کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-25 ساعت 12:05)مهدی 2014 نوشته:  سلام دوستان عزیزم,
من کارشناسی ناپیوسته دارم , کاردانیم از دانشگاه آزاد و کازشناسیم از دانشگاه جامع.
من ریز نمراتمو از جفت دانشگاهها گرفتم با سربرگ و مهر دانشگاه مربوطه.
آیا لازمه که این ریز نمراتو قبل از ارائه به دارالترجمه , به تایید سازمان مرکزی دانشگاه مربوطه برسونم و یا تمبر دارش کنم؟
ممنون

اگر می خواهید در کشور دوست و برادر ادامه تحصیل بدید؛ چون باید مهر دادگستری و وزارت خارجه بخوره؛ بله.
مدرک کاردانیتون ( دانشگاه آزاد ) : باید درخواست ریزنمرات دارای مهر تائید سازمان مرکزی از دانشگاه محل تحصیلتون بکنید که حدود یک ماه طول می کشه تا آماده بشه
مدرک کارشناسیتون ( دانشگاه جامع ) : زیاد راجع به روال کاریش اطلاعات دقیق ندارم اما به هر صورت باید تائید سازمان مرکزیشون رو بگیرید.

موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ojee
من کارشناسی ناپیوسته دارم , کاردانیم از دانشگاه آزاد و کازشناسیم از دانشگاه جامع.
آیا لازمه که این ریز نمراتو قبل از ارائه به دارالترجمه , به تایید سازمان مرکزی دانشگاه مربوطه برسونم و یا تمبر دارش کنم؟
ممنون

اگر قصد ادامه تحصیل دارید و میخواهید مهر دادگستری و وزارت امور خارجه رو هم داشته باشه باید تاییدش کنید وگرنه برای مهر دارالترجمه نیازی نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-07-25 ساعت 12:48)aghaghia نوشته:  
ممنون

اگر قصد ادامه تحصیل دارید و میخواهید مهر دادگستری و وزارت امور خارجه رو هم داشته باشه باید تاییدش کنید وگرنه برای مهر دارالترجمه نیازی نیست...

سلام
یعنی صرفا دانشنامه پایان تحصیلات کافی نیست و حتما ریزنمرات را هم باید از دانشگاه گرفت؟ یا این مربوط به کسانی است که قصد ادامه تحصیل دارند؟
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-07-25 ساعت 18:08)نسرین ظ نوشته:  
ممنون

سلام
یعنی صرفا دانشنامه پایان تحصیلات کافی نیست و حتما ریزنمرات را هم باید از دانشگاه گرفت؟ یا این مربوط به کسانی است که قصد ادامه تحصیل دارند؟

مربوط به عزیزانی است که قصد ادامه تحصیل دارند
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-25 ساعت 18:41)ghafari88 نوشته:  
ممنون

سلام

سلام. ممنون از پاسخ شما. خیالم راحت شد. Big Grin
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza
(2013-07-25 ساعت 19:30)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 18:41)ghafari88 نوشته:  
ممنون

سلام

سلام. ممنون از پاسخ شما. خیالم راحت شد. Big Grin

خواهش می کنم. لطفا برای تشکر کردن از دکمه " تبریک و تشکر " زیر همان پستی که مورد نظر و علاقتون بوده استفاده کنید تا تعداد پست ها زیاد نشه و بچه ها راحت تر و سریعتر بتونن به نتیجه جستجو هاشون برسن.
ممنون از لطفتون. Smile
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: نسرین ظ ، محبت ، ojee ، behfaza
(2013-07-25 ساعت 19:13)shiraz_neda نوشته:  سلام
همسر من در لاتاری امسال 2014 قبول شده . ما فرم های 230 و 122 رو پر کرده و فرستادیم . متاسفانه شوهرم الان یک ماهه برای فوق لیسانسش در دانشگاه آزاد دفاع کرده و نمرش و هم گرفته . ولی برای اصل مدرک زمان لازمه . چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟ به ما می گن باید موقع مصاحبه اصل مدرک و ترجمه اون رو همراه داشته باشه . چیکار می تونه بکنه ؟؟ اکثرا بهمون می گن تاریخ مصاحبمون میشه واسه آبان یا آذر .
به نظر شما تاریخ مصاحبه رو میشه تا کی تغییر داد ؟؟؟؟؟؟
همچنین میشه به صورت مکاتبه ای بهkcc اطلاع بدهیم که به جای فوق لیسانس مدرک لیسانس رو ببریم . میشه اصلا این جور مسائل رو مطرح کرد

واسه ترجمه مدرک موقت نمیشه ؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

دوست عزیز، شما دانشنامه مدرک لیسانس و گواهی موقت دوره ارشد رو با ترجمه شون ببرین، احتمال زیاد قبول میکنند، حتی اگر مدرک کوقتشون رو هم قبول نکنند اشکالی پیش نمیاد چون دروغ نگفتین...
در ضمن مصاحبه رو هم وقتی زمانش مشخص شد با ایمیل زدن به سفارت مربوطه میتونید عقب بندازید، خودتون یه تاریخی رو پیشنهاد میدید بعد اونها موافقت یا عدم موافقتشون رو اعلام میکنند ولی تاریخ دقیق که مثلا فلان روز ما میخواهیم مصاحب بشیم نباید باشه ترجیحا از یه تارخ تا یه تاریخ رو باید بگین که اونها یه روزش رو براتون مشخص میکنند...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: shiraz_neda ، ghafari88 ، محبت ، amir82 ، ojee ، behfaza
(2013-07-25 ساعت 20:00)shiraz_neda نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 19:57)aghaghia نوشته:  
همسر من در لاتاری امسال 2014 قبول شده . ما فرم های 230 و 122 رو پر کرده و فرستادیم . متاسفانه شوهرم الان یک ماهه برای فوق لیسانسش در دانشگاه آزاد دفاع کرده و نمرش و هم گرفته . ولی برای اصل مدرک زمان لازمه . چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟ به ما می گن باید موقع مصاحبه اصل مدرک و ترجمه اون رو همراه داشته باشه . چیکار می تونه بکنه ؟؟ اکثرا بهمون می گن تاریخ مصاحبمون میشه واسه آبان یا آذر .
همچنین میشه به صورت مکاتبه ای بهkcc اطلاع بدهیم که به جای فوق لیسانس مدرک لیسانس رو ببریم . میشه اصلا این جور مسائل رو مطرح کرد

دوست عزیز، شما دانشنامه مدرک لیسانس و گواهی موقت دوره ارشد رو با ترجمه شون ببرین، احتمال زیاد قبول میکنند، حتی اگر مدرک کوقتشون رو هم قبول نکنند اشکالی پیش نمیاد چون دروغ نگفتین...

آخه مدرک موقت رو ترجمه نمی کنن؟؟ شاید من اشتباه می کنم

تمامی مدارک ترجمه می شوند.
فقط برای اینکه بتونید تائیدیه دادگستری و وزارت خارجه رو بگیرید(برای مدارک موقت) باید ببرید سازمان مرکزی تا تائید کنند. ( البته اگر می خواهید اونجا ادامه تحصیل بدید )
ضمناً ریز نمرات رو برای گرفتن تائیدیه اش( سازمان مرکزی ) از واحد دانشگاهی محل تحصیل اقدام کنید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: shiraz_neda ، محبت ، ojee ، behfaza ، azar1348
(2013-07-25 ساعت 20:06)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 20:00)shiraz_neda نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 19:57)aghaghia نوشته:  

آخه مدرک موقت رو ترجمه نمی کنن؟؟ شاید من اشتباه می کنم

تمامی مدارک ترجمه می شوند.
فقط برای اینکه بتونید تائیدیه دادگستری و وزارت خارجه رو بگیرید(برای مدارک موقت) باید ببرید سازمان مرکزی تا تائید کنند. ( البته اگر می خواهید اونجا ادامه تحصیل بدید )
ضمناً ریز نمرات رو برای گرفتن تائیدیه اش( سازمان مرکزی ) از واحد دانشگاهی محل تحصیل اقدام کنید.

مدارک موقت ترجمه میشن ولی برای مهر دادگستری مراحلی رو که دوست عزیز آقای غفاری گفتن طی کنید که برای مصاحبه همون مهر مترجم کافیه...
تشکر کنندگان: ghafari88 ، shiraz_neda ، محبت ، amir82 ، ojee ، behfaza

1- چرا متاسفانه؟! تبریک به همسرتون بابت دفاع فوق لیسانس ....
2- اصلا برای همچین موضوعی به تغییر تاریخ مصاحبه فکر نکنین. واقعا ضرورتی نداره.
3- همونطور که دوستان گفتن بردن دانشنامه لیسانس به همراه مدرک موقت ارشد کفایت میکنه. شاید بهتر باشه قبلش برای دلگرمی خودتون و این که خیالتون راحت باشه با سفارت محل مصاحبه تون (جایی که در نامه قبولیتون اومده و خودتون هم در فرمهاتون نوشتین) یه مکاتبه انجام بدین و پرینت ایمیل رو روز مصاحبه با خودتون ببرین، مواردی مانند این دیگه به KCC ارتباطی پیدا نمیکنه.

تجربه شخصی من: به سفارت آنکارا ایمیل زدم و گفتم شاید نتونم مدرک ارشد رو بیارم، مدرک لیسانس و دیپلم کفایت میکنه؟ در جواب تایید کردن که میتونم با مدرک لیسانس و دیپلم برای مصاحبه مراجعه کنم. روز مصاحبه دانشنامه لیسانس رو تحویل دادم و هیچ سوالی بابت مدرک ارشد ازم نشد، با این که پرینت ایمیل سوال و جوابم با سفارت رو آماده نگه داشته بودم که در صورت نیاز ارائه بدم!

موفق باشین
تشکر کنندگان: shiraz_neda ، محبت ، behfaza
(2013-07-25 ساعت 21:39)shiraz_neda نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 21:29)amir82 نوشته:  [quote='shiraz_neda' pid='381548' dateline='1374763397']
سلام

1- چرا متاسفانه؟! تبریک به همسرتون بابت دفاع فوق لیسانس ....
2- اصلا برای همچین موضوعی به تغییر تاریخ مصاحبه فکر نکنین. واقعا ضرورتی نداره.
3- همونطور که دوستان گفتن بردن دانشنامه لیسانس به همراه مدرک موقت ارشد کفایت میکنه. شاید بهتر باشه قبلش برای دلگرمی خودتون و این که خیالتون راحت باشه با سفارت محل مصاحبه تون (جایی که در نامه قبولیتون اومده و خودتون هم در فرمهاتون نوشتین) یه مکاتبه انجام بدین و پرینت ایمیل رو روز مصاحبه با خودتون ببرین، مواردی مانند این دیگه به KCC ارتباطی پیدا نمیکنه.

تجربه شخصی من: به سفارت آنکارا ایمیل زدم و گفتم شاید نتونم مدرک ارشد رو بیارم، مدرک لیسانس و دیپلم کفایت میکنه؟ در جواب تایید کردن که میتونم با مدرک لیسانس و دیپلم برای مصاحبه مراجعه کنم. روز مصاحبه دانشنامه لیسانس رو تحویل دادم و هیچ سوالی بابت مدرک ارشد ازم نشد، با این که پرینت ایمیل سوال و جوابم با سفارت رو آماده نگه داشته بودم که در صورت نیاز ارائه بدم!

موفق باشین
[/quot

ممنون از جواب کاملتون . یه سوال دیگه ما ارمنستان و انتخاب کردیم . باید به چه آدرسی ایمیل بفرستم ؟؟ ممنون اگر راهنمایی کنید متشکرم
باهمون KCC مکاتبه کنید فعلا چونکه تا زمانیکه کارنت نشدید مشخص نیست دقیقا کدوم سفارت قطعا مصاحبه خواهید شد
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: amir82 ، ojee ، behfaza ، love_everlife
(2013-07-25 ساعت 22:14)محبت نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 21:39)shiraz_neda نوشته:  ممنون از جواب کاملتون . یه سوال دیگه ما ارمنستان و انتخاب کردیم . باید به چه آدرسی ایمیل بفرستم ؟؟ ممنون اگر راهنمایی کنید متشکرم
باهمون KCC مکاتبه کنید فعلا چونکه تا زمانیکه کارنت نشدید مشخص نیست دقیقا کدوم سفارت قطعا مصاحبه خواهید شد
این پست شاید بتونه بهتون کمک کنه:
http://mohajersara.com/post-221574.html#pid221574

میتونین با KCC هم مکاتبه کنین، ولی طبق تجربه اونها دخالتی در این موارد نمیکنن و باز شما رو به سفارت ارجاع میدن.
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، shiraz_neda ، love_everlife
(2013-07-20 ساعت 11:04)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 10:54)EKAM نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 08:53)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 01:01)shahin_1359 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 14:18)ghafari88 نوشته:  دوست عزیزم، تصور نمی کنید که اگر قبل از مطرح کردن یک سوال تاپیک مربوطه اش رو مطالعه کنید به جوابتون می رسید و نیازی نیست دوباره سوال رو مطرح کنید؟ Smile

به زعم بسیاری از دوستان؛ خیر؛ نیازی به تعویض نیست.

Smile ممنون دوست عزیز
آخه هر چی خوندم دیدم همه حرف از تعویض میزنند.
میشه بگی بعضی ها برای چی عوض میکنن؟
ممنون از لطفت

خواهش می کنم

معمولا دو دلیل عمده داره:
1- کارت ملیشون بنا به دلایلی مانند تغییر آدرس و به طبع اون تغییر کد پستی؛ مشکلات سجلی و ... نیاز به تعویض داره
2-عده قلیلی هم برای اینکه به قول خودمون روزه شک دار نگیرن بهانه ای می تراشن تا کارت ملیشون رو عوض کنن و مسئله تاریخ انقضا رو از لیست دغدغه هاشون پاک کنن. اما این رو باید بدونید که تعویض کارت ملی، همینطوری نیست و باید دلیلی براش وجود داشته باشه؛ مانند موارد که در بد 1 عرض کردم.

در کل زیاد فکر خودتون رو درگیرش نکنید
موفق باشید

بهتره عوض كني و روزه شك دار نگيري Wink تو ترجمه تاريخ انقضا رو ميزنه حالا اگه شانس نياري آفيسر گير بده چي !!!!!

عزیزان دلم .. دوستان گلم .. لازم نیست عوض کنید!
اصلا فرض که بخواهید عوض کنید!
می خواهید برید چی بگید؟ ... بگید نام خانوادگیم مثلا عوض شده؟!
باید دلیل داشته باشید و تاریخ انقضا دلیل نیست و بخاطر تاریخ انقضا تعویض نمی کنند.
در مورد ترجمه هم می تونید از دارالترجمه بخواهید که براتون تاریخ رو نزنن!
نگران نباشید! Smile

جهت اطلاع دوستانی که مثه خودم نگرانن :بنده رفتم ثبت احوال گفتم کارت ملی جدید میخام اول گفت همش سال دیگه الکترونیکی میشه بعد که گفتم واسه ترجمه میخام یه فرم داد پر کردم یه عکسم دادم با 250تومن. 1ماه بعدشم کارت اومد درخونمون هزینه پستشو ازم گرفت.
تشکر کنندگان: love_everlife ، behfaza ، azar1348
(2013-07-26 ساعت 00:24)uranus88 نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 11:04)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 10:54)EKAM نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 08:53)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 01:01)shahin_1359 نوشته:  Smile ممنون دوست عزیز
آخه هر چی خوندم دیدم همه حرف از تعویض میزنند.
میشه بگی بعضی ها برای چی عوض میکنن؟
ممنون از لطفت

خواهش می کنم

معمولا دو دلیل عمده داره:
1- کارت ملیشون بنا به دلایلی مانند تغییر آدرس و به طبع اون تغییر کد پستی؛ مشکلات سجلی و ... نیاز به تعویض داره
2-عده قلیلی هم برای اینکه به قول خودمون روزه شک دار نگیرن بهانه ای می تراشن تا کارت ملیشون رو عوض کنن و مسئله تاریخ انقضا رو از لیست دغدغه هاشون پاک کنن. اما این رو باید بدونید که تعویض کارت ملی، همینطوری نیست و باید دلیلی براش وجود داشته باشه؛ مانند موارد که در بد 1 عرض کردم.

در کل زیاد فکر خودتون رو درگیرش نکنید
موفق باشید

بهتره عوض كني و روزه شك دار نگيري Wink تو ترجمه تاريخ انقضا رو ميزنه حالا اگه شانس نياري آفيسر گير بده چي !!!!!

عزیزان دلم .. دوستان گلم .. لازم نیست عوض کنید!
اصلا فرض که بخواهید عوض کنید!
می خواهید برید چی بگید؟ ... بگید نام خانوادگیم مثلا عوض شده؟!
باید دلیل داشته باشید و تاریخ انقضا دلیل نیست و بخاطر تاریخ انقضا تعویض نمی کنند.
در مورد ترجمه هم می تونید از دارالترجمه بخواهید که براتون تاریخ رو نزنن!
نگران نباشید! Smile

جهت اطلاع دوستانی که مثه خودم نگرانن :بنده رفتم ثبت احوال گفتم کارت ملی جدید میخام اول گفت همش سال دیگه الکترونیکی میشه بعد که گفتم واسه ترجمه میخام یه فرم داد پر کردم یه عکسم دادم با 250تومن. 1ماه بعدشم کارت اومد درخونمون هزینه پستشو ازم گرفت.

من هم در اصفهان دقیقا همین کارو کردم...اگر بگین برای ترجمه و سفارت می خاین سریعا همکاری می کنند و با گرفتن یه مبلغ ناچیز براتون عوض می کنن
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، EKAM ، love_everlife ، ffrfar ، behfaza ، azar1348 ، Lemony
سلام به همه
ببخشید شاید سوالم زیاد ربطی نداشته باشه ولی گفتم شاید واسه بقیه هم پیش اومده باشه و بتوننم منو راهنماییم کنن دوستان.
من واسه تاییدیه تحصیلی لیسانسم نزدیک به 2 هفته است ثبت نام کردم ولی مرحله آخر مه واریز کارمزد 35000 تومن هست انجام نمیشه. تماس تلفنی هم با وزارت علوم گرفتم کسی جوابگو نیست
الان موندم چه کار کنم که تاییدیه بگیرم و بدم واسه ترجمه
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: behfaza ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان