کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام
این سوال من هم هست
دوستان من دانشجوی سال سوم کارشناسی هستم و کل مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیم دست دانشگاه هست و واسه ترجمه هم بهم نمیدن فقط کپی برابر اصل میدن. کپی برابر اصل قابل ترجمه هستش؟؟!!!و میشه کپی برابر اصلش رو برد برای مصاحبه؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-07-04 ساعت 15:53)darbandy نوشته:  من موقع ثبت نام اشتباها فکر کردم لیسانس میشه master (یعنی مدرک تحصیلیم رو master نوشتم) اگه روز مصاحبه ترجمه لیسانسمو به افیسر نشون بدم و براشون توضیح بدم قبول میکنن؟

باهاشون مکاتبه کن و روز مصاحبه هم قبل از قسم خوردن به آفیسر توضیح بده.مشکل نگران کننده ای نیست دوست عزیز.
موفق باشین.

(2013-07-04 ساعت 16:22)noobnoobi نوشته:  سلام
این سوال من هم هست
دوستان من دانشجوی سال سوم کارشناسی هستم و کل مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیم دست دانشگاه هست و واسه ترجمه هم بهم نمیدن فقط کپی برابر اصل میدن. کپی برابر اصل قابل ترجمه هستش؟؟!!!و میشه کپی برابر اصلش رو برد برای مصاحبه؟

روز مصاحبه از شما اصل آخرین مدرک تحصیلی رو می خوان.با یه ترفندی اون رو ازشون بگیرین.حتما راهی هست.نگران نباشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee ، darbandy ، زری وحدتی ، محبت
سلام دوستان و مدیران عزیز:
یک سوال ازتون داشتم
من یک ترجمه از مدارک لیسانسم دارم اما یک چیزی من هست در تزجمه.یعنی مترجم توجه به گرایش تحصیلیم نکرده و فقط عنوان رشتم گفته شده.بنظرتون میتونه ای موضوع مشکل ساز باشه؟این که گرایشم در پرانتز جلو رشتم گفته نشده ایراد حساب میشه؟اونا متوجه این تفوت در اصل فارسیش و ترجمش میشن؟
ممنون میشم پاسخ بدین

یک سوال ازتون داشتم
من یک ترجمه از مدارک لیسانسم دارم اما یک چیزی من هست در تزجمه.یعنی مترجم توجه به گرایش تحصیلیم نکرده و فقط عنوان رشتم گفته شده.بنظرتون میتونه ای موضوع مشکل ساز باشه؟این که گرایشم در پرانتز جلو رشتم گفته نشده ایراد حساب میشه؟اونا متوجه این تفوت در اصل فارسیش و ترجمش میشن؟
ممنون میشم پاسخ بدین
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-03 ساعت 16:14)hamed1286 نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 15:01)azar1348 نوشته:  [quote='love_everlife' pid='369326' dateline='1372836359']
[quote='KIMIA2005' pid='369320' dateline='1372834286']
[quote='poopak16' pid='369314' dateline='1372833886']
کارت ملی همسرم تاریخ گذشته بود ... با دارالترجمه صحبت کردم گفتن هر تاریخی روی کارت ملی باشد همان ترجمه میشود ... جهت نگرفتن روضه شک دار و اینکه در مصاحبه مشکلی ایجاد نشود اقدام به تعویض گرفتیم که از ما 12000 تومان گرفتند. البته مبلغ تعویض 7000 تومان است ... انگار ما کلاهمون گشاد بود Smile
من امروز كارت ملي رو بخاطر تاريخ انقضا دفتر پيشخوان ونك براي تعويض دادم ٩٠٠٠ تومن ازم گرفت ( چه قيمتاي مختلفي ميگيرن !) و يك ماه ديگه بايد از همون جا تحويل بگيرم.
تشکر کنندگان: hamed1286 ، exxedus ، storagemeter ، aghaghia
(2013-07-04 ساعت 20:14)elvira نوشته:  سلام دوستان و مدیران عزیز:
یک سوال ازتون داشتم
ممنون میشم پاسخ بدین

یک سوال ازتون داشتم
ممنون میشم پاسخ بدین

مشکلی نیست مجددا بدین ترجمه کنن...اگر به دلایلی نمیتونید مهم نیست..موردی نبوده که به خاطر ترجمه ریجکت شه.
تشکر کنندگان: محبت
همسرم دانشگاه تهران درس خونده .... مدرکش رو بهش نمیدن Sad چون روزانه بوده
تازه فارق التحصیل شده
میگن اگه اصل مدرکو می خواید باید بخرید (پول نداریم Sad)
تنها چیزی که ما داریم یه گواهی موقت کارشناسی هست
حتی اصل مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم هم بهمون نمیدن

چه کنیم ؟؟؟؟ SadSad
نیازمند راهنمایی هستیم
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: ojee ، exxedus ، آلیس-1980
سلام ایا شناسنامه ها و کارت ملی و سند ازدواج و... به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نیاز دارد یا فقط مهر مترجم رسمی کافیه ممنون میشم پاسخ بدید.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان:
(2013-07-05 ساعت 10:53)Kamyar.A نوشته:  سلام ایا شناسنامه ها و کارت ملی و سند ازدواج و... به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نیاز دارد یا فقط مهر مترجم رسمی کافیه ممنون میشم پاسخ بدید.

سلام دوست عزیز،
فقط مهر مترجم رسمی کافیه .
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، محبت
(2013-07-05 ساعت 03:26)mahdibashoma نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 20:14)elvira نوشته:  سلام دوستان و مدیران عزیز:
یک سوال ازتون داشتم
ممنون میشم پاسخ بدین

یک سوال ازتون داشتم
ممنون میشم پاسخ بدین

مشکلی نیست مجددا بدین ترجمه کنن...اگر به دلایلی نمیتونید مهم نیست..موردی نبوده که به خاطر ترجمه ریجکت شه.
اون کسی که مدارکو چک میکنه فارسی یاد داره؟متوجه میشه که مثلا اسمه رشته ی من کامل ترجمه نشده یا گرایشم کفته نشده؟
اخه سخته ترجمه دوبارش !!!
تشکر کنندگان:
دوستان من از متن هايي كه خوندم متوجه شدم تنها ترجمه سند خونه كافي نيست و ملك بايد ارزشگذاري شود قضاييه و يا ..... اگه كسي اينكارو كرده ميشه منو راهنمايي كنه!!!
تشکر کنندگان:
(2013-07-05 ساعت 14:52)EKAM نوشته:  دوستان من از متن هايي كه خوندم متوجه شدم تنها ترجمه سند خونه كافي نيست و ملك بايد ارزشگذاري شود قضاييه و يا ..... اگه كسي اينكارو كرده ميشه منو راهنمايي كنه!!!

ازطریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری یا کارشناسان رسمی قوه قضاییه میتونی ملک رو ارزشگذاری کنید ..حضوری میرین و یه درخواست کتبی میدین.مبلغ کارشناسی بستگی به ارزش ملک داره و اونا درصدی از اونو به عنوان حق الزحمه کارشناسی از شما می گیرن و یه کارشناس واستون میفرستن.حالا با وضعیت الان قیمت خونه، فکر نمیکنم مبلغ کارشناسی کمتر از 200-300 هزارتومان باشه.البته این رو از یکی از دوستان سوال کردم برا ارزشگذاری ملک .. ولی اگه گواهی موجودی به اندازه کافی باشه دیگه نیازی به ارزشگذاری ملک و اینجور چیزا نیستش توی سفرنامه دوستان هم خوندم که افیسر اصلا سند رو از اونها نخواسته واسه همین من هم بیخیالش شدم..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife ، محبت ، EKAM
من یه سوال دارم:

من تو فرمها آخرین مدرک کامل شده رو دیپلم زدم ولی تو قسمت بعدش که اسم و محل و زمان جزییات تحصیل هستش با مدرک دانشگاهم شروع میشه(که تاریخ شروع مشخص و قسمت پایانش Present هست ) چون دانشجو کارشناسی هستم و تا زمان مصاحبه هم درسم تموم نمیشه و چه کلیر بخورم و چه یکضرب بگیرم میخوام برگردم و درسمم رو تموم کنم بعد برم(سال دیگه این موقع درسم تموم میشه).
با این شرایط من فقط باید دیپلم و پیش دانشگاهی رو ترجمه کنم ببرم ؟
نمیگن تو که دانشجو هستی باید مدرکی چیزی بیاری که اثبات کنی الان دانشجویی؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee
Smile 
(2013-07-05 ساعت 14:57)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 14:52)EKAM نوشته:  دوستان من از متن هايي كه خوندم متوجه شدم تنها ترجمه سند خونه كافي نيست و ملك بايد ارزشگذاري شود قضاييه و يا ..... اگه كسي اينكارو كرده ميشه منو راهنمايي كنه!!!

ازطریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری یا کارشناسان رسمی قوه قضاییه میتونی ملک رو ارزشگذاری کنید ..حضوری میرین و یه درخواست کتبی میدین.مبلغ کارشناسی بستگی به ارزش ملک داره و اونا درصدی از اونو به عنوان حق الزحمه کارشناسی از شما می گیرن و یه کارشناس واستون میفرستن.حالا با وضعیت الان قیمت خونه، فکر نمیکنم مبلغ کارشناسی کمتر از 200-300 هزارتومان باشه.البته این رو از یکی از دوستان سوال کردم برا ارزشگذاری ملک .. ولی اگه گواهی موجودی به اندازه کافی باشه دیگه نیازی به ارزشگذاری ملک و اینجور چیزا نیستش توی سفرنامه دوستان هم خوندم که افیسر اصلا سند رو از اونها نخواسته واسه همین من هم بیخیالش شدم..

مرسي از جواب دقيق و فوريتون با اين قيمت بي خيال سند ملك ميشم و همون گواهي موجوديو ميبرم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، محبت ، azar1348 ، nedafarsi
(2013-07-05 ساعت 15:52)noobnoobi نوشته:  من یه سوال دارم:

من تو فرمها آخرین مدرک کامل شده رو دیپلم زدم ولی تو قسمت بعدش که اسم و محل و زمان جزییات تحصیل هستش با مدرک دانشگاهم شروع میشه(که تاریخ شروع مشخص و قسمت پایانش Present هست ) چون دانشجو کارشناسی هستم و تا زمان مصاحبه هم درسم تموم نمیشه و چه کلیر بخورم و چه یکضرب بگیرم میخوام برگردم و درسمم رو تموم کنم بعد برم(سال دیگه این موقع درسم تموم میشه).
با این شرایط من فقط باید دیپلم و پیش دانشگاهی رو ترجمه کنم ببرم ؟
نمیگن تو که دانشجو هستی باید مدرکی چیزی بیاری که اثبات کنی الان دانشجویی؟
كارت دانشجويي تون رو ترجمه كنيد و با خودتون ببريد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، محبت ، azar1348
(2013-07-05 ساعت 05:16)hamed1286 نوشته:  همسرم دانشگاه تهران درس خونده .... مدرکش رو بهش نمیدن Sad چون روزانه بوده
تازه فارق التحصیل شده
میگن اگه اصل مدرکو می خواید باید بخرید (پول نداریم Sad)
تنها چیزی که ما داریم یه گواهی موقت کارشناسی هست
حتی اصل مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم هم بهمون نمیدن

چه کنیم ؟؟؟؟ SadSad
نیازمند راهنمایی هستیم

بنظرتون مدرک موقت کارشناسی به همراه ریز نمرات و مدرک پیش و دیپلم کپی برابر اصل ببریم قبول میکنن ؟؟؟؟؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان