کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-06-16 ساعت 16:29)mahdibashoma نوشته:  [qممنون دوست من بهتره ساده بگم.
1-من اصل مدرک لیسانسمو ندارم ..لیسانس موقت مورد قبول هست.؟(ایروان)(که جواب دادید)(البته نظام قدیم هستم و دیپلم دارم)
2-هنوز فرم 122 و230 ارسال نکردم میتونم یک ماه دیگه ارسال کنم .شاید زمان مصاحبم دیماه بشه و تا اون موقع مدرک لیسانس اصلم بیاد.؟

1-گواهی موقت در صورتی که در ان جمله ای با این مضمون نباشه (( غیر قابل ترجمه )) قابل قبول هستش .
2- مشکلی نیست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza ، آلیس-1980 ، noobnoobi
(2013-06-15 ساعت 21:15)NarCssuS نوشته:  پدر من بازنشسته ست. سوابق کارش رو که بخوام بگیرم، توش عنوان نمی شه که عنوان شغلش چی بوده. همونو ترجمه کنم قبول می کنن؟
الو، الو، Tongue
همون کافیه؟ یا باید حتما سمت شغلیش توش باشه؟ نمیدن آخه!
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-16 ساعت 20:06)KIMIA2005 نوشته:  
1-من اصل مدرک لیسانسمو ندارم ..لیسانس موقت مورد قبول هست.؟(ایروان)(که جواب دادید)(البته نظام قدیم هستم و دیپلم دارم)
2-هنوز فرم 122 و230 ارسال نکردم میتونم یک ماه دیگه ارسال کنم .شاید زمان مصاحبم دیماه بشه و تا اون موقع مدرک لیسانس اصلم بیاد.؟

1-گواهی موقت در صورتی که در ان جمله ای با این مضمون نباشه (( غیر قابل ترجمه )) قابل قبول هستش .
2- مشکلی نیست
دقیقا همینطوره.نوشته قابل ترجمه نیست...به نظر خودم هم باید تقریبا دوماه دیگه فرمها را بفرستم...فکر میکنید واسه ارسال فرمها چقدر فرصت دارم..و با توجه به کیس نامبر من **11 ممکنه باز همان مهر ماه دعوت به مصاحبه بشم ؟..ممنون.
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-06-17 ساعت 01:01)mahdibashoma نوشته:  

2- مشکلی نیست
دقیقا همینطوره.نوشته قابل ترجمه نیست...به نظر خودم هم باید تقریبا دوماه دیگه فرمها را بفرستم...فکر میکنید واسه ارسال فرمها چقدر فرصت دارم..و با توجه به کیس نامبر من **11 ممکنه باز همان مهر ماه دعوت به مصاحبه بشم ؟..ممنون.

اگر مطمئن هستید تا 2 ماه دیگه آماده میشه که مشکل ندارید شما فرم هاتون رو بفرستید و بعد که مدرکتون اومد ترجمه میکنید و برای مصاحبه میبرید!!

(2013-06-16 ساعت 22:29)NarCssuS نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 21:15)NarCssuS نوشته:  پدر من بازنشسته ست. سوابق کارش رو که بخوام بگیرم، توش عنوان نمی شه که عنوان شغلش چی بوده. همونو ترجمه کنم قبول می کنن؟
الو، الو، Tongue
همون کافیه؟ یا باید حتما سمت شغلیش توش باشه؟ نمیدن آخه!

برنده اصلی پدرتون هست ؟ مشکلی نداره.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: NarCssuS ، زری وحدتی

2- مشکلی نیست

در همه مدارک موقت قید میشه که قابله ترجمه نیست ولی این در صورتی هست که شما بخواین مهر دادگستری بخوره که برای مصاحبه احتیاجی به مهر دادگستری نیست پس فقط بدین دار الترجمه براتون ترجمه کنن و مهر دارالترجمه کافیه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، mahdibashoma ، noobnoobi
(2013-06-16 ساعت 15:08)mehdieb نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 14:44)rainyboy نوشته:  بچه ها مگه گواهی سوء سابقه هم میخواد؟ گفتن که واسه ایران که نمیخواد که .

میگم میشه خودم ترجمه کنم مدارکو بعد بدم دادگستری مهر کنه ؟ :دی

بچه ها تو حیاط دارن بازی میکنن . ولی اگر از بزرگترا بپرسی بهتره ! نه سوء سابقه نیاز نیست . و اگر دارالترجمه دارید میتونید.

من یه دارالترجمه رفتم که رسمی نبود ولی گفت مهر خودمون که می زنیم دادگستری هم مهر میزنه دادگستری هم آشنا دارم. حالا گفتم خودم ترجمه کنم که تاریخاش مشابه اینایی که خودم نوشتم بشه . بدم دارالترجمه مهر کنه و بعد بدم دادگستری مهر کنه . به نظر شما اوکیه اینکار؟‌

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، noobnoobi
دوستان دیپلمی که ترجمه شده ، و مهر دادگستری "نداره" (برای ادامه تحصیل نــــــمی خوام) ، توسط سفارت استعلام میشه؟

چون بعضی موسسات هستن که بهم مدرک میدن در عرض سه ماه چهار ماه. حالا من نــــــمی دونم که دیپلم‌شون کاملا قانونیِ یا غیره.
فقط می خوام بدونم سفارت چقدر سفت و سخت می گیره روی مدارک تحصیلی؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-17 ساعت 06:03)KIMIA2005 نوشته:  

2- مشکلی نیست

زمان مصاحبه برا اساس کیس نامبر مشخص میشه نه زودتر یا دیرتر فرستادن فرمها. شما اگر نیاز باشد بایستی زمان مصاحبه رو عقب بندازید..

ممنون از همه
امروز با یکی از دوستان تماس گرفتم قرار شد یه کم زودتر مثلا سه ماهه اصل مدرک رو واسم آزاد کنه..شما درست میفرمایید ربطی به دیر فرستادن نداره و مرتبط با کیس نامبره..حداقل زمان من واسه دریافت اصل لیسانس ابتدای بهمن هست اگر دوستم کاری نکنه.چند تا از دوستان هم پیام خصوصی دادم و گفته بودن با موقت رفتیم ولی قبول نکردن و یه مدرک قبل از اون رو گرفتن و یک ضرب هم ویزا گرفته بودن..به هر حال هیج جای استرس نیست..
فقط انرژی +
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، KIMIA2005 ، NEURON ، noobnoobi
(2013-06-17 ساعت 13:51)stoner نوشته:  دوستان دیپلمی که ترجمه شده ، و مهر دادگستری "نداره" (برای ادامه تحصیل نــــــمی خوام) ، توسط سفارت استعلام میشه؟

چون بعضی موسسات هستن که بهم مدرک میدن در عرض سه ماه چهار ماه. حالا من نــــــمی دونم که دیپلم‌شون کاملا قانونیِ یا غیره.

سفارت فقط مهر دارالترجمه براش مهمه .
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 14:57)mehdieb نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 13:51)stoner نوشته:  دوستان دیپلمی که ترجمه شده ، و مهر دادگستری "نداره" (برای ادامه تحصیل نــــــمی خوام) ، توسط سفارت استعلام میشه؟

البته دقت کنید که سرتون کلاه نزارن، و اینکه آفیسر ها اینقدر مدرک دیدن که میتونن اصل و غیر اصل رو تشخیص بدن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
خوب جمع بندی که بعد یک ماه به نظرم اومد درباره مدارک موقت.چون تقریبا تو اکثر تاپیکها واسه مشکل خودم سوال کردم.
دوستانی که مدرک موقت دارن اگر کیس نامبرشون بالاتر از 3000 یا 4000 باشه احتمالا فرجه شش ماه رو میگذرونن برای اصل مدرکشون و زمان مصاحبه با اصل میرن.
اونهایی که به نحوی حالا حالا ها نمیتونن آزاد کنن باید به همون موقت بسنده کنن.
من چند تا از دارالترجمه ها رو زنگ زدم پرسیدم..گفتن ترجمه میکنیم حتی اگر نوشته باشه غیر قابل ترجمه و عبارتشو هم بر میداریم و با تایید مهر دادگستری.
تقریبا شش تا از دوستان 2013 هم مدارک موقت برده بودن که هر شش نفر مدرک پایین تر رو البته اصل رو خواسته بودن.(سفرنامه ها و پیام خصوصی).
تاییدیه و مهر دادگستری با توجه به نظرات دوستان مهم نیست مهم تنها مهر دارالترجمه رسمی هست.
به هر حال باز منتظر راهکارها و نظرات بزرگان هستیم..
ممنون
تشکر کنندگان: mehdieb ، stoner ، آلیس-1980 ، NEURON ، noobnoobi
(2013-06-17 ساعت 02:50)aghaghia نوشته:  

2- مشکلی نیست

در همه مدارک موقت قید میشه که قابله ترجمه نیست ولی این در صورتی هست که شما بخواین مهر دادگستری بخوره که برای مصاحبه احتیاجی به مهر دادگستری نیست پس فقط بدین دار الترجمه براتون ترجمه کنن و مهر دارالترجمه کافیه!

اتفاقا دارالترجمه گفت ترجمه میکنم حتی عبارت غیر قابل ترجمه رو هم بر میدارم...و حتی با مهر دادگستری....(به هر حال هر آدمی یه قیمت داره)
تشکر کنندگان: mehdieb ، stoner ، NEURON
دوستان از مدارک چند نسخه ترجمه تهیه کنیم .....؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان: اصان
(2013-06-18 ساعت 20:25)andishe نوشته:  دوستان از مدارک چند نسخه ترجمه تهیه کنیم .....؟؟؟

عموما یک سری.
اما برخی دوستان (آنکارا)واسه اطمینان دو نسخه .
سند ازدواج 2 نسخه.
تشکر کنندگان: aghaghia ، farshadsh ، noobnoobi
(2013-06-18 ساعت 15:10)aghaghia نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 14:57)mehdieb نوشته:  

البته دقت کنید که سرتون کلاه نزارن، و اینکه آفیسر ها اینقدر مدرک دیدن که میتونن اصل و غیر اصل رو تشخیص بدن.

دیپلم دیگه حداقل چیزیه که یه نفر باید داشته باشه از نظر اونا! اونم دیپلم ایران که یه برگ کاغذه مهر خوردس دیگه اصل و غیر اصل نداره!
می خوام بدونم استعلام از آموزش پرورش ایران میگیرن آیا؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان