کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-08-07 ساعت 02:31)soli asali نوشته:  کسی اینجا هست که مدرک دیپلم و پیشدانشگاهیش دستش باشه ؟؟ من هرچی مدرک به غیر از مدرک خودم دیدم نوشته هاش برجسته بوده. برای شما هم برجستش یا صاقفه ؟ مشکل ساز نشه برام ؟

برای پیش برجسته ست، ولی برای دیپلم نه. اطلاعی ندارم باعث مشکل میشه یا نه!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza
(2013-08-07 ساعت 03:05)aghaghia نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 02:31)soli asali نوشته:  کسی اینجا هست که مدرک دیپلم و پیشدانشگاهیش دستش باشه ؟؟ من هرچی مدرک به غیر از مدرک خودم دیدم نوشته هاش برجسته بوده. برای شما هم برجستش یا صاقفه ؟ مشکل ساز نشه برام ؟

برای پیش برجسته ست، ولی برای دیپلم نه. اطلاعی باعث مشکل میشه یا نه!!

من متوجه نشدم آخرش چی گفتی؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-07 ساعت 10:19)soli asali نوشته:  

خانم اقاقیا فرمودن که مدرک پیش برجسته است اما دیپلم برجسته نیست. کجاش نامفهوم بود. بعدشم شما که مدرکتون رو جعلی نگرفتید که! ... به خودتون شک ندارید که! Big Grin
استرس این چیزها رو به خودتون وارد نکنید!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، pari pariaaa
با سلام دوستان کسی راجب این موضوع می دونه؟
copy of the csc appointment confirmation and passport pickup receipt.
قسمت اولش نوشته کپی قرار ملاقات رو از سایت CSC بگیرید ولی قسمت دومش راجب رسید برداشت پاسپورته من منظورشون رو نفهمیدم.
این نوشته که براتون گذاشتم لیست یکی از مدارکی که سفارت ترکیه زمان مصاحبه ازتون می خواد.لطفا اگه کسی از این موضوع اطلاع داره بگه.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
(2013-08-07 ساعت 10:54)ghafari88 نوشته:  

خانم اقاقیا فرمودن که مدرک پیش برجسته است اما دیپلم برجسته نیست. کجاش نامفهوم بود. بعدشم شما که مدرکتون رو جعلی نگرفتید که! ... به خودتون شک ندارید که! Big Grin

اون قسمت آخرش نا مفهومه آقا !!!!!!!! اطلاعی ....... ؟؟
به خودم شک ندارم اما دوس ندارم هیچ مشکلی تو روند مهاجرتم پیش بیاد. هرچی مدرک دیدم اینجوری بوده الا واسه من
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-07 ساعت 12:28)soli asali نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 10:54)ghafari88 نوشته:  

اون قسمت آخرش نا مفهومه آقا !!!!!!!! اطلاعی ....... ؟؟
به خودم شک ندارم اما دوس ندارم هیچ مشکلی تو روند مهاجرتم پیش بیاد. هرچی مدرک دیدم اینجوری بوده الا واسه من

حالا اون بنده خدا بد تایپ کرده و ندارمش رو جا انداخته!
شما چرا گیر می دی آخه خواهر من. Wink
بعدشم خانووووممممم! .... مهم اینه که دارالترجمه مدرکتون رو قبول کنه که می کنه. خیالت راحت راحت. هیچ مشکلی تو روند کار پیش نمیاد. باز اگر خیلی استرس دارید به دارالترجمه بگید تائیده دادگستری و وزارت خارجه رو هم روی مدرکتون بگیره که دیگه تائید تائید بشه ... خِلاص! Cool
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، محبت ، ojee
سلام به همه تا به حالا کسی برای مدرک تحصیلی و ترجمه ش برای بچه ها اقدامی کرده مثلا ابتدایی یا راهنمائی با توجه به ورود به سال تحصیلی جدید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
سلام
يه سوال داشتم اگه بخواهيم تو حساب پول بخوابونيم تا پرينت حساب بگيريم 25 هرار دلار کافيه و اينکه براي همسرمون هم جدا بايد پول بخوابونيم ؟
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
(2013-08-08 ساعت 21:59)saeedhei نوشته:  سلام
يه سوال داشتم اگه بخواهيم تو حساب پول بخوابونيم تا پرينت حساب بگيريم 25 هرار دلار کافيه و اينکه براي همسرمون هم جدا بايد پول بخوابونيم ؟

دوست عزیز باید سوالتون رو در تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها بپرسید نه اینجا. بله کافیه، یک نفر از اعضای خانواده حساب داشته باشه کافیه...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza ، saeedhei ، maziar irani
(2013-08-08 ساعت 21:59)saeedhei نوشته:  سلام

سلام
اول اینکه مقدارش رو چون روایت های مختلفی داشتیم نظری ندارم... اما یک گواهی تمکن مالی بگیرید به نام برنده کافیه
دوم اینکه بزرگواری کنید سوالاتتون رو توی تاپیک مربوطه خوش بپرسید. سوال شما مربوط به تاپیک نداشتن اسپانسر هست. البته جواب این سوالتون رو با مشاهده همون تاپیک هم می تونستید به دست بیارید.
شاد و موفق باشید
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza
(2013-08-07 ساعت 11:28)arash12 نوشته:  با سلام دوستان کسی راجب این موضوع می دونه؟
copy of the csc appointment confirmation and passport pickup receipt.
قسمت اولش نوشته کپی قرار ملاقات رو از سایت CSC بگیرید ولی قسمت دومش راجب رسید برداشت پاسپورته من منظورشون رو نفهمیدم.
این نوشته که براتون گذاشتم لیست یکی از مدارکی که سفارت ترکیه زمان مصاحبه ازتون می خواد.لطفا اگه کسی از این موضوع اطلاع داره بگه.
شما فعلا با اينا كاري نداشته باشيد، چون شامل حال شما نميشه، اين واسه كسايي هست كه زمان مصاحبشون مشخص شده و بايد تو csc ثبت نام كنند و محل پيك اپ پاسپورتشونو مشخص كنند، هنوز كمي زودهTongue
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza ، EKAM
(2013-08-09 ساعت 19:55)maziar irani نوشته:  سلام 2 تا سوال داشتم
من تو صفحه توضیحات شناسنامم نوشته طبق حکم دادگاه.... تاریخ تولدم از ... مهر به ... شهریور انتقال داده شده . به خاطر رفتن به مدرسه(اون وقتا خیلی ازین کارا میکردن)
و همون تاریخ شهریور تو صفحه اول شناسنامم وسایر مدارکم و مدارک گرین کارتمم نوشتم حالا 1- آیا ممکن مشکل خاصی پیش بیاد یا اونا کلا از شناسنامه های ایرانی اطلاعات کامل دارند؟
2-توی شناسنامه های جدید این توضیحات شناسنامه قبلم انتقال میدن یا نه؟ ؟ و کلا از درخواست شناسنامه جدید اگه بخوام عوض کنم چقدر وقت طول میکشه؟؟؟؟

سلام
1- خیر.مشکل خاصی پیش نمیاد. به این دست موارد آشنایی دارند.
2-بله. اطلاعاتتون منتقل خواهد شد. حدود 40 تا 45 روز زمان می بره تا شناسنامه جدید به دستتون برسه.
موفق باشید
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، maziar irani ، محبت ، behfaza
سلام
بچه ها این شناسنامه و مدارک تحصیلی رو که باید ترجمه کنیم مگه نباید با خودمون روز مصاحبه ببریم به سفارت؟ یا باید پست کنیم؟؟؟؟ من که دختر مجردم همین شناسنامه و مدارک تحصیلی تنها مدارکی هستند که باید ترجمه کنم دیگه درسته؟؟
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-08-09 ساعت 21:14)sharareh amini نوشته:  سلام
بچه ها این شناسنامه و مدارک تحصیلی رو که باید ترجمه کنیم مگه نباید با خودمون روز مصاحبه ببریم به سفارت؟ یا باید پست کنیم؟؟؟؟ من که دختر مجردم همین شناسنامه و مدارک تحصیلی تنها مدارکی هستند که باید ترجمه کنم دیگه درسته؟؟

سلام دوست عزیز. اگر سفارتتون آنکاراست باید ترجمه هاتون رو 15 روز قبل مصاحبه بدست سفارت برسونید با پست و اصلشون رو روز مصاحبه همراه داشته باشید. بله مدارک تحصیلی و شناسایی تون رو باید ترجمه کنید...
تشکر کنندگان: maziar irani ، ojee ، محبت ، behfaza ، EKAM ، sharareh amini
(2013-08-09 ساعت 23:30)maziar irani نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 21:56)aghaghia نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 21:14)sharareh amini نوشته:  سلام

سلام دوست عزیز. اگر سفارتتون آنکاراست باید ترجمه هاتون رو 15 روز قبل مصاحبه بدست سفارت برسونید با پست و اصلشون رو روز مصاحبه همراه داشته باشید. بله مدارک تحصیلی و شناسایی تون رو باید ترجمه کنید...

سلام
آدرس پستی سفارت آنکارا رو میشه بگذارید؟
TNT باید فرستاد؟
سلام
دوست خوب عجله نکن شما اول صبر کن تا کارنت بشی (دعوت به مصاحبه بشی و تاریخ و محل مصاحبه تون مشخص بشه ) اون زمان حداقل یک ماه وقت خواهی داشت و اگر ابوظبی یا ایروان بودید نیاز به پست مدارکتون نیست و باید همراه خودتون ببرید، ضمنا تمام آدرسهای مورد نیازتون داخل 118مهاجرسرا هست__موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، aghaghia ، KIMIA2005 ، maziar irani ، behfaza ، pari pariaaa ، EKAM ، ghafari88 ، ojee ، noobnoobi ، sharareh amini

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان