(2013-06-22 ساعت 10:56)uranus88 نوشته:این راهکار موسسه کاریابی دولتی وقتی بدرد میخوره که شما فارغ التحصیل شده باشین و مدرک موقت دستتون باشه نه الان که دانشجویید!! ولی شما یک گواهی موقت هم که بتونید از مدرک لیسانستون بگیرید و ببرین واسه ترجمه، کافیه و ظاهرا اون رو هم قبول میکنند.(2013-06-16 ساعت 13:39)hossien_501 نوشته:(2013-06-15 ساعت 11:39)uranus88 نوشته:(2013-06-13 ساعت 22:59)kamranh نوشته: سلام
این که میگید این هوشمندا قابل ترجمه نیست اشتباه است تمام اطلاعاتی که روی کارت نوشته شده توی کارت هم هستش من که رفتم پاسپورت بگیرم یه نرم افزار داشت سریال کارتو توش وارد تمام اطلاعاتو بهش نشون داد اون سروان نیروی انتظامی هم چنتا سوال در مورد تاریخ خدمت و محل خدمت ازم پرسید مطمئنن شد این کارت جعلی نیست اقدام به صدور پاسپورت کرد همین.
حالا افرادی هم که قدیمی رو دارن تا زمانی که عوض نکن توی ایران براشون مشکل ساز میشه آخه مثل اینکه گفتن دیگه تمام کارتای قدیمی فاقد اعتبار هستش و دارلترجمه براتون ترجمه می کنه ولی دیگه اون ترجمه از نظر دادگستری هیچ ارزشی نداره (یعنی دادگستری مهر نمی کنه اگه بخواین تایید شده باشه ترجمتون البته) اگه خوده ایرانم قبولش نمی کنه چه برسه به یه کشور دیگه ...
حالا بازم نظرات متفاوته ...
خب این نرم افزارو که دارالترجمه ها ندارن. دارن؟؟؟ چطوری ترجمه میکنن؟؟ من از اول کارتم هوشمند صادر شده
دوستان من به یه مشکلی برخوردم. من الان دانشجوی ارشدم. روز ثبتنام به من گفتن با ارائه چک وثیقه میتونم مدرک کارشناسیمو از دانشگاه بگیرم ولی الان میگن بخشنامه اومده و به هیچ وجه مدرکتونو نمیدیم تا فارغ التحصیل نشین. باید چیکار کنم؟ گواهی اشتغال به تحصیل بدرد میخوره؟ البته مدرکه دیپلم و پیش دانشگاهیم پیش خودمه ولی تو فرمام نوشتم لیسانس دارم... دوستان با تجربه راهنمایی کنن ممنون میشم. خدمتمم رفتم مشکل نظام وظیفه ندارم ودانشگاه آزاد بودم و هستم
درود
یک راهکار میگم که کمتر کسی بلده
شما میرین به یک موسسه کاریابی دولتی و درخواست کار میدید و یک جوری از خجالتشون در میاید که تا 6 ماه براتون کاری پیدا نکنن بعد از 6 ماه میرین دانشگاه و مدرک میبرید که براتون کار پیدا نشده و میگین که مدرکتون رو میخواید برای اینکه خودتون کار پیدا کنید.
اونا هم خیلی زیبا میگن شما دانشجوی تمام وقت هستی و اصن حق نداری کار کنی که تازه بخای خودتم بری کار پیدا کنی. روز اول همچین حرفیو زدن و البته خیلی از بچه ها شاغلن. ولی اینکه برم بگم مدرک منو بدین میخام کار پیدا کنم اصن جواب نمیده...
(2013-06-22 ساعت 03:08)OXyGeNziX نوشته:(2013-06-20 ساعت 19:05)OXyGeNziX نوشته:(2013-06-20 ساعت 08:45)maryam_fo نوشته:(2013-06-18 ساعت 20:25)andishe نوشته: دوستان از مدارک چند نسخه ترجمه تهیه کنیم .....؟؟؟
من از همه مدارک 2 نسخه تهیه کردم و چون سفارت انکارا رو انتخاب کردم وباید حدود 15 روز قبل یه سری مدارک (البته نه اصل مدارک را ) براشون بفرستید این 2 سری به درد می خوره .
دوستان گلم که برای مصاحبه به آنکارا رفتن لطف میکنن بگن باید دو نسخه باشه یا یک نسخه ؟
موقع ارسال مدارک به آنکارا جوری که ۱۵ روز قبل از مصاحبه مدارک دستشون باشه ، اینکه میگن اصل مدارک رو نفرستید منظور از این حرف شامل اصل ترجمهها هم میشود ؟ یا موقع فرستادن مدارک اصل ترجمهها رو ارسال کنیم و اصل دانشنامه و مدارک دیگه که به زبان فارسی هست رو روز مصاحبه با خودمون ببریم ؟
دوستان من تاپیک رو خوندم اما این هنوز برام سوال هست کسی جواب منو نمیده ؟
منظور اصل مدرک هست، نه اصل ترجمه ها. نمیشه که کپی ترجمه ها رو فرستاد.
این پست قسمت (اگر به سفارت آنکارا میروید باید 15 روز قبل مدارک زیر بدستشان رسیده باشد) رو بخونید:
http://mohajersara.com/thread-6438-post-...#pid338837
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا