کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-07-31 ساعت 16:30)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 19:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 16:34)love_everlife نوشته:  دوستانی که مدارک رو بردن برای ترجمه ( شناسنامه و پایان خدمت و مدارک تحصیلی و ... ) اصل مدرک رو پیش خودشون نگه میدارن و با ترجمه تحویل میدن یا اینکه کپی ازشون میگیره و بر میگردونه همون موقع ؟

دارالترجمه اصل مدارک رو تحویل میگیره و با ترجمه تحویل میدهند البته یادتون باشه حتما از دارالترجمه رسید مدارکتون روبگیرید...

سلام
1) برای ترجمه مدارک آیا باید از الان اقدام کرد یا بعد از کارنت شدن؟
2) و این که آیا ترجمه حتما باید 2 نسخه ای باشد؟ چون ماشالله دستمزدهای بالایی دارند، برای مثال تنها یک برگه کوچک کارت ملی که اطلاعات چندانی ندارد، 2 نسخه با مهر دادگستری و وزارت خارجه حدود 30000 تومان در میاد!!
3) چنانچه دارای مدارک فنی و حرفه ای، علاوه بر مدرک دانشگاهی باشیم، نیاز به ترجمه آنها هم هست؟
با تشکر
سلام
نه نیاز نیست 2نسخه باشه برای مصاحبه ضمنا مهر دادگستری و وزارت خارجه نیازی نیست و صرفا برای مدارک تحصیلیتون اگر میخواهید اد امه تحصیل بدید نیاز به 2سری ترجمه دارید و مهر دادگستری و خارجه و مدرک فنی حرفه ایتونم نیاز به ترجمه نداره
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، نسرین ظ ، behfaza
(2013-07-31 ساعت 18:34)محبت نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 16:30)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 19:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 16:34)love_everlife نوشته:  دوستانی که مدارک رو بردن برای ترجمه ( شناسنامه و پایان خدمت و مدارک تحصیلی و ... ) اصل مدرک رو پیش خودشون نگه میدارن و با ترجمه تحویل میدن یا اینکه کپی ازشون میگیره و بر میگردونه همون موقع ؟

دارالترجمه اصل مدارک رو تحویل میگیره و با ترجمه تحویل میدهند البته یادتون باشه حتما از دارالترجمه رسید مدارکتون روبگیرید...

سلام
1) برای ترجمه مدارک آیا باید از الان اقدام کرد یا بعد از کارنت شدن؟
2) و این که آیا ترجمه حتما باید 2 نسخه ای باشد؟ چون ماشالله دستمزدهای بالایی دارند، برای مثال تنها یک برگه کوچک کارت ملی که اطلاعات چندانی ندارد، 2 نسخه با مهر دادگستری و وزارت خارجه حدود 30000 تومان در میاد!!
3) چنانچه دارای مدارک فنی و حرفه ای، علاوه بر مدرک دانشگاهی باشیم، نیاز به ترجمه آنها هم هست؟
با تشکر
سلام
نه نیاز نیست 2نسخه باشه برای مصاحبه ضمنا مهر دادگستری و وزارت خارجه نیازی نیست و صرفا برای مدارک تحصیلیتون اگر میخواهید اد امه تحصیل بدید نیاز به 2سری ترجمه دارید و مهر دادگستری و خارجه و مدرک فنی حرفه ایتونم نیاز به ترجمه نداره

سلام
اول تشکر
بعد:
1) آیا برای ترجمه از الان باید اقدام کرد یا بعد از کارنت شدن یا مشخص شدن زمان مصاحبه؟
2) در مورد مدارک اسپانسر، آیا باید الان مدارک را به ایران بفرستد یا آن هم بعد از مشخص شدن زمان مصاحبه؟
3) هنگامی که کارنت ها شروع شوند، تا زمان مصاحبه چه قدر وقت است؟ یعنی زمان هست که اسپانسر مدارک را به ایران بفرستد و بعد ما مدارک را به ترکیه بفرستیم؟
با تشکر
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-31 ساعت 20:07)نسرین ظ نوشته:  سلام
اول تشکر
بعد:
1) آیا برای ترجمه از الان باید اقدام کرد یا بعد از کارنت شدن یا مشخص شدن زمان مصاحبه؟
2) در مورد مدارک اسپانسر، آیا باید الان مدارک را به ایران بفرستد یا آن هم بعد از مشخص شدن زمان مصاحبه؟
3) هنگامی که کارنت ها شروع شوند، تا زمان مصاحبه چه قدر وقت است؟ یعنی زمان هست که اسپانسر مدارک را به ایران بفرستد و بعد ما مدارک را به ترکیه بفرستیم؟
با تشکر

دوست عزیز سوالاتون تکراریه و در تاپیک های دیگه هم پرسیدین این سوالات رو که فقط باید در یک تاپیک سوالتون رو بپرسید.
کیس نامبرتون چنده؟ شما 17 تا ارسال دارید میتونید امضا درست کنید، اگر امضا داشته باشید راحتتر میشه شما رو راهنمایی کرد ...
از الان هم میتونید واسه ترجمه اقدام کنید.
مدارک اسپانسر رو یکی 2 ماه قبلش براتون بفرستن خوبه...
بطور میانگین حدود 45 روز تا 2 ماه بین کارنت شدن و مصاحبه وقت دارید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghafari88 ، USA2014
(2013-07-31 ساعت 23:39)aghaghia نوشته:  
اول تشکر
بعد:
با تشکر

دوست عزیز سوالاتون تکراریه و در تاپیک های دیگه هم پرسیدین این سوالات رو که فقط باید در یک تاپیک سوالتون رو بپرسید.
کیس نامبرتون چنده؟ شما 17 تا ارسال دارید میتونید امضا درست کنید، اگر امضا داشته باشید راحتتر میشه شما رو راهنمایی کرد ...

سلام.
مرسی از پاسخ شما. کیس نامبر من **15 2014AS . نمی دونم امضا چیه، اگه فقط گزینه کنار امضا رو فعال کنم، امضا درست میشه؟
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

(2013-08-01 ساعت 00:46)نسرین ظ نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 23:39)aghaghia نوشته:  
اول تشکر
بعد:
با تشکر

سلام.
مرسی از پاسخ شما. کیس نامبر من **15 2014AS . نمی دونم امضا چیه، اگه فقط گزینه کنار امضا رو فعال کنم، امضا درست میشه؟

به به سلام . شما نزدیک ترین کیس نامبرو به من دارین Big Grin
امضا متنیه که همیشه زیر پست های شما میاد . مثل امضای من که اطلاعاتی رو نوشتم و کمک می کنه به بقیه که بهتر بهم کمک کنن.
واسه ساخت امضا از منوی بالای سایت کنترل پنل کاربر رو کلید کنید و از صفحه باز شده از منوی سمت راست تغییر امضا رو کلیک کنید .

تشکر کنندگان: نسرین ظ ، behfaza
(2013-07-31 ساعت 16:19)خسته از وطن نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 16:09)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 14:46)nedafarsi نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 17:19)poopak16 نوشته:  دوستان
یک نکته که ممکن است بسیاری از آن با خبر باشند و خیلی ها هم نه. در صورتی که بخواهید در آمریکا ادامه تحصیل دهید همانطور که می دانید نیاز قطعی به مهر وزارت امور خارجه برای دانش نامه تان دارید و احتمالا" برای ریزنمرات هم همینطور. مهر وزارت امورخارجه هم که بسته به تاییدیه وزارت علوم , تحقیقات و فن اوری می باشد که سیستم سنتی دانشنامه و ریز نمرات را ببر مهر می زنند حذف شده و اینترنتی این کار صورت می گیرد. این هم آدرس وب سایت http://msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx
ما توی ترافیک و گرما سردگم و خسته شدیم و درنهایت متوجه این سیستم جدید شدیم. اگر باز راهنمایی خواستید در خدمتم.

جهت اطلاعتون میگم...من واسه ارشد و لیسانسم توی سامانه فوق الذکر ثبت نام کردم...70 تومن پول که دادم هیچ...بعد از 1 ماه تازه واسم پیغام اومده که باید مدارک رو بدم پست تا ببرن تائید کن...رسماً اشکم در اومده...خدا رو شکر از الان اقدام کردم.....

اصل لیسانس رو باید پست کنیم و یا ترجمه شدش رو؟

ممنون از راهنمایی مفید و به موقعتون. اینطور که من دیدم از این سامانه برای مدرک پیام نور نمیشه استفاده کرد. کسی میدونه مدرک پیام نور به همون روش سنتی (مراجعه حضوری) تایید میشه یا نه؟

خسته از وطن عزیز کاملاً درسته، سامانه فقط برای دانشگاه های دولتی و علمی کاربردی هست و تا اونجا که من تو پست ها به چشمم خورده مدارک پیام نور مثل قبل تایید میشن. خودتون اگه تو پست ها یه سرچی بکنین اطلاعات کاملتری پیدا میکنین Shy

(2013-07-31 ساعت 16:09)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 14:46)nedafarsi نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 17:19)poopak16 نوشته:  دوستان
یک نکته که ممکن است بسیاری از آن با خبر باشند و خیلی ها هم نه. در صورتی که بخواهید در آمریکا ادامه تحصیل دهید همانطور که می دانید نیاز قطعی به مهر وزارت امور خارجه برای دانش نامه تان دارید و احتمالا" برای ریزنمرات هم همینطور. مهر وزارت امورخارجه هم که بسته به تاییدیه وزارت علوم , تحقیقات و فن اوری می باشد که سیستم سنتی دانشنامه و ریز نمرات را ببر مهر می زنند حذف شده و اینترنتی این کار صورت می گیرد. این هم آدرس وب سایت http://msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx
ما توی ترافیک و گرما سردگم و خسته شدیم و درنهایت متوجه این سیستم جدید شدیم. اگر باز راهنمایی خواستید در خدمتم.

جهت اطلاعتون میگم...من واسه ارشد و لیسانسم توی سامانه فوق الذکر ثبت نام کردم...70 تومن پول که دادم هیچ...بعد از 1 ماه تازه واسم پیغام اومده که باید مدارک رو بدم پست تا ببرن تائید کن...رسماً اشکم در اومده...خدا رو شکر از الان اقدام کردم.....

اصل لیسانس رو باید پست کنیم و یا ترجمه شدش رو؟

noobnoobi عزیز شما فقط و فقط اگر قصد ادامه تحصیل دارید باید مدارک تحصیلیتون رو به تایید امور خارجه برسونین که اونها هم فقط در صورت تایید اصل مدرکتون توسط وزارت علوم ترجمه مدارک تحصیلیتون رو تائید می کنن. این تایید وزارت علوم یه مهره که پشت دانشنامه میخوره و در صورتی که این مهر رو نداشته باشه دارالترجمه مدارک شما فقط ترجمه میکنه و نمیفرسته واسه تائید امور خارجه. پس اگه هدفتون از ترجمه فقط سفارته و قصد ادامه تحصیل تو یو اس رو ندارید خودتونو درگیرش نکنین.

روند کلی تایید مدارک به این صورته:
ثبت نام در سامانه اینجا[/u] ==> پرکردن فرم های مربوطه و آپلود کردن اسکن مدارکی که میخواین تایید بشه ==> پرداخت آنلاین هزینه ==> چک کردن مرتب سامانه برای مطلع شدن از وضعیت تایید مدارک ==> اعلام سامانه در خصوص تایید نهایی مدارک ==> مراجعه به دفاتر پستی و ارسال اصل مدارکی که توی سایت آپلود کردین ==> زدن مهر تایید توسط وزارت علوم و تحویل مدارک توسط پست به شما
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi
در یکی از صفحات همین تاپیک نوشته شده از جمله مدارک مورد نیاز معاینات پزشکی در ایروان 3 قطعه عکس 3*4 است.
اشکالی نداره عکس همسر و 2دخترم بدون مقنعه و حجاب باشه؟ یا باید مثل عکس پاسپورتشون باشه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
(2013-08-01 ساعت 11:20)darbandy نوشته:  در یکی از صفحات همین تاپیک نوشته شده از جمله مدارک مورد نیاز معاینات پزشکی در ایروان 3 قطعه عکس 3*4 است.
اشکالی نداره عکس همسر و 2دخترم بدون مقنعه و حجاب باشه؟ یا باید مثل عکس پاسپورتشون باشه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست من

اگر در ینگه دنیا محجبه نخواهند بود ، حتما در تمام مراحل عکسهای بدون حجاب ارائه بفرمایید . زیرا داشتن حجاب در عکس دارای مفهوم خاص است .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، محبت ، darbandy ، .YAS ، USA2014
(2013-08-01 ساعت 12:46)azar1348 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 11:20)darbandy نوشته:  در یکی از صفحات همین تاپیک نوشته شده از جمله مدارک مورد نیاز معاینات پزشکی در ایروان 3 قطعه عکس 3*4 است.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست من

اگر در ینگه دنیا محجبه نخواهند بود ، حتما در تمام مراحل عکسهای بدون حجاب ارائه بفرمایید . زیرا داشتن حجاب در عکس دارای مفهوم خاص است .

مفهوم خاص ؟؟؟
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، darbandy ، USA2014
(2013-08-01 ساعت 13:18)behfaza نوشته:  
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست من

مفهوم خاص ؟؟؟
منظور نوعی اعتراضه اما اونجا آزادی به مفهوم واقعیه و شما میتونید هر طور خواستید پوشش داشته باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، darbandy ، USA2014
(2013-05-06 ساعت 11:25)shimoda نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 11:11)maryam_a نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 12:27)payam62 نوشته:  دوستان عزیزی که مدارک لازم رو جهت ترجمه به دارالترجمه ها میدین به این نکته مهم توجه داشته باشین :

اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده را دارید، مدارک لازم ترجمه شده باید به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسه .

اگر صرفاً مهاجرت و کار تو برنامتون هست ، مهر مترجم کافی هست. هزینه اضافی برای تایید دادگستری و وزارت خارجه نپردازین. لطفاً به این جمله هم فکر نکنین : کار از محکم کاری عیبی نمیکنه !
دوستان عزیزم توجه داشته باشین که به هنگام مصاحبه و ارائه مدارک، آفیسر صداقت شما رو ملاک قرار داده نه تعداد مهر ها !

دوست عزيز ... ممنون از راهنماييتون...
اگر ترجمه هاي قبلي داشته باشيم ولي تاييد سفارت كشوري پشتش باشه ايراد داره؟؟

مریم عزیز
تاکید شده که لازم نیست پول بیشتر برای تایید دادگستری و وزارت خارجه بپردازید, وگرنه چه ایرادی داره

سلام
ببخشید، من دنبال تاپیکی می کردم که مربوط به ساخت رزومه باشد، هر چه میگردم پیدا نمی کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه کجاست؟ مرسی
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-08-01 ساعت 22:20)محبت نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 13:18)behfaza نوشته:  
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست من

مفهوم خاص ؟؟؟
منظور نوعی اعتراضه اما اونجا آزادی به مفهوم واقعیه و شما میتونید هر طور خواستید پوشش داشته باشید

صحبتهای محبت عزیز رو رد نمیکنم ، شاید کسی با این کار بخواد اعتراض کنه ، آزادی هم که درسته خیلی زیاده ، اما اشاره من به شرایط عکسهای اداری برای سفارت بود چون به هر حال مدارک عکسدار مدیکال جزو مدارکیه که میدیم سفارت ، اگه باعث سو تفاهم شد عذر میخوام .
تو شرایط عکس مشخصا گفته شده که پوشش سر فقط به دلایل مذهبی پذیرفته میشود و مفهوم خاصش همینه .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، محبت ، darbandy ، .YAS
(2013-08-01 ساعت 23:47)نسرین ظ نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 11:25)shimoda نوشته:  [quote='maryam_a' pid='330263' dateline='1367822492']
[quote='payam62' pid='326714' dateline='1367481443']

سلام
ببخشید، من دنبال تاپیکی می کردم که مربوط به ساخت رزومه باشد، هر چه میگردم پیدا نمی کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه کجاست؟ مرسی

اینجا http://mohajersara.com/thread-1726.html
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
تشکر کنندگان: نسرین ظ ، behfaza ، ojee ، محبت ، .YAS ، USA2014
سلام
لطفا دوستان(اگه از نظر مديران سايت مشكلي ندارد ) يك يا چند دارالترجمه مطمئن و معتبر در تهران معرفي كنيد.خيلي از دوستان مي گفتن كه اكثر اون ها تخصص يا دقت لازم در ترجمه مدارك رو ندارن و اشتباهات زيادي داشته اند. ممنون
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS
يه سئوال داشتم
متن ترجمه مربوط به شناسنامه ها و کارت ملي و خيلي چيزاي ديگه تو اينترنت يافت ميشه
اگه نياز به تاييد دادگستري و وزارت خارجه نيست خوب چرا بايد داد براي ترجمه ؟!
خودمون نمي تونيم ترجمه کنيم ؟
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان