موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان کسی راجب این موضوع می دونه؟
copy of the csc appointment confirmation and passport pickup receipt.
قسمت اولش نوشته کپی قرار ملاقات رو از سایت CSC بگیرید ولی قسمت دومش راجب رسید برداشت پاسپورته من منظورشون رو نفهمیدم.
این نوشته که براتون گذاشتم لیست یکی از مدارکی که سفارت ترکیه زمان مصاحبه ازتون می خواد.لطفا اگه کسی از این موضوع اطلاع داره بگه.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-08 ساعت 17:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-08 ساعت 19:53 توسط محبت.)
سلام به همه تا به حالا کسی برای مدرک تحصیلی و ترجمه ش برای بچه ها اقدامی کرده مثلا ابتدایی یا راهنمائی با توجه به ورود به سال تحصیلی جدید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
موضوعها: 7
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
يه سوال داشتم اگه بخواهيم تو حساب پول بخوابونيم تا پرينت حساب بگيريم 25 هرار دلار کافيه و اينکه براي همسرمون هم جدا بايد پول بخوابونيم ؟
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها این شناسنامه و مدارک تحصیلی رو که باید ترجمه کنیم مگه نباید با خودمون روز مصاحبه ببریم به سفارت؟ یا باید پست کنیم؟؟؟؟ من که دختر مجردم همین شناسنامه و مدارک تحصیلی تنها مدارکی هستند که باید ترجمه کنم دیگه درسته؟؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-09 ساعت 23:30)maziar irani نوشته: (2013-08-09 ساعت 21:56)aghaghia نوشته: (2013-08-09 ساعت 21:14)sharareh amini نوشته: سلام
بچه ها این شناسنامه و مدارک تحصیلی رو که باید ترجمه کنیم مگه نباید با خودمون روز مصاحبه ببریم به سفارت؟ یا باید پست کنیم؟؟؟؟ من که دختر مجردم همین شناسنامه و مدارک تحصیلی تنها مدارکی هستند که باید ترجمه کنم دیگه درسته؟؟
سلام دوست عزیز. اگر سفارتتون آنکاراست باید ترجمه هاتون رو 15 روز قبل مصاحبه بدست سفارت برسونید با پست و اصلشون رو روز مصاحبه همراه داشته باشید. بله مدارک تحصیلی و شناسایی تون رو باید ترجمه کنید...
سلام
آدرس پستی سفارت آنکارا رو میشه بگذارید؟
TNT باید فرستاد؟
سلام
دوست خوب عجله نکن شما اول صبر کن تا کارنت بشی (دعوت به مصاحبه بشی و تاریخ و محل مصاحبه تون مشخص بشه ) اون زمان حداقل یک ماه وقت خواهی داشت و اگر ابوظبی یا ایروان بودید نیاز به پست مدارکتون نیست و باید همراه خودتون ببرید، ضمنا تمام آدرسهای مورد نیازتون داخل 118مهاجرسرا هست__موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.