کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-08-02 ساعت 18:00)hamedmas نوشته:  يه سئوال داشتم
متن ترجمه مربوط به شناسنامه ها و کارت ملي و خيلي چيزاي ديگه تو اينترنت يافت ميشه
اگه نياز به تاييد دادگستري و وزارت خارجه نيست خوب چرا بايد داد براي ترجمه ؟!
خودمون نمي تونيم ترجمه کنيم ؟

خیر دوست عزیز چون ترجمه ها حتما بایستی ممهور به مهر دارالترجمه رسمی باشند ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، ffrfar ، نسرین ظ ، behfaza ، hamedmas ، aghaghia ، محبت ، EKAM ، noobnoobi ، azar1348 ، .YAS ، USA2014
(2013-08-02 ساعت 01:10)azar1348 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 22:20)محبت نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 13:18)behfaza نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 12:46)azar1348 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 11:20)darbandy نوشته:  در یکی از صفحات همین تاپیک نوشته شده از جمله مدارک مورد نیاز معاینات پزشکی در ایروان 3 قطعه عکس 3*4 است.
اشکالی نداره عکس همسر و 2دخترم بدون مقنعه و حجاب باشه؟ یا باید مثل عکس پاسپورتشون باشه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست من

اگر در ینگه دنیا محجبه نخواهند بود ، حتما در تمام مراحل عکسهای بدون حجاب ارائه بفرمایید . زیرا داشتن حجاب در عکس دارای مفهوم خاص است .

مفهوم خاص ؟؟؟
منظور نوعی اعتراضه اما اونجا آزادی به مفهوم واقعیه و شما میتونید هر طور خواستید پوشش داشته باشید

صحبتهای محبت عزیز رو رد نمیکنم ، شاید کسی با این کار بخواد اعتراض کنه ، آزادی هم که درسته خیلی زیاده ، اما اشاره من به شرایط عکسهای اداری برای سفارت بود چون به هر حال مدارک عکسدار مدیکال جزو مدارکیه که میدیم سفارت ، اگه باعث سو تفاهم شد عذر میخوام .
تو شرایط عکس مشخصا گفته شده که پوشش سر فقط به دلایل مذهبی پذیرفته میشود و مفهوم خاصش همینه .
تشکر و تایید میکنم فقط علاوه بر سایز و مشخصات خواسته شده عکسها مثل تمام رخ بودن و بدون روتوش در صورت داشتن حجاب گوشها باید مشخص باشن در دو صورت تفاوتی نداره(با حجاب یا بی حجاب همونطور باشه که به آفیسر مراجعه میکنید) موفق باشی دوست خوبم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: azar1348 ، behfaza ، darbandy ، ojee ، .YAS ، USA2014
(2013-08-03 ساعت 01:37)محبت نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 01:10)azar1348 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 22:20)محبت نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 13:18)behfaza نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 12:46)azar1348 نوشته:  سلام دوست من

اگر در ینگه دنیا محجبه نخواهند بود ، حتما در تمام مراحل عکسهای بدون حجاب ارائه بفرمایید . زیرا داشتن حجاب در عکس دارای مفهوم خاص است .

مفهوم خاص ؟؟؟
منظور نوعی اعتراضه اما اونجا آزادی به مفهوم واقعیه و شما میتونید هر طور خواستید پوشش داشته باشید

صحبتهای محبت عزیز رو رد نمیکنم ، شاید کسی با این کار بخواد اعتراض کنه ، آزادی هم که درسته خیلی زیاده ، اما اشاره من به شرایط عکسهای اداری برای سفارت بود چون به هر حال مدارک عکسدار مدیکال جزو مدارکیه که میدیم سفارت ، اگه باعث سو تفاهم شد عذر میخوام .
تو شرایط عکس مشخصا گفته شده که پوشش سر فقط به دلایل مذهبی پذیرفته میشود و مفهوم خاصش همینه .
تشکر و تایید میکنم فقط علاوه بر سایز و مشخصات خواسته شده عکسها مثل تمام رخ بودن و بدون روتوش در صورت داشتن حجاب گوشها باید مشخص باشن در دو صورت تفاوتی نداره(با حجاب یا بی حجاب همونطور باشه که به آفیسر مراجعه میکنید) موفق باشی دوست خوبم

مرسی از پاسختون دوستای خوبم.
چون عکس رو پاسپورت اجبارا حجاب میخواست در مورد 3*4 شک کردم که شاید با پاسپورت مقایسه کنن. عکس های 5*5 ما فاقد حجاب هستن بهمین خاطر ترجیح میدم با توجه به گفته های شما ا3*4 هم بی حجاب باشه.
باز هم ممنون.
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، محبت ، azar1348 ، .YAS ، USA2014
سفارت در آنکارا اصل ترجمه ها را که از قبل ارسال کرده ایم پیش خودش نگه می دارد یا پس می دهد ؟
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi
(2013-08-05 ساعت 09:19)poopak16 نوشته:  سفارت در آنکارا اصل ترجمه ها را که از قبل ارسال کرده ایم پیش خودش نگه می دارد یا پس می دهد ؟

اینشالا وقتی میرین ویزاتونو بگیرین همه مدارک رو توی پاکت در بسته زرد رنگ معروف بشما میدن که ببرین در بدو ورود به یو اس آ بدین به افسر مهاجرت Smile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: behfaza ، noobnoobi ، storagemeter ، maryam_a ، محبت ، poopak16
(2013-05-02 ساعت 01:42)shimoda نوشته:  لطفا فقط گفتگوهای مربوط به ترجمه مدارک را در این تاپیک پیگیری کنید. ارسالهای غیر مرتبط پاک خواهند شد.

با سلام اونهایی که برای آنکارا مصاحبه دارند باید 15 روز قبل مدارک را پست کنند دیگه. اگر مشغول به تحصیل باشند باید برای آنکارا نامه اشتغال به تحصیل را هم 15 روزقبل بگیرند و بفرستند یا زمان مصاحبه باید ارایه بدن. یعنی مدرکی برای اینکه سربازی نرفته را چی باید بدهند
تشکر کنندگان: behfaza
سلام.ممنون از كمكهاتون .زحمتتون.من مدركم ليسانسه.اونجا قصد ادامه تحصيل دارم. ايا بايد ليسانس ,ريز نمراتش بعلاوه ديپلم و پيش دانشگاهي رو هم ترجمه رسمي و مهر دادگستري و وزارت بكنم ?حدودا هزينش چقدر ميشه. اگه اونام لازمه , من ديپلم و پيشم رو گم كردم. كپيشونو دارم. با اونا ميشه كاري كرد. متونم تو مصاحبه نگم كه اين قصدو دارم? وضع ماليم خيلي خوب نيس. فك ميكميد بتونم ادامه تحصيل بدم. يعني هم كار و هم تحصيل?نميدونم ميانگين هزينش حدودا چقدره.رشته صنايع.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2013-08-05 ساعت 13:20)علی1369 نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 01:42)shimoda نوشته:  لطفا فقط گفتگوهای مربوط به ترجمه مدارک را در این تاپیک پیگیری کنید. ارسالهای غیر مرتبط پاک خواهند شد.

با سلام اونهایی که برای آنکارا مصاحبه دارند باید 15 روز قبل مدارک را پست کنند دیگه. اگر مشغول به تحصیل باشند باید برای آنکارا نامه اشتغال به تحصیل را هم 15 روزقبل بگیرند و بفرستند یا زمان مصاحبه باید ارایه بدن. یعنی مدرکی برای اینکه سربازی نرفته را چی باید بدهند
نمیدونم آیا به تاپیک سربازی مربوط میشه یا ارسال مدارک
با سلام خدمت همه دوستان مهاجرسرا
لطفا هر کس میتونه پاسخ منو بده. خیلی مهمه. ما کیسمون پایینه و خیلی وقت نداریم
1)فرد برنده من هستم. من و همسرم هر دو تو تکمیل فرم ها, هم مدرکمون رو کارشناسی ارشد زدیم و هم سابقه کارامون نوشتیم. آیا برای ترجمه مدارک( مدارک غیر از مدارک شناسایی) هم من باید اقدام کنم و هم همسرم یا نه فقط مدارک من باید ترجمه شه؟
2)در صورتی که مدارک من مهمه هم باید مدارک دانشگاهی و هم سابقه کارامو ترجمه کنم؟
3) در صورتی که سابقه کار مهمه ترجمه بشه, باید مخاطب گواهی کار کدوم اداره باشه؟ نمیشه که گفت گواهی اشتغال به کار رو برای کجا میخواهیم!!

از همه دوستانی که وقت میذارن و زحمت میکشن سپاسگزارم
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
سلام دوستان
کسی میدونه برای ادامه تحصیل در آمریکا در مقطع دکتری باید فقط مدرک ارشد با ریزنمراتش ترجمه و تایید بشه یا نه ترجمه همه مدارک قبلی لازمه؟
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
(2013-08-06 ساعت 08:03)mastane1364 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان مهاجرسرا
لطفا هر کس میتونه پاسخ منو بده. خیلی مهمه. ما کیسمون پایینه و خیلی وقت نداریم
1)فرد برنده من هستم. من و همسرم هر دو تو تکمیل فرم ها, هم مدرکمون رو کارشناسی ارشد زدیم و هم سابقه کارامون نوشتیم. آیا برای ترجمه مدارک( مدارک غیر از مدارک شناسایی) هم من باید اقدام کنم و هم همسرم یا نه فقط مدارک من باید ترجمه شه؟
2)در صورتی که مدارک من مهمه هم باید مدارک دانشگاهی و هم سابقه کارامو ترجمه کنم؟
3) در صورتی که سابقه کار مهمه ترجمه بشه, باید مخاطب گواهی کار کدوم اداره باشه؟ نمیشه که گفت گواهی اشتغال به کار رو برای کجا میخواهیم!!

از همه دوستانی که وقت میذارن و زحمت میکشن سپاسگزارم

(2013-08-06 ساعت 08:24)mastane1364 نوشته:  سلام دوستان
کسی میدونه برای ادامه تحصیل در آمریکا در مقطع دکتری باید فقط مدرک ارشد با ریزنمراتش ترجمه و تایید بشه یا نه ترجمه همه مدارک قبلی لازمه؟

1- بله هم مدارک شما و هم همسرتون باید ترجمه بشه
2-بله. در درجه اول اهمیت مدرک تحصیلی و بعد سابقه کار
3-اطلاع دقیقی ندارم اما تصور می کنم سابقه بیمه هم کار رو راه بندازه، اما بهتر هست که بگید می خوام ترجمه کنم و خطاب به مثلا وزارت امور خارجه بنویسید.

پاسخ سوال دومتون هم؛ ترجمه ارشد به همراه ریزنمرات و تائیدات داگستری و امور خارجه لازم هست.
پیشنهاد میشه مدارک لیسانس و پیش دانشگاهیتون رو هم ترجمه و تائید کنید. البته لزومی برای اینکار نیست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: azar1348 ، behfaza ، محبت ، ffrfar ، pari pariaaa
(2013-08-05 ساعت 16:14)HELIAA نوشته:  سلام.ممنون از كمكهاتون .زحمتتون.من مدركم ليسانسه.اونجا قصد ادامه تحصيل دارم. ايا بايد ليسانس ,ريز نمراتش بعلاوه ديپلم و پيش دانشگاهي رو هم ترجمه رسمي و مهر دادگستري و وزارت بكنم ?حدودا هزينش چقدر ميشه. اگه اونام لازمه , من ديپلم و پيشم رو گم كردم. كپيشونو دارم. با اونا ميشه كاري كرد. متونم تو مصاحبه نگم كه اين قصدو دارم? وضع ماليم خيلي خوب نيس. فك ميكميد بتونم ادامه تحصيل بدم. يعني هم كار و هم تحصيل?نميدونم ميانگين هزينش حدودا چقدره.رشته صنايع.

سلام هلیای عزیز

دوست خوبم اول بگم که بله همه مدارکی که فرمودین با همه تاییدیه ها لازمه اما :
بقیه سوالاتون اینقدر جوابای طولانی و مختلف داره که توی یه پست نمیشه پاسخ داد و هم اینکه اصلا اینجا تاپیک رجمه رسمی مدارک، دارالترجمه ، هست و جای اون سوالا نیست . شما تالارهای این لینک را مطالعه بفرمایید احتمالا به خیلی از مسایل تحصیلی ، دانشگاه ها ، هزینه ها و انواع کمک هزینه ها و .... پی خواهید برد و اگر باز هم سوالات خیلی جزیی و تخصصی تر نیز داشتید سایتهای تخصصی تحصیل در خارج از کشور میتونه کمکتون کنه .
موفق باشید
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: aghaghia ، HELIAA ، KIMIA2005 ، behfaza ، maryam_a ، محبت ، ffrfar ، pari pariaaa
(2013-08-05 ساعت 10:33)azar1348 نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 09:19)poopak16 نوشته:  سفارت در آنکارا اصل ترجمه ها را که از قبل ارسال کرده ایم پیش خودش نگه می دارد یا پس می دهد ؟

اینشالا وقتی میرین ویزاتونو بگیرین همه مدارک رو توی پاکت در بسته زرد رنگ معروف بشما میدن که ببرین در بدو ورود به یو اس آ بدین به افسر مهاجرت Smile

دوستان بالاخره ما متوجه نشدیم که برای آنکارا ، مدارکی رو که باید 15 روز زودتر ارسال بشه باید اصل باشه یا کپی مدارک اصلی با ترجمش؟؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza ، ali99sh
(2013-08-06 ساعت 15:08)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 10:33)azar1348 نوشته:  

دوستان بالاخره ما متوجه نشدیم که برای آنکارا ، مدارکی رو که باید 15 روز زودتر ارسال بشه باید اصل باشه یا کپی مدارک اصلی با ترجمش؟؟؟؟

کپی مدارک و ترجمه های مدارک رو که از دارالترجمه گرفتین رو باید پست کنید اصل مدارک رو با خودتون روز مصاحبه میبرید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ali99sh
کسی اینجا هست که مدرک دیپلم و پیشدانشگاهیش دستش باشه ؟؟ من هرچی مدرک به غیر از مدرک خودم دیدم نوشته هاش برجسته بوده. برای شما هم برجستش یا صاقفه ؟ مشکل ساز نشه برام ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان