موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 21:39)shiraz_neda نوشته: (2013-07-25 ساعت 21:29)amir82 نوشته: [quote='shiraz_neda' pid='381548' dateline='1374763397']
سلام
همسر من در لاتاری امسال 2014 قبول شده . ما فرم های 230 و 122 رو پر کرده و فرستادیم . متاسفانه شوهرم الان یک ماهه برای فوق لیسانسش در دانشگاه آزاد دفاع کرده و نمرش و هم گرفته . ولی برای اصل مدرک زمان لازمه . چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟ به ما می گن باید موقع مصاحبه اصل مدرک و ترجمه اون رو همراه داشته باشه . چیکار می تونه بکنه ؟؟ اکثرا بهمون می گن تاریخ مصاحبمون میشه واسه آبان یا آذر .
به نظر شما تاریخ مصاحبه رو میشه تا کی تغییر داد ؟؟؟؟؟؟
همچنین میشه به صورت مکاتبه ای بهkcc اطلاع بدهیم که به جای فوق لیسانس مدرک لیسانس رو ببریم . میشه اصلا این جور مسائل رو مطرح کرد
واسه ترجمه مدرک موقت نمیشه ؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
1- چرا متاسفانه؟! تبریک به همسرتون بابت دفاع فوق لیسانس ....
2- اصلا برای همچین موضوعی به تغییر تاریخ مصاحبه فکر نکنین. واقعا ضرورتی نداره.
3- همونطور که دوستان گفتن بردن دانشنامه لیسانس به همراه مدرک موقت ارشد کفایت میکنه. شاید بهتر باشه قبلش برای دلگرمی خودتون و این که خیالتون راحت باشه با سفارت محل مصاحبه تون (جایی که در نامه قبولیتون اومده و خودتون هم در فرمهاتون نوشتین) یه مکاتبه انجام بدین و پرینت ایمیل رو روز مصاحبه با خودتون ببرین، مواردی مانند این دیگه به KCC ارتباطی پیدا نمیکنه.
تجربه شخصی من: به سفارت آنکارا ایمیل زدم و گفتم شاید نتونم مدرک ارشد رو بیارم، مدرک لیسانس و دیپلم کفایت میکنه؟ در جواب تایید کردن که میتونم با مدرک لیسانس و دیپلم برای مصاحبه مراجعه کنم. روز مصاحبه دانشنامه لیسانس رو تحویل دادم و هیچ سوالی بابت مدرک ارشد ازم نشد، با این که پرینت ایمیل سوال و جوابم با سفارت رو آماده نگه داشته بودم که در صورت نیاز ارائه بدم!
موفق باشین
[/quot
ممنون از جواب کاملتون . یه سوال دیگه ما ارمنستان و انتخاب کردیم . باید به چه آدرسی ایمیل بفرستم ؟؟ ممنون اگر راهنمایی کنید متشکرم
باهمون KCC مکاتبه کنید فعلا چونکه تا زمانیکه کارنت نشدید مشخص نیست دقیقا کدوم سفارت قطعا مصاحبه خواهید شد
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-26 ساعت 00:24)uranus88 نوشته: (2013-07-20 ساعت 11:04)ghafari88 نوشته: (2013-07-20 ساعت 10:54)EKAM نوشته: (2013-07-20 ساعت 08:53)ghafari88 نوشته: (2013-07-20 ساعت 01:01)shahin_1359 نوشته: ممنون دوست عزیز
آخه هر چی خوندم دیدم همه حرف از تعویض میزنند.
میشه بگی بعضی ها برای چی عوض میکنن؟
ممنون از لطفت
خواهش می کنم
معمولا دو دلیل عمده داره:
1- کارت ملیشون بنا به دلایلی مانند تغییر آدرس و به طبع اون تغییر کد پستی؛ مشکلات سجلی و ... نیاز به تعویض داره
2-عده قلیلی هم برای اینکه به قول خودمون روزه شک دار نگیرن بهانه ای می تراشن تا کارت ملیشون رو عوض کنن و مسئله تاریخ انقضا رو از لیست دغدغه هاشون پاک کنن. اما این رو باید بدونید که تعویض کارت ملی، همینطوری نیست و باید دلیلی براش وجود داشته باشه؛ مانند موارد که در بد 1 عرض کردم.
در کل زیاد فکر خودتون رو درگیرش نکنید
موفق باشید
بهتره عوض كني و روزه شك دار نگيري تو ترجمه تاريخ انقضا رو ميزنه حالا اگه شانس نياري آفيسر گير بده چي !!!!!
عزیزان دلم .. دوستان گلم .. لازم نیست عوض کنید!
اصلا فرض که بخواهید عوض کنید!
می خواهید برید چی بگید؟ ... بگید نام خانوادگیم مثلا عوض شده؟!
باید دلیل داشته باشید و تاریخ انقضا دلیل نیست و بخاطر تاریخ انقضا تعویض نمی کنند.
در مورد ترجمه هم می تونید از دارالترجمه بخواهید که براتون تاریخ رو نزنن!
نگران نباشید!
جهت اطلاع دوستانی که مثه خودم نگرانن :بنده رفتم ثبت احوال گفتم کارت ملی جدید میخام اول گفت همش سال دیگه الکترونیکی میشه بعد که گفتم واسه ترجمه میخام یه فرم داد پر کردم یه عکسم دادم با 250تومن. 1ماه بعدشم کارت اومد درخونمون هزینه پستشو ازم گرفت.
من هم در اصفهان دقیقا همین کارو کردم...اگر بگین برای ترجمه و سفارت می خاین سریعا همکاری می کنند و با گرفتن یه مبلغ ناچیز براتون عوض می کنن
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
ببخشید شاید سوالم زیاد ربطی نداشته باشه ولی گفتم شاید واسه بقیه هم پیش اومده باشه و بتوننم منو راهنماییم کنن دوستان.
من واسه تاییدیه تحصیلی لیسانسم نزدیک به 2 هفته است ثبت نام کردم ولی مرحله آخر مه واریز کارمزد 35000 تومن هست انجام نمیشه. تماس تلفنی هم با وزارت علوم گرفتم کسی جوابگو نیست
الان موندم چه کار کنم که تاییدیه بگیرم و بدم واسه ترجمه
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید