موضوعها: 0
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-15 ساعت 14:49)nana7799 نوشته: سلام. آیا گرفتن سوء پیشینه از ایران برای سفارت ترکیه ضروری است؟
واسه ایران لازم نیست
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='Aghaman' pid='624978' dateline='1434338169']
دوستان عزیز در رابطه با ترجمه مدارک و قیمت آن فقط به یک جا اکتفا نکنید اگر قیمت آن برایتان مهمه به چند دارالترجمه سر بزنید تا بتوانید قیمت بهتری بگیرید
من خودم به یکی از معروفترین دارالترجمه ها در میرداماد مراجعه کردم و با اینکه کیفیت کارش برام مهم بود نه قیمت ولی باز احساس میکنم قیمتش نسبت به قیمت هایی که الان دارم از شما میشنوم بهتر بود
۲ عدد کارت ملی از هر کدام دو نسخه ( من و همسرم )
۳ عدد شناسنامه از هر کدام دو نسخه ( من و همسرم و پسرم )
یک عدد کارت پایان خدمت دو نسخه
مدرک اصل دیپلم دو نسخه
مدرک اصل پیش دانشگاهی دو نسخه
مدرک لیسانس دو نسخه
مدرک فوق لیسانس دو نسخه
ریز نمرات دیپلم دو نسخه
ریز نمرات پیش دانشگاهی دو نسخه
ریز نمرات لیسانس دو نسخه
ریز نمرات فوق لیسانس دو نسخه
سند ازدواج چهار نسخه
تمام مدارک بالا به همراه دو مدرک شخصی دیگر که ربطی به سفارت نداشت رو کلا حدود 400 هزار تومان گرفت و به سرعت هم انجام داد ، کلا کیفیت کارش هم بسیار خوب بود ، البته من از قبل میشناختمشون و کارشون رو دیده بودم
[quote='mrb' pid='624972' dateline='1434337396']
[quote='sinar' pid='624959' dateline='1434319540']
سلام میشه لطفا آدرس این دارالترجمه رو بگید؟البته منم بیشتر کیفیت برام مهمه.ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
گواهی تمکن مالی باید شماره پاسپورت داشته باشه؟؟؟؟
من از اقتصاد نوین گرفتم، فقط اسم روش نوشته.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-15 ساعت 16:35)amirabas1 نوشته: سلام
گواهی تمکن مالی باید شماره پاسپورت داشته باشه؟؟؟؟
من از اقتصاد نوین گرفتم، فقط اسم روش نوشته.
خیر نیاز نیست. اسم شخص برنده (صاحب حساب)و تاریخ افتتاح حساب و اخرین مبلغ موجودی و نرخ معادل ارز قید شده باشه کافیه.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-15 ساعت 15:36)sadaf44 نوشته: [quote='Aghaman' pid='624978' dateline='1434338169']
دوستان عزیز در رابطه با ترجمه مدارک و قیمت آن فقط به یک جا اکتفا نکنید اگر قیمت آن برایتان مهمه به چند دارالترجمه سر بزنید تا بتوانید قیمت بهتری بگیرید
من خودم به یکی از معروفترین دارالترجمه ها در میرداماد مراجعه کردم و با اینکه کیفیت کارش برام مهم بود نه قیمت ولی باز احساس میکنم قیمتش نسبت به قیمت هایی که الان دارم از شما میشنوم بهتر بود
۲ عدد کارت ملی از هر کدام دو نسخه ( من و همسرم )
۳ عدد شناسنامه از هر کدام دو نسخه ( من و همسرم و پسرم )
یک عدد کارت پایان خدمت دو نسخه
مدرک اصل دیپلم دو نسخه
مدرک اصل پیش دانشگاهی دو نسخه
مدرک لیسانس دو نسخه
مدرک فوق لیسانس دو نسخه
ریز نمرات دیپلم دو نسخه
ریز نمرات پیش دانشگاهی دو نسخه
ریز نمرات لیسانس دو نسخه
ریز نمرات فوق لیسانس دو نسخه
سند ازدواج چهار نسخه
تمام مدارک بالا به همراه دو مدرک شخصی دیگر که ربطی به سفارت نداشت رو کلا حدود 400 هزار تومان گرفت و به سرعت هم انجام داد ، کلا کیفیت کارش هم بسیار خوب بود ، البته من از قبل میشناختمشون و کارشون رو دیده بودم
[quote='mrb' pid='624972' dateline='1434337396']
[quote='sinar' pid='624959' dateline='1434319540']
سلام میشه لطفا آدرس این دارالترجمه رو بگید؟البته منم بیشتر کیفیت برام مهمه.ممنون
چون تبلیغ میشه و با قوانین سایت مغایرت داره تو پیغام خصوصی براتون میفرستم
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تروخدا جواب بدید.من 7 جولای مصاحبه دارم انکارا میشه شانزده تیر.اما پاسپورتم اواسط هفته دیگه به دستم میرسه وتا پست کنم میشه ده روز قبل از مصاحبه به سفارت میرسه نه پانزده روز.این مشکلی برای من به وجود نمیاره?
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-15 ساعت 20:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-15 ساعت 20:16 توسط s0053.)
یه سوال دیگه الان برام پیش اومد یکی اون بالا نوشته اخرین مدرک تحصیلی باید تایید وزارت علوم بشه یعنی چی? مگه خود مدرک کفایت نمیکنه!مدرکم دیپلمه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تروخدا جواب بدید.من ۷ جولای مصاحبه دارم انکارا میشه شانزده تیر.اما پاسپورتم اواسط هفته دیگه به دستم میرسه وتا پست کنم میشه ده روز قبل از مصاحبه به سفارت میرسه نه پانزده روز.این مشکلی برای من به وجود نمیاره?<br/>
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 14:32)Mahmood129 نوشته: (2014-07-24 ساعت 13:57)Iaccept نوشته: (2014-07-24 ساعت 00:51)Iaccept نوشته: سلام
آقا من مدرک فوق لیسانس و لیسانسم دانشگاه دولتی هست و موقت هستش!!!
برا آزاد کردن لیسانس ۳ میلیون میخاد و فوق ۷ میلیون!!!
من این پولو ندارم اگه داشتمم نمیدادم
حالا برا ترجمه اینا خوبه یا اصلشو میخاد؟؟؟
رو مدارکم نوشته ارزش ترجمه نداره و فقط برا داخل کشور معتبره!
در ضمن من تو ۵ سال اول قصد ادامه تحصیل ندارم!
حالا به نظرتون چ کار کنم برم دنبال آزاد کردن یا نه؟؟؟
۲. از دوستان سال قبل کسیو با شرایط من سراغ دارین!!؟؟
خیلی ممنون
Sent from my MediaPad X1 ۷.0
آقا کسی جوابه مارو نمیده؟؟؟
سلام دوست عزیز خوبید شما
ببینید دوست عزیز تا اونجایی که بنده میدونم دیپلم 12 ساله شما باشه و آخرین مدرکتون کفایت میکنه
لذا شما باید اصل دیپلم را داشته باشید و فوق لیسانستون .
مورد بعدی که گقتید شاید ۵ سال دیگه بخواهید درس بخونید ... شما باید مدرکتون را داشته باشید ...
لذا باید اقدام به آزادسازی آخرین مدرکتون بکنید . به دلیل اینکه دانشگاه دولتی بودید یا باید هزینه آن را بدید و یا کار کنید ...
حال یه راه دیگر هم است اون هم اینکه شما درخواست کار به شرکت های کاریابی می دهید فقط باید شرایط زیر را داشته باشید )
در زمانی که شما به شرکت های کاریابی میرید باید این شرایط را داشته باشید .
۱. شش ماه باید از زمان فراغت از تحصیل گذشته باشد .
۲. شش ماه باید از زمان پایان خدمت وظیفه یا معافیت دائم گذشته باشد .
برای استفاده از این قانون می تونید به کاریابی مورد تایید وزارت کار مراجعه کنید و تقاضای کار بکنید. بعد از شش ماه عدم کاریابی نامه ای مبنی بر عدم کاریابی در این مدت گرفته و به وزارت کار استان خودتان مراجعه می کنید . وزارت کار نیز نامه ای به دانشگاه محل تحصیل شما مبنی بر آزاد سازی مدارک بدون دریافت هزینه تحصیل رایگان به شما خواهد داد .
پیروز باشید
یه سوال داشتم.این کاری که اینجا راهنمایی کردین رو من دقیقا انجام دادم و اصولا 25 تیر 6 ماهم تموم میشه که واسم کار پیدا نشده میخوام ببینم چقدر بعد این تاریخ طول میکشه تا مدرکم تو دستم باشه؟
شماره کیس:2015AS78XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:ایروان > تعداد افراد منظور در کیس :2نفر > ارسال فرمهای سری اول: 19 may > آپدیت فرمهای سری اول: oct
کارنت شدن کیس: : > دریافت نامه دوم : : > مصاحبه:
خدايا
قسمت و حكمت بماند براى آنهايى
كه دركش ميكنند
براى من فقط معجزه كن ......
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یه سوالی داشتم امیدوارم تاپیک رو درست انتخاب کرده باشم
من بعد از قبولی توی لاتاری با دوست پسرم که 1 سال بود با هم دوست بودیم ازدواج کردم و 1 بار فرم هامو در 19 می پر کردم یه بارم توی اوکتبر آنلاک کردم و تغییراتو وارد کردم.حالا سوال من اینه :
برای اثبات اینکه از قبل از ثبت نام برای لاتاری ما با هم آشنا بودیم چه مدارکی میتونم جور کنم؟نمیتونم از موبایلم پرینت بگیرم جون ایرانسله و به نام خودمم نبوده.
عکس از توی فیس بوک که تاریخ رو نشون میده قبوله؟چون اونم میتونن بگن با فتوشاپ تغییر دادم
شماره کیس:2015AS78XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:ایروان > تعداد افراد منظور در کیس :2نفر > ارسال فرمهای سری اول: 19 may > آپدیت فرمهای سری اول: oct
کارنت شدن کیس: : > دریافت نامه دوم : : > مصاحبه:
خدايا
قسمت و حكمت بماند براى آنهايى
كه دركش ميكنند
براى من فقط معجزه كن ......