کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-27 ساعت 12:19)shamim_irs نوشته:  سلام به همه
ببخشید شاید سوالم زیاد ربطی نداشته باشه ولی گفتم شاید واسه بقیه هم پیش اومده باشه و بتوننم منو راهنماییم کنن دوستان.
من واسه تاییدیه تحصیلی لیسانسم نزدیک به 2 هفته است ثبت نام کردم ولی مرحله آخر مه واریز کارمزد 35000 تومن هست انجام نمیشه. تماس تلفنی هم با وزارت علوم گرفتم کسی جوابگو نیست
الان موندم چه کار کنم که تاییدیه بگیرم و بدم واسه ترجمه

کارهای تائیده را اداره کل امور دانشجویان داخل وزارت علوم انجام می ده. محلشون هم، خیابان انقلاب ( مسیر غرب به شرق ) بعد از میدان فردوسی، خیابان موسوی ( فرصت ) هست. اگر به نتیجه نرسیدید به نظر من حضوری مراجعه کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: love_everlife ، behfaza ، shamim_irs ، azar1348
(2013-07-23 ساعت 17:10)ari_kiana نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:10)ara.y نوشته:  تاریخ کارت ملی من تا 92/09 اعتبار داره احتیاجی هست از الان دنبال تعویض آن باشم؟
تا اونجایی که من می دونم کارت ملی رو دیگه تعویض نمی کنن.
بچه های 2013 هم با مشکل انقضا تاریخ کارت ملی مواجه بودن
اما حتی اگر منقضی هم بشه مشکلی نیست و همون رو ترجمه کنید و ببرید.
مشکلی پیش نمی یاد.

تعویض می کنند.من اینترنتی اقدام کردم.زودم اومد..Big Grin
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، azar1348
پست من کو ؟
تشکر کنندگان: azar1348
(2013-07-27 ساعت 19:04)love_everlife نوشته:  پست من کو ؟
دوست عزيز، اينجا جاي تبليغات نيست و پستتون عدم تأييد شد، لطفاً ديگه مطابق تاپيكها پست بذاريد، ممنون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: H Pier ، امیر مهاجر ، aghaghia ، lonelyman ، azar1348
(2013-07-27 ساعت 19:31)گل نهال نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 19:04)love_everlife نوشته:  پست من کو ؟
دوست عزيز، اينجا جاي تبليغات نيست و پستتون عدم تأييد شد، لطفاً ديگه مطابق تاپيكها پست بذاريد، ممنون

مهم نیس Wink خدمت سعید جان هم توضیح دادم . آفر خیلی خوبی بود که دوستان میتونستن ازش استفاده کنن. وابسته به بنده یا بستگان من هم نبود.
ممنون از تذکرتون Cool
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، lonelyman ، azar1348
(2013-07-27 ساعت 23:28)erfan786 نوشته:  سلام به همگی یه سئوال کارت یایان خدمت ترجمه بشه کافیه

هر چند من باسربازی سر و کار نداشتم ولی تا اونجاییکه میدونم که همون ترجمه کافیه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، man.u65a ، behfaza ، ffrfar ، azar1348 ، lonelyman
(2013-07-27 ساعت 23:28)erfan786 نوشته:  سلام به همگی یه سئوال کارت یایان خدمت ترجمه بشه کافیه
سلام دوست خوبم درست متوجه سوالت نشدم مگه به غیر از ترجمه چه کار دیگه ای میشه باهاش کرد اگر منظورت تعویضشه که بهتره خودتو تو دردسر نندازی مخصوصا اگه کیس نامبرت پایین باشه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ghafari88 ، KIMIA2005 ، man.u65a ، behfaza ، lonelyman ، azar1348

بله ...
ترجمه بدون تائید دادگستری و خارجه برای کلیه مدارک شما کافی هست.
موفق باشین
Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، man.u65a ، محبت ، behfaza ، lonelyman ، azar1348 ، Hedieh20 ، زری وحدتی ، erfan786
برا ادامه تحصیل در مقطع ارشد کلیه مدارک تحصیلی( اعم از دیپلم،پیش دانشگاهی و ....) بایستی به تائید دادگستری برسه؟؟؟ و همچنین ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی هم لازمه ترجمه شه یا فقط کارشناسی ...//؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، azar1348 ، زری وحدتی
(2013-07-27 ساعت 16:12)min@ نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:10)ara.y نوشته:  تاریخ کارت ملی من تا 92/09 اعتبار داره احتیاجی هست از الان دنبال تعویض آن باشم؟
مشکلی پیش نمی یاد.

کلا کارت ملی برای سفارت مدرک مهمی نیست و منقضی بودنش هم اهمیتی نداره .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: ghafari88 ، زری وحدتی ، behfaza ، lonelyman
مشکلی پیش نمی یاد.

اینترنتی به دلیل انقضای تاریخ تعویض کردین ؟
اگه جواب مثبته میشه لینکش رو بذارین ؟
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-07-29 ساعت 01:45)azar1348 نوشته:  
مشکلی پیش نمی یاد.

اینترنتی به دلیل انقضای تاریخ تعویض کردین ؟
اگه جواب مثبته میشه لینکش رو بذارین ؟

نه خانم آذر ...
دیگه اینترنتی تعویض نمی کنند. اون موقع هم که می کردند به دلیل تغییر آدرس و کدپستی بود.
باید تشریف ببرید دفاتر پیشخوان ( که البته اونجا هم به دلیل تاریخ انقضا تعویض نمی کنند - البته ظاهرا برخی از دوستان گفتند برای ترجمه می خوایم و انجام دادند- ولی به طور معمول باید تغییراتی مثل نام و نام خانوادگی یا کدپستی داشته باشید تا تعویض کنند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، behfaza
دوستان , من با توجه به کيس با شماره نسبتا" پايين و اينکه مدت يک ماه مسافرت هستم, احتمال مي دهم که در طول سفر کارنت شده و مصاحبه ام در اکتبر يا اوايل نوامبر صورت پذيرد. در اينصورت مدارک مورد نياز را با خودم ميبرم تا در صورت نزديک بودن به تاريخ مصاحبه و نداشتن فرصت کافي براي ارسال مدارک از ايران , آنها را در حين سفر براي آنکارا پست کنم. طبق دستورالعمل سفارت در آنکارا و پست هاي دوستان من اين اسناد را ارسال خواهم کرد , لطفا" دوستان نگاهي بيندازند و اگر موردي يا نقصي ديدند به بنده يادآوري کنند.

مدارکي که مي بايست از طريق پست دست کم 15 روز قبل از مصاحبه براي سفارت امريکا در آنکارا ارسال شود :
1 - کپي پاسپورت برنده و همراهان (سوال : در دستورالعمل نوشته شده FULL PHOTOCOPY OF PASSPORT اين يعني کپي از تمام صفحات ؟ يا صفحات اصلي و صفحات شامل ويزا؟ به نظر صرفا" صفحات اول منطقي به نظر ميرسد .)
2- کپي آخرين مدرک تحصيلي برنده و اصل ترجمه آن ( سوال: ارسال يا عدم ارسال همين مدرک براي همراهان )
3- کپي شناسنامه و کارت ملي برنده و همراهان و اصل ترجمه آن
4- دو سري کپي عقدنامه و اصل ترجمه آن
5- در صورت نداشتن اسپانسر, تمکن مالي براي برنده و همراهان ( شامل صورت بانک + در صورت موجود بودن سند ملک و ماشين ) (سوال: آيا در همين مرحله مناسبتي دارد که کپي اسناد مربوط به ملک و اتومبيل را هم ضميمه کنيم يا صبر کنيم براي روز مصاحبه؟)
6- در مورد آقايان کپي کارت پايان خدمت يا معافيت به همراه اصل ترجمه (سوال: من که زن هستم آيا نيازي هست کارت پايان خدمت همسرم را پيوست اسناد بفرستم؟)
7- دو عکس در ابعاد 5X5 پشت نويسي شده براي برنده وهمراهان
8- فرم پرشده CONTACT INFORMATION SHEET براي برنده و همراهان
9 – يک نسخه پرينت CSC (مبحث CSC هنوز در برندگان لاتاري 2014 تاپيک مجزا ندارد اما طبق اطلاعات سايت سفارت امريکا در آنکارا CSC بدين معني است که بعد از کارنت شدن در وبسايت و پيش از مصاحبه , يک حساب کاربري براي برنده در سايت usvisa-info.com ايجاد مي کنيم و به دنبال آن براي همراهان نيز همينطور. که اين سيستم تعيين کننده نوبت سفارت , ارسال مدارک به سفارت , هزينه هاي ويزا و دريافت پاسپورت / ويزا در يکي از دفاتر پستي آنکارا PTT مي باشد )

مي دانم تکراري است و اينها ... من وسواس دارم و استرس و اين سفر از قبل برنامه ريزي شده را مي خواهم با خيال راحت بروم.
پيشاپيش ممنون .

نکته : اسناد صرفا" مي بايست ممهور به مهر مترجم معتمد باشد و نيازي به مهر هاي خارجه و دادگستري ندارد .( مگر طبق فرمايش پيشکسوتان جهت ادامه تحصيل در امريکا )
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان: ali3875 ، love_everlife ، ali99sh ، زری وحدتی ، محبت ، behfaza ، آلیس-1980
[quote='poopak16' pid='383298' dateline='1375081694']
دوستان , من با توجه به کيس با شماره نسبتا" پايين و اينکه مدت يک ماه مسافرت هستم, احتمال مي دهم که در طول سفر کارنت شده و مصاحبه ام در اکتبر يا اوايل نوامبر صورت پذيرد. در اينصورت مدارک مورد نياز را با خودم ميبرم تا در صورت نزديک بودن به تاريخ مصاحبه و نداشتن فرصت کافي براي ارسال مدارک از ايران , آنها را در حين سفر براي آنکارا پست کنم. طبق دستورالعمل سفارت در آنکارا و پست هاي دوستان من اين اسناد را ارسال خواهم کرد , لطفا" دوستان نگاهي بيندازند و اگر موردي يا نقصي ديدند به بنده يادآوري کنند.

مدارکي که مي بايست از طريق پست دست کم 15 روز قبل از مصاحبه براي سفارت امريکا در آنکارا ارسال شود :
1 - کپي پاسپورت برنده و همراهان (سوال : در دستورالعمل نوشته شده FULL PHOTOCOPY OF PASSPORT اين يعني کپي از تمام صفحات ؟ يا صفحات اصلي و صفحات شامل ويزا؟ به نظر صرفا" صفحات اول منطقي به نظر ميرسد .)
2- کپي آخرين مدرک تحصيلي برنده و اصل ترجمه آن ( سوال: ارسال يا عدم ارسال همين مدرک براي همراهان )
5- در صورت نداشتن اسپانسر, تمکن مالي براي برنده و همراهان ( شامل صورت بانک + در صورت موجود بودن سند ملک و ماشين ) (سوال: آيا در همين مرحله مناسبتي دارد که کپي اسناد مربوط به ملک و اتومبيل را هم ضميمه کنيم يا صبر کنيم براي روز مصاحبه؟)
6- در مورد آقايان کپي کارت پايان خدمت يا معافيت به همراه اصل ترجمه (سوال: من که زن هستم آيا نيازي هست کارت پايان خدمت همسرم را پيوست اسناد بفرستم؟)
9 – يک نسخه پرينت CSC (مبحث CSC هنوز در برندگان لاتاري 2014 تاپيک مجزا ندارد اما طبق اطلاعات سايت سفارت امريکا در آنکارا CSC بدين معني است که بعد از کارنت شدن در وبسايت و پيش از مصاحبه , يک حساب کاربري براي برنده در سايت usvisa-info.com ايجاد مي کنيم و به دنبال آن براي همراهان نيز همينطور. که اين سيستم تعيين کننده نوبت سفارت , ارسال مدارک به سفارت , هزينه هاي ويزا و دريافت پاسپورت / ويزا در يکي از دفاتر پستي آنکارا PTT مي باشد )

مي دانم تکراري است و اينها ... من وسواس دارم و استرس و اين سفر از قبل برنامه ريزي شده را مي خواهم با خيال راحت بروم.
پيشاپيش ممنون .

نکته : اسناد صرفا" مي بايست ممهور به مهر مترجم معتمد باشد و نيازي به مهر هاي خارجه و دادگستري ندارد .( مگر طبق فرمايش پيشکسوتان جهت ادامه تحصيل در امريکا )
lممنون ازت زحمت کشیدی ولی مگه اینارو باید پست کنیم؟ مگه نباید همراهمون باشه وقتی میریم سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ضمنا پوپک جان معلوم نیست بریم آنکارا ممکنه به جای دیگه بفرستنمون..........
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-29 ساعت 11:57)ali3875 نوشته:  [quote='poopak16' pid='383298' dateline='1375081694']

پيشاپيش ممنون .

lممنون ازت زحمت کشیدی ولی مگه اینارو باید پست کنیم؟ مگه نباید همراهمون باشه وقتی میریم سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ضمنا پوپک جان معلوم نیست بریم آنکارا ممکنه به جای دیگه بفرستنمون..........

لیست مدراکی که برنده و همراهانش موقع مصاحبه ارائه خواهند داد شباهت بسیار زیادی به لیست مدارک جهت ارسال به پست دارد. علی جان اینها که فقط کپی هستند و اصل ترجمه هایش باید پست شود. البته اگر هنوز آنکارایی باشیم.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان