کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-05 ساعت 19:13)aghaghia نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 15:52)noobnoobi نوشته:  من یه سوال دارم:

من تو فرمها آخرین مدرک کامل شده رو دیپلم زدم ولی تو قسمت بعدش که اسم و محل و زمان جزییات تحصیل هستش با مدرک دانشگاهم شروع میشه(که تاریخ شروع مشخص و قسمت پایانش Present هست ) چون دانشجو کارشناسی هستم و تا زمان مصاحبه هم درسم تموم نمیشه و چه کلیر بخورم و چه یکضرب بگیرم میخوام برگردم و درسمم رو تموم کنم بعد برم(سال دیگه این موقع درسم تموم میشه).
با این شرایط من فقط باید دیپلم و پیش دانشگاهی رو ترجمه کنم ببرم ؟
نمیگن تو که دانشجو هستی باید مدرکی چیزی بیاری که اثبات کنی الان دانشجویی؟
كارت دانشجويي تون رو ترجمه كنيد و با خودتون ببريد...
فقط دیپلم و پیش دانشگاهی کافیه؟
گواهی اشتغال به تحصیل نمیخواد؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-05 ساعت 21:28)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 19:13)aghaghia نوشته:  

من تو فرمها آخرین مدرک کامل شده رو دیپلم زدم ولی تو قسمت بعدش که اسم و محل و زمان جزییات تحصیل هستش با مدرک دانشگاهم شروع میشه(که تاریخ شروع مشخص و قسمت پایانش Present هست ) چون دانشجو کارشناسی هستم و تا زمان مصاحبه هم درسم تموم نمیشه و چه کلیر بخورم و چه یکضرب بگیرم میخوام برگردم و درسمم رو تموم کنم بعد برم(سال دیگه این موقع درسم تموم میشه).
كارت دانشجويي تون رو ترجمه كنيد و با خودتون ببريد...
فقط دیپلم و پیش دانشگاهی کافیه؟
گواهی اشتغال به تحصیل نمیخواد؟

وقتی شما آخرین مدرکتون رو زدین پیش خب همونا کافیه و برای دانشجو بودن هم اگر بهتون گواهی میدن خب گواهی اشتغال به تحصیل بگیرید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی ، محبت ، noobnoobi ، maryam_a

بله همام پیش دانشگاهی کافی است اما اگه بشه از دانشگاه یه گواهی اشتغال به تحصیل به نام دارالترجمه بگیر و ببر برات ترجمه اش کننو هم میتونی به ریز نمرات معمولی از سازمان مرکزی دانشگاهت درخواست بدی که اقا هرچی من تا الان پاس کردم یه لیست کنید بدید !! بعد ببر ترجمه و برای مدرک دانشجوییت از اون تو سفارت استفاده کن.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، noobnoobi ، ojee
(2013-07-05 ساعت 19:23)hamed1286 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 05:16)hamed1286 نوشته:  همسرم دانشگاه تهران درس خونده .... مدرکش رو بهش نمیدن Sad چون روزانه بوده
تازه فارق التحصیل شده
میگن اگه اصل مدرکو می خواید باید بخرید (پول نداریم Sad)
تنها چیزی که ما داریم یه گواهی موقت کارشناسی هست
حتی اصل مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم هم بهمون نمیدن

چه کنیم ؟؟؟؟ SadSad
نیازمند راهنمایی هستیم

بنظرتون مدرک موقت کارشناسی به همراه ریز نمرات و مدرک پیش و دیپلم کپی برابر اصل ببریم قبول میکنن ؟؟؟؟؟
چرا هیچکی جواب نمیده ؟؟؟؟
ما رو میبینید آیا ؟؟؟ Big Grin
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان:
(2013-07-06 ساعت 01:18)hamed1286 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 19:23)hamed1286 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 05:16)hamed1286 نوشته:  همسرم دانشگاه تهران درس خونده .... مدرکش رو بهش نمیدن Sad چون روزانه بوده
تازه فارق التحصیل شده
میگن اگه اصل مدرکو می خواید باید بخرید (پول نداریم Sad)
تنها چیزی که ما داریم یه گواهی موقت کارشناسی هست
حتی اصل مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم هم بهمون نمیدن

چه کنیم ؟؟؟؟ SadSad
نیازمند راهنمایی هستیم

بنظرتون مدرک موقت کارشناسی به همراه ریز نمرات و مدرک پیش و دیپلم کپی برابر اصل ببریم قبول میکنن ؟؟؟؟؟
چرا هیچکی جواب نمیده ؟؟؟؟
ما رو میبینید آیا ؟؟؟ Big Grin

دوست عزیز من قبلا هم گفتم از یه سری مدرک موقت قبول کردن از یه سری نه... اگر دوستان جواب نمیدن به خاطر اینه که کسی اینجا با قطعیت نمیتونه جوابی به شما بده! ما که به جای افیسر ها نیستیم که بدونیم چه فکری میکنند! شما لااقل یه کاری بکنین که اصل مدرک پیش رو با خودتون ببرین مصاحبه که حداقل مدرکیه که قبول میکنند.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: محبت ، hamed1286 ، KIMIA2005 ، ojee ، azar1348 ، maryam_a ، behfaza
(2013-07-06 ساعت 00:57)زهرا وحدتی پور نوشته:  

بله همام پیش دانشگاهی کافی است اما اگه بشه از دانشگاه یه گواهی اشتغال به تحصیل به نام دارالترجمه بگیر و ببر برات ترجمه اش کننو هم میتونی به ریز نمرات معمولی از سازمان مرکزی دانشگاهت درخواست بدی که اقا هرچی من تا الان پاس کردم یه لیست کنید بدید !! بعد ببر ترجمه و برای مدرک دانشجوییت از اون تو سفارت استفاده کن.
یه کار دیگه هم انجام بدی بهتره ؛ درخواست کارت بین المللی دانشجویی بکن و بگیر که نیاز به ترجمه نداره و معتبرترینه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: aghaghia ، azar1348 ، noobnoobi
(2013-07-06 ساعت 01:37)محبت نوشته:  

یه کار دیگه هم انجام بدی بهتره ؛ درخواست کارت بین المللی دانشجویی بکن و بگیر که نیاز به ترجمه نداره و معتبرترینه
برای گرفتن کارت دانشجویی بین اللمللی می تونی از سایت زیر اقدام کنی
یک هفته ای بدستت میرسه
40 تومن هزینه داره
و مدارک ازت کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال بتحصیل دانشگاه می خواد که گواهی بدی بهتره
http://www.isicard.ir/
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: noobnoobi ، زری وحدتی ، محبت ، sejz
(2013-07-06 ساعت 01:57)محبت نوشته:  لذت بردم پاسخ بسیار هوشمندانه ای بود

دوست عزیز برای تبریک و تشکر فقط از دکمه ی تبریک و تشکر پایین پست استفاده کنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، KIMIA2005 ، زری وحدتی ، محبت ، azar1348 ، maryam_a
(2013-07-06 ساعت 01:47)hamed1286 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 01:37)محبت نوشته:  

برای گرفتن کارت دانشجویی بین اللمللی می تونی از سایت زیر اقدام کنی
یک هفته ای بدستت میرسه
40 تومن هزینه داره
و مدارک ازت کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال بتحصیل دانشگاه می خواد که گواهی بدی بهتره
http://www.isicard.ir/

حتما باید کارت بین المللی بگیرم که نیاز به ترجمه نداره؟ یا همین کارتی که دانشگاه داده رو ترجمه کنم کفایت میکنه؟

یه سوال دیگه اینکه یه سری از بچه ها میگفتن که باید گواهی اشتغال به تحصیل رو برای وزارت علوم یا وزارت امور خارجه بگیرم این درسته؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان، یه سوال که برام پیش اومد و جایی ندیدم که راجع بهش گفته باشن گواهی نامه رانندگی هست، آیا اگر ترجمه بشه اونور اعتبار داره یا اینکه راه دیگری وجود داره؟!
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 15:21)میما نوشته:  سلام به همه دوستان، یه سوال که برام پیش اومد و جایی ندیدم که راجع بهش گفته باشن گواهی نامه رانندگی هست، آیا اگر ترجمه بشه اونور اعتبار داره یا اینکه راه دیگری وجود داره؟!

بله میتونید گواهی نامه تون رو هم ترجمه کنید و ببرید و به صورت موقت ازش استفاده کنید، البته ظاهرا باید یه تست کتبی هم داد برای داشتن حق رانندگی موقت...
تشکر کنندگان: azar1348
(2013-07-07 ساعت 15:47)aghaghia نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 15:21)میما نوشته:  سلام به همه دوستان، یه سوال که برام پیش اومد و جایی ندیدم که راجع بهش گفته باشن گواهی نامه رانندگی هست، آیا اگر ترجمه بشه اونور اعتبار داره یا اینکه راه دیگری وجود داره؟!

بله میتونید گواهی نامه تون رو هم ترجمه کنید و ببرید و به صورت موقت ازش استفاده کنید، البته ظاهرا باید یه تست کتبی هم داد برای داشتن حق رانندگی موقت...

دوستان گواهینامه رانندگی چند وقت اعتبار داره و چقدر طول میکشه بهت بدن ؟
میخوام ببینم کی اقدام کنم برای گرفتنش که باطل نشه !!
2) من شنیده بودم برا آمریکا قبول نمیکنن وباید اونجا امتحاین بدی کسی از اینجا ترجمه شدو برده ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 16:06)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 15:47)aghaghia نوشته:  

دوستان گواهینامه رانندگی چند وقت اعتبار داره و چقدر طول میکشه بهت بدن ؟
میخوام ببینم کی اقدام کنم برای گرفتنش که باطل نشه !!
2) من شنیده بودم برا آمریکا قبول نمیکنن وباید اونجا امتحاین بدی کسی از اینجا ترجمه شدو برده ؟

البته بستگی به قوانین اون ایالتی هم که میرید داره:
این تاپیکها در مورد گواهی نامه: http://mohajersara.com/forum-41.html
واین یکی در مورد گواهی نامه در ایالت کالیفرنیا: mohajersara.com/thread-3675.html?highlight=گرفتن+گواهی+نامه
تشکر کنندگان: میما ، محبت ، maryam_a ، زری وحدتی

دوست عزیز بصرف اینکه بخوای گواهینامه روترجمه کنی اونور اعتبار نداره ..شما بایستی گواهینامه رو ببری و گواهینامه بین المللی بگیری که یکسال اعتبار داره و 53000 تومن هزینه ... تا بتونی اونجا از گواهینامه بین المللی استفاده کنی ..

بموجب اين گواهي بين المللي كه مدت اعتبار آن يكسال مي باشد مي توان بصورت موقت در ((برخی کشورها)) از جمله ا م ر ی ک ا ، به رانندگي پرداخت. بديهي است دارنده مجوز رانندگي بين المللي با داشتن اين مجوز نمي تواند قوانين و مقررات مربوط به شرايط اقامت و يا پرداختن به شغل و يا حرفه اي كه در كشورهاي مسير حركت او جاري و قابل اجرا مي باشد را ناديده انگاشته و يا نقض نمايد. اين گواهينامه علاوه بر زبان فارسي به 7 زبان بين المللي (‌انگليسي ـ فرانسوي ـ روسي عربي ـ‌ آلماني ـ اسپانیائی ـ چینی)‌ نيز ترجمه گرديده است . مجوزهاي رانندگي بين المللي قابل تمديد نبوده و پس از انقضاء مي بايست نسبت به درخواست مجوز رانندگي جديد اقدام نمود .

مدارك لازم جهت درخواست مجوز رانندگي بين المللي:

اصل گواهینامه معتبر (دارای حداقل یک ماه و یک روز اعتبار ) جمهوری اسلامی ایران
یک قطعه عكس تمام رخ زمینه سفید 3 * 4
ارائه گواهینامه بین المللی قبلی در صورت دارا بودن
ارائه تصویر صفحه اول گذرنامه در صورت دارا بودن
تکمیل فرم درخواست فارسی و لاتین - تاریخ تولد لاتین می بایست به میلادی درج گردد
پرداخت مبلغ 530000 ریال بابت هر جلد گواهینامه
در صورتیکه گواهینامه خودرو و موتور سیکلت با هم صادر شود مبلغ 636000 ریال دریافت خواهد شد

روشهای دریافت گواهینامه رانندگی بین المللی *

1- مراجعه به کانون "مدیریت اسناد و مدارک بین المللی "
دفتر مرکزی : خیابان آزادی - بین بهبودی و خوش - نبش کوچه شهید قانعی - پلاک 231
تلفن : 66900773
تهران – خ خرمشهر- خ شهيد عربعلي – پلاك 2
تلفن : 11-88500209
خیابان فیاض بخش - نبش کوچه جهانگردی - پلاک 37
تلفن:4-66749970

2-مراجعه به یکی از نمایندگی های کانون در سراسر کشور(تحویل فوری)

3 - از طریق اینترنت (زمان تحویل حدودا 10 روز کاری و ارسال از طریق پست به آدرس ثبت شده)
جهت ثبت نام اینترنتی ، اسکن رنگی از اصل گواهینامه ایرانی معتبر ( که در مورد گواهینامه های هوشمند طرح جدید ، اسکن پشت گواهینامه نیز علاوه بر روی گواهینامه باید ارسال شود ) به همراه یک قطعه عکس پرسنلی( برای خانم ها با حجاب )، مورد نیاز می باشد.
پس از ثبت نام اینترنتی، جهت تائید ثبت نام با شماره تلفن : 61934234-021 تماس بگیرید.

4 - مراجعه به دفاتر پستی در سراسر کشور
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، azar1348 ، محبت ، noobnoobi ، زری وحدتی ، amin arefi ، آلیس-1980
(2013-07-07 ساعت 12:57)mechanicalengineer نوشته:  دوستان اگه بخوایم پاسمونو عوض کنیم میگن باید بیشتر از یکسال اعتبار نداشته باشه وگرنه عوض نمیکنن ! من چون برای تاریخ مصاحبم لب مرز میفته اعتبارش کسی هست بدونه که محدودیتی برا اینکاره یا مثلا اگه 1.5 سال اعتبار داشته باشه هم عوضش میکنن؟

سلام دوست من. بله اگر بالای یک سال اعتبار داشته باشه به صورت معمول تعویض نمی کنن. اما طبق چیزی که من از توی سایت epolice.ir متوجه شدم این هست که شما اگر بالای یک سال اعتبار داشته باشین باید مراجعه کنید اداره گذرنامه ای که توی تهرانپارس هست و یه نامه بگیرین. بعد از اون با همون نامه می تونید نسبت به تعویض گذرنامه تون اقدام کنید.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان