کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام بچه ها. من مدرک دیپلم هنرستان رشته حسابداری (۱۱ ساله ) دارم و بعدش بدون پیش دانشگاهی فوق دیپلم گرفتم(که امیدوارم مورد قبول سفارت باشه) حالا که به مصاحبه کم مونده و من ایران نیستم و در آلمان مصاحبه میشم. امروز دیدم که مدرکم انگار اصل نیست چون پایینش نوشته این گواهی تا زمان صدور اصل دانشنامه اعتبار دارد و جهت دریافت دانشنامه مسترد میشود .در ضمن من این مدارک رو ترجمه کردم و مهر دادگستری و امور خارجه هم روش هست: شما لطف کنین بهم بگین که آیا به مشکل میخورم روز مصاحبه.
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
تشکر کنندگان: philter
(2014-01-30 ساعت 10:43)honeybal2014 نوشته:  سلام بچه ها. من مدرک دیپلم هنرستان رشته حسابداری (۱۱ ساله ) دارم و بعدش بدون پیش دانشگاهی فوق دیپلم گرفتم(که امیدوارم مورد قبول سفارت باشه) حالا که به مصاحبه کم مونده و من ایران نیستم و در آلمان مصاحبه میشم. امروز دیدم که مدرکم انگار اصل نیست چون پایینش نوشته این گواهی تا زمان صدور اصل دانشنامه اعتبار دارد و جهت دریافت دانشنامه مسترد میشود .شما لطف کنین بهم بگین که آیا به مشکل میخورم روز مصاحبه.
اصل مدارك حتما ميخوان
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: honeybal2014
(2014-01-30 ساعت 10:51)farmiz نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 10:43)honeybal2014 نوشته:  سلام بچه ها. من مدرک دیپلم هنرستان رشته حسابداری (۱۱ ساله ) دارم و بعدش بدون پیش دانشگاهی فوق دیپلم گرفتم(که امیدوارم مورد قبول سفارت باشه) حالا که به مصاحبه کم مونده و من ایران نیستم و در آلمان مصاحبه میشم. امروز دیدم که مدرکم انگار اصل نیست چون پایینش نوشته این گواهی تا زمان صدور اصل دانشنامه اعتبار دارد و جهت دریافت دانشنامه مسترد میشود .شما لطف کنین بهم بگین که آیا به مشکل میخورم روز مصاحبه.
اصل مدارك حتما ميخوان

آخه دانشگاه اصل مدارک رو نمیده چون رایگان درس خوندیم میگه باید تعهد خدمت بدین به ما (یعنی‌ رایگان واسشون کار کنیم ۲ سال) تا بعد بده.. الان من چیکار کنم؟ این مدرکی‌ که دارم روش عکسم هست مهر دانشگاه و همه چی‌ هست روش.حتّی مهر دادگستری و امور خارجه داره.
ساکن کشور آلمان
تشکر کنندگان: farmiz
(2014-01-30 ساعت 11:07)honeybal2014 نوشته:  
اصل مدارك حتما ميخوان

آخه دانشگاه اصل مدارک رو نمیده چون رایگان درس خوندیم میگه باید تعهد خدمت بدین به ما (یعنی‌ رایگان واسشون کار کنیم ۲ سال) تا بعد بده.. الان من چیکار کنم؟ این مدرکی‌ که دارم روش عکسم هست مهر دانشگاه و همه چی‌ هست روش.حتّی مهر دادگستری و امور خارجه داره.

ريز نمرات داري
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: honeybal2014 ، Parand_r
(2014-01-30 ساعت 11:26)farmiz نوشته:  
اصل مدارك حتما ميخوان

ريز نمرات داري

بله ریز نمرات فوق دیپلم دارم (ترجمه کردم و مهر هارو همه رو داره. ) دیپلمم اصل هست.ولی‌ نگرانم که بگن ۱۱ سالست و قبول نکنن واسه همین می‌خوام بهشون اول فوق دیپلم رو بدم.
ساکن کشور آلمان
دوستان زمانی که من فرمهای 230 و 122 را پر کردم دانشجو بودم، الان ب دلیلی انصراف دادم . ریز نمرات واحدهایی که تا الان گذرانده بودم، ترجمه کردم و مهر امور خارجه و دادگستریم داره. آیا در این مورد چیز دیگه ای لازمه که همراه خودم برای سفارت داشته باشم؟
تشکر کنندگان:
(2014-01-30 ساعت 11:33)honeybal2014 نوشته:  
اصل مدارك حتما ميخوان

ريز نمرات داري

بله ریز نمرات فوق دیپلم دارم (ترجمه کردم و مهر هارو همه رو داره. ) دیپلمم اصل هست.ولی‌ نگرانم که بگن ۱۱ سالست و قبول نکنن واسه همین می‌خوام بهشون اول فوق دیپلم رو بدم.

دوست عزیز اولین چیزی که هنگام گرفتن مدارک تحصیلیتون می گن اینه : آخرین مدرک فقط اصل باشه!
بنابراین تا فرصت هست تشریف ببرین (یا بگین شخص ثالثی) مدت تعهد به خدمتتون رو بخره. این رو فقط به این خاطر می گم که مدرک دیپلمتون 11 ساله س. اگر دیپلم 12 ساله داشتین اصل یا موقت بودن فوق دیپلم اهمیتی پیدا نمی کرد. رفتار آفیسرها قابل پیش بینی نیست گاهی بسیار ساده برخورد می کنن و گاهی به شدت سختگیر میشن. فکر می کنم هزینه خرید مدرک کمتر از هزینه سفر دوباره به سفارت مورد نظر باشه. البته تصمیم گیری نهایی باز هم با خودتونه
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
(2014-01-30 ساعت 23:04)Natasha9 نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 11:33)honeybal2014 نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 10:51)farmiz نوشته:  اصل مدارك حتما ميخوان

ريز نمرات داري

دوست عزیز اولین چیزی که هنگام گرفتن مدارک تحصیلیتون می گن اینه : آخرین مدرک فقط اصل باشه!
بنابراین تا فرصت هست تشریف ببرین (یا بگین شخص ثالثی) مدت تعهد به خدمتتون رو بخره. این رو فقط به این خاطر می گم که مدرک دیپلمتون 11 ساله س. اگر دیپلم 12 ساله داشتین اصل یا موقت بودن فوق دیپلم اهمیتی پیدا نمی کرد. رفتار آفیسرها قابل پیش بینی نیست گاهی بسیار ساده برخورد می کنن و گاهی به شدت سختگیر میشن. فکر می کنم هزینه خرید مدرک کمتر از هزینه سفر دوباره به سفارت مورد نظر باشه. البته تصمیم گیری نهایی باز هم با خودتونه
سلام مرسی‌ از جوابتون. آخه توی خود سایت نوشته که یا اصل مدرک یا یه کپی‌ معتبر که مورد تایید قرار گرفته باشه. مدرک فوق دیپلم من هم مورد تأیید دادگستری و امور خارجه هست
the United States will need to submit original documents or certified copies of the documents from an appropriate office (authority, or issuing entity) in your country

خوب.من الان نمیتونم کاری کنم. کسی‌ نیست که بره دنبال کارم و خودم آلمان ساکن هستم-.به امید خدا با همین میرم جلو. ولی‌ مدرک دیپلم اصل هست. همون مقوایی.

.
ساکن کشور آلمان
تا جایی که من میدونم شما میتونید به راحتی مدرکتون رو با دادن هزینه ای که میزانش با توجه به رشته و میزان تعهد متفاوت است، آزاد کنید.
[/quote]

[/quote]
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
سلام دوستان گرامی‌

۲ سوال راجع به کپی صفحات پاسپورت دارم،

آیا کپی صفهات باید برابر با اصل و ترجمه بشه؟

دوم آیا باید از پاسپورت منقضی هم کپی گرفت که لیست سفرها توش معلوم باشه؟

ممنوووووووون از جوبتوووووووون.
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان:
بچه ها من زمانی که میخواستم مدارکم رو برای kcc بفرستم دو نسخه ترجمه کردم بامهر دادگستری و امورخارجه، و تاریخش مربوط به اردیبهشت ماهه یعنی سال 2013 به نظرتون باید ترجمه ها به روز باشه یا همونا رو سفارت قبول میکنه؟ممنون
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: yasejavan
(2014-01-31 ساعت 15:11)mohsenmb نوشته:  بچه ها من زمانی که میخواستم مدارکم رو برای kcc بفرستم دو نسخه ترجمه کردم بامهر دادگستری و امورخارجه، و تاریخش مربوط به اردیبهشت ماهه یعنی سال 2013 به نظرتون باید ترجمه ها به روز باشه یا همونا رو سفارت قبول میکنه؟ممنون

معمولا ترجمه ها روشون تاریخ اعتبار داره. فکر می کنم یک ساله هست اعتبارشون.
دوستان مطلع باز نظر بدن.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: mohsenmb
دوستان سلام...
ما ابوظبی مصاحبه داریم... کسی لینک مدارک لازم برای مصاحبه و مدیکال در سایت ابوظبی رو داره... مرسی

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
کسی میدونه چه طوری میشه کارت دانشجویی بین المللی درخواست داد و اینکه چه مدتی طول میکشه تا کارت صادر بشه؟ پیشاپیش مچکرم
تشکر کنندگان:
امروز مدارک ما رسید سفارت
باید دست شخص خاصی برسه ؟
دیگه کاری نمونده انجام بدیم تا مصاحبه ؟ جز مدارکی که باید ببریم واسه مصاحبه و اگر ممکنه مدارک روز مصاحبه رو هم بگید
هفته دیگه عازم هستیم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: farshadm999 ، ffrfar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان