کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-20 ساعت 10:54)EKAM نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 08:53)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 01:01)shahin_1359 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 14:18)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 13:53)shahin_1359 نوشته:  سلام دوستان آیا لازمه کارت ملی که تاریخش گذشته عوض بشه

دوست عزیزم، تصور نمی کنید که اگر قبل از مطرح کردن یک سوال تاپیک مربوطه اش رو مطالعه کنید به جوابتون می رسید و نیازی نیست دوباره سوال رو مطرح کنید؟ Smile

به زعم بسیاری از دوستان؛ خیر؛ نیازی به تعویض نیست.

Smile ممنون دوست عزیز
آخه هر چی خوندم دیدم همه حرف از تعویض میزنند.
میشه بگی بعضی ها برای چی عوض میکنن؟
ممنون از لطفت

خواهش می کنم

معمولا دو دلیل عمده داره:
1- کارت ملیشون بنا به دلایلی مانند تغییر آدرس و به طبع اون تغییر کد پستی؛ مشکلات سجلی و ... نیاز به تعویض داره
2-عده قلیلی هم برای اینکه به قول خودمون روزه شک دار نگیرن بهانه ای می تراشن تا کارت ملیشون رو عوض کنن و مسئله تاریخ انقضا رو از لیست دغدغه هاشون پاک کنن. اما این رو باید بدونید که تعویض کارت ملی، همینطوری نیست و باید دلیلی براش وجود داشته باشه؛ مانند موارد که در بد 1 عرض کردم.

در کل زیاد فکر خودتون رو درگیرش نکنید
موفق باشید

بهتره عوض كني و روزه شك دار نگيري Wink تو ترجمه تاريخ انقضا رو ميزنه حالا اگه شانس نياري آفيسر گير بده چي !!!!!

عزیزان دلم .. دوستان گلم .. لازم نیست عوض کنید!
اصلا فرض که بخواهید عوض کنید!
می خواهید برید چی بگید؟ ... بگید نام خانوادگیم مثلا عوض شده؟!
باید دلیل داشته باشید و تاریخ انقضا دلیل نیست و بخاطر تاریخ انقضا تعویض نمی کنند.
در مورد ترجمه هم می تونید از دارالترجمه بخواهید که براتون تاریخ رو نزنن!
نگران نباشید! Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، ojee ، محبت ، maryam_a
سلام به همه من نمیدونم چرا بعضی اصرار دارن بیخود استرس به خودشون وارد کنن و بی دلیل قبل از مصاحبه مدارکشونو تعویض کنن در صورتیکه به هیچ عنوان نیازی نیست فقط پاسپورته که اگر تاریخ انقضاش رو به پایان هست باید به فکرش بود به هر حال فکر کنم بهتره رو قیمت و کیفیت ترجمه مدارک توی این تاپیک متمرکز بشیم نتایج بهتری عایدمون بشه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ghafari88 ، KIMIA2005 ، m.sabet ، ojee ، H Pier ، aghaghia ، behfaza
دوستان در تایید صحبت عمو احسان اگه توی ادرس پستی و یا نام و نام خانوادگی تغییری پیش اومده کارت ملی رو عوض کنید والاواسه تاریخ انقضا نیازی به تعویض نیست بنابراین بیخود خودتون رو توی دردسر و استرس تعویض کارت ملی نندازید . واسلام
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، ghafari88 ، storagemeter ، sejz ، ojee ، pv-n ، love_everlife ، maryam_a ، behfaza
[/align][align=right]دوستان سلام

من یک سئوال دررابطه با فرزندم داشتم .میخواستم بدونم برای ادامه تحصیلش ترجمه ریزنمرات سال آخر تحصیلش مثلا سال سوم راهنمایی کافیه ؟یا باید کلیه پرونده اش را باید ترجمه کنم وببرم؟ممنون میشم اگه کسی ازدوستان هست که بتونه جوابم را بده.....
Shy
تشکر کنندگان:
(2013-07-21 ساعت 09:54)kamkam نوشته:  [/align][align=right]دوستان سلام

من یک سئوال دررابطه با فرزندم داشتم .میخواستم بدونم برای ادامه تحصیلش ترجمه ریزنمرات سال آخر تحصیلش مثلا سال سوم راهنمایی کافیه ؟یا باید کلیه پرونده اش را باید ترجمه کنم وببرم؟ممنون میشم اگه کسی ازدوستان هست که بتونه جوابم را بده.....
Shy

آخرین مدرک تحضیلی تو سن وسال ایشون که همون سیکل باشه به همراه ریز نمرات اخرین کلاس تحصیلی کفایت میکنه با مهر دادگستری و وزارت خارجه.
تشکر کنندگان: behfaza
درود
دوستان بنده تمامی کارهام رو انجام دادم حالا میخوام مدارک رو بدم برا ترجمه چه زمانی ترجمه مدارک رو شروع کنم ؟شمار کیس من 7000 به بالاست
مدارکی که مورد نیاز برا ترجمه هست چیاست ؟ من برای کار و زندگی میخوام برم . آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات و دیگه چه مدارکی نیازه ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
(2013-07-21 ساعت 13:36)morteza-dm نوشته:  درود
دوستان بنده تمامی کارهام رو انجام دادم حالا میخوام مدارک رو بدم برا ترجمه چه زمانی ترجمه مدارک رو شروع کنم ؟شمار کیس من 7000 به بالاست
مدارکی که مورد نیاز برا ترجمه هست چیاست ؟ من برای کار و زندگی میخوام برم . آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات و دیگه چه مدارکی نیازه ؟

الان تقریبا زوده که این کار رو انجام بدین جون اگر روال مصاحبه ها مثل پارسال باشه شما حدودا خرداد سال آینده نوبت مصاحبه تون هست یکی 2 ماه قبلش این کار رو انجام بدین، تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان که در امضای من هست رو بخونید تا متوجه بشین چه مدارکی رو باید ترجمه کنید....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: morteza-dm ، ojee ، محبت ، behfaza ، عشق رفتن
اگه آدرسمون تغییر کرده باشه و توی سایت ثبت احوال تغییر آدرس رو ثبت کنیم کارت جدبد می آد؟
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
(2013-07-21 ساعت 14:22)rastashah نوشته:  اگه آدرسمون تغییر کرده باشه و توی سایت ثبت احوال تغییر آدرس رو ثبت کنیم کارت جدبد می آد؟

خیر
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza
(2013-07-21 ساعت 14:22)rastashah نوشته:  اگه آدرسمون تغییر کرده باشه و توی سایت ثبت احوال تغییر آدرس رو ثبت کنیم کارت جدبد می آد؟

گویا این امکان از سایت ثبت احوال برداشته شده قبلا این کاراز طریق سایت امکان پذیر بود. میتونید از طریق دفاتر خدمات پیشخوان اقدام کنید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: sejz ، ojee ، محبت ، ghafari88 ، behfaza
(2013-07-21 ساعت 14:04)aghaghia نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 13:36)morteza-dm نوشته:  درود

الان تقریبا زوده که این کار رو انجام بدین جون اگر روال مصاحبه ها مثل پارسال باشه شما حدودا خرداد سال آینده نوبت مصاحبه تون هست یکی 2 ماه قبلش این کار رو انجام بدین، تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان که در امضای من هست رو بخونید تا متوجه بشین چه مدارکی رو باید ترجمه کنید....
ضمن تایید حرفهای اقاقیا اینو بگم ترجمه مثل مدیکال نیست و هر زمان وقتشو پیدا کردی انجامش بده چون اصلا نحوه کارنت امسال مشخص نیست و نمیشه زمان مشخص کرد البته اگر برای کار و زندگی میرید و ادامه تحصیل تو برنامه هاتون نیست نیازی به داشتن ریز نمراتتون ندارید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، storagemeter ، behfaza
سلام دوستان گرامي
يك سوال در خصوص ترجمه مدارك داشتم كه مربوط به مدارك تمكن مالي هست
اينطوري كه فهميدم براي تمكن مي تونيم سند خونه رو ارائه كنيم
حالا سوال اينه كه مبلغ ارزش خونه توي سند خيلي پايين خورده...Sad
مثلا توي سند خونه من خورده 12 م تومن در صورتي كه ارزش واقعي خونه نزديك به 200 م تومنه... بايد چيكار كنيم؟؟؟؟
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
(2013-07-22 ساعت 08:09)mehdikhosro نوشته:  سلام دوستان گرامي
يك سوال در خصوص ترجمه مدارك داشتم كه مربوط به مدارك تمكن مالي هست
اينطوري كه فهميدم براي تمكن مي تونيم سند خونه رو ارائه كنيم
حالا سوال اينه كه مبلغ ارزش خونه توي سند خيلي پايين خورده...Sad
مثلا توي سند خونه من خورده 12 م تومن در صورتي كه ارزش واقعي خونه نزديك به 200 م تومنه... بايد چيكار كنيم؟؟؟؟

آقا مهدی عزیز سلام
تا جایی که بنده متوجه شدم سفارت خیلی به این اسناد کاری نداره و معمولاً از بسیاری از دوستان اصلاً نگرفتن این مدل ترجمه ها رو. به نظر من بهتر هست که میزان تمکن مالی نقدتون رو بیشتر کنید.
البته در مورد قیمت خونه هم فکر نمی کنم سفارت به اون مبلغ توجه کنه برای اینکه اون ها میزان تورم در کشور ما رو می دونن. ضمناً اگر هم شما برگه رو ارائه دادید می تونید به آفیسر بگید که ارزش ملک بیش از این هاست.
کمااینکه آفیسر ها از در خصوص برگه ها تمکن مالی ( که میزان دلارش براساس ارز مبادله ای محاسبه و نوشته میشه ) به میزان دلار و تبدیل انجام شده توجهی نکرده و از خود مصاحبه شونده پرسیده اند که الان انقدر ریال چقدر دلار میشه تو کشور شما ( منظورشون به نرخ آزاد بوده )

موفق باشید
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: amir0_0amir ، محبت ، behfaza ، KIMIA2005 ، ojee ، عشق رفتن
دوستان مدرک فوق دیپلم دارم بعد دیپلم ام کاردانش هست من باید مدرک کاردانش هم را ترجمه کنم یا نه یا فقط فوق دیپلم را ترجمه کنم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
(2013-07-22 ساعت 10:30)alitab نوشته:  دوستان مدرک فوق دیپلم دارم بعد دیپلم ام کاردانش هست من باید مدرک کاردانش هم را ترجمه کنم یا نه یا فقط فوق دیپلم را ترجمه کنم

شما باید مدرکی رو ترجمه کنید که ثابت کنه 12 سال تحصیل کردید. که میتونه مدرک پیش دانشگاهی ، فوق دیپلم و یا لیسانس به بالا باشه.
2013AS4xxx
تشکر کنندگان: aghaghia ، alitab ، behfaza ، ojee ، محبت ، storagemeter ، عشق رفتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان