کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2014-01-27 ساعت 15:58)arash1392 نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 15:08)Natasha9 نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 23:28)mahdibashoma نوشته:  مدارک تحصیلی مهم به ترتیب

پاسپورت و کپی
شناسنامه و ترجمه
کارت خدمت یا معافی و ترجمه
آخرین مدرک تحصیلی
سند ازدواج
کارت دانشجویی اگر دانشجو هستید.
مدرک شغلی یا سابقه کار معتبر اگر از طریق شغلی اقدام کردید (کسانی که دیپلم ندارند)
گواهی عدم سوء پیشینه واسه کسانی که بیش از شش ماه خارج ایران بودن.

کارت ملی و ریز نمرات رو هم احتیاط بردم اما نخواستن...

البته اینا کلیه مدارک لازم برای سفارت هستن ( نه تحصیلی! Wink) که دیگه دوستان کاملا بهش واقفند.مدارک تمکن مالی و اسپانسر رو هم باید اضافه می کردین.

از تمام صفحات پاسپورت باید کپی تهیه کنیم و ببریم؟
حتی اگر این صفحات سفید باشند؟ من تا به حال سفر خارج نداشتم
مرسی

خیر دوست عزیز از صفحه ی خالی که احتیاجی نیست کپی بگیرین. از صفحاتی که اطلاعاتی توشون هست. ( صفحه اول و صفحاتی که مهر ویزا دارن) خودتون فرمودین سفر خارجه نداشتین پس همون صفحه اول پاسپورتتون کفایت می کنه
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: exxedus ، mahdibashoma ، محبت ، mmoarefparvar ، nasim
تورو خدا یکی اطلاعات موثق بده .قبلا هم پرسیدم ولی دلا آروم نیست .شوهرم برندس .اصل کاردانیش الان دست دانشگاس ولی ترجمش رو با مهر رسمی دادگستری و وزارت خارجه داره و کارشناسیشم مدرک موقت البته با مهر وزارت علوم و ترجمه با مهر دادگستری و وزارت خارجه داره .کاردانی علمی کاربردی و کارشناسی غیر انتفاعی .حالا من شدیدا از نقص مدرک میترسم دانشگاه هم جریان داره احتمالش زیاد که تا روز مصاحبه فقط همینا دستمون باشه تورو خدا بگین ما نقص مدرک می خوریم و بعد چی میشه هر کسی هر چی میدونه بگه لطفاSadSad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، daad
نگران نباشید
مدرک موقت کارشناسی رو به عنوان آخرین مدرک ارائه کنید...اگر مشکلی باشه اصل دیپلم را ازتون میخوان..مثل خود من Smile منم کارشناسی موقت دادم ..گفتم موقت هست ..گفت مدرک دیپلم هم داری؟ که دادم .
تشکر کنندگان: shilan ، محبت ، mmoarefparvar ، nasim ، Saeedv13 ، NEURON
سلام من با وثيقه گواهي اشتغال به تحصيل گرفتم ملي توي برگه زده فاقد ارزش ترجمه ايا دارالترجمه اي هست كه اين كارو بكنه؟
تشکر کنندگان:
(2014-01-28 ساعت 14:56)mahsa201 نوشته:  سلام من با وثيقه گواهي اشتغال به تحصيل گرفتم ملي توي برگه زده فاقد ارزش ترجمه ايا دارالترجمه اي هست كه اين كارو بكنه؟

بله ترجمه میکنن...گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه؟
تشکر کنندگان: محبت
(2014-01-28 ساعت 15:27)mahdibashoma نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 14:56)mahsa201 نوشته:  سلام من با وثيقه گواهي اشتغال به تحصيل گرفتم ملي توي برگه زده فاقد ارزش ترجمه ايا دارالترجمه اي هست كه اين كارو بكنه؟

بله.مهر چي؟
تشکر کنندگان:
سلام من هم در حال گرفتن فوق لیسانس هستم و فقط پایان نامه مونده این گواهی اشتغال به تحصیل رو به چه عنوانی باید گرفت و برای چه مرجعی؟
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
تشکر کنندگان:
خب از همون اول گواهی اشتغال به تحصیل رو به انگلیسی میگرفتین از دانشگاه که نیازی به ترجمه نباشه.

CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان:
(2014-01-28 ساعت 16:20)derakht01 نوشته:  خب از همون اول گواهی اشتغال به تحصیل رو به انگلیسی میگرفتین از دانشگاه که نیازی به ترجمه نباشه.

مگه دانشگاه گواهي اشتغال به تحصيل به زبان انگليسي هم ميده؟
تشکر کنندگان:
ما که گرفتیم، چرا نده؟ منطقا باید بده.
(2014-01-28 ساعت 17:02)mahsa201 نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 16:20)derakht01 نوشته:  خب از همون اول گواهی اشتغال به تحصیل رو به انگلیسی میگرفتین از دانشگاه که نیازی به ترجمه نباشه.

مگه دانشگاه گواهي اشتغال به تحصيل به زبان انگليسي هم ميده؟
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: محبت ، daad ، mahsa201
(2014-01-28 ساعت 15:45)mahsa201 نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 15:27)mahdibashoma نوشته:  

بله.مهر چي؟

برای اینکه بگید دانشجو هستید کارت دانشجویی کفایت میکنه ..گواهی رو نمیدونم...ولی میدونم قابل ترجمه هست.
تشکر کنندگان: mahsa201
دوستان یک سوال دیگه داشتم و اینکه آیا باید ریز نمرات کل 12 سال تحصیلی خودم و همسرم را هم ببریم (به همراه ترجمه و یا همون مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی کافیه؟
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
Smile
تشکر کنندگان:
(2014-01-29 ساعت 00:25)amir rad نوشته:  سلام: من خودم برنده کیس هستم میخواسم بدونم مدارکی که برای خامومم باید دقیقا آماده کنیم چه چیزایی رو شامل میشه؟؟اکه لطف کنید دقیق بنویسید ممنون میشم

این برای منم سواله که همراه هم باید مدارک تحصیلی و کاری ارائه بده یا فقط برنده اصلی؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
(2014-01-29 ساعت 14:08)nasim نوشته:  
(2014-01-29 ساعت 00:25)amir rad نوشته:  سلام: من خودم برنده کیس هستم میخواسم بدونم مدارکی که برای خامومم باید دقیقا آماده کنیم چه چیزایی رو شامل میشه؟؟اکه لطف کنید دقیق بنویسید ممنون میشم

این برای منم سواله که همراه هم باید مدارک تحصیلی و کاری ارائه بده یا فقط برنده اصلی؟

برای منم سوال، مدارک همراه برنده باید با ریز نمرات باشه یا آخرین مدرک ترجمه بشه کافیه؟
تشکر کنندگان:
دوستان در مورد ترجمه مدارک همراه و یا ریز نمرات، طبق سفرنامه دوستان گاهی اوقات آفیسر همه مدارک مربوط به همراه رو خواسته و بررسی کرده و گاهی هم اصلا چیزی نخواسته در مورد ریز نمرات هم همینطوره، یعنی ممکنه شما همه این مدارک رو ببرید و هیچکدوم رو ازتون نخوان ولی ممکنه هم هست بخوان، به هر حال اگر 1% هم احتمال داشته باشه که بخوان بد نیست که مدارک رو ترجمه کنید و ببرید! در این مورد پیشنهاد میکنم حتما سفرنامه ها رو بخونید هم امسال رو هم سفرنامه بچه های 2013 رو. موفق باشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Natasha9 ، philter ، ehsan2012 ، EKAM ، honeybal2014 ، mahdibashoma ، NEURON ، nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان