موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که تجربه سفارت ابوظبی رو دارند، آیا ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهی هم لازمه یا همون مدارک دانشگاهی کفایت میکنه؟
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستام سلام
راستش در مورد دارالترجمه نوید انقلاب می خواستم چند نکته مثبت و منفی رو بگم
1. مورد تایید دادگستریه و کیفیتش به شرط دریافت نسخه های درفت و کنترل آنها نسبتاً خوبه
2. جدیدا قیمتهاش رو خیلی بالا برده، لطفا در صورت مراجعه با جاهای دیگه مقایسه کنید. چون قبلترها می تونستید حتی چشم بسته برید اونجا
3. در مورد قول و قرار تحویل ترجمه ها، بسیار بدقوله و اگه عجله دارید اصلا توصیه نمیشه
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
من از برندگان ۲۰۱۵ هستم و فرمم رو هم پر کردم... تاریخ انقضای پاسپورتم ماه دیگس... وقتی پاسپورت جدید گرفتم باید درخواست بدم آنلاک کنن فرم رو و اطلاعات جدید رو وارد کنم یا همون روز مصاحبه پاس قدیمی همراهم باشه و اطلاع بدم کافیه؟
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-04 ساعت 23:09)essam نوشته: سلام
دوستانی که تجربه سفارت ابوظبی رو دارند، آیا ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهی هم لازمه یا همون مدارک دانشگاهی کفایت میکنه؟
سلام؛ حتمآ همراهتون باشه از ما همشو گرفتن.موفق باشید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ترجمه مدرک کارشناسی من برای بک سال پیش که مدارک ارسال کزدم به kcc هست باید مجدد ترجمه کنم ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . نامه بانک باید ترجمه بشود ، یا همین نامه ای که بانک انگلیسی می دهد کافی هستش ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من امروز مراجعه کردم دانشگاه که اصل مدرک کارشناسی بگیرم . واحد جابه چایی داشتند مدرک من نتونسن پیدا کنند ؟ چه کار کنم من ترجمه شده را فرستادم kcc و الان اصل ترجمه پارسال دارم . لطفا راهنمایی کنید