کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-30 ساعت 00:55)ffrfar نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 18:40)aghaghia نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 18:16)Niyousha نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 18:09)poopak16 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 18:04)Niyousha نوشته:  من در مورد csc اطلاع نداشتم ، ميشه بيشتر توضيح بدين؟

من هم در تاپیک برندگان 2013 متوجه شدم که بعد از کارنت شدن , برای تعیین وقت مصاحبه و مشخص کردن محل دریافت پاسپورت/ویزا می بایست در سایتش ثبت نام کنید . برای خود و همراهان . پرینتش را همی میبرید و هم کپی اش را برای آنکارا ارسال می کنید. فکر کنم به موقع تاپیکش راه انداخته خواهد شد.

يعني شما هنوز ثبت نام نكردين تو سايتشون؟ يعني هنوز زوده؟

دوست عزیز هنوز نه کسی کارنت شده و نه تاریخ مصاحبه کسی مشخص شده که بخواد ثبت نام کنه...

دوستان گرامی بنده هم با راه انداختن تاپیک مربوط به csc از 15 اگوست به بعد موافقم.به خصوص با راهنمایی چگونگی عضو شدن در سایت مربوطه و سایر موارد......Smile

دوستان اگه تا موقع ثبت نام در csc محل دریافت پاس/ویزا مشخص نشده باشه میتونید یک روز قبل مصاحبه برگه ر ببرید سفارت و به بخش کسری مدارک تحویل بدین.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza
(2013-07-29 ساعت 18:09)poopak16 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 18:04)Niyousha نوشته:  من در مورد csc اطلاع نداشتم ، ميشه بيشتر توضيح بدين؟

من هم در تاپیک برندگان 2013 متوجه شدم که بعد از کارنت شدن , برای تعیین وقت مصاحبه و مشخص کردن محل دریافت پاسپورت/ویزا می بایست در سایتش ثبت نام کنید . برای خود و همراهان . پرینتش را همی میبرید و هم کپی اش را برای آنکارا ارسال می کنید. فکر کنم به موقع تاپیکش راه انداخته خواهد شد.

دوست عزیز هنوز نه کسی کارنت شده و نه تاریخ مصاحبه کسی مشخص شده که بخواد ثبت نام کنه...

دوستان گرامی بنده هم با راه انداختن تاپیک مربوط به csc از 15 اگوست به بعد موافقم.به خصوص با راهنمایی چگونگی عضو شدن در سایت مربوطه و سایر موارد......Smile
سلام
سوال: مگر بعد از کارنت شدن، زمان و محل مصاحبه از طریق دریافت نامه دوم و پرینت آن با مراجعه به همان سایتی که قبولی های اولیه اعلام شد، مشخص نمی شود؟
تشکر کنندگان: behfaza
دوستان خواهشا جواب منو بدین من دانشجوی سال سوم کارشناسی هستم و مدرک دیپلمم دست دانشگاه است و دانشگاه تا وقتی که فارق التحصیل نشم مدارک و ریز نمراتم رو نمیده بهم حتی با قید وثیقه نمیده . دالرترجمه مدارک رو با کپی برابر اصل ترجمه میکنه؟ در روز مصاحبه اصل مدارک لازمه؟ چه راهکاری به من پیشنهاد میکنید؟
(2013-07-30 ساعت 12:12)نسرین ظ نوشته:  سلام
سوال: مگر بعد از کارنت شدن، زمان و محل مصاحبه از طریق دریافت نامه دوم و پرینت آن با مراجعه به همان سایتی که قبولی های اولیه اعلام شد، مشخص نمی شود؟

بله دوست عزیز همینطوره ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza
(2013-07-30 ساعت 12:34)siminzakavand نوشته:  دوستان خواهشا جواب منو بدین من دانشجوی سال سوم کارشناسی هستم و مدرک دیپلمم دست دانشگاه است و دانشگاه تا وقتی که فارق التحصیل نشم مدارک و ریز نمراتم رو نمیده بهم حتی با قید وثیقه نمیده . دالرترجمه مدارک رو با کپی برابر اصل ترجمه میکنه؟ در روز مصاحبه اصل مدارک لازمه؟ چه راهکاری به من پیشنهاد میکنید؟
سلام
معمولا با وثیقه اینکارو میکنن اما بودن دوستانی که رفتن از آموزش پرورش یه تاییدیه گرفتن البته گفتن گمش کردن دیپلمشونو و با تاییدیه ترجمه شده به مصاحبه رفتن اما بازم دوستانی که اینکارو کردن پاسخ بدن بهتره من لیسانسم گیر ارشدم بود با 2میلیون سفته گرفتمش
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، siminzakavand ، behfaza ، USA2014
دوستانی که مدارک رو بردن برای ترجمه ( شناسنامه و پایان خدمت و مدارک تحصیلی و ... ) اصل مدرک رو پیش خودشون نگه میدارن و با ترجمه تحویل میدن یا اینکه کپی ازشون میگیره و بر میگردونه همون موقع ؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-30 ساعت 12:12)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 18:09)poopak16 نوشته:  من هم در تاپیک برندگان 2013 متوجه شدم که بعد از کارنت شدن , برای تعیین وقت مصاحبه و مشخص کردن محل دریافت پاسپورت/ویزا می بایست در سایتش ثبت نام کنید . برای خود و همراهان . پرینتش را همی میبرید و هم کپی اش را برای آنکارا ارسال می کنید. فکر کنم به موقع تاپیکش راه انداخته خواهد شد.

سلام

علیک سلام,
کاملا" درست گفتید, فکر کنم با مطالعه تاپیک csc مربوط به 2013 مشکل حل بشه.
موفق باشید
تشکر کنندگان: poopak16 ، behfaza ، azar1348
(2013-07-30 ساعت 15:28)Prometheus نوشته:  سلام
ببخشيد يه سئوال داشتم مدرک من فوق هست اما ليسانس و فوق رو فقط موقت دارم
حتما بايد ريز نمرات دانشگاهي تهيه گردد و ترجمه؟ نياز به تايييده مهر تائید سازمان مرکزی و بايد انجامش داد؟
اگه مدرک موقتو ترجمه کنيم اشکال نداره واسه سفارت؟؟؟
اصلا ميشه الان موقت رو ترجمه کنيم اگه اونجا خواستم ادامه بدم قبلش اصلشو بگيرم ببرم

دوست عزیز اول این که سوالتون رو فقط در یک تاپیک بپرسید، وگرنه سوالاتتون خذف میشه، جوابتون رو در تاپیک آمارگیری مدرک تحصیلی برندگان ۲۰۱۴ دادم.
فقط این که برای مصاحبه فقط مهر دارالترجمه نیازه که بدون تاییدیه سازمان مرکزی هم براتون ترجمه می کنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، Prometheus ، behfaza ، محبت ، azar1348
(2013-07-30 ساعت 16:34)love_everlife نوشته:  دوستانی که مدارک رو بردن برای ترجمه ( شناسنامه و پایان خدمت و مدارک تحصیلی و ... ) اصل مدرک رو پیش خودشون نگه میدارن و با ترجمه تحویل میدن یا اینکه کپی ازشون میگیره و بر میگردونه همون موقع ؟

دارالترجمه اصل مدارک رو تحویل میگیره و با ترجمه تحویل میدهند البته یادتون باشه حتما از دارالترجمه رسید مدارکتون روبگیرید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، ghafari88 ، love_everlife ، behfaza ، محبت ، EKAM ، azar1348 ، noobnoobi ، USA2014
سلام بر دوستان عزیز
من قبل از ترجمه مدارک به واسطه اشتباهاتی که مترجمان اکثرا مرتکب میشوند خیلی نگران بودم ولی خوشبختانه دارالترجمه ای که به آن مراجعه کردم نه تنها اشتباهی در کارش دیده نشد بلکه اشکال مهمی را که در مدارک شناسایی من بود برایم روشن کرد و خدارو شکر به موقع آن را اصلاح کردم .این دارالترجمه به نام آناهیتا ودر خیابان آپاداناست.
تشکر کنندگان: behfaza ، azar1348 ، USA2014
بچه ها کسی از طریق این سایت مدارکشو داده واسه ترجمه ؟
http://www.satraa.com/home
لطفا بگین که چطور بوده و چند روزه تحویل دادن و کلا راضی بودین یا نه . ممنون

تشکر کنندگان: behfaza ، azar1348
(2013-07-29 ساعت 17:19)poopak16 نوشته:  دوستان
یک نکته که ممکن است بسیاری از آن با خبر باشند و خیلی ها هم نه. در صورتی که بخواهید در آمریکا ادامه تحصیل دهید همانطور که می دانید نیاز قطعی به مهر وزارت امور خارجه برای دانش نامه تان دارید و احتمالا" برای ریزنمرات هم همینطور. مهر وزارت امورخارجه هم که بسته به تاییدیه وزارت علوم , تحقیقات و فن اوری می باشد که سیستم سنتی دانشنامه و ریز نمرات را ببر مهر می زنند حذف شده و اینترنتی این کار صورت می گیرد. این هم آدرس وب سایت http://msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx
ما توی ترافیک و گرما سردگم و خسته شدیم و درنهایت متوجه این سیستم جدید شدیم. اگر باز راهنمایی خواستید در خدمتم.

جهت اطلاعتون میگم...من واسه ارشد و لیسانسم توی سامانه فوق الذکر ثبت نام کردم...70 تومن پول که دادم هیچ...بعد از 1 ماه تازه واسم پیغام اومده که باید مدارک رو بدم پست تا ببرن تائید کن...رسماً اشکم در اومده...خدا رو شکر از الان اقدام کردم.....
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: azar1348 ، noobnoobi ، خسته از وطن ، محبت ، behfaza ، USA2014 ، batigoal_189
(2013-07-31 ساعت 14:46)nedafarsi نوشته:  
یک نکته که ممکن است بسیاری از آن با خبر باشند و خیلی ها هم نه. در صورتی که بخواهید در آمریکا ادامه تحصیل دهید همانطور که می دانید نیاز قطعی به مهر وزارت امور خارجه برای دانش نامه تان دارید و احتمالا" برای ریزنمرات هم همینطور. مهر وزارت امورخارجه هم که بسته به تاییدیه وزارت علوم , تحقیقات و فن اوری می باشد که سیستم سنتی دانشنامه و ریز نمرات را ببر مهر می زنند حذف شده و اینترنتی این کار صورت می گیرد. این هم آدرس وب سایت http://msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx
ما توی ترافیک و گرما سردگم و خسته شدیم و درنهایت متوجه این سیستم جدید شدیم. اگر باز راهنمایی خواستید در خدمتم.

جهت اطلاعتون میگم...من واسه ارشد و لیسانسم توی سامانه فوق الذکر ثبت نام کردم...70 تومن پول که دادم هیچ...بعد از 1 ماه تازه واسم پیغام اومده که باید مدارک رو بدم پست تا ببرن تائید کن...رسماً اشکم در اومده...خدا رو شکر از الان اقدام کردم.....

اصل لیسانس رو باید پست کنیم و یا ترجمه شدش رو؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-07-31 ساعت 16:09)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 14:46)nedafarsi نوشته:  

اصل لیسانس رو باید پست کنیم و یا ترجمه شدش رو؟
ممنون از راهنمایی مفید و به موقعتون. اینطور که من دیدم از این سامانه برای مدرک پیام نور نمیشه استفاده کرد. کسی میدونه مدرک پیام نور به همون روش سنتی (مراجعه حضوری) تایید میشه یا نه؟
(2013-07-30 ساعت 19:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 16:34)love_everlife نوشته:  دوستانی که مدارک رو بردن برای ترجمه ( شناسنامه و پایان خدمت و مدارک تحصیلی و ... ) اصل مدرک رو پیش خودشون نگه میدارن و با ترجمه تحویل میدن یا اینکه کپی ازشون میگیره و بر میگردونه همون موقع ؟

دارالترجمه اصل مدارک رو تحویل میگیره و با ترجمه تحویل میدهند البته یادتون باشه حتما از دارالترجمه رسید مدارکتون روبگیرید...

سلام
1) برای ترجمه مدارک آیا باید از الان اقدام کرد یا بعد از کارنت شدن؟
2) و این که آیا ترجمه حتما باید 2 نسخه ای باشد؟ چون ماشالله دستمزدهای بالایی دارند، برای مثال تنها یک برگه کوچک کارت ملی که اطلاعات چندانی ندارد، 2 نسخه با مهر دادگستری و وزارت خارجه حدود 30000 تومان در میاد!!
3) چنانچه دارای مدارک فنی و حرفه ای، علاوه بر مدرک دانشگاهی باشیم، نیاز به ترجمه آنها هم هست؟
با تشکر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان