کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی . لیسانسم موقت هستن، ترجمه هم دارم با مهر دادگستری و امور خارجه . تو ترجمه هستTonguerovisional certificate
آیا برای مصاحبه مشکل ایجاد میکنه موقتی بودن؟
تشکر کنندگان: maryam_a
دوستان... آيا واقعاً لازم و ضروريه كه كارت ملي تعويض بشه؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-03 ساعت 18:36)maryam_a نوشته:  دوستان... آيا واقعاً لازم و ضروريه كه كارت ملي تعويض بشه؟؟؟؟

ببینید از بعضی از دوستان توی مصاحبه درخواست شده. حالا شما به این نکته توجه کن که به خاطر یه تنبلی کوچیک نقص مدرک بخوری که هیچچچچ حالا باید افسووس هم روش بخوری Smile این همه هزینه سفرت شده باید دوباره هزینه کنی. هیچ چیز معلوم نیست پس اقدام به تعویض کنید لطفا
تشکر کنندگان: maryam_a ، ojee ، nedafarsi ، noobnoobi
(2013-07-03 ساعت 19:54)love_everlife نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 18:36)maryam_a نوشته:  دوستان... آيا واقعاً لازم و ضروريه كه كارت ملي تعويض بشه؟؟؟؟

ببینید از بعضی از دوستان توی مصاحبه درخواست شده. حالا شما به این نکته توجه کن که به خاطر یه تنبلی کوچیک نقص مدرک بخوری که هیچچچچ حالا باید افسووس هم روش بخوری Smile این همه هزینه سفرت شده باید دوباره هزینه کنی. هیچ چیز معلوم نیست پس اقدام به تعویض کنید لطفا

ممنون... ولي آقا اين امضا رو عوض كن ... ايشالا كه تا حاالا فرمهاتون رو فرستاديد ... Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-07-03 ساعت 20:08)Saeedv13 نوشته:  دوستان داخل تاپیک "ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه" هستین. این بحث کارت ملی رو تموم کنین لطفاً. تو 2013ایها من ندیدم از کسی ترجمه کارت ملی بخوان. این همه استرس نداشته باشین.
والا بغرعان
دستت درد نکنه عمو سعید من میگم ادم باید از ترم بالایی ها یه چیزاییو یادبگیره دیگه Smile
اســـتـــرس تعــــطــــیــل
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، maryam_a ، ghafari88 ، محبت ، noobnoobi
(2013-07-03 ساعت 20:08)Saeedv13 نوشته:  دوستان داخل تاپیک "ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه" هستین. این بحث کارت ملی رو تموم کنین لطفاً. تو 2013ایها من ندیدم از کسی ترجمه کارت ملی بخوان. این همه استرس نداشته باشین.

مرسی اینو خوب اومدی، جو اینجا خیلی استرس زا شده
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، jazirehh ، KIMIA2005 ، maryam_a ، ghafari88 ، محبت ، noobnoobi
(2013-07-03 ساعت 20:00)maryam_a نوشته:  

ممنون... ولي آقا اين امضا رو عوض كن ... ايشالا كه تا حاالا فرمهاتون رو فرستاديد ... Big Grin

دوست عزیز تعویض کارت ملی از طریق سایت ثبت احوال 1هفته هم کار نداره چون هفته پیش من انجام دادم و خوده پست درب خانه تحویل داد وقدیمی را گرفت
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: ojee ، محبت
(2013-05-10 ساعت 23:48)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 00:53)hny67 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 10:43)aghaghia نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 00:34)mtcanada نوشته:  مرسی از پاسخگوئیتون ولی من روی گواهی موقت کارشناسی که دانشگاه آزاد به بچه ها می ده درج شده که ارزش ترجمه نداره
منم تا خدمت نرم یا دانشگاه تو مقطع ارشد قبول نشم نمی تونم مدرک اصلیم (دانشنامه کارشناسی) رو بکشم بیرون
شما مطمئنید که گواهی موقت رو می شه ترجمه کرد و برای سفارت قابل قبوله؟؟؟
بله میتونید ببرید دارالترجمه براتون ترجمه میکنن فقط دادگستری نمیفرستن که اون هم مهم نیست، بهشون بگین فقط مهر دارالترجمه رو میخواین.
من هم همین مشکلو دارم خیلی نگرانم ،اسفند فارغ التحصیل شدم و مدرکم موقته و چون از دانشگاه دولتیه واسه آزاد کردن مدرک باید بخرمش ولی فعلا نمیتونم (تو پرانتز هم بگم کیس نامبرم پایینه و یجورایی هول کردم)...از طرفی هم اونجا قصد ادامه تحصیل دارم. اگه موقع مصاحبه ترجمه بدون مهر دادگستری رو بدم مشکلی پیش نمیاد؟
میتونم فعلا از این مرحله گذر کنم و بعدا مدرکمو بخرم که واسه ادامه تحصیل به مشکل برنخورم؟ و اینکه اگه میشه باید موقع مصاحبه هم توضیح بدم اینارو؟
بهتره در مصاحبه اصلا توضیح ندی که می خوایی ادامه تحصیل بدی
مگر اینکه مثلا
200 هزار دلار در حساب داشته باشی
درمورد مدرک باید سعی کنی ازادش کنی و ببری تاییدش کنی وزارت علوم بعدم ترجمه چون سفارت آخرین مدرک تحصیلی هم چک می کنه
شما بعدا می تونی ادامه تحصیلی بدی نگران نباش اما اصلا روز مصاحبه بگو می خوام یکی دو سال اول کار کنم بعدش لازم شد درس بخونم.
مگر نه نیاز به تمکن مالی زیاد و خفنی نیاز خواهی داشت از ما گفتن ، دی

ای بابا ... رو چه حسابی میگید که نگیم میخوایم ادامه تحصیل بدیم؟ مگه ایرادی داره ؟ خوب میشه وام یا فاند گرفت !!! من تو فرم ها نوشتم که میخوام اونجا ادامه تحصیل بدم !!! چه استرسی دادین !!!!
اون 200 هزار دلار رو رو چه حسابی گفتین ؟
تشکر کنندگان: ojee ، محبت
(2013-07-04 ساعت 00:03)asalkhan00m نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 23:48)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 00:53)hny67 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 10:43)aghaghia نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 00:34)mtcanada نوشته:  مرسی از پاسخگوئیتون ولی من روی گواهی موقت کارشناسی که دانشگاه آزاد به بچه ها می ده درج شده که ارزش ترجمه نداره
منم تا خدمت نرم یا دانشگاه تو مقطع ارشد قبول نشم نمی تونم مدرک اصلیم (دانشنامه کارشناسی) رو بکشم بیرون
شما مطمئنید که گواهی موقت رو می شه ترجمه کرد و برای سفارت قابل قبوله؟؟؟
بله میتونید ببرید دارالترجمه براتون ترجمه میکنن فقط دادگستری نمیفرستن که اون هم مهم نیست، بهشون بگین فقط مهر دارالترجمه رو میخواین.
من هم همین مشکلو دارم خیلی نگرانم ،اسفند فارغ التحصیل شدم و مدرکم موقته و چون از دانشگاه دولتیه واسه آزاد کردن مدرک باید بخرمش ولی فعلا نمیتونم (تو پرانتز هم بگم کیس نامبرم پایینه و یجورایی هول کردم)...از طرفی هم اونجا قصد ادامه تحصیل دارم. اگه موقع مصاحبه ترجمه بدون مهر دادگستری رو بدم مشکلی پیش نمیاد؟
میتونم فعلا از این مرحله گذر کنم و بعدا مدرکمو بخرم که واسه ادامه تحصیل به مشکل برنخورم؟ و اینکه اگه میشه باید موقع مصاحبه هم توضیح بدم اینارو؟
بهتره در مصاحبه اصلا توضیح ندی که می خوایی ادامه تحصیل بدی
مگر اینکه مثلا
200 هزار دلار در حساب داشته باشی
درمورد مدرک باید سعی کنی ازادش کنی و ببری تاییدش کنی وزارت علوم بعدم ترجمه چون سفارت آخرین مدرک تحصیلی هم چک می کنه
شما بعدا می تونی ادامه تحصیلی بدی نگران نباش اما اصلا روز مصاحبه بگو می خوام یکی دو سال اول کار کنم بعدش لازم شد درس بخونم.
مگر نه نیاز به تمکن مالی زیاد و خفنی نیاز خواهی داشت از ما گفتن ، دی

ای بابا ... رو چه حسابی میگید که نگیم میخوایم ادامه تحصیل بدیم؟ مگه ایرادی داره ؟ خوب میشه وام یا فاند گرفت !!! من تو فرم ها نوشتم که میخوام اونجا ادامه تحصیل بدم !!! چه استرسی دادین !!!!
اون 200 هزار دلار رو رو چه حسابی گفتین ؟

دوست عزیز نگران نباشید، این که دوستان میگن نگین میخواین ادامه تحصیل بدین چون خرج و مخارج تحصیل در سال اول که شما هنوز In State نشده اید زیاده و شما نمیتونید به این سرعت فاند یا وام بگیرین، بنابراین آفیسر از شما تمکن مالی میخواد که بدونه شما میتونید خرج تحصیلتون رو فراهم کنید ... استرس نداره روز مصاحبه اگر ازتون پرسید میتونید بگید قصد تحصیل دارم ولی نه بلافاصله، میخوام اول کار کنم بعد اگر شرایطش مهیا شد دوست دارم ادامه تحصیل هم بدم....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، محبت
(2013-07-04 ساعت 00:00)spv نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 20:00)maryam_a نوشته:  

دوست عزیز تعویض کارت ملی از طریق سایت ثبت احوال 1هفته هم کار نداره چون هفته پیش من انجام دادم و خوده پست درب خانه تحویل داد وقدیمی را گرفت

SPV جان عزیز. راهنماییت دیگه کار ساز نیست چون سایت ثبت احوال دیگه این کار رو انجام نمی ده و فقط میشه تغییر آدرس رو اعلام کرد که خودش هم نوشته منجر به صدور کارت شناسایی ملی جدید نخواهد شد.
ضمناً به قول عمو سعید این داستان کارت ملی جدی نیست. شما هم جدی نگیرید. Cool
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hamed1286
ای بابا !!! ای بابا !!! ای بابا !!!
مشکل روی مشکل! دردسر پشت درد سر ... آخه ... Sad
شناسنه رو دادم واسه تعویض 45 روز پیش ... الان گفتن بیا بگیر . گرفتم شناسنامه رو نگاه کردم میبینم تو شناسنامه قبلی محل تولد تهران بوده کل مدارک های من محل تولد تهرانه .. کارت پایان خدمت ، مدرک تحصیلی، هرچه که دارم. الان باید چه گلی لگد کنم آخه خدااااااااااااا ؟؟؟!! Sad(
من شیراز به دنیا اومدم ولی پدر مادرم چون اهل تهران بودن و ما هم دیگه شیراز کاری نداشتیم اومدن تهران شناسنامه منو گرفتن، محل تولد خورده بود تهران. الان بعد تعویض نوشته شیراز .
میگم چرا آخه؟ گفت برای اینکه گواهی ولادت شما برای بیمارستانی تو شیراز بوده .
یکی بگه من چه کنم ؟!؟!Sad
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، storagemeter
(2013-07-04 ساعت 13:41)love_everlife نوشته:  ای بابا !!! ای بابا !!! ای بابا !!!
شناسنه رو دادم واسه تعویض 45 روز پیش ... الان گفتن بیا بگیر . گرفتم شناسنامه رو نگاه کردم میبینم تو شناسنامه قبلی محل تولد تهران بوده کل مدارک های من محل تولد تهرانه .. کارت پایان خدمت ، مدرک تحصیلی، هرچه که دارم. الان باید چه گلی لگد کنم آخه خدااااااااااااا ؟؟؟!! Sad(
من شیراز به دنیا اومدم ولی پدر مادرم چون اهل تهران بودن و ما هم دیگه شیراز کاری نداشتیم اومدن تهران شناسنامه منو گرفتن، محل تولد خورده بود تهران. الان بعد تعویض نوشته شیراز .

ببین،اگر الان توی شناسنامت توضیحات داره که هیچی. مشکلی نیست. اما اگر توضیحات هم نذاشتن به نظر من از بازرسی ثبت احوال پیگیری کن. بالاخره شما الان باقی مدارکت به مشکل می خوره با این اوصاف. اگر تهرانی برو ثبت احوال استان تهران و یه مدرکی چیزی ازشون بگیر یا درخواست کن که توی شناسنامه فعلیت یه توضیحاتی چیزی بنویسن. ولی حتما پیگیر باش.
شما از شناسنامه قبلیت کپی داری؟
با استناد به اون پیگیر باش.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hossien_501 ، زری وحدتی ، محبت ، noobnoobi
(2013-07-04 ساعت 14:59)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 13:41)love_everlife نوشته:  ای بابا !!! ای بابا !!! ای بابا !!!

ببین،اگر الان توی شناسنامت توضیحات داره که هیچی. مشکلی نیست. اما اگر توضیحات هم نذاشتن به نظر من از بازرسی ثبت احوال پیگیری کن. بالاخره شما الان باقی مدارکت به مشکل می خوره با این اوصاف. اگر تهرانی برو ثبت احوال استان تهران و یه مدرکی چیزی ازشون بگیر یا درخواست کن که توی شناسنامه فعلیت یه توضیحاتی چیزی بنویسن. ولی حتما پیگیر باش.

نه عزیز ، توضیحات نداره هیچی ننوشتن. آخه تا چه حد باید خرفت باشن!؟ یعنی فکر نمیکنه برای این بابا دردسر درست میکنه با این کارش ** فحش و ناسزا - دری وری **
کپی دارم از قبلی . کپی رو دارالترجمه قبول میکنه ؟ بدم ترجمه کنن تو مصاحبه بگم اقا این بوده مسئله من ؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-04 ساعت 15:11)love_everlife نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 14:59)ghafari88 نوشته:  

نه عزیز ، توضیحات نداره هیچی ننوشتن. آخه تا چه حد باید خرفت باشن!؟ یعنی فکر نمیکنه برای این بابا دردسر درست میکنه با این کارش ** حرف زشت و ناسزا - دری وری **
کپی دارم از قبلی . کپی رو دارالترجمه قبول میکنه ؟ بدم ترجمه کنن تو مصاحبه بگم اقا این بوده مسئله من ؟

در مورد خرفت بودنشون مگه شک داشتی؟! Wink
نه داداش. به نظر من قبلی رو ترجمه نکن. چون روز مصاحبه اصل شناسنامت رو هم می خوان تا چک کنن و می ترسم به مسئله بخوری.
اول از خود این در به در ها یه پیگیری بکن بگو مشکل من اینه. ببین چی می گن ( خود ثبت احوال نه این پیشخوان ها ). نهایتش برو بازرسیشون و شکایت کن. بگو من باقی مدارکم به مشکل می خوره. در نهایت هم که اگر انجام ندادن برو دادگاه شکایت کن؛ قاضی دستور می ده که درستش کنن. می دونم دردسر بزرگی برات درست شده. اما پیگیری کن تا حل بشه.
ثبت احوال استان تهران توی خیابون میرزای شیرازیه. توی همون کوچه ای که پمپ بنزین سرشه. ایشالا درست میشه. غصه نخور. بالاخره اینجا ایرانه دیگه.
اینم سایت ارتباط با بازرسیشونه. به نظرم یه پیغام بذار براشون ببین چی می گن ( لینک )
اگر کاری از دستم بر میومد بگو کمکت کنم دادا. ( پیغام خصوصی شمارمو برات می ذارم )
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
من موقع ثبت نام اشتباها فکر کردم لیسانس میشه master (یعنی مدرک تحصیلیم رو master نوشتم) اگه روز مصاحبه ترجمه لیسانسمو به افیسر نشون بدم و براشون توضیح بدم قبول میکنن؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان