کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-07 ساعت 16:06)mechanicalengineer نوشته:  دوستان گواهینامه رانندگی چند وقت اعتبار داره و چقدر طول میکشه بهت بدن ؟
میخوام ببینم کی اقدام کنم برای گرفتنش که باطل نشه !!
2) من شنیده بودم برا آمریکا قبول نمیکنن وباید اونجا امتحاین بدی کسی از اینجا ترجمه شدو برده ؟

بایستی اینجا گواهینامه رانندگی بین المللی بگیری که یکسال اعتبار داره
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، maryam_a ، زری وحدتی
قابل توجه اون دسته از دوستانی که گواهی موقت دانشگاه پیام نور دارند و می خوان ایشالا در بلاد کفر هم ادامه تحصیل بدن ( و در نتیجه نیاز به تائیدیه دارند ) :

من مدرک موقت خانمم رو بردم برای تائید.
بد ندیدم روالش رو برای شما هم شرح بدم تا اگر کسی از دوستان شرایط مشابه داشت استفاده کنه. ( آخه خودم بیچاره شدم تا شماره تماس ها و راه هاشون رو پیدا کردم )

اول از همه باید تشریف ببرید:
سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور - مینی سیتی - سه راه ازگل - خیابان نخل
( بندازین همت و بعدشم امام علی شمال رو تا آخر برید. می رسید به ارتش. برید توی خروجی ارتش شرق ؛ ازگل. دور برگردون اول رو دور بزنید یه مقدار جلوتر می رسید به خیابان نخل. )

داخل که رفتید وارد یه سالن می شید. اول برید باجه 5 پیش خانم دانایی. بهتون فرم می ده پر می کنید و بعد می رید باجه 7 برای تعیین وضعیت وام. بعدش هم باجه 1،2 یا 3 دبیرخانه برای شماره کردن نامه. بعدش هم دوباره خانم دانایی.
بعد از اون هم باید برید داخل محوطه که البته برگه اش رو خانم دانایی بهتون می ده. بعدش می رید ساختمون شهید نوری که بعد از پارکینگ هست. اونجا می رید پیش یه خانم دیگه که فامیلیش رو الان یادم رفته Tongue - البته اداره کل خدمات آموزشی هست. خانم دانایی بهتون می گه برید پیش کی.
بعد از اون که اونجا کارهاتون انجام شد و یه آقای نامتون رو توی سیستم امضا کرد بر می گردید توی همون سالن اول و نامتون رو از دبیرخونه می گیرد. تمام. البته این فاز اول پروژه است! Big Grin

سپس باید تشریف ببرید:
وزارت علوم - اداره کل امور دانشجویان داخل - خیابان انقلاب-میدان فردوسی-خیابان فرصت ( اسم قدیمش فرصته و به فرصت هم معروفه هم نمی دونم اسم جدیدش چیه ) - دقیقا میشه خیابان انقلاب مسیر شرق به غرب نرسیده به میدان فردوسی، دو تا خیابون مونده به فردوسی، سمت راست، یعنی ضلع شمال خیابون انقلاب.

اونجا که تشریف بردین، می رید طبقه سوم. توی راهروی سمت راست اولین اتاق دست چپ. اونجا خیلی سریع براتون مهر می زنن و ازتون اصل نامه دانشگاه رو می گیرن و رسید می دین که گواهی و ریزنمرات تائید شده رو تحویل گرفتین. یه خانمی هم هستند که امضا می کنند زیر مهرها ( داخل همون اتاق )
فقط یه موردی رو مدنظر داشته باشید. اخیرا این وزارت علوم ما ( انگار دارم قصه تعریف می کنم Big Grin ) یه سامانه ای راه انداخته ( همون سایت اینترنتی خودمون ) به اسم سامانه خدمات آموزشی که دوستانی که بخوان مدارکشون رو تائید کنند ( والبته بعضی کارهای دیگه ) باید برن توی اون سامانه. شما احتیاج به این کار ندارین. دستی ببرین انجام می دن. فقط قبلش برین پیام نور نامه و اینا رو بگیرین.
موفق و موید و سلامت و بهروز و پیروز و خیلی چیزای خوب دیگه باشین Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-07-07 ساعت 17:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 16:06)mechanicalengineer نوشته:  دوستان گواهینامه رانندگی چند وقت اعتبار داره و چقدر طول میکشه بهت بدن ؟
میخوام ببینم کی اقدام کنم برای گرفتنش که باطل نشه !!
2) من شنیده بودم برا آمریکا قبول نمیکنن وباید اونجا امتحاین بدی کسی از اینجا ترجمه شدو برده ؟

بایستی اینجا گواهینامه رانندگی بین المللی بگیری که یکسال اعتبار داره
ضمن تایید گفته کیمیا اینم اضافه کنم درسته یک سال اعتبار داره اما تو ایالت کالیفرنیا و ظاهرا تعداد زیادی از ایالتها با گواهینامه بین المللی فقط یک ماه میشه رانندگی کرد و تو این مدت باید اقدام به گرفتن گواهینامه کرد
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: maryam_a ، azar1348 ، noobnoobi ، KIMIA2005 ، زری وحدتی
دانشنامه (مدرک تحصیلی اصل) رو باید حتما ببریم سازمان مربوطه(سنجش یا آزمون) تایید کنه یا لازم نیست؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 18:46)shahrzad001 نوشته:  دانشنامه (مدرک تحصیلی اصل) رو باید حتما ببریم سازمان مربوطه(سنجش یا آزمون) تایید کنه یا لازم نیست؟

اگر قصد ادامه تحصیل دارین بهتره که این کار رو انجام بدین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: m.sabet ، ghafari88 ، azar1348 ، زری وحدتی ، behfaza ، shahrzad001
دوستانی که مثل من اصل دیپلم رو گم کردندبعد از رفتن به آموزش وپرورش منطقه شان باید نامه روکه گرفتید ببرید دارالترجمه قوه قضاییه واقع در خ صدری بالاتر از م حسن آبادبعد از آتش نشانی مراجعه وبعد از اینکه نامه رو برابر اصل کردند ببرند تا ترجمه کنند
تشکر کنندگان: m.sabet ، love_everlife ، azar1348 ، noobnoobi
(2013-07-07 ساعت 19:24)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان...ما با توجه به اینکه تهران نیستیم و در شهرمون دارالترجمه رسمی نداریم مسافرت پیش امد و به تهران اومدیم و مدارکمونو ترجمه کردیم میخواستم ببینم با توجه به کیس نامبرمون ایا این ترجمه ها منقضی میشن یا نه اعتبار دارن.تشکر

ترجمه ها معمولا یک سال اعتبار دارند...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، ghafari88 ، m.sabet ، azadeh2014
سلام.
میشه لطف کنید شسته و رفته لیست مدارکی رو که باید ترجمه بشن رو بنویسید به ترتییب. اگر هم گفته شده لینکش رو بزارید لطفاً. ضمنا اگر تاریخ و اعتبار ترجمه در هر کدوم مهم هست بگید و آیا فقط واقعا مهر مترجم کافی هست؟
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: azar1348 ، زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 21:38)benitto نوشته:  سلام.
میشه لطف کنید شسته و رفته لیست مدارکی رو که باید ترجمه بشن رو بنویسید به ترتییب. اگر هم گفته شده لینکش رو بزارید لطفاً. ضمنا اگر تاریخ و اعتبار ترجمه در هر کدوم مهم هست بگید و آیا فقط واقعا مهر مترجم کافی هست؟
مدارک شناسایی- مدارک تحصیلی- تمکن مالی اگر به فارسیه باید بدین ترجمه کنن.
اینجا رو بخونید...
معمولا مدارک ترجمه شده یکسال اعتبار دارند مگر مدارک شناسایی که ممکنه تغییری توشون ایجاد بشه مثل ازدواج و ...
اگر قصد ادامه تحصیل ندارید مهر مترجم کافیه...
تشکر کنندگان: ojee ، m.sabet ، noobnoobi ، maziar irani ، زری وحدتی
(2013-07-07 ساعت 19:21)aghaghia نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:46)shahrzad001 نوشته:  دانشنامه (مدرک تحصیلی اصل) رو باید حتما ببریم سازمان مربوطه(سنجش یا آزمون) تایید کنه یا لازم نیست؟

اگر قصد ادامه تحصیل دارین بهتره که این کار رو انجام بدین...

دوست عزیز در صورتی که قصد ادامه تحصیل دارید الزاماً باید مدارک تائید امور خارجه رو داشته باشه و امور خارجه در صورتی تایید میکنه که وزارت علوم تایید کرده باشه.
تاییده وازت علوم قبلاً به صورت دستی بود.الان یه سامانه هست که باید ثبت نام کنید،اسکن مدارکی که میخواین ترجمه بشه توی سایت آپلود کنین تا تایید بشه بعد ببرین واسه ترجمه
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza ، shahrzad001
(2013-07-08 ساعت 09:52)behfaza نوشته:  برای ارایه به آفیسر ( نه برای ادامه تحصیل )

ترجمه مدرک موقت پیام نور قابل قبول هست آِیا ؟

ببینید دوست من ... در این خصوص در همین تاپیک بحث زیاد شده. تجربه ثابت کرده که این امر دست آفیسر هست. برخی از آفیسرها مدارک موقت رو پذیرفتند و بعضی ها هم نپذیرفتند. در هر صورت مدرک موقت پیام نور چون جمله " قابلیت ترجمه ندارد " توش قید نمیشه، پس میشه ترجمه اش کرد. شما ترجمه کنید و همراه داشته باشید. اگر پذیرفتند که بهتر. اگر هم نپذیرفتند که باز شما مشکلی ندارین چون دیپلم دارین که تونستین لیسانس بگیرین. Tongue
موفق باشید. Cool
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: m.sabet ، behfaza
(2013-07-06 ساعت 01:18)hamed1286 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 19:23)hamed1286 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 05:16)hamed1286 نوشته:  همسرم دانشگاه تهران درس خونده .... مدرکش رو بهش نمیدن Sad چون روزانه بوده
تازه فارق التحصیل شده
میگن اگه اصل مدرکو می خواید باید بخرید (پول نداریم Sad)
تنها چیزی که ما داریم یه گواهی موقت کارشناسی هست
حتی اصل مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم هم بهمون نمیدن

چه کنیم ؟؟؟؟ SadSad
نیازمند راهنمایی هستیم

بنظرتون مدرک موقت کارشناسی به همراه ریز نمرات و مدرک پیش و دیپلم کپی برابر اصل ببریم قبول میکنن ؟؟؟؟؟
چرا هیچکی جواب نمیده ؟؟؟؟
ما رو میبینید آیا ؟؟؟ Big Grin
اگه میخواید با بنگاه کاریابی مدرکو آزاد کنید به من پیغام بدید.
نامه آزادسازی 6 ماهه رو 20 روزه میگیرم واستون.
خرجشم زیاد نیست. البته این پولو من نمیگیرم و اون بنگاه کاریابی میگیره.
من خودم نامه لیسانسو فوقمو 20 روزه گرفتم.
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان:
(2013-07-08 ساعت 15:16)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 09:52)behfaza نوشته:  برای ارایه به آفیسر ( نه برای ادامه تحصیل )

ترجمه مدرک موقت پیام نور قابل قبول هست آِیا ؟

ببینید دوست من ... در این خصوص در همین تاپیک بحث زیاد شده. تجربه ثابت کرده که این امر دست آفیسر هست. برخی از آفیسرها مدارک موقت رو پذیرفتند و بعضی ها هم نپذیرفتند. در هر صورت مدرک موقت پیام نور چون جمله " قابلیت ترجمه ندارد " توش قید نمیشه، پس میشه ترجمه اش کرد. شما ترجمه کنید و همراه داشته باشید. اگر پذیرفتند که بهتر. اگر هم نپذیرفتند که باز شما مشکلی ندارین چون دیپلم دارین که تونستین لیسانس بگیرین. Tongue
موفق باشید. Cool

دقیقا موافقم...اگر مدرک را قبول کردن که هیچ اگر قبول نکردن و مدرک نهایی شما لیسانس بود دیپلم را قبول نمیکنن ..(البته 4 مورد بررسی کردم دیپلم را خواسته بودن)به جای لیسانس.حد آخر نقص مدرک میخورید و زمان دریافت ویزا مدرک اصلی را میبرید که قاعدتا چند ماهی طول میکشه..من دقیقا وضعیتی مثل شما دارم.
تشکر کنندگان: love_everlife ، behfaza
(2013-07-09 ساعت 12:28)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان من فقط ریز نمرات سال آخر دبیرستان رو ترجمه کردم کافیه یا هر 4 سال باید باشه؟
سال آخر رو داشته باشید کافیه. توی اون همه سوابق شما هست دیگه
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-09 ساعت 12:39)azadeh2014 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 12:38)love_everlife نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 12:28)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان من فقط ریز نمرات سال آخر دبیرستان رو ترجمه کردم کافیه یا هر 4 سال باید باشه؟
سال آخر رو داشته باشید کافیه. توی اون همه سوابق شما هست دیگه
نه فقط نمرات سال آخره من نظام قدیم بودم... فقط نمرات سال آخر و بهم دادن

زیاد مهم نیست اکثرا ریز نمره نمیخوان . حالا اگه خواستن همونو نشون بدید بهشون.
اگه هم دلتون راضی نمیشه میتونید برید آموزش پرورش منطقه تحصیلتون شعبه امتحانات و درخواست ریز نمره کلی کنید . سریع به شما تحویل میدن.
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، KIMIA2005 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان