کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستان جهت ترجمه مدرک دیپلم و تایید وزارت خارجه و دادگستری باید مدرکتون رو به تایید اداره کل آموزش و پرورش تهران برسونید.البته قبلش باید ریزنمرات و دیپلمتون توسط آموزش و پرورش منطقه تحصیلی مهر (تایید) شده باشه.آدرس اداره کل: میدان فلسطین - خیابان طالقانی(به سمت انقلاب) - خیابان سرپرست اداره کل آموزش و پرورش تهران ---------- ابتدا تشریف ببرید طبقه اول آقای حامدی (عینکی با ریش و موی سفید) بعدش امضای مدیرکل (بسته به روز مراجعه شما،شخص امضاکننده متفاوت است) و در نهایت طبقه همکف واحد دبیرخانه جهت مهر کردن و تمااااااااااااام. مدت زمان پروسه انجام کار 5-10 دقیقه می باشد.امیدوارم مفید بوده باشه.Big Grin
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: aghaghia ، mahdibashoma ، philter ، ffrfar ، mmoarefparvar ، rezahoorjandi ، honeybal2014
سلام بچه‌ها نمیدونم چرا کسی‌ جواب روشن نمیده.

من آخرین مدرک تحصیلیم که فوق دیپلم هست، یه گواهی موقت هست که ترجمه کردم و مهر وزارت علوم وامور خارجه هم داره. (ریز نمرات فوق دیپلم رو هم ترجمه و مهر کردم)، دیپلم من ۱۱ ساله هست حالا می‌خوام بدونم سفارت ایراد نمیگیره که اصل فوق دیپلم رو ندارم?
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
تشکر کنندگان: alitab ، philter
(2014-02-05 ساعت 13:58)honeybal2014 نوشته:  سلام بچه‌ها نمیدونم چرا کسی‌ جواب روشن نمیده.

من آخرین مدرک تحصیلیم که فوق دیپلم هست، یه گواهی موقت هست که ترجمه کردم و مهر وزارت علوم وامور خارجه هم داره. (ریز نمرات فوق دیپلم رو هم ترجمه و مهر کردم)، دیپلم من ۱۱ ساله هست حالا می‌خوام بدونم سفارت ایراد نمیگیره که اصل فوق دیپلم رو ندارم?

دوست عزیز منم شرایطم دقیقاً مثل شماست.با این تفاوت که شما آلمان مصاحبه میشوید. اولاً که حتماً ترجمه دیپلم و ریز نمراتش رو هم داشته باشید چون با توجه به نوشته های دوستان گلمون ممکنه گواهی موقت رو قبول نکنند. ترجمه ریز نمرات کاردانی هم لازمه و واسه اثبات اینه که دروس پیش دانشگاهی رو پاس کردید.ضمناً اگه کسی رو توی ایران دارید ازایشان بخواهید که با مراجعه به معاونت آموزش متوسطه(طبق راهنمایی های given & sina عزیز) یه گواهی معادل براتون بگیرن و براتون پست یا ایمیل کنند. در غیر این صورت فکر کنم باید از آفیسر فرصت بگیرید. به هرحال همه چیز بستگی به متقاعد ساختن آفیسر توسط شما داره. ضمناً فکر میکنم اگه سفرنامه های دوستان رو مطالعه کنید بتونه بیشتر بهتون کمک کنه. موفق باشینShy
تشکر کنندگان: honeybal2014 ، philter
(2014-02-05 ساعت 21:19)mohsenmb نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 13:58)honeybal2014 نوشته:  سلام بچه‌ها نمیدونم چرا کسی‌ جواب روشن نمیده.

دوست عزیز منم شرایطم دقیقاً مثل شماست.با این تفاوت که شما آلمان مصاحبه میشوید. اولاً که حتماً ترجمه دیپلم و ریز نمراتش رو هم داشته باشید چون با توجه به نوشته های دوستان گلمون ممکنه گواهی موقت رو قبول نکنند. ترجمه ریز نمرات کاردانی هم لازمه و واسه اثبات اینه که دروس پیش دانشگاهی رو پاس کردید.ضمناً اگه کسی رو توی ایران دارید ازایشان بخواهید که با مراجعه به معاونت آموزش متوسطه(طبق راهنمایی های given & sina عزیز) یه گواهی معادل براتون بگیرن و براتون پست یا ایمیل کنند. در غیر این صورت فکر کنم باید از آفیسر فرصت بگیرید. به هرحال همه چیز بستگی به متقاعد ساختن آفیسر توسط شما داره. ضمناً فکر میکنم اگه سفرنامه های دوستان رو مطالعه کنید بتونه بیشتر بهتون کمک کنه. موفق باشینShy
دوست خوبم من هفته پیش مصاحبه ام بود مدارکی از من خواست اخرین مدرک تحصیلی را دادم اونو یه نگاه کرد بهم پس داد گفت اصل دیپلم با ترجمه اش بدید
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: Natasha9 ، Hassan2014 ، honeybal2014 ، philter ، nasim

مرسی‌ از جوابتون. ترجمهٔ دیپلم و ریز نمرات دیپلم رو دارم. همچنین ترجمهٔ ریز نمرات فوق دیپلم رو. من یه برگه از معاونت آموزش متوسطه گرفتم که توش نوشته کسانی‌ که مدرک کاردانی دارن می‌تونن راحت توی دانشگاههای دیگه وارد بشن بدون گذروندن پیش دانشگاهی..منظورتون اون نامه هست???????
من توی سایت خوندم نوشته یا اصل مدرک یا یه کپی معتبر که مهر معتبر داشته باشه. خوب مدرک فوق دیپلم من هم وقتی‌ ترجمه‌اش مهر دادگستری و امور خارجه داره دیگه چه مشکلی‌ هست؟
ساکن کشور آلمان
تشکر کنندگان: mohsenmb
(2014-02-05 ساعت 23:37)alitab نوشته:  

دوست خوبم من هفته پیش مصاحبه ام بود مدارکی از من خواست اخرین مدرک تحصیلی را دادم اونو یه نگاه کرد بهم پس داد گفت اصل دیپلم با ترجمه اش بدید

سلام. به سلامتی‌.ویزا گرفتین؟ شما وضعیت تحصیلیتون چطوریه. می‌شه یه کم توضیح بدین؟؟ یعنی‌ ما که دیپلم ۱۱ ساله هنرستان داریم + فوق دیپلم به مشکل می‌خوریم؟؟؟
ساکن کشور آلمان
تشکر کنندگان:
سلام
یه سوال داشتم من مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو دادم برای ترجمه هنگام , 2 نسخه درخواست داده بودم زمان تحویل دیدم یک نسخه ترجمه پیش دانشگاهی و بک نسخه دیپلم رو به هم مهر و موم کردن و روی یکی از این مدارک در هر سری کلیه مهر های لازمه خورده و خودشون عنوان کردن که روال کاری به این صورت هست.
می خواستم بپرسم برای شما هم همینطور بوده و اشکالی پیش نمیاد ؟
تشکر کنندگان: farshadm999
(2014-02-06 ساعت 19:43)rahas نوشته:  سلام
یه سوال داشتم من مدرک پیش دانشگاهی و دیپلمم رو دادم برای ترجمه هنگام , 2 نسخه درخواست داده بودم زمان تحویل دیدم یک نسخه ترجمه پیش دانشگاهی و بک نسخه دیپلم رو به هم مهر و موم کردن و روی یکی از این مدارک در هر سری کلیه مهر های لازمه خورده و خودشون عنوان کردن که روال کاری به این صورت هست.

والا همه جا اصل مدرک رو میدن به خودتون فقط یه کپی‌ الصاق می‌کنن به ترجمه با همون پلمپ کاغذ خودشون.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nasim
(2014-02-06 ساعت 19:50)farshadm999 نوشته:  

والا همه جا اصل مدرک رو میدن به خودتون فقط یه کپی‌ الصاق می‌کنن به ترجمه با همون پلمپ کاغذ خودشون.

بله. همونطوري كه فرشاد عزيز گفت يه كپي از مدارك رو ضميمه ترجمه ميكنند بعدم مهرولاك ميكنند و بعد از اون ميبرن واسه تاييد دادگستري و امور خارجه و اينكه اصل رو ضميمه كردن اشتباهه چون اصل رو تحويل خودتون ميدن. مثل اين ميمونه كه شناسنامه رو ضميمه ترجمه كنند. به نظرم به دارالترجمه مراجعه كنيد. البته هفته پيش روال نحوه ترجمه عوض شد ولي فكرنميكنم به ضميمه كردن مرتبط باشه.
تشکر کنندگان:

سلام دوست عزیز، اگر منظورتون اینه که ترجمه های دو تا مدرک تون رو به هم وصل کردن اشکالی نداره، ولی روی هر ترجمه باید مهر باشه حالا اگر روی کپی نبود اشکالی نداره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: mohsenmb
مرسی بابت جوابتو
بله مدارک به هم وصل شده روی یکشون فقط مهر قوه قضایی هست و روی یکی مهر وزرارت امور خارجه هم هست, اشکالی نداره؟
تشکر کنندگان:
(2014-02-06 ساعت 21:01)rahas نوشته:  مرسی بابت جوابتو
بله مدارک به هم وصل شده روی یکشون فقط مهر قوه قضایی هست و روی یکی مهر وزرارت امور خارجه هم هست, اشکالی نداره؟

والا چه عرض کنم دوست عزیز، من همه مدارکم جدا از همه و فقط بعضیاشو خواستم که مهر دادگستری داشته باشه که خب چون ترجمه ها جداست طبعا مهر جداگانه خورده ولی برای شما چون بهم وصله احتمالا مشکلی وجود نداره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا یه دارلترجمه ی خوب و کار درست تو خیابون انقلاب برام پیام خصوصی می کنید؟؟
مرسی.
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:
دوستان آیا کارت پایان خدمت باید برای مصاحبه تعویض بشه و اگر بخوایم برای تمدید اقدام کنیم چند روز طول میکشه؟ و برای ترجمه باید کارت اصلی رو به دارالترجمه بدیم یا کپی کفایت میکنه؟ ما این ماه کارنت میشیم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان:
(2014-02-07 ساعت 17:53)abbas09 نوشته:  دوستان آیا کارت پایان خدمت باید برای مصاحبه تعویض بشه و اگر بخوایم برای تمدید اقدام کنیم چند روز طول میکشه؟ و برای ترجمه باید کارت اصلی رو به دارالترجمه بدیم یا کپی کفایت میکنه؟ ما این ماه کارنت میشیم

نیازی نداره واسه مصاحبه تعویض کنید چون ریسک آماده نشدن تا تاریخ مصاحبه داره(واسه بعضیها از جمله خودم چندین ماه هست نیومده)-میتونید کارت رو نگه دارید و برای المثنی اقدام کنید که هم باعث میشه کارتتون هوشمند بشه و هم واسه مصاحبه از کارت قبلی استفاده کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: mohsenmb ، abbas09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان