موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما که اولین بار داریم وارد امریکا میشیم چه مدارکی رو باید بدیم ترجمه ؟ یک سری کافیه ؟ و اینکه باید مهر دادگستری هم باید داشته باشه ؟
و اینکه اگر دوستان یه مترجم رسمی و با انصاف رو معرفی کنن ممنون میشم (پیغام خصوصی)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با عرض سلام خدمت دوستان.....من یه سوال دارم هر چی صفحات پیشین رو میخونم بیشتر شک پیدا میکنم.....
من مدرک فوق لیسانس دارم و همسرم لیسانس........ایا هم مدرک دیپلم هم پیش دانشگاهی برای هر دومون.....هم فوق لیسانس برا من و لیسانس برا همسرم ترجمه شه؟
امید و بلند پروازی حق ماست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-23 ساعت 20:54)tari نوشته: سلام با عرض سلام خدمت دوستان.....من یه سوال دارم هر چی صفحات پیشین رو میخونم بیشتر شک پیدا میکنم.....
من مدرک فوق لیسانس دارم و همسرم لیسانس........ایا هم مدرک دیپلم هم پیش دانشگاهی برای هر دومون.....هم فوق لیسانس برا من و لیسانس برا همسرم ترجمه شه؟
سلام . من لیسانس دارم و از من مدرک لیسانس و پیش دانشگاهی و دیپلم همه را خواستند( ترجمه و اصلش که بعد اصل رو برگردوند). البته فقط برای من که برنده اصلی بودم. و اصلا از همسرم هیچ مدرک تحصیلی نخواستند.
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه مهر ناجیت چیه ، چنده و کی میزنه؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هیچ مدرکی نیاز به مهر دادگستری و امور خارجه نیست برای مصاحبه. دارالترجمه ها برای گرفتن هزینه های بیشتر موضوع رو خیلی مهم جلوه می دهند. ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت و مدارک تحصیلی که بهتره ریز نمرات هم باشه کافیه. سوء پیشینه و سوابق کاری و ... اصلا به کار نمیاد
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خواهش میکنم دوستانی که اطلاع کامل دارن بفرمایند که واسه گرفتن ویزای همسر و دخترم از پست احتیاج به چه مدارکی دارم و چه چیزهای رو باید ترجمه کنم واسه ارائه به پست و دریافت پاسپورت آنها
ممنونم
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
آقا فرشاد قدیمیا بردن جواب دادآ !!!
Sent from my MediaPad X1 7.0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-03 ساعت 21:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-03 ساعت 21:34 توسط lida55.)
دوست عزیز شده به کسی بگین واسه یه روز پول بهتون بدن بزارین تو حسابتون و بیخودی پول ترجمه ندین واسه سند