موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه منو راهنمایی کنید من دانشجوی سال سومم دانشگاه دولتی هستم با توجه به شرایط دانشگاه دولتی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات دانشگاهم رو تا قبل از اتمام درسم بهم نمیدن حتی با وثیقه هم نمیدن مدارکمو فقط میتونم گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم و کپی برابر اصل مدارکم
ایا با کپی برابر اصل مدارک رو ترجمه میکنن؟
و اینکه باید حتما اصل مدارک رو روز مصاحبه همراهم داشته باشم؟ یا با گواهی اشتغال به تحصیل حل میشه؟
با توجه به اینکه کیس نامبر من سه رقمی و پایین هستش لطفا من رو راهنمایی کنید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه اصل مدرک همراهمون نباشه و فقط کپی برابر اصل باشه مدارک دیپلم رو ترجمه میکنن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-23 ساعت 14:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-23 ساعت 16:42 توسط ara.y.)
تاریخ کارت ملی من تا 92/09 اعتبار داره احتیاجی هست از الان دنبال تعویض آن باشم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای دریافت گواهینامه رانندگی در امریکا چه مراحلی باید طی شود ایا گواهینامه ایران در انجا لازم است؟ و باید ترجمه شود؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 15:52)darbandy نوشته: برای دریافت گواهینامه رانندگی در آمریکا چه مراحلی باید طی شود ایا گواهینامه ایران در انجا لازم است؟ و باید ترجمه شود؟
سلام نه دوست عزیز گواهینامه رو ترجمه نمیکنن شما باید گواهینامه بین المللی بگیرید و بستگی به قوانین ایالتی که ساکن خواهید شد تا مدتی مجاز به استفاده از اون هستید تا اقدام به گرفتن گواهینامه اونجا کنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسانی که کارت ملی آنها تا آخر 92 اعتبار داره برای ارائه به سفارت آ م ر ی ک ا در سال 93 نیاز به تعویض کارت ملی دارند یا نه ؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم,
من کارشناسی ناپیوسته دارم , کاردانیم از دانشگاه آزاد و کازشناسیم از دانشگاه جامع.
من ریز نمراتمو از جفت دانشگاهها گرفتم با سربرگ و مهر دانشگاه مربوطه.
آیا لازمه که این ریز نمراتو قبل از ارائه به دارالترجمه , به تایید سازمان مرکزی دانشگاه مربوطه برسونم و یا تمبر دارش کنم؟
ممنون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟