کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-22 ساعت 08:09)mehdikhosro نوشته:  سلام دوستان گرامي
يك سوال در خصوص ترجمه مدارك داشتم كه مربوط به مدارك تمكن مالي هست
اينطوري كه فهميدم براي تمكن مي تونيم سند خونه رو ارائه كنيم
حالا سوال اينه كه مبلغ ارزش خونه توي سند خيلي پايين خورده...Sad
مثلا توي سند خونه من خورده 12 م تومن در صورتي كه ارزش واقعي خونه نزديك به 200 م تومنه... بايد چيكار كنيم؟؟؟؟

دوست عزیز اگه گواهی موجودی حسابتون به اندازه کافی و مورد لزوم باشه نیازی به سند نیست حالا اگه بقول دوستان برا محکم کاری بخواید بایستی ابتدا ملک رو از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری ارزشگذاری کنید اونوقت اون رو ترجمه کنید و بهمراه گواهی تمکن مالی برا مصاحبه ببرید البته باز هم تاکید میکنم از بسیاری از دوستان اصلا این ترجمه سند و ارزشگذاری رو نگرفتند ....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، ghafari88 ، behfaza
(2013-07-22 ساعت 14:13)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 08:09)mehdikhosro نوشته:  سلام دوستان گرامي
يك سوال در خصوص ترجمه مدارك داشتم كه مربوط به مدارك تمكن مالي هست
اينطوري كه فهميدم براي تمكن مي تونيم سند خونه رو ارائه كنيم
حالا سوال اينه كه مبلغ ارزش خونه توي سند خيلي پايين خورده...Sad
مثلا توي سند خونه من خورده 12 م تومن در صورتي كه ارزش واقعي خونه نزديك به 200 م تومنه... بايد چيكار كنيم؟؟؟؟

دوست عزیز اگه گواهی موجودی حسابتون به اندازه کافی و مورد لزوم باشه نیازی به سند نیست حالا اگه بقول دوستان برا محکم کاری بخواید بایستی ابتدا ملک رو از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری ارزشگذاری کنید اونوقت اون رو ترجمه کنید و بهمراه گواهی تمکن مالی برا مصاحبه ببرید البته باز هم تاکید میکنم از بسیاری از دوستان اصلا این ترجمه سند و ارزشگذاری رو نگرفتند ....
در مورد سند خونه
از خیلی از دوستان ترجمه سند خونه و ماشین رو اصلا نگرفتن و به پرینت مالی اکتفا کردن.از بعضی ها هم گرفتن.اونم نه اینکه بپرسن ملک دارین یا نه.خود بچه ها دادن و اونها هم پذیرفتن.تا اونجایی که من میدونم نیازی نیست و هزینه کردن اضافی هست.
حتی مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هم لازم نیست برای مدارک.
من هم خونه هم ماشین داشتم اما ترجمه نکردم نبردم و مدارکم فقط مهر دارالترجمه رو داشت.
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghafari88 ، behfaza ، exxedus ، morvarid1364 ، محبت
دوستان میشه منو راهنمایی کنید من دانشجوی سال سومم دانشگاه دولتی هستم با توجه به شرایط دانشگاه دولتی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات دانشگاهم رو تا قبل از اتمام درسم بهم نمیدن حتی با وثیقه هم نمیدن مدارکمو فقط میتونم گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم و کپی برابر اصل مدارکم
ایا با کپی برابر اصل مدارک رو ترجمه میکنن؟
و اینکه باید حتما اصل مدارک رو روز مصاحبه همراهم داشته باشم؟ یا با گواهی اشتغال به تحصیل حل میشه؟
با توجه به اینکه کیس نامبر من سه رقمی و پایین هستش لطفا من رو راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza
دوستان اگه اصل مدرک همراهمون نباشه و فقط کپی برابر اصل باشه مدارک دیپلم رو ترجمه میکنن؟
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza
تاریخ کارت ملی من تا 92/09 اعتبار داره احتیاجی هست از الان دنبال تعویض آن باشم؟
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، exxedus ، ari_kiana ، behfaza
برای دریافت گواهینامه رانندگی در امریکا چه مراحلی باید طی شود ایا گواهینامه ایران در انجا لازم است؟ و باید ترجمه شود؟
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، behfaza
(2013-07-23 ساعت 15:52)darbandy نوشته:  برای دریافت گواهینامه رانندگی در آمریکا چه مراحلی باید طی شود ایا گواهینامه ایران در انجا لازم است؟ و باید ترجمه شود؟

دوست عزیز این تاپیک را مطالعه بفرمایید..

خودرو و گواهینامه رانندگی
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، محبت
(2013-07-23 ساعت 15:52)darbandy نوشته:  برای دریافت گواهینامه رانندگی در آمریکا چه مراحلی باید طی شود ایا گواهینامه ایران در انجا لازم است؟ و باید ترجمه شود؟
سلام نه دوست عزیز گواهینامه رو ترجمه نمیکنن شما باید گواهینامه بین المللی بگیرید و بستگی به قوانین ایالتی که ساکن خواهید شد تا مدتی مجاز به استفاده از اون هستید تا اقدام به گرفتن گواهینامه اونجا کنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ari_kiana ، behfaza ، ojee
(2013-07-23 ساعت 14:10)ara.y نوشته:  تاریخ کارت ملی من تا 92/09 اعتبار داره احتیاجی هست از الان دنبال تعویض آن باشم؟
تا اونجایی که من می دونم کارت ملی رو دیگه تعویض نمی کنن.
بچه های 2013 هم با مشکل انقضا تاریخ کارت ملی مواجه بودن
اما حتی اگر منقضی هم بشه مشکلی نیست و همون رو ترجمه کنید و ببرید.
مشکلی پیش نمی یاد.
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: ara.y ، ghafari88 ، behfaza ، morvarid1364 ، محبت
(2013-07-23 ساعت 17:10)ari_kiana نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:10)ara.y نوشته:  تاریخ کارت ملی من تا 92/09 اعتبار داره احتیاجی هست از الان دنبال تعویض آن باشم؟
تا اونجایی که من می دونم کارت ملی رو دیگه تعویض نمی کنن.
بچه های 2013 هم با مشکل انقضا تاریخ کارت ملی مواجه بودن
اما حتی اگر منقضی هم بشه مشکلی نیست و همون رو ترجمه کنید و ببرید.
مشکلی پیش نمی یاد.

دوست عزیز کارت ملی تعویض میشه نه بخاطر انقضا تاریخ کارت چون تمام کارتهای ملی تا پایان 92 اعتبار دارند
اگه تغییری در نام و نام خانوادگی و یا ادرس پستی ایجاد شده باشه میتونید کارت رو تعویض کنید همونطوری که خودم به همین دلیل کارت ملی رو دادم واسه تعویض ......
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، ojee ، محبت
(2013-07-23 ساعت 23:27)حسن پیری نوشته:  http://91.99.100.146/neshani/Default.aspx
این سایت برای تعویض کارت ملی در صورتی که آدرستون تغییر کرده باشه.
من دادم تعویض چند روزه آمد دم در خونه. همه کاراش هم اینترنتیه.

حسن جان
داداش این سایت دیگه کارت ملی جدید صادر نمی کنه. اون برای سایت قبلی بود که صادر می کرد. با این سایت فقط میشه آدرس رو عوض کرد. اگر خاطرت باشه چند صفحه قبل تر من عکسش رو با اون قسمتی که نوشته منجر به صدور کارت ملی جدید نمیشه رو هم گذاشته بودم
---------------------------------------------------------------------------------

دوستان از طریق اینترنت و سایت ثبت احوال نمی تونید درخواست کارت ملی جدید بدید و حتماً باید به دفاتر پیشخوان خدمات دولتی که خدمات ثبت احوال انجام می دهند مراجعه کنید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، ari_kiana ، love_everlife ، ojee ، محبت ، H Pier
(2013-07-24 ساعت 08:58)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 23:27)حسن پیری نوشته:  http://91.99.100.146/neshani/Default.aspx
این سایت برای تعویض کارت ملی در صورتی که آدرستون تغییر کرده باشه.
من دادم تعویض چند روزه آمد دم در خونه. همه کاراش هم اینترنتیه.

حسن جان
داداش این سایت دیگه کارت ملی جدید صادر نمی کنه. اون برای سایت قبلی بود که صادر می کرد. با این سایت فقط میشه آدرس رو عوض کرد. اگر خاطرت باشه چند صفحه قبل تر من عکسش رو با اون قسمتی که نوشته منجر به صدور کارت ملی جدید نمیشه رو هم گذاشته بودم
---------------------------------------------------------------------------------

دوستان از طریق اینترنت و سایت ثبت احوال نمی تونید درخواست کارت ملی جدید بدید و حتماً باید به دفاتر پیشخوان خدمات دولتی که خدمات ثبت احوال انجام می دهند مراجعه کنید
من 2 ماه پیش عوض کردم. تازگیا اینطور شده شاید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، man.u65a ، ghafari88 ، ojee
کسانی که کارت ملی آنها تا آخر 92 اعتبار داره برای ارائه به سفارت آ م ر ی ک ا در سال 93 نیاز به تعویض کارت ملی دارند یا نه ؟
تشکر کنندگان: behfaza
سلام دوستان عزیزم,
من کارشناسی ناپیوسته دارم , کاردانیم از دانشگاه آزاد و کازشناسیم از دانشگاه جامع.
من ریز نمراتمو از جفت دانشگاهها گرفتم با سربرگ و مهر دانشگاه مربوطه.
آیا لازمه که این ریز نمراتو قبل از ارائه به دارالترجمه , به تایید سازمان مرکزی دانشگاه مربوطه برسونم و یا تمبر دارش کنم؟
ممنون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-25 ساعت 09:19)ara.y نوشته:  کسانی که کارت ملی آنها تا آخر 92 اعتبار داره برای ارائه به سفارت آ م ر ی ک ا در سال 93 نیاز به تعویض کارت ملی دارند یا نه ؟

این بستگی به سازمان ثبت احوال داره. فعلا که تمام کارت های ملی تا پایان سال 92 اعتبار دارند ( طبق اعلام این سازمان ) ... اگر در سال 93 بخوان کارت هوشمند بدهند که داستان متفاوت میشه.
اما برآیند بنده این هست که مجداداً اعتبار ها رو تمدید می کنند.
در کل فعلا ذهن خودتون رو درگیر این موضوع نکنید.
موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ojee ، ara.y

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان