موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-15 ساعت 21:15)NarCssuS نوشته: پدر من بازنشسته ست. سوابق کارش رو که بخوام بگیرم، توش عنوان نمی شه که عنوان شغلش چی بوده. همونو ترجمه کنم قبول می کنن؟
الو، الو،
همون کافیه؟ یا باید حتما سمت شغلیش توش باشه؟ نمیدن آخه!
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دیپلمی که ترجمه شده ، و مهر دادگستری "نداره" (برای ادامه تحصیل نــــــمی خوام) ، توسط سفارت استعلام میشه؟
چون بعضی موسسات هستن که بهم مدرک میدن در عرض سه ماه چهار ماه. حالا من نــــــمی دونم که دیپلمشون کاملا قانونیِ یا غیره.
فقط می خوام بدونم سفارت چقدر سفت و سخت می گیره روی مدارک تحصیلی؟
رتبه:
11
1 تشکر در 0 ارسال
خوب جمع بندی که بعد یک ماه به نظرم اومد درباره مدارک موقت.چون تقریبا تو اکثر تاپیکها واسه مشکل خودم سوال کردم.
دوستانی که مدرک موقت دارن اگر کیس نامبرشون بالاتر از 3000 یا 4000 باشه احتمالا فرجه شش ماه رو میگذرونن برای اصل مدرکشون و زمان مصاحبه با اصل میرن.
اونهایی که به نحوی حالا حالا ها نمیتونن آزاد کنن باید به همون موقت بسنده کنن.
من چند تا از دارالترجمه ها رو زنگ زدم پرسیدم..گفتن ترجمه میکنیم حتی اگر نوشته باشه غیر قابل ترجمه و عبارتشو هم بر میداریم و با تایید مهر دادگستری.
تقریبا شش تا از دوستان 2013 هم مدارک موقت برده بودن که هر شش نفر مدرک پایین تر رو البته اصل رو خواسته بودن.(سفرنامه ها و پیام خصوصی).
تاییدیه و مهر دادگستری با توجه به نظرات دوستان مهم نیست مهم تنها مهر دارالترجمه رسمی هست.
به هر حال باز منتظر راهکارها و نظرات بزرگان هستیم..
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از مدارک چند نسخه ترجمه تهیه کنیم .....؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس