کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام. میشه بگید تاریخ ترجمه چقدر اهمییت داره؟ من خارج از کشور درس میخونم. مدارکم رو 1 سال قبل ترجمه کردم.
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان گرامی‌،

می‌شه راهنمایی بفرماین که کی‌ ممکن ما نامهٔ دوم را دریافت کنیم.شمارهٔ ما: 56xx

در ضمن خانم من برنده شده و مدرک پیش دانشگاهی داره،آیا به جز دیپلم و پیش دانشگاهیش چیز دیگه هم ترجمه کنیم؟

چون ایشون شاغل نیست و خانه داره آیا مدرکی‌ باید نشون بدیم که ایشون خانه داره؟یا شفاهی‌ بگیم کفایت می‌کنه؟

در ضمن خودم هم کارم همیشه تدریس بوده،و خصوصی کار کردم،نیاز هست مدارک شغلی‌ ببرم چون چیزی ندارم در واقع؟
تشکر کنندگان:
(2014-01-13 ساعت 12:19)blueskysam نوشته:  سلام بر دوستان گرامی‌،

در ضمن خانم من برنده شده و مدرک پیش دانشگاهی داره،آیا به جز دیپلم و پیش دانشگاهیش چیز دیگه هم ترجمه کنیم؟

چون ایشون شاغل نیست و خانه داره آیا مدرکی‌ باید نشون بدیم که ایشون خانه داره؟یا شفاهی‌ بگیم کفایت می‌کنه؟

در ضمن خودم هم کارم همیشه تدریس بوده،و خصوصی کار کردم،نیاز هست مدارک شغلی‌ ببرم چون چیزی ندارم در واقع؟

با عرض تبریک به شما دوست عزیز,1-با شماره کیسی که اعلام کردید شما احتمالا 2 تا 3 ماه دیگه کارنت میشید وبعد از اون نامه دوم براتون میاد.بنابراین به ترجمه مدارک بپردازید و واکسیناسیون را انجام بدید ودر همین راستا اطلاعاتتون رو از طریق تاپیکهای مفید مهاجرسرا افزایش بدین 2-از اینکه خانمتون خانه داره خیلی هم خوبه برای مصاحبه فقط مدرک تحصیلیشونو ترجمه کنید وارایه بدید. 3-کار خصوصی داشتید اشکالی نیست, فقط حتما خودتونو تو مدت کاری تون بیمه کردید؟؟ اگه اینطوره بسیار عالیه.....موفق باشید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان .. ما برای روز مصاحبه به جز گواهی تمکن مالی میخوایم چند تا سند ملک که کارشناسی شده هم همراه خودمون ببریم . حالا میخوام بدونم که این اسناد باید به نام خانمم باشه یا به نام خودم هم باشه کفایت میکنه . چون فرد برنده خانمم هست .. سوال بعدی این که اگر من به ایشون وکالت بلاعزل بدم چطور ؟ چون کار انتقال سند به نام ایشون زمان زیادی میبره .. لطفا جوابمو بدید .. خیلی ممنون از همگی[/size][/b]
تشکر کنندگان:
(2014-01-13 ساعت 15:25)farshad khan نوشته:  سلام دوستان .. ما برای روز مصاحبه به جز گواهی تمکن مالی میخوایم چند تا سند ملک که کارشناسی شده هم همراه خودمون ببریم . حالا میخوام بدونم که این اسناد باید به نام خانمم باشه یا به نام خودم هم باشه کفایت میکنه . چون فرد برنده خانمم هست .. سوال بعدی این که اگر من به ایشون وکالت بلاعزل بدم چطور ؟ چون کار انتقال سند به نام ایشون زمان زیادی میبره .. لطفا جوابمو بدید .. خیلی ممنون از همگی

سلام دوست عزیز،
خیر نیازی به انتقال سند نیست، اموال رو خانوادگی حساب میکنند، نامه بانکی رو به اسم ایشون بگیرید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، aaraam
(2014-01-13 ساعت 14:14)ffrfar نوشته:  

با عرض تبریک به شما دوست عزیز,1-با شماره کیسی که اعلام کردید شما احتمالا 2 تا 3 ماه دیگه کارنت میشید وبعد از اون نامه دوم براتون میاد.بنابراین به ترجمه مدارک بپردازید و واکسیناسیون را انجام بدید ودر همین راستا اطلاعاتتون رو از طریق تاپیکهای مفید مهاجرسرا افزایش بدین 2-از اینکه خانمتون خانه داره خیلی هم خوبه برای مصاحبه فقط مدرک تحصیلیشونو ترجمه کنید وارایه بدید. 3-کار خصوصی داشتید اشکالی نیست, فقط حتما خودتونو تو مدت کاری تون بیمه کردید؟؟ اگه اینطوره بسیار عالیه.....موفق باشید

مرسی‌ دوست عزیز از پاسخ کاملت

در ارتباط با بیمه،من ۴ ساله اخیر را برای خودم بیمه رد کردم،یعنی‌ باید سوابق بیمه را هم بگیرم،و ترجمه کنم؟

سوال بعدیم اینه که کارت پایان خدمت هم ترجمه کنم؟

در ارتباط با تمکن مالی،من می‌تونم ۱۰۰م برای خودم و ۱۰۰ م برای خانمم از بانک گواهی بگیرم،خونه هم خریدم،ولی‌ هنوز سندش آماده نیست،یکم سازنده با ملک زمین مشکل دارن،نمیدونم تا اون موقع سندش آماده می‌شه یا نه،ولی‌ قرارداد املاک را دارم،و کد رهگیری داره،این را ترجمه کنم یا نه؟

بی‌نهایت از پاسختون ممنونم پیشاپیش.
تشکر کنندگان: ffrfar
با سلام دوباره،

من یه سری از مدارک تحصیلیم را چندین ساله پیش ترجمه کردم،آیا باید دوباره ترجمه کنم اونها را ؟

بقیه مدارکم را از الان ترجمه کنم یا بذارم نامهٔ دوم بیاد؟۲ ماه دیگه ما احتمالا اعلام بشیم.

ممنون از پاسختون پیشاپیش.
(2014-01-13 ساعت 17:45)blueskysam نوشته:  
(2014-01-13 ساعت 14:14)ffrfar نوشته:  

مرسی‌ دوست عزیز از پاسخ کاملت

در ارتباط با بیمه،من ۴ ساله اخیر را برای خودم بیمه رد کردم،یعنی‌ باید سوابق بیمه را هم بگیرم،و ترجمه کنم؟

سوال بعدیم اینه که کارت پایان خدمت هم ترجمه کنم؟

در ارتباط با تمکن مالی،من می‌تونم ۱۰۰م برای خودم و ۱۰۰ م برای خانمم از بانک گواهی بگیرم،خونه هم خریدم،ولی‌ هنوز سندش آماده نیست،یکم سازنده با ملک زمین مشکل دارن،نمیدونم تا اون موقع سندش آماده می‌شه یا نه،ولی‌ قرارداد املاک را دارم،و کد رهگیری داره،این را ترجمه کنم یا نه؟

بی‌نهایت از پاسختون ممنونم پیشاپیش.
خواهش می کنم,ما فقط سعی می کنیم هر آنچه را که می دانیم در طبق اخلاص بگذاریم تا بدینوسیله بتوانیم کمی از دینمان را به بانیان این سایت ودوستان عزیز قدیم و جدیدمون ادا کنیم.Smile
بهر حال از آنجایی که برنده اصلی خانم تون هستند بهتره مدرک دیپلم و پیش ایشون رو ترجمه کنید.کارت پایان خدمت که صد در صد......تمکن مالیتون هم برای هر دو عالیه......سند ملک هم اگه تا نزدیکی مصاحبه اومد ترجمه کنید وگرنه نگران نباشید....و توصیه آخر بنده به جنابعالی حتما حتما حتما تاپیکهای مربوطه رو بخونید بخصوص صفحات اولشو و ارسال نامه هاتون از 22 هم گذشته لطفا امضا بسازید یه چیزی شبیه امضای من یا بقیه دوستان تا حداقل اطلاعات از شما داشته باشیم......و زودتر اقدام کنید ......Rolleyes
تشکر کنندگان: blueskysam
ببخشید م
(2014-01-13 ساعت 15:25)farshad khan نوشته:  سلام دوستان .. ما برای روز مصاحبه به جز گواهی تمکن مالی میخوایم چند تا سند ملک که کارشناسی شده هم همراه خودمون ببریم . حالا میخوام بدونم که این اسناد باید به نام خانمم باشه یا به نام خودم هم باشه کفایت میکنه . چون فرد برنده خانمم هست .. سوال بعدی این که اگر من به ایشون وکالت بلاعزل بدم چطور ؟ چون کار انتقال سند به نام ایشون زمان زیادی میبره .. لطفا جوابمو بدید .. خیلی ممنون از همگی[/size][/b]

باسلام
لطفا راهنمایی کنید که چطور سند ملک را کارشناسی کردید؟باید به کجا مراجعه کردوهزینه اش چقدر میشود؟با تشکر
تشکر کنندگان: asalasali
[quote='derakht01' pid='455331' dateline='1389091619']
بله دارالترجمه دانشجو هم همینو گفت. ما هم مجبور شدیم برای مدرک لیسانس بریم تایید وزارت علوم بگیریم، برای دیپلم و پیش دانشگاهی هم همینطور از آموزش و پرورش منطقه.
برای عقدنامه طبق چیزی که در پست ها خوندم، دو نسخه میخواد گویا، اما مطمئن نیستم.

آقا اگه مهر دادگستری نخوای هم باید تایید شه؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
تو پست اول می خواستم مدارک لازم برای ترجمه رو دانلود کنم که ظاهرا دیگه نمیشه(The file h4edzksdphsm95q8yb9b.jpg does not exists anymore)
ممنون میشم دوباره فایل و قرار بدین
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2014-01-14 ساعت 09:32)Ramin geologist نوشته:  [quote='derakht01' pid='455331' dateline='1389091619']
بله دارالترجمه دانشجو هم همینو گفت. ما هم مجبور شدیم برای مدرک لیسانس بریم تایید وزارت علوم بگیریم، برای دیپلم و پیش دانشگاهی هم همینطور از آموزش و پرورش منطقه.
برای عقدنامه طبق چیزی که در پست ها خوندم، دو نسخه میخواد گویا، اما مطمئن نیستم.

آقا اگه مهر دادگستری نخوای هم باید تایید شه؟

دوست عزيز دقيقاً دو نسخه ترجمه عقد نامه مي خواد.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: aghaghia ، سیمین راد
(2014-01-14 ساعت 12:12)arman_vafaa نوشته:  سلام دوستان
تو پست اول می خواستم مدارک لازم برای ترجمه رو دانلود کنم که ظاهرا دیگه نمیشه(The file h4edzksdphsm95q8yb9b.jpg does not exists anymore)
ممنون میشم دوباره فایل و قرار بدین

سلام دوست عزیز، من همین الان دانلودش کردم ولی برای شما اینجا میذارمش...

[عکس: 24333901197878177831.jpg]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: derakht01 ، arman_vafaa ، amin arefi ، Lemony ، philter
(2014-01-14 ساعت 00:53)hedilamar نوشته:  ببخشید م
(2014-01-13 ساعت 15:25)farshad khan نوشته:  سلام دوستان .. ما برای روز مصاحبه به جز گواهی تمکن مالی میخوایم چند تا سند ملک که کارشناسی شده هم همراه خودمون ببریم . حالا میخوام بدونم که این اسناد باید به نام خانمم باشه یا به نام خودم هم باشه کفایت میکنه . چون فرد برنده خانمم هست .. سوال بعدی این که اگر من به ایشون وکالت بلاعزل بدم چطور ؟ چون کار انتقال سند به نام ایشون زمان زیادی میبره .. لطفا جوابمو بدید .. خیلی ممنون از همگی[/size][/b]

باسلام
لطفا راهنمایی کنید که چطور سند ملک را کارشناسی کردید؟باید به کجا مراجعه کردوهزینه اش چقدر میشود؟با تشکر

سلام
من و همسرم سند خونه هامون و ماشینامونو ترجمه کردیم ولی کارشناس نبردیم لازمه؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: H Pier
(2014-01-14 ساعت 16:34)asalasali نوشته:  
(2014-01-14 ساعت 00:53)hedilamar نوشته:  ببخشید م

باسلام

سلام
من و همسرم سند خونه هامون و ماشینامونو ترجمه کردیم ولی کارشناس نبردیم لازمه؟

به نظرم تا جایی که در توانتون هست تمکن مالی ارائه بدین.
من تو سفرنامه ها بعضا میبینم که ترجمه اسناد رو قبول نکردن و یا آفیسر محترم گفتند که نیازی به ترجمه سند نیست و تمکن مالی کافیه. به هر حال اگر تمکن براتون مقدور است خودتون رو به زحمت ترجمه سند نندازین. (بازم خود دانین)
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان