10 ساعت 20:01)ehsan2012 نوشته: (2014-01-10 ساعت 17:33)EKAM نوشته: (2014-01-10 ساعت 03:29)ehsan2012 نوشته: دوستان من این مطلب و متوجه نشدم،
1- برای ادامه تحصیل در آمریکا بجز مدرک لیسانس بقییه مدرکهای پیش دانشگاهی، دیپلم، راهنمایی و دبستان مهر وزارت خارجه و دادگستری می خواد؟
2- و آیا تمام این مدارک باید ریز نمرات هم ترجمه بشه ؟
3- برای مصاحبه کدام از این مدارک همراه با ریز نمراتشونو میخوان که همراه خودمون ببریم؟
4- و برای همراه برنده چطور، کدام مدارک و ریز نمرات لازمه؟
ببخشید سوالات من زیاد شد.
براي ادامه تحصيل ريز نمرات تمام مقاطع بايد ترجمه بشه و همه مدارك مهر وزارت خارجه و دادگستري ميخواد... براي مصاحبه نيازي به ريز نمرات نيست ولي اگه ترجمه شون آماده كردين ببرين...آخرين مدرك تحصيلي همراه برنده كافيه...
ببخشید برای مصاحبه نفر برنده کدام مدرک باید همراه داشته باشه؟
در حال حاضر نفر برنده دانشجو هستش ولی قبل از مصاحبه انصراف میده، و در فرم kcc دانشجو ذکر شده. در این صورت جه کاری لازمه که انجام بدم؟
سلام.شما مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي و ليسانس رو ترجمه كنيد.اين يعني يه پك كامل كه ديگه خيالتون هم راحت باشه.اصل همه هم همراهتون باشه.ريز نمرات هم براشون بگيريد و فقط ترجمه كنيد كه اگه يه وقت خواستن روز مصاحبه همه چي همراهتون باشه.
منم دانشجو بودم زمان مصاحبه و در فرم كي سي سي هم عنوان كرده بودم.در اين صورت كارت دانشجوييم و كارنامه كل تا جايي كه درس خونده بودم رو ترجمه و ارائه كردم.
حالا اگه ايشون ميخوان انصراف بدن كه ميتونيد فرم هايي كه به كي سي سي فرستادين رو آپديت كنيد و پرينت كنيد و روز مصاحبه تحويل قسمتي كه مدارك رو ميگيرن بدين.
شاد باشيد.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان می دونم سوالم تکراریه ولی لیست کامل مدارکی که باید ترجمه بشه رو می شه یکبار دیگه بگین ممنون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-12 ساعت 17:12)shlahni نوشته: دوستان می دونم سوالم تکراریه ولی لیست کامل مدارکی که باید ترجمه بشه رو می شه یکبار دیگه بگین ممنون
مدارک تحصیلی..دیپلم..پیش دانشگاهی..و اگر مدرک دانشگاهی دارین
مدارک هویتی شامل شناسنامه و کارت ملی
کارت پایان خدمت .. سند ازدواج .. گواهی سابقه کاری (اجباری نیست اگر دیپلم دارید)
تمکن مالی(اگر به لاتین صادر بشه) و کارت واکسیناسیون و گذرنامه که هم که نیازی به ترجمه ندارند